IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

8 страници V  « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Рубин Казан (Шампионска лига), 2:0
Simo_23
коментар Dec 10 2009, 00:07
Коментар #121

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Аз не искам английските отбори.Другото иде дойде.Най ще се радвам на франсетата

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_RIQUELME_*
коментар Dec 10 2009, 00:08
Коментар #122

Guests

za6to ot grupata na lyon ne mojem da se padnem1/8 .izvinete me za mojta nekadarnost ili vie go propuskate .4estita pobeda na vsi4ki.i samo inter

+Quote Post
ale inter
коментар Dec 10 2009, 00:12
Коментар #123

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Честита победа на всички,днес показахме една добра игра и че искаме ли победата то можем да си я вземем.Дано сега имаме късмет при жребия,Жозе трябва да почне да играе по нападателно,видя се че там сме силни.Невестулката показа че има място в състава и винаги играе с хъс и сърце,браво на целия отбор неискам да отличавам никой, защото всички го заслужават. cheers1.gif boysan.gif ultra_inter.gif forza.gif

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
bgutev
коментар Dec 10 2009, 00:17
Коментар #124

Заинтересован Интерист

Коментари: 181
Регистриран: 18-January 09
Град: Бургас
Потребител No.: 814

Честита победа на всички.В такива срещи не е важно как играеш,важното е да си вземеш нужното за да продължиш.От тук нататък който и да ни се падне няма да е леко,но се надявам,че отбор ще подобри играта си и през новата година ще мачка всичко наред .

+Quote Post
kinterista
коментар Dec 10 2009, 00:22
Коментар #125

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Потребител No.: 1,535

Тази вечер бихме! ЧЕСТИТО! Това искахме , получихме го! Който е вярвал в победата, нека е щастлив. Който е треперел като лист, да вярва повече! Няма значение с кой ще играем , Челси или Ман, не ме интересува! Гледам си отбора,надявам се до февруари всичкида са здрави! НАЗДРАВЕ 498602_orig.gif

--------------------

+Quote Post
KAZAKA
коментар Dec 10 2009, 00:59
Коментар #126

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

FORZA MAGICA INTER!!!
Защитата не ми хареса, но най-важен е резултата!
Искам мангалчестър с Барби!

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 10 2009, 01:47
Коментар #127

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Коментирахме доста Жозе последните 3 дена, нормално някак си фокуса сега да падне върху него. Днес се видя голямата му разлика от Манчини.. ЖОЗЕ НЕ Е СТРАХЛИВЕЦ, и го доказа със стартовия си състав. Агресивната играе и идея ни помогна да спечелим, промяна и риск, които Манчини не би поел.
Относно случилото се в тези групи.. можем да заключим, че не се ли променят нещата пак няма да се получи работата в Европа. До 1/8 финала има 3 месеца.. когато му дойде време дано сме готови за него. Заключенията от иргата ни ги правехме след всеки мач.. този не беше кой знае колко по-различен от останалите, разлиакта беше както в Киев, ножа опря до кокъла и поне в групите знаем как да се измъкнем от такава ситуация.
За следващата седмица аз си пожелавам да избягаме на Челси и Реал, по възможност и Реал. Смятам, че ни е нужна една хубава победа на 1/8 финала за да се борим с основните конкуренти за трофея.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Dec 10 2009, 10:01
Коментар #128

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Аз не знам защо си правите тънките сметки кого трябва да избегнем при условие, че пътя до финала минава през задължителна победа над големите и силни отбори.Ако погледнем малко назад във времето то няма удобен съперник за нас cool.gif Моуриньо заслужава похвала за агресивната схема на игра, но аз не мисля че той имаше изобщо избор да мисли за нещо различно.Независимо от това че на моменти отделните линии в отбора допускаха грешки видно е, че играчите ни са с достатъчно опит и качества да атакуват по-високите нива на футболната йерархия. Имаме опит/Занети,Кордоба,Станко,Матераци/,класа /Милито,Ето'о,Сезар,Майкон/,стабилност/Камбиасо,Мота,Лусио,Самуел,Киву/,сила/Мунтари,Виера/,техника/Куарешма,Снайдер/,талант/Балотели,Сантон/ и Моуриньо няма оправдание за непостоянната игра на отбора.Не можем да се плашим от когото и да е при условие, че това са вече доказани играчи за които са плащани милиони.През януари може и да има рокади в отбора, предполагам че и напрежението ще поспадне и ако португалеца все още има необходимата амбиция може и да се получи нещо по-добро c030.gif

--------------------

+Quote Post
KAZAKA
коментар Dec 10 2009, 11:15
Коментар #129

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Не бива да изпадаме в излишни еуфории от тази победа. Тя беше задължителна и е нещо съвсем нормално. Обратното обаче би било тотален провал и позор. Натова отдавам напрежението и на моменти неориентираната игра в защита. Който и да ни се падне трябва да го отстраняваме, но все пак късмет при жребия не пречи. Искам само да не е чюкотка, щото в момента са много силни. Другите не ме притесняват. Дори и Реал с кристиана. Отзад са пълна скръб. След осминафиналите жребия е сляп и поставени и непоставени няма.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
kinterista
коментар Dec 10 2009, 12:05
Коментар #130

За мен снощи най-силен беше Мота. Един футболен мач като цяло е пълен със много падения и издигания, много борба , тичане , голове, фаулове, (контузий понякога), удари, шпагати , лакти и какво ли още не в името на победата. В този мач голмайсторите или тези които изработват гола , обират лаврите пред медийте, пред фенове и публика. При мен не е така. Поздравявам Марио и Самуел, както и Снайдер и КАПИТАНА , те бяха страхотни. Сезар, Лусио, Милито и Кордоба , Станко и Мунтари също. Но Мота беше играча на мача за мен, ще кажа защо:
1. Рядко се вижда футболист, който да поема така топката, със хладнокръвие и великденско спокойствие. Когато я получи, заковава я и винаги знае как да я разпредели.
2. Тича прецизно, не съм фен на безцелното бягане, то прави впечатление , но КПД - то е ниско , понеже бягането иска много сила и въздух ( Мунтари ) , а те измарят , което се отразява на концентрацията при паса. Мота е пестелив играч при тичането, не се хаби напразно , използва го само когато е необходимо , когато трябва да пресира или да атакува. Знае кога да го прави, и затова му се получава.
3.Той е от типа играчи, които аз наричам "черноработници" , те са такива и са се примирили с това наречие. Но работата която вършат на терена е безценна. Снощи нямаше алтернатива Мота, в средата на терена компенсираше абсолютно всички включвания както на Снайдер, така и на Станко. Нашата схема 4-3-3 оставяше голяма дупка при тези включвания и някой трябваше да я запълва. Това беше той. При схемата на Рубин 4-4-1-1 , Домингез и Карадениз като единствени офанзивни подпомагани от Семак , някой трябваше да скъса връзката между тях. Направи го Мота.
4. Няколко фаула, но тактически , не груби попречиха на Рубин да изгради атаки. Пак Мота. Видяха , че оттам не става и започнаха да опитват от дясно където беше КАПИТАНА. Получи се на два пъти , но дотам. Руснаците са грамотен отбор, не съм ги подценявал. Знаех, че няма да ни е лесно , но с оглед играчите които имаме, вярвах в победата.
5. Мота е типичният конструктивен халф, може да се справя еднакво добре като опорен и градивен халф , което в нашата схема се вписва повече от идеално.
6. Когато имаш играч като него , трябва да знаеш как да го използваш? За това Жозе го искаше, той внася БАЛАНС в отбора. Хладнокръвен и прецизен, може и да бележи, подпомаган от постоянно откриващият се Снайдер , отбора става различен.
7. Не очаквам някой да разбере това за него , но това виждам аз като го гледам. Един мач се гледа детайлно , аз така оценявам Мота. Доста добра покупка, доволен съм.

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Dec 10 2009, 12:14
Коментар #131

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Tрябваше ни победа, постигнахме я! Моуриньо излезе с наистина атакуваща тактика, но поне за мен първите 20-30 минути не играехме никак добре, като тези трима нападатели бяха доста изолирани, по простата причина че Рубин беше взел центъра. След гола, а особено и след 2рия си пролича класата на отбора, голям отбор играещ със самочувствие и увереност и едни обезверени руснаци опитващи се да направят нещо, но незнаейки как.
Класата на отбора е очевидна, като опре ножа до кокала играем, така че може да сме спокойни за следващата фаза, защото там няма място за грешки. Който и да се падне трябва да го победим, плюс това до тогава има доста време и състоянието на отборите, както и нашето ще е малко по-различно от сега.
Щом сме тръгнали за финала, последната ни грижа трябва да е това през кого ще минем s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Dec 10 2009, 12:51
Коментар #132

Il Dottore

Цитат(kinterista @ Dec 10 2009, 12:05 PM) *
За мен снощи най-силен беше Мота. Един футболен мач като цяло е пълен със много падения и издигания, много борба , тичане , голове, фаулове, (контузий понякога), удари, шпагати , лакти и какво ли още не в името на победата. В този мач голмайсторите или тези които изработват гола , обират лаврите пред медийте, пред фенове и публика. При мен не е така. Поздравявам Марио и Самуел, както и Снайдер и КАПИТАНА , те бяха страхотни. Сезар, Лусио, Милито и Кордоба , Станко и Мунтари също. Но Мота беше играча на мача за мен, ще кажа защо:
1. Рядко се вижда футболист, който да поема така топката, със хладнокръвие и великденско спокойствие. Когато я получи, заковава я и винаги знае как да я разпредели.
2. Тича прецизно, не съм фен на безцелното бягане, то прави впечатление , но КПД - то е ниско , понеже бягането иска много сила и въздух ( Мунтари ) , а те измарят , което се отразява на концентрацията при паса. Мота е пестелив играч при тичането, не се хаби напразно , използва го само когато е необходимо , когато трябва да пресира или да атакува. Знае кога да го прави, и затова му се получава.
3.Той е от типа играчи, които аз наричам "черноработници" , те са такива и са се примирили с това наречие. Но работата която вършат на терена е безценна. Снощи нямаше алтернатива Мота, в средата на терена компенсираше абсолютно всички включвания както на Снайдер, така и на Станко. Нашата схема 4-3-3 оставяше голяма дупка при тези включвания и някой трябваше да я запълва. Това беше той. При схемата на Рубин 4-4-1-1 , Домингез и Карадениз като единствени офанзивни подпомагани от Семак , някой трябваше да скъса връзката между тях. Направи го Мота.
4. Няколко фаула, но тактически , не груби попречиха на Рубин да изгради атаки. Пак Мота. Видяха , че оттам не става и започнаха да опитват от дясно където беше КАПИТАНА. Получи се на два пъти , но дотам. Руснаците са грамотен отбор, не съм ги подценявал. Знаех, че няма да ни е лесно , но с оглед играчите които имаме, вярвах в победата.
5. Мота е типичният конструктивен халф, може да се справя еднакво добре като опорен и градивен халф , което в нашата схема се вписва повече от идеално.
6. Когато имаш играч като него , трябва да знаеш как да го използваш? За това Жозе го искаше, той внася БАЛАНС в отбора. Хладнокръвен и прецизен, може и да бележи, подпомаган от постоянно откриващият се Снайдер , отбора става различен.
7. Не очаквам някой да разбере това за него , но това виждам аз като го гледам. Един мач се гледа детайлно , аз така оценявам Мота. Доста добра покупка, доволен съм.

Добър анализ на играта на Мота.Наистина вчера свърши много работа.Баланс е най-добрата характеристика на Тиаго, но не във всеки мач се търси баланса особенно когато срещу тебе се играе агресивен футбол.Баланса е необходим когато владееш мача.Твърде хомогенните футболисти често се губят по терена когато срещу тях се играе нестандартно.За мен Мота е твърде стандартен футболист и макар, че имаме нужда и от такива халфове считам , че на тоя етап на Интер са необходими бързи и креативни играчи които правят разликата между нас и останалите cool.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Dec 10 2009, 13:17
Коментар #133

Цитат(Dr.Moratti @ Dec 10 2009, 12:51 PM) *
Добър анализ на играта на Мота.Наистина вчера свърши много работа.Баланс е най-добрата характеристика на Тиаго, но не във всеки мач се търси баланса особенно когато срещу тебе се играе агресивен футбол.Баланса е необходим когато владееш мача.Твърде хомогенните футболисти често се губят по терена когато срещу тях се играе нестандартно.За мен Мота е твърде стандартен футболист и макар, че имаме нужда и от такива халфове считам , че на тоя етап на Интер са необходими бързи и креативни играчи които правят разликата между нас и останалите cool.gif

Не съм съгласен. Баланс се търси между отбраната и нападението в един отбор, когато трябва да се уравновесят действията им във всеки етап от мача , независимо от резултата. Само от бързи и креативни ирачи няма нужда, трябва човек именно да придаде баланс, и това е Мота. Той трябва да направи разликата , когато останалите действат прибързано и напрегнато, когато не се получават подаванията или когато защитата трудно изнася. Той е човека там, със спокойствие да материализира изнасянето на топката. Забеляза ли снощи, като я вземе как я държи и гардира и с къси пасове я разтяга към двата фланга, понякога Снайдер и Станко стояха нарочно близо (на около 5-6 метра) за да чакат пас от него, който да им даде възможност за извеждащо подаване. Това му е работата , да я държи и дава на точното място , особено при изнасяне. Същевременно да не оставя празни пространства след себе си, точно за това говоря. Да я поеме и да я раздаде правилно, дори да успокои играта, това е баланса!

П.С. Когато се играе балансирано , това пречи на противника да организира контри, при липса на баланс, често се губи топката , пресичат се пасове , дава се възможност за такава контра. Снощи се получи само веднъж, което за 90 мин. е доста добре!

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Dec 10 2009, 13:23
Коментар #134

INTEResen

Цитат(kinterista @ Dec 10 2009, 12:05 PM) *
За мен снощи най-силен беше Мота.

José Mourinho: For me Motta was the best player on the pitch cool.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Dec 10 2009, 13:30
Коментар #135

Цитат(interboy @ Dec 10 2009, 01:23 PM) *
José Mourinho: For me Motta was the best player on the pitch cool.gif

Това е само похвално, че го е казал . Аз не съм треньор , нито спец. Ама ето, че човека си знае работата! Евала на Жозе, голям треньор!

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Dec 10 2009, 13:56
Коментар #136

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Честита победа! Изиграхме един добър мач. Халфовата ни линия се справи добре,макар да беше само от 2-3 човека,а не както обикновено 3-4.Мота наистина игра много добре,и за мен той е играч на мача заедно с Кордоба,който се включи много добре.Санети ми пълнеше душата с тези пробиви,няма какво да кажа за него.Камбиасо пък накрая паднал успя да измеша 3-ма рубинци biggrin.gif ,това пък ми препълни душата,честно! Милито малко ми се губеше,но все пак неговата работа не е да е чак толкова забележим.От всички отбори,които може да ни се паднат не искам Челси и Реал,другите са преодолими smile.gif
PAZZA INTER AMALAAAA !!!

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
interboy
коментар Dec 10 2009, 14:08
Коментар #137

INTEResen

Цитат(kinterista @ Dec 10 2009, 01:30 PM) *
Това е само похвално, че го е казал . Аз не съм треньор , нито спец. Ама ето, че човека си знае работата! Евала на Жозе, голям треньор!

В случая евала на теб, на Жозе тва му е работата smile.gif

--------------------

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Dec 10 2009, 14:23
Коментар #138

Il Dottore

Цитат(kinterista @ Dec 10 2009, 01:17 PM) *
Не съм съгласен. Баланс се търси между отбраната и нападението в един отбор, когато трябва да се уравновесят действията им във всеки етап от мача , независимо от резултата. Само от бързи и креативни ирачи няма нужда, трябва човек именно да придаде баланс, и това е Мота. Той трябва да направи разликата , когато останалите действат прибързано и напрегнато, когато не се получават подаванията или когато защитата трудно изнася. Той е човека там, със спокойствие да материализира изнасянето на топката. Забеляза ли снощи, като я вземе как я държи и гардира и с къси пасове я разтяга към двата фланга, понякога Снайдер и Станко стояха нарочно близо (на около 5-6 метра) за да чакат пас от него, който да им даде възможност за извеждащо подаване. Това му е работата , да я държи и дава на точното място , особено при изнасяне. Същевременно да не оставя празни пространства след себе си, точно за това говоря. Да я поеме и да я раздаде правилно, дори да успокои играта, това е баланса!

П.С. Когато се играе балансирано , това пречи на противника да организира контри, при липса на баланс, често се губи топката , пресичат се пасове , дава се възможност за такава контра. Снощи се получи само веднъж, което за 90 мин. е доста добре!

В това което казваш няма нищо невярно, но вчера играхме с много офанзивни играчи и Мота действително внасяше спокойствие в играта защото беше натоварен именно с тези функции които изброяваш.Какво обаче се случва в общата игрова схема-Занети,Станко,Мота,Виера и Камбиасо все са "балансьори" и като изключим Снайдер когато не е контузен,Мунтари който обикновенно бъхти на левия фланг и Рикардо когато въобще решат да го пуснат няма кой да прави играта eusa_naughty.gif Налага се Саму и Милито да се връщат до центъра да вземат една нормална топка.Просто ни идват в повече балансьорите.Жив пример с Барса-играха нападателно и темпово, с много владеене на топката и в редките случаи когато я пипнехме не можем да изградим една нормална атака.На такава игра се отвръща не с катеначо в зона, а с преса и нападателен футбол за да не им оставяш време и мисъл да изградят атаката си.Нещата трябва да започват да се случват и при нас с цената на всичко необходимо cool.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Dec 10 2009, 15:45
Коментар #139

Цитат(Dr.Moratti @ Dec 10 2009, 02:23 PM) *
В това което казваш няма нищо невярно, но вчера играхме с много офанзивни играчи и Мота действително внасяше спокойствие в играта защото беше натоварен именно с тези функции които изброяваш.Какво обаче се случва в общата игрова схема-Занети,Станко,Мота,Виера и Камбиасо все са "балансьори" и като изключим Снайдер когато не е контузен,Мунтари който обикновенно бъхти на левия фланг и Рикардо когато въобще решат да го пуснат няма кой да прави играта eusa_naughty.gif Налага се Саму и Милито да се връщат до центъра да вземат една нормална топка.Просто ни идват в повече балансьорите.Жив пример с Барса-играха нападателно и темпово, с много владеене на топката и в редките случаи когато я пипнехме не можем да изградим една нормална атака.На такава игра се отвръща не с катеначо в зона, а с преса и нападателен футбол за да не им оставяш време и мисъл да изградят атаката си.Нещата трябва да започват да се случват и при нас с цената на всичко необходимо cool.gif

Виж сега , за мача с Барса , според мен празните пространства които оставяхме в този мач и те разиграваха , се дължат не толкова на качествата на играчите ни , а на разстоянието между отделните линии. Снайдер липсваше , Мота беше оставен сам да гради , затова и се изнерви . Барселона има убийствена халфова линия . Шави и Иниеста са играчи със страхотна техника и невероятен баланс. Както казваш при тяхното задържане , пресата е еднственият вариант за успех. Но така при неуспех в нея, се получаваше това разстояние в линийте . Понякога дори защитниците ни се увличаха в този който владее топката и отваряха тази пробойна в линията. Пагубно беше , че срещу Барса играхме така , те се възползваха . Но такъв е живота. Мач с мач не си приличат и чакаме другия.
И няма нужда от нови покупки, аз така мисля. Нека играем с този състав колкото може повече, може и да загубим някой и друг мач, но ще спечелим от начина на работа и колектива който ще изградим. Тези креативни и бързи футболисти за които се говори , на тях пък ще им е слаб дефенза, кой ще внася комфорт и опора в средата като загубят топката , или закъсняват с компенсирането? Един креативен подавач (плеймейкър) ни стига . Дано да е здрав. Според мен е пагубно , до него да лепнеш и Диего (примерно).
Куаресмата ще се оправи , да започне да работи пак така , както преди мача с Фио и ще стане. Тук вече се получава достатъчно нормализиране на офенза. Снайдер снове зад Ето'о и Милито , зад него Куаресма , Мота , (Станко, Камби) няма значение, дори и Мунтата има повече варианти. Нямаме нужда от повече играчи в средата. Достатъчно ни са.

--------------------

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Dec 10 2009, 16:29
Коментар #140

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Ако Балотели се старае повече и подхожда по-сериозно към играта, всеки мач ще му е на нивото на снощния. Направо ги изкърта, напълни ми душата. Много хляб има в това момче, само трябва да се концентрира върху футбола, вместо да се прави на интересен и да гледаме изцепки в стил адриано. Мога да отлича също Капитана и Кордоба, РЕСПЕКТ и за двамата. Айде сега чакаме съперник за осминафиналите.

+Quote Post

8 страници V  « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th July 2025 - 03:43 AM
Buy sports equipment online