Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Мота ще го разминават като колче, по-добре Станкович и Мунтари да са в центъра. Това при условие, че Сантон не се възстанови до сряда
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
пичове,не виждам тука да цари ОПТИМИЗЪМ !!! трябва да излезем с нагласата да ги смачкаме,за да се получи желания резултат,че и тия не пасат трева. ама ние сме ИНТЕР,само това има значение......
днес например се хванах на бас с един "чукча"- "еврофутбол",дават 1.4 за челси и 1.94 за ИНТЕР,на кой кого ще отстрани ! оня ми даде коеф. 2.50 за ИНТЕР и поиска 2.00 за челси !?! как да го изтърва това....... вързахме по 300 лв. знам че съм пристрастен и не се залага на любим отбор,ама сърце не ми даде да го пропусна това !!! челси ги направи отбор ЖОЗЕТО,но сега няма място за сантименти-бой,бой,бой, до откат и толкова. ФОРЦА ИНТЕР !!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
На Челси трябва да се отвърне с нужната агресия в центъра. Нашият човек за тази работа е Мутнари, проблема е моментната му форма. Но ако Санети играе бек, то тогава с Камбиасо и Станкович сякаш има повече логика да играе Мунтари, по-доказал се е от Мота. Лично мен Мота ме разочарова тоя сезон, предвид игрите му миналия в Дженоа.. бележи неприятен регрес.
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
На Челси трябва да се отвърне с нужната агресия в центъра. Нашият човек за тази работа е Мутнари, проблема е моментната му форма. Но ако Санети играе бек, то тогава с Камбиасо и Станкович сякаш има повече логика да играе Мунтари, по-доказал се е от Мота. Лично мен Мота ме разочарова тоя сезон, предвид игрите му миналия в Дженоа.. бележи неприятен регрес. Мунтари е човека, а формата му не трябва да ни залъгва, за този мач ще е на MAX, той има опит срещу тях и ще помогне да спрем оная горила Дрогба ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 157 Регистриран: 2-January 10 Град: Пловдив Потребител No.: 2,068 Любим Играч: Dejan Stankovic,Goran Pandev ![]() |
По-добре да играят камбиасо и Мунтари. Срещу Самп Деян яко се умори и няма да е на 100 % . Много ме притеснява с каква тактика ще излезе ЖМ .
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Не искам Мота !!! Играчите на Челси са страшно бързи и Тиаго просто ще бъде разминаван като трамваите на Халите !!! ПРЕСА ОТ ПЪРВИТЕ МИНУТИ !!! НАПРЕД ИНТЕР !!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
За мен най-правилно е да излезен с 4-2-3-1 . Вярно е , че не играем доста често с тази схема , но имайки впредвдид проблемите на Челси с крайните защитници , ще е добре да съсредоточим силата си точно там.
Последните години излизаме прекалено предпазливо в елиминационната фаза на турнира , време е да играем агресивен и АТАКУВАЩ футбол.Според мен това е единствения шанс да направим нещо значино в този сблъсък.Агресия , Атака и грамотна тактика...това е ключа към победата! В най-решаващия мач за нас в този турнир (през този сезон) излязохме с трима нападатели и убедилтено си взехме мача(победата над Рубин). Ето тези 11 искам да ги видя титуляри утре ----------------Сезар------------------ Майкон-----Лусио------Самуел--Санети ------------Станко----Кучу---------------- Ето'о-------------Уесли-----------Пандев ------------------Милито-------------------- -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
------------Сезар------------ Майкон--Лусио--Самуел--Санети ---------Камбиасо--------- Мунтари-----------Станкович/Мота (тука зависи кой е в по-добра форма) ---------Снайдер------- --------Ето-----Милито------- Това е за мен, даже си мисля че Мота ще е по-добре, двама разбивачи, само с атаката не знам как ще се оправим ![]() Липсата на Занети ще се усети в средата.Мота ще ми докара язва ако играе макар че понякога си пасва добре в състава.Ако искаме да играем по офанзивно на мястото на ганаеца Жозе може да пусне Пандата или Марио по фланга, но той си знае най-добре.В този мач има само един резултат който ни устройства-победа.Челси нямат слабо звено но не са извънземни.Първия гол ще реши изхода от двата двубоя ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Липсата на Занети ще се усети в средата.Мота ще ми докара язва ако играе макар че понякога си пасва добре в състава.Ако искаме да играем по офанзивно на мястото на ганаеца Жозе може да пусне Пандата или Марио по фланга, но той си знае най-добре.В този мач има само един резултат който ни устройства-победа.Челси нямат слабо звено но не са извънземни.Първия гол ще реши изхода от двата двубоя ![]() Не каква и да е победа а чиста победа без допуснат гол.А и не мисля, че който пръв вкара гол ще се реши изхода това е 180 минутен мач на надхитряване всичко е възможно !!! ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Не каква и да е победа а чиста победа без допуснат гол.А и не мисля, че който пръв вкара гол ще се реши изхода това е 180 минутен мач на надхитряване всичко е възможно !!! ![]() ![]() Абе нека да ни вкарат един гол в края на мача, а пък ти отивай да се надхитряваш с Челси в Лондон ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
За мен най-правилно е да излезен с 4-2-3-1 . Вярно е , че не играем доста често с тази схема , но имайки впредвдид проблемите на Челси с крайните защитници , ще е добре да съсредоточим силата си точно там. Последните години излизаме прекалено предпазливо в елиминационната фаза на турнира , време е да играем агресивен и АТАКУВАЩ футбол.Според мен това е единствения шанс да направим нещо значино в този сблъсък.Агресия , Атака и грамотна тактика...това е ключа към победата! В най-решаващия мач за нас в този турнир (през този сезон) излязохме с трима нападатели и убедилтено си взехме мача(победата над Рубин). Ето тези 11 искам да ги видя титуляри утре ----------------Сезар------------------ Майкон-----Лусио------Самуел--Санети ------------Станко----Кучу---------------- Ето'о-------------Уесли-----------Пандев ------------------Милито-------------------- И ни се еба майката в центъра тотално. :> Както си го говиеихме.. аз предпочитам същият състав но вместо Пандев да играе Мунтари. В краен случай вместо Ето'о да е Мунтари. Ето'о и Пандев са в сходна форма последните 3 мача.. и ще му е трудно да избере Жозе. АЛоооооооо.. това е Челси. И играем в Италия.. голове не трябва да допускаме. Успяхме да измъкнем 0-0 на Юнайтед тука.. успяхме и с Барса да направим 0-0. Можем да не допуснем гол на Меаца, това трябва да е идея номер 1, след нея как да вкараме гол..... Най-добре все още да сме в играта в Лондон... ти представи си там да отидем с пасив 2-3 или нещо такова..... отворим ли мача и почнем ли да се натиграме с тях лице в лице.. вероятността да го отнесем още първият мач е голяма. Да, не успяхме да надхитрим Юнайтед и Ливърпул... но сега отбора ни е по-добър, а сякаш съперника изглжеда дори по-силен от Юнайтед.. ако ли пък не то толкова силен колкото него. На "Олд Трафорд" се закопахме сами.. с глупост при едно статични положение, на Меаца си свършихме отлично работата с това 0-0 За мен добър резултат ще е победа с всякакъв резултат или 0-0. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе нека да ни вкарат един гол в края на мача, а пък ти отивай да се надхитряваш с Челси в Лондон ![]() Искаш да кажеш, че в Лондон ще ни сцепат ?? -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И ни се еба майката в центъра тотално. :> Както си го говиеихме.. аз предпочитам същият състав но вместо Пандев да играе Мунтари. В краен случай вместо Ето'о да е Мунтари. Ето'о и Пандев са в сходна форма последните 3 мача.. и ще му е трудно да избере Жозе. АЛоооооооо.. това е Челси. И играем в Италия.. голове не трябва да допускаме. Успяхме да измъкнем 0-0 на Юнайтед тука.. успяхме и с Барса да направим 0-0. Можем да не допуснем гол на Меаца, това трябва да е идея номер 1, след нея как да вкараме гол..... Най-добре все още да сме в играта в Лондон... ти представи си там да отидем с пасив 2-3 или нещо такова..... отворим ли мача и почнем ли да се натиграме с тях лице в лице.. вероятността да го отнесем още първият мач е голяма. Да, не успяхме да надхитрим Юнайтед и Ливърпул... но сега отбора ни е по-добър, а сякаш съперника изглжеда дори по-силен от Юнайтед.. ако ли пък не то толкова силен колкото него. На "Олд Трафорд" се закопахме сами.. с глупост при едно статични положение, на Меаца си свършихме отлично работата с това 0-0 За мен добър резултат ще е победа с всякакъв резултат или 0-0. Това се две различни тактики момче.С Челси прагматичния и предпазлив футбол без елемент на същистване ще ни доведе до приключване на двубоя още в Милано.Този мач вече сме го играли и нещо не ни фърфи.Време е да опитаме да ги пречупим и да наложим нашия стил на игра и както казва Суарес не ги ли бием в Милано за никакъв к-р не ставаме.Тогава вече можем да играем този футбол който искаш в Лондон, само ще ги дьобнем на контри и т.н. и ще ги нервим до безкрай, а не да ни изнасилват 93 мин. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
И аз съм на мнение, че първо трябва да мислим как да не ни вкарат гол, а после да мислим как да вкараме. Дано този шаран Чех да няма ден, все трябва да успеем да вкараме гол от статично положение, при положение, че са им вкарали 15 гола поне този сезон, разни средняци в Англия, от корнери и пряк свободни. Моят състав е
----Сезар---- Майкон - Лусио - Самуел - Санети -----------Камбиасо--------- Мунтари-----------Станкович --------Снайдер------- --------Ето`о ----- Милито----- -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че какво му е на 0-0? Пак ще ги дебнем на контри цял мач.
![]() На нас големият ни проблем са гостуванията.... и не вземем ли утре добър резутат.. аз направо ще получа удар. Ето за някои примери, които се сещам - Ливърпул, Юнайтед, Барса, Вердер, Панатинайкос, Фенербахче от последните 2-3 години в Лигата. В Милано в тези мачове стояхме в пъти по-добре отколкото при споменатите гостувания. Ако прибавим и кошмара от Казан.. когато тази година едвам се измъкнахме с Х-са там... то ще е глупаво да рискучваме още всичко на Меаца. Имаме 180мин битка с Челси.. не 90.. не е нужно да ги бием още на Меаца, най-важното за началото и края на мача е срещу техните голове да свети нула. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Че какво му е на 0-0? Пак ще ги дебнем на контри цял мач. ![]() На нас големият ни проблем са гостуванията.... и не вземем ли утре добър резутат.. аз направо ще получа удар. Ето за някои примери, които се сещам - Ливърпул, Юнайтед, Барса, Вердер, Панатинайкос, Фенербахче от последните 2-3 години в Лигата. В Милано в тези мачове стояхме в пъти по-добре отколкото при споменатите гостувания. Ако прибавим и кошмара от Казан.. когато тази година едвам се измъкнахме с Х-са там... то ще е глупаво да рискучваме още всичко на Меаца. Имаме 180мин битка с Челси.. не 90.. не е нужно да ги бием още на Меаца, най-важното за началото и края на мача е срещу техните голове да свети нула. Голям оптимист си но ще си говорим след края на мача,така или иначе ще го гледаме заедно.Дано успеем, че положението въобще не е розово ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Че какво му е на 0-0? Пак ще ги дебнем на контри цял мач. ![]() На нас големият ни проблем са гостуванията.... и не вземем ли утре добър резутат.. аз направо ще получа удар. Ето за някои примери, които се сещам - Ливърпул, Юнайтед, Барса, Вердер, Панатинайкос, Фенербахче от последните 2-3 години в Лигата. В Милано в тези мачове стояхме в пъти по-добре отколкото при споменатите гостувания. Ако прибавим и кошмара от Казан.. когато тази година едвам се измъкнахме с Х-са там... то ще е глупаво да рискучваме още всичко на Меаца. Имаме 180мин битка с Челси.. не 90.. не е нужно да ги бием още на Меаца, най-важното за началото и края на мача е срещу техните голове да свети нула. И аз съм съгласен с това мнение,въпреки че ще е хубаво да разбием каръка от мачовете срещу големи отбори ,в които не вкарваме. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Голям оптимист си но ще си говорим след края на мача,така или иначе ще го гледаме заедно.Дано успеем, че положението въобще не е розово ![]() Еми погледни го по този начин.. в последните 6 мача допуснахме едва 2 гола.. Диего и Божинката ни вкараха. Това са над 500 минути само с 2 гола. Плюс това срещу Наполи и Сампдория дефанса ни изглеждаше отлично, доста по-добре от нападението. А и в такива елиманационни мачове си има проста максима.. не ни ли вкарат гол Челси няма как да ни отстранят. :> И аз съм мераклия най-накрая да направим голяма победа в Европа, то кой ли не е в този форум но........ като за начало трябва да мислим как да отсраним Челси.. без да рискуваме прекалено много. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
И аз съм съгласен с това мнение,въпреки че ще е хубаво да разбием каръка от мачовете срещу големи отбори ,в които не вкарваме. ![]() Последно време отпадаме заради единици от рода на Виейра, Бурдисо, малшанса пред вкарването на гол. Този път обаче имаме изграден отбор, без слаби звена, точно такъв е и отбора на Челси, само че имаме един плюс, а това е Моуриьо, некадърника Анчелоти все нещо ще обърка на 100%. Този път ще има гол на Меаца за Интер, сигурен съм. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Анчелоти: Всички в Италия искат да видят Моуриньо победен
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти нажежи допълнително атмосферата преди суперсблъсъка с Интер в Шампионската лига като заяви, че всички в Италия искат да видят Жозе Моуриньо победен.Не е тайна, че наставникът на италианския шампион не е сред най-обичаните на Апенините заради аругантното си поведение. „Цяла Италия, с изключение на феновете на Интер, ще подкрепят Челси в двата мача”, каза Карло пред „Ил Джиорнале”.„Вярно е, че успехите на Челси в последните години са под негово ръководство. Грант обаче бе много близо до успех в Шампионската лига преди две години. Моуриньо много обича с приказки да нажежава обстановката. Ще видим обаче на терена какво ще стане”, каза италианският специалист. В сряда Интер приема Челси на „Джузепе Меаца”, в първи 1/8-финален сблъсък на най-комерсиалния футболен турнир. novsport.com ХАХХАХАХАХАХ!!!!!Ебати смешника ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 03:28 AM |