IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

14 страници V  « < 11 12 13 14 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ювентус - Интер (Серия А), 2:1
Simo_23
коментар Dec 6 2009, 12:07
Коментар #241

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Много се приеснявам Сезар да не стане като Дида mad.gif Дано само моментно му е спаднала формата

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
xlapety
коментар Dec 6 2009, 12:45
Коментар #242

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Този Жалък отбор от село тОРИНо го мразя в ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ ТЕЗИ ИНДИВИДИ ДА БИЯТ ВЕЛИКИЯ ИНТЕР ТОЗИ СЪДИИСКИ ОТБОР !!!!!!! ИНТЕР ПАК ЩЕ Е ШАМПИОН ПОМЯРИ НАИ ПРОТИВНИЯ МИ ОТБОР КОПЕЛЕТА !!! ДА ЖИИИВЕЕЕ ИНТЕР !!!!!!!!!

+Quote Post
mihael16
коментар Dec 6 2009, 13:14
Коментар #243

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

прекалено мн се защитава жозе.ами според мен не води както трябва отбора,според мен не трябваше да купува дървото мота имаме си такъв тип игра4и колкото искаш,цялата ни халфова линия е с такива.трябват ни нападетлни халфове-през зимата трябва да вземем нужните.за мен мота,виера,мансини,мунтари не са за тук.станкович също.разберете трябва ни нова халфова линия и от НАПАДАТЕЛНА,не защитна.трябва ни нов ляв бек след като сантон е контузен.киву си е защитник и се справя добре само в защита.Задължително 2ма креативни халфове и задължително да махнем ненужните.жозе трябва да ги надъхва преди мач,а не да ми говори че каквото и да стане ще сме първи-е как можеш да се надъхаш като вече си чул че няма да е лошо кажи речи да загубим и някоя друга точка.според мен жозе има най-голяма вина за всичко.според мен търпението на феновете ни по цял свят се изчерпва,според мен и търпението на морати се изчерпва,а да не говорим какво ще стане ако отпаднем от шл,защото с играта от няколко мача насам не ни чака нищо добро.

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 6 2009, 13:21
Коментар #244

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Естествено че за представянето на отбора най-голяма отговорност носи треньора.Аз обаче не виждам някой по подходящ на този етап.Или ако искате и ние да вземем някой като Раниери и Ферара и да си биеме главата в стената после.На Интер му трябва голям и доказан треньор какъвто е Жозе.Други такива на пазара в момента няма освен Хидинк.

+Quote Post
KAZAKA
коментар Dec 6 2009, 13:24
Коментар #245

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(mihael16 @ Dec 6 2009, 01:14 PM) *
прекалено мн се защитава жозе.ами според мен не води както трябва отбора,според мен не трябваше да купува дървото мота имаме си такъв тип игра4и колкото искаш,цялата ни халфова линия е с такива.трябват ни нападетлни халфове-през зимата трябва да вземем нужните.за мен мота,виера,мансини,мунтари не са за тук.станкович също.разберете трябва ни нова халфова линия и от НАПАДАТЕЛНА,не защитна.трябва ни нов ляв бек след като сантон е контузен.киву си е защитник и се справя добре само в защита.Задължително 2ма креативни халфове и задължително да махнем ненужните.жозе трябва да ги надъхва преди мач,а не да ми говори че каквото и да стане ще сме първи-е как можеш да се надъхаш като вече си чул че няма да е лошо кажи речи да загубим и някоя друга точка.според мен жозе има най-голяма вина за всичко.според мен търпението на феновете ни по цял свят се изчерпва,според мен и търпението на морати се изчерпва,а да не говорим какво ще стане ако отпаднем от шл,защото с играта от няколко мача насам не ни чака нищо добро.

99% съгласен!
1 % е за моето предпочитание към защитния фубол. Аз вихрени атаки не искам. Искам резултат. В крайна сметка това е отбора създал катеначото.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
KAZAKA
коментар Dec 6 2009, 13:26
Коментар #246

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(radiinter @ Dec 6 2009, 01:21 PM) *
Естествено че за представянето на отбора най-голяма отговорност носи треньора.Аз обаче не виждам някой по подходящ на този етап.Или ако искате и ние да вземем някой като Раниери и Ферара и да си биеме главата в стената после.На Интер му трябва голям и доказан треньор какъвто е Жозе.Други такива на пазара в момента няма освен Хидинк.

Жозе завинаги в Интер искам аз. Той е № 1, ама като треньор, а не като преданост. Хидинк е свободен, но той си е треньор на национални отбори, а не на клубни. Един ПСВ през 1988 г. и това е.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Guest_militto_22_*
коментар Dec 6 2009, 13:48
Коментар #247

Guests

Цитат(INTER_1908_ @ Dec 6 2009, 01:52 AM) *
Ами добре но Марио е на крехка възраст златни резерви са опитни играчи smile.gif но както и да е smile.gif

ami az si mislq , che nashiq Baloteli do 2-3 godini shte e edin ot osnovnite ni igarchi , saglasen s tebe brat

+Quote Post
Guest_RIQUELME_*
коментар Dec 6 2009, 14:01
Коментар #248

Guests

хора не моуриньо е виновен а цялата ни политика.не може всеки сезон да взимаме 3-5 играчи.последните години виже барса вижте манчестър взимат даже челси който не печели титли не взимат по 5-ма играчи.барса последните 3-4 години взимат по наистина доказан футболист с голяма класа.манчестър са същите.само ние всеки купуваме все едно на кило.трябва на сезон да взимаме по един голям играч дадем 30-40 милиона а не даваме за 5-ма игачи тези пари.и време е почнем колкто си може повече да даваме шанс на играчите от школата.вижте барселона колко таланта извадиха.не може само само балотели и сантон да се пускат.крин влиза по 45 минути.другите играчи наистина ли нямат талант незнам честно призная нямам наблюдение върху школата на отбора.незнам даже аз предлагам ако някой има наблюдения иновини да пише за талантите ни в школата да се отвори тема за тях.извизнявам се че не е нмого по темата.но незнаех каде да го напиша.

+Quote Post
radiinter
коментар Dec 6 2009, 14:15
Коментар #249

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Не съм съгласен.До този сезон ние също взимахме само по 1-2 играчи.При идването на Жозе взехме само Куарешма и Мунтари (Мансини вече беше договорен).Просто това лято нямаше как да не се обнови отбора защото играчи като Крус,Креспо и Фиго вече бяха изчерпани.Адриано сам се отцепи а Ибра пожела трансфер.При това положение нямаше как да не се направят повечко промени.Иначе гръбнакът на отбора ни се изгради постепенно през последните 4 години.Сезар,Камбиасо,Майкон,Самуел,Киву,Станкович-всички те постепенно бяха добавяни към отбора и сега са основната му движеща сила.

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 6 2009, 14:36
Коментар #250

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Ужасно слаб Интер. Един гол.. и другите положения ни бяха някакви шибани разбърквания. И стига сте писали ГЛУПОСТИ.. нямаше никаква дуспа. Ако почнем да искаме такива дуспи.. работата ще отиде много на зле. Заслужавахме единствено загубата, и не защото Юфе са доминирали над нас, а защото сме отбора с по-голям потенциал, а снощи играхме МИШКАРСКАТА. Вече е видно, че последните 4 мача не сме във форма.. натисна ни мини криза.. на всеки се случва, лошото е, че без Майкон и Снайдер в атака изглеждаме ужасно, а първия сам си е виновен, че не игра заради малоумната си изцепка.
В момента съм доста афектиран от снощния мач.. направо съм бесен.. но след 3 дена идва още по-важен, него трябва да вземем на 100%. С Майкон и Санети в центъра се надявам вече да играем една идея по-добре.
И бтл да вметна.. хареса ми това, което написа Цецко за Жозе.. наистина поведението му пред пресата преди такива дербита е някак си странно. Айде знаем, че не си италианец.. ама трябва малко по-сериозно да се подхожда преди такива мачов.. дерби с Юве не е "КАТО ВСЕКИ ЕДИН ДРУГ МАЧ"... боли ни кура тука за логите на Жозе за 3-те точки.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
interboy
коментар Dec 6 2009, 15:44
Коментар #251

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(mihael16 @ Dec 6 2009, 01:14 PM) *
трябва ни нов ляв бек след като сантон е контузен.киву си е защитник и се справя добре само в защита.

Айде сега нов ляв бек smile.gif
Той Сантон е контузен ама след паузата ще е налице. На Киву какво не му харесваш? Да той се спрява добре в защита, защото е защитник. Ако си забелязал вчера масово атаките на Юбе бяха от дясно. Защо ли? Предпочитам един здрав Киву отзад, отколкото някакъв ляв бек да си развява гащите по тъча и да забравя да се връща.
На всички ни се иска да имаме Майкон от ляво, ама нещата не са толкова прости. Единици са играчите като Патрис Евра + тва сега е зимния трансферен прозорец, така че по-добри алтернативи на Киву се равняват някъде на 0

--------------------

+Quote Post
Matrix
коментар Dec 6 2009, 16:18
Коментар #252

Интер Маняк

Коментари: 918
Регистриран: 16-July 06
Град: Plovdiv
Потребител No.: 62
Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix

Моето скромно мнение е,че мястото на Киву е в центъра на защитата до Самуел,Кордоба и Матрикс да са им резерви,на бековете-Майкон и Сантон и тва за мене е оптималния вариант за защитата ни.Нарочно не споменавам никъде 1 индивид,защото смятам,че всички тези изброени са класа над него!

--------------------
IO SONO INTERISTA!!!

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Dec 6 2009, 16:33
Коментар #253

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Цитат(Matrix @ Dec 6 2009, 04:18 PM) *
Моето скромно мнение е,че мястото на Киву е в центъра на защитата до Самуел,Кордоба и Матрикс да са им резерви,на бековете-Майкон и Сантон и тва за мене е оптималния вариант за защитата ни.Нарочно не споменавам никъде 1 индивид,защото смятам,че всички тези изброени са класа над него!

Аз пък мисля, че този 1 индивид за който говориш е в пъти по-добър избор от Матераци.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
inter_fen
коментар Dec 6 2009, 17:30
Коментар #254

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Аз пък се надявам да почнем да купуваме италианци,щото само с чужденци не става,а и най-добрите ни години - Ел Гранде Интер е бил почти само с италианци.

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Dec 6 2009, 20:08
Коментар #255

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Жалко, че загубихме, но обикновено ние печелим в Италия, а после в Шампионската Лига не... така че сега се надявам да се получи леко обратен ефект (поне за този момент), а в скоро време - да печелим и на двете места.
Не мисля, че тази загуба е фатална, от Ювентус е, но пък имаме огромна преднина, която не се топи така лесно. В крайна сметка няма отбор без загуба smile.gif

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Dec 6 2009, 21:24
Коментар #256

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Цитат(N E R A Z Z U R R O @ Dec 6 2009, 04:33 PM) *
Аз пък мисля, че този 1 индивид за който говориш е в пъти по-добър избор от Матераци.

Прав си, обаче т'ва само по себе си не е атестат за кой знае каква класа.

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Dec 7 2009, 00:05
Коментар #257

Guests

Цитат(interboy @ Dec 6 2009, 11:28 AM) *
Да ми пускаш Матераци като нападател, след като имаш Суазо и Арнаутович, дори и след като се наспах( притова добре завит biggrin.gif ) не го разбирам. Миналата година да не би да беше така, като падахме пускаше Круз, Креспо или и двамата и дори сме играли с по 4-5 нападатели. Или той има някакво лично отношение към Суазо и Арнаутович или са по-слаби от Мансини, дали? s_inter.gif

Според мен не го пуска като нападател, това си беше смяна на централния защитник, просто Марко играе добре с глава и може би го пуска щото е нахъсан и евентуално при корнер ще е над другите и ще вкара... не смятам, че трябва да обсъждаме класата му, не виждам защо по-горе го сравнявате с Лусио, може би е малко дъртичък вече, ама нищо чудно ако започне титуляр, да направи много по-добър мач от Лусио.... както и да е, за мача няма кво да се ядосваме, Жулио поизпусна малко топката, а Самуел го минаха с един левашки финт, нека се възгордяват фенчетата на Юбе, аз не можах да ида на мача, ама го гледах в едно заведение заобиколен от Ювентинци, не знам как се получи така, в центъра на Милано поне 7 фена на Юбе, и мога да ви кажа, че се радваха като че ли са спечелили шампионата, ако питате мен, повечето са очаквали да загубят, което значи СТРАХ, април месец ще им пукаме каските biggrin.gif

+Quote Post
interboy
коментар Dec 7 2009, 00:14
Коментар #258

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(Boy_San77 @ Dec 7 2009, 12:05 AM) *
Според мен не го пуска като нападател, това си беше смяна на централния защитник, просто Марко играе добре с глава и може би го пуска щото е нахъсан и евентуално при корнер ще е над другите и ще вкара

Хах, ти не гледай кой излезе а какво правеше Марко. Застана отпред, за да бори на втория етаж, ако стане някво меле УРА! То това и трябваше да направи, ама не беше той човека за тая работа.
За малкото време на терена си беше чист натурален нападател, защото стоя повече в наказателното на Юве, не и в нашето smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Dec 7 2009, 00:48
Коментар #259

Guests

Цитат(interboy @ Dec 7 2009, 12:14 AM) *
Хах, ти не гледай кой излезе а какво правеше Марко. Застана отпред, за да бори на втория етаж, ако стане някво меле УРА! То това и трябваше да направи, ама не беше той човека за тая работа.
За малкото време на терена си беше чист натурален нападател, защото стоя повече в наказателното на Юве, не и в нашето smile.gif

Еми значи Моуриньо го е прекфалифицирал, щото като защитник вече не го пуска biggrin.gif

+Quote Post
Faustico
коментар Dec 7 2009, 01:35
Коментар #260

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Вече сме го виждали с Хут в Челси, нищо ново, въпроса е, че това е вход на отчаянието.. веднъж на 10-20 пъти да даде успех.. мача си беше свършил вече. :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post

14 страници V  « < 11 12 13 14 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 04:20 PM
Buy sports equipment online