Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Не ми се коментира.Коментарите ми ще въспаднат с другите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Честита победа! Второто полувреме започнахме малко плахо, но лека полека поехме контрол над двубоя и неизбежното се случи. Каква бомба на Марио, а? Напомням ми на гола на Ибра срещу Фиорентина миналата година. Най-вече ми хареса желанието и хъса, с който играхме, този хъс който липсваше в доста от мачовете в ШЛ. Направихме някои грешки, които не бива да се допускат от отбор от класата на Интер, но като цяло седяхме добре.
БАЛОТЕЛИ ВЕЛИКАН! ![]() FORZA INTER! -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Аааааа честита ПОБЕДА копелета, тази вечер се изкъртих. Ей тва е FORZA INTER !!!
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Сезар му завинтват бутоните тфа било лекарска помощт, Станко излиза от игра Камбиасо играе вече 10 мин тоя вика и сега кой ще замени Станкович, Мунтари за малко да вкара ииии Ето'о изпуска и накрая щото не му излизаще фиша на КАСАБЕЦА иииии почна да говори как Барса ни смачкала !!!!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
САМО ИНТЕР АЛЕ АЛЕ АЛЕ САМО ИНТЕР...пресипнах да го ева.....ама като се слушам повече псувам Борко Клитора...на кура да ми умреш гадино. FORZA INTEEEEEEER INTEEEEEEEEEEEER алеееееееееееее але але алеееееееееееееееееее ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕР ИНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕРРРР ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дано повече не ни го слагат тва говедо на наш мач, че ми изпили нервите ![]() GRANDE INTER, GRANDE J.M. !!!!!!! -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Балотели,Ето'о,КАПИТАНА и КОРДОБА ме разбиха.Невероятна игра от четиримата.Останалите също бяха на едно добро ниво.
Forza Raggazzi! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Дано с Марио,Деки и Самуел всичко да е наред.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Бордо
Юнайтед Реал Мадрид Челси Севиля Арсенал Това са вариантите за следващия ни съперник -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сезар му завинтват бутоните тфа било лекарска помощт, Станко излиза от игра Камбиасо играе вече 10 мин тоя вика и сега кой ще замени Станкович, Мунтари за малко да вкара ииии Ето'о изпуска и накрая щото не му излизаще фиша на КАСАБЕЦА иииии почна да говори как Барса ни смачкала !!!!! Хахахах моят пък излиза втора вечер, айде хвани тез 50 кинта ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Чака ни ужасен жребий...На 18 ще видим какво ще стане
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Хахахах моят пък излиза втора вечер, айде хвани тез 50 кинта ![]() ![]() Евалата мене Ливърпул ме дъни играх го 1/1 то излезна 1/2 25 коефициент мамка му. И да не забравяме К*Р за БЕЛОБРАДИЯ СТАРЕЦ !!!!!!! -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
За първи път видях Моуриньо да играе така офанзивно което даде резултат, но с малко повече късмет и опит руснаците щяха да ни оставят замислени.Ето'о показа какво е да си голям футболист и професионалист.Марио трябва да се учи от него защото може и да го задмине ако има достатъчно воля.Капитана направи голям мач, но в дефанзивен план на моменти увисваше.Всички като цяло играха добре но това все пак бяха Рубин, а не някой голям отбор.До февруари месец има малко време да се помисли върху селекцията и дано да стигнем до финала.Честито победа
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Евалата мене Ливърпул ме дъни играх го 1/1 то излезна 1/2 25 коефициент мамка му. И да не забравяме К*Р за БЕЛОБРАДИЯ СТАРЕЦ !!!!!!! Малшанс. Снощи играх 2 на Реал и 2 на Байерн, а днес Интер, Севиля, Щутгарт - 1 + Барца - 2 и добре, че Меси им го набута накрая, че да захлебя кът хорта ![]() Айййййййййййййййде ИНТЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! п.с. искам Мън Ю. на осмина, че имаме много да им връщаме !!! ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
За мене Кордоба доказа,че има място като титуляр в защитата ни.Много спокойствие ми вдъхва дребосъка.Няма такъв отскок,спомнете си 1вия мач с ливърпул как си вървеше по план 0:0,Кордоба се контузи в 78 минута и след няма и 5 минути го изядохме... Дано Специалния гледа и си записва
![]() -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Арсенал идваите копелета Най-Противния отббор на СВЕТАА !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичките ни евентуални съперници са адски трудни но сами си го направихме така след като не спечелихме групата.Вижте при вторите отбори колко приятни тимчета има.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Недей тъй за Арсенал. Като добавя още Челси и Севиля, другите са добре долши !!
-------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Недей тъй за Арсенал. Като добадя още Челси и Севиля, другите са добре долши !! На фона на другите Севиля си е като джакпот от тотото!Не,че са слаб отбор,напротив,ама срещу отбори от техния ранг,на Лион,на Валенсия,на Бордо,самото ни име ни дава предимство.Не че не сме отпадали и от такива,но сега дупките в отбора са доста по-малко и да се надяваме,че няма да гледаме подобни резили като Виляреалския в близките години ![]() -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
4елси само неискам другите стават
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:37 AM |