IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

8 страници V  « < 6 7 8  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Рубин Казан (Шампионска лига), 2:0
mihael16
коментар Dec 10 2009, 23:35
Коментар #141

nerazzuro

Група: Members

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

честито на всички показахме игра която трябва да ни радва,но можем и мн по-добре можем мн повече от това.сега искам бордо или севиля и мисля че някой от тях ще ни се падне.ако пък се падне ман юн ще им отмъстим хахах
Go to the top of the page

+Quote Post
Ultras
коментар Dec 11 2009, 00:26
Коментар #142

БОЛЕН

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

заебете ги тия казан,пуснете тема за Аталанта biggrin.gif

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Dec 11 2009, 09:41
Коментар #143

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(kinterista @ Dec 10 2009, 03:45 PM) *
Виж сега , за мача с Барса , според мен празните пространства които оставяхме в този мач и те разиграваха , се дължат не толкова на качествата на играчите ни , а на разстоянието между отделните линии. Снайдер липсваше , Мота беше оставен сам да гради , затова и се изнерви . Барселона има убийствена халфова линия . Шави и Иниеста са играчи със страхотна техника и невероятен баланс. Както казваш при тяхното задържане , пресата е еднственият вариант за успех. Но така при неуспех в нея, се получаваше това разстояние в линийте . Понякога дори защитниците ни се увличаха в този който владее топката и отваряха тази пробойна в линията. Пагубно беше , че срещу Барса играхме така , те се възползваха . Но такъв е живота. Мач с мач не си приличат и чакаме другия.
И няма нужда от нови покупки, аз така мисля. Нека играем с този състав колкото може повече, може и да загубим някой и друг мач, но ще спечелим от начина на работа и колектива който ще изградим. Тези креативни и бързи футболисти за които се говори , на тях пък ще им е слаб дефенза, кой ще внася комфорт и опора в средата като загубят топката , или закъсняват с компенсирането? Един креативен подавач (плеймейкър) ни стига . Дано да е здрав. Според мен е пагубно , до него да лепнеш и Диего (примерно).
Куаресмата ще се оправи , да започне да работи пак така , както преди мача с Фио и ще стане. Тук вече се получава достатъчно нормализиране на офенза. Снайдер снове зад Ето'о и Милито , зад него Куаресма , Мота , (Станко, Камби) няма значение, дори и Мунтата има повече варианти. Нямаме нужда от повече играчи в средата. Достатъчно ни са.

Моуриньо не строи по този начин отбора по който ти се иска за съжаление.Така или иначе нови играчи ще има в отбора независимо коя част ще подсилят cheers1.gif

--------------------

+Quote Post
SvetJlio
коментар Dec 11 2009, 16:09
Коментар #144

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Град: Пловдив
Потребител No.: 23

До тук нищо ново. Важните мачове в ШЛ идват сега smile.gif

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Dec 11 2009, 22:53
Коментар #145

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Град: София
Потребител No.: 325

Играта ни в никакъв случай не беше на ниво , но най-важното е , че успяхме да победим и продължаваме в елиминационната фаза. От наще бих отличил Марио Балотели - страхотен гол вкара , а и беше в основата на всичко по-опасно към вратата на руснаците. Пред Супер Марио има огромно бъдеще , можем само да се надяваме да развие потенциала си.

--------------------

+Quote Post
THE_GAME
коментар Dec 11 2009, 23:54
Коментар #146

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Може би сте очаквали да излезем и да ги мачкаме 90 минути по терена, но това не ни се е случвало нито веднъж в Лигата в последните години, на к'во отгоре да се случи в най-решителния и напрегнат мач?! Важен е резултатът, а той е позитивен. И реално погледнато в на пръв поглед равностойния мач повечето добри положения си бяха за нас, което го признаха и татарите (сакън с'я да не ме санкционирате за расистки изказвания). biggrin.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post

8 страници V  « < 6 7 8
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 10:05 PM
Buy sports equipment online