Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() ![]() Абе малко попрекалихте вече ми се струва, чак толкова комично не е според мен, а и вратаря не си е на мястото, случват се такива грешки, ама позабравихте извънземните осирания на Бурдисо и Ривас, Матераци това, Матераци дърво, еми да обаче за да го наградят, значи има компетентни хора които са преценили че не е дърво.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Моя е грешката, не съм те разбрал правилно. ![]() ОК, ама вие любителите на Ибра, така и не искате /дано да не е неможете/ да разберете тезата ми за него. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
1. Най-добър играч на Интер за десетилетието?
3т. - Ибрахимович 2т. - Виери 1т. - Санети 2. Най-силен мач на Интер за десетилетието? 3т. - Милан-Интер 0:4 2т. - Интер-Ювентус 1:0 (последния сезон,с гола на Мунтари) 1т. - Рома-Интер 0:4 (силни мачове сме имали много,тук отдавам почит на изразителните победи срещу конкурентите,а победата над Ювентус си беше след класическа игра на нашите) 3. Най-слаб мач на Интер за десетилетието? 3т. - Парма-Интер 6:1 (купата на Италия 2000/2001) 2т. - Барселона-Интер 2:0 (групите на ШЛ) 1т. - Аталанта-Интер 3:1 (навръх именния ми ден в началото на 2009-та) 4. Най-добър трансфер на Интер за десетилетието? 3т. - Ибрахимович 2т. - Камбиасо 1т. - Майкон 5. Най-слаб трансфер на Интер за десетилетието? нямам коментар 6. Най-разочаровал играч/наставник на Интер за десетилетието? нямам коментар 7. Най-хубав гол на Интер за десетилетието? ехеее,не са един и два ![]() 3т. - http://www.youtube.com/watch?v=gDr71KzFy9c 2т. - http://www.youtube.com/watch?v=fe0_iR1OtNI 1т. - http://www.youtube.com/watch?v=Ibi7JT2573M 8. Най-важен гол на Интер за десетилетието? 3т. - Санети (Интер-Рома 1:1) 2т. - Ибрахимович (Парма-Интер 0:2) 1т. - Виейра/Автоголът на Исла (Удинезе-Интер 0:1) 9 Най-голямото разочарование в Интер за десетилетието? (случка, събитие и т.н.) 3т. - Лацио-Интер 4:2 и загубената титла в последствие 2т. - Отпадането от Валенсия в 1/8 финалите в ШЛ 1т. - Отпадането от Хелзингборг 10. Най-слаб играч носил екипа на Интер? (представянето му) немога да определя 11. Най-комичното нещо в Интер за десетилетието? (гол, случка, отпадане и т.н.) 3т. - титанът Станкович срещу Динамо Киев: http://www.youtube.com/watch?v=4U-bQcXK85w 2т. - Майкон,когато се забавляваше,докато Лусио и Панучи се карат 1т. - Голът на Адриано срещу Милан (още немогат да го преглътнат мизерните ни "братовчеди") 12. Случка/събитие, която не е попаднала в горните категории но така или иначе няма да я забравите никога? 3т. - Обратът 3:2 срещу Сампдория в първенството 2т. - Обратът 1:2 срещу Динамо в ШЛ 1т. - Обратът 4:3 срещу Рома за Суперкупата в тея мачове гледахме ЛУДИЯТ ИНТЕР,а чувствата,които изпитвах по време на и след мача бяха...(няма такъв делириум) ![]() 13 Цялостен принос? (иргач, наставник, президент и т.н.) 3т. - ИНТЕР МИЛАНО 2т. - Морати 1т. - Санети Ами набързо и скромно,това е ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 06:43 AM |