Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Тоя бастун Маркизио ми стана още толко противен футболист заради тоя и тва ЛЕКЕ съдията изгубих от еврото а чаках само тоя мач за солидна сума пари - ДА ПУКНАТ ДАНО, ДА ПУКНАТ...!
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Тоя бастун Маркизио ми стана още толко противен футболист заради тоя и тва ЛЕКЕ съдията изгубих от еврото а чаках само тоя мач за солидна сума пари - ДА ПУКНАТ ДАНО, ДА ПУКНАТ...! Ей лек, мердите са мерди, цял живот! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Другият път с повече хъс може и да ги бием! Ама с тоя мързел и откровенно не желание,без никакъв стинул ,няма да станат нещата.Мота върви по-стъпките на Мансини.Мансини си продължава по неговите стъпки.Атакуващ халф(плеймейкр) нямаме освен Снайдер.Как ще ставаме нещо в Европа при положение,че нямаме втори плеймейкър ,а първия ни е контузен през 2 мача.И какво се случва накрая...пуска се централен зашитник да играе като нападател.Хубаво,съдията е виновен,другият път пак той ще е виновен сигурно и така докато не си оправим средата
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Напротив - потвърждава я. Само че както я е подкарал ще прави шлем в Кипър или Малта ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Много лошо впечатление ми правят изказванията на Моуриньо преди последните ни 2 дербита.В дерби мач играчите не се мотивират с изказвания от сорта "топката е в полето на противника" , "каквото и да направим днес , си оставаме лидери".Преди дерби мач трябва максимално да надъхаш играчите си.По някой път футболистите имат нужда от "доза адреналин" за да направят нещо значимо в мач , като днешния.Но добре...Окей , приемаме , че мача не е толкова важен за нас (водим убедително в класирането и ни предстои адски важен мач през седмицата ) , защо по дяволите тогава Моуриньо реагира така при гола на Ювентус?Това ли е спокойствието , което иска да придаде на играчите си? Голям фен съм на Моуриньо и искам да остане начело на Интер колкото си може по-дълго , но трябва да промени както своя , така и манталитета на футболистите ни във важните мачове! Тези приказки на Жозе са само за пред медиите за да сваля напрежението от отбора.Аз съм сигурен че в съблекалнята положението е съвсем друго и достатъчно ги мотивира.Реакцията му заради която беше изгонен трябва да ти говори как в действителонст чувства нещата. |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Дано Снайдер играе в сряда,че незнам с тази халфова линия какво ще правим !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Тези приказки на Жозе са само за пред медиите за да сваля напрежението от отбора.Аз съм сигурен че в съблекалнята положението е съвсем друго и достатъчно ги мотивира.Реакцията му заради която беше изгонен трябва да ти говори как в действителонст чувства нещата. В съблекалнята може да е съвсем друго , но за жалост на терена не е.Последните 2 дербита нито бяхме мотивирани(нахъсани) , нито пък спокойни ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Когато Дъртата дойде на терена в Милано подчертавам терена и си тръгне с 3ката искам РЕПЛИКАНТА пак да се появи тук и да си даде компетентното мнение !!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Жулио Сезар и съдията за мен са причината, че загубихме. Невидях нещо по-добро в юБе от нас ? Тяхната среда е също толкова сбозена, колкото нашета. Със Снайдер и Санети нещата ще изглеждат по-добре, както и Майкон по крилото. Заради това и не се притеснявам в успеха ни срещу Рубин.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
CAMPIONI SIAMO NOOOOOOOOOOOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Дано Снайдер играе в сряда,че незнам с тази халфова линия какво ще правим ! Тц,тц,тц,тц,тц! Малееееее, какво ще правим с таи халфова линия? Ох, какво ще правим ![]() Какво да правим Рикардо? Излизаме и правим 3 гола. Кой си избираш да вкара: Станко, Мота , Мунтари или Камбата? Приемам залози срещу песимистични фенове 1 към 5! Ако никой от тях не вкара взимаш към 5 на залога си! Държа си на думата, колко залагаш? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Тц,тц,тц,тц,тц! Малееееее, какво ще правим с таи халфова линия? Ох, какво ще правим ![]() Какво ще правим ли ? Ще разчитаме на някакви пасове към централните нападатели,а те няма да имат опция и ще я връщат отново към халфовете и един мърмот ... и така.Много ясно,че без Снайдер ще ни е трудно.Трябва да имаме играч като него в отбора.Даже 2 ! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Тц,тц,тц,тц,тц! Малееееее, какво ще правим с таи халфова линия? Ох, какво ще правим ![]() Какво да правим Рикардо? Излизаме и правим 3 гола. Кой си избираш да вкара: Станко, Мота , Мунтари или Камбата? Приемам залози срещу песимистични фенове 1 към 5! Ако никой от тях не вкара взимаш към 5 на залога си! Държа си на думата, колко залагаш? Прав е средната линия не играе добре.Камбиасо и Занети са класа но останалите са на средно ниво -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 181 Регистриран: 18-January 09 Град: Бургас Потребител No.: 814 ![]() |
Тука много разбирачи се навъдили.Отдавна не бях влизал във форума.Бях забравил какво удоволствие е да чета някой доста забавни коментари.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега чета в сайта ни че Сезар казва че в момента не е на 100% защото води преговори за подновяване на договори си и иска да заслужи нещата за които настоява в него.Признава че срещу Катания и Рома е допуснал нетипични за него голове.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=CVF2W1c-yPk
2,39 - стоп и ще видите, че Мело е в засада при удара на гей пиерини! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=CVF2W1c-yPk 2,39 - стоп и ще видите, че Мело е в засада при удара на гей пиерини! И какво от това.Мача вече е история.В Сряда ни предстои един много по-важен. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
топката се удря в Лусио,а не в Мело
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 09:48 PM |