Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Е кво те са си свикнали в Серия Б преди мач да пускат овцете там с Брускети Марети да им пасат стадиона
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Точно така, вие биете слабите отбори, докато ние изпитваме трудности с някои от тях. Грешка,ние биеме ВСИЧКИ.Праскаме с четворки Милан и Рома а на вас такъв страх сме ви насадили че миналат година като додрапахте хикс се изпразнихте от кеф а сега треперехте като листове и бавехте като мишкарски отбор. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Получи се един здрав мач в който победи не по добрият отбор,а отбора който повече желаеше победата. Най-точното изказване...! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Колкото и да е неприятно дотук Мауриньо не се представя особено добре във въжните мачове.
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Такива загуби са и доста полезни по някога.Със сигурност някои от играчите ни ще се посъбудят защото не сме абонирани за титлата.Сега трябва да се класираме на 1/8 в ШЛ и всичко отново ще си дойде на мястото.В отбора се връщат Майкон и Снайдер(най-вероятно) и нещата ще изглеждат доста по-добре. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Колкото и да е неприятно дотук Мауриньо не се представя особено добре във въжните мачове. Това което Жозе трябва да направи е да си сдържа нервите защото неможе за сезон и половина вече 4 пъти да го гонят.Феновете и играчите може да изливат гнева си по време на мач но работата на треньора е да контролира отбора си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Колкото и да е неприятно дотук Мауриньо не се представя особено добре във въжните мачове. Това е факт.Това разбива теорията ти за големия шлем на Моуриньо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Абе вие чувате ли се бе ? 1 - вия гол на юБЕ КАК СТАНА ? Курвата дел пиеро се просна като шаран за никулден, а в края на мача ебания съдия в гъза от моджи не дава чиста дузпа срещу Милито..
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Милито няма никаква,ама абсолютно никаква вина.Слаб е бил след като е нямало положения пред него.Това му е работата на него.Да се създаде положение и той да го отбележи.А като халфовата ни линия е ДЪРВЕНА няма как да стане. Най-накрая някой да го проумее, евала за мнението. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Абе вие чувате ли се бе ? 1 - вия гол на юБЕ КАК СТАНА ? Курвата дел пиеро се просна като шаран за никулден, а в края на мача ебания съдия в гъза от моджи не дава чиста дузпа срещу Милито.. Браво Светлио !!! -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Това е факт.Това разбива теорията ти за големия шлем на Моуриньо ![]() Напротив - потвърждава я. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Чакай малко,НЕ за първи път ни ощетяват,няма да е и за последен!Неможе за щяло и нещяло да се оплакваме.Съдията ли е виновен че нямахме късмет и че не си играхме нашата игра?
А репликанта до сега не се е заял с никого и не виждам защо го обиждате и гоните. |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Не играхме никак добре.Жозе изпуска юздите на отбора.СЪДИЯТА НЕ НИ Е ВИНОВЕН.Допуснахме изключително тъпи грешки при головете на Юве и след като ни поведоха не направихме абсолютно никакъв сериозен натиск.Адски безидейна игра на халфовете ни и най-вече на онова футболистче Мота!В сряда е мача на ЖИВОТ И СМЪРТ !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вижте,дори и съдията да ни е порязал е смешно да се оправдавате с него.Ние сме ИНТЕР-шампиона на Италия.Мачкаме всичко и всички и е под достойнството ни да обръщаме внимание на някакъв си съдия.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай малко,НЕ за първи път ни ощетяват,няма да е и за последен!Неможе за щяло и нещяло да се оплакваме.Съдията ли е виновен че нямахме късмет и че не си играхме нашата игра? А репликанта до сега не се е заял с никого и не виждам защо го обиждате и гоните. Това е много вярно. Не е за първи път, ама не казвай, че се оплакваме за щяло и нещяло. Без тези аванти сега ние щяхме да се тупаме в гърдите колко сме велики. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Виждам,че има афектирани, аз също съм ядосан. Но пиленца, дузпа нямаше ! Явно никой не чете какво пиша? Когато има положение в което може да се говори за подминат фаул, съм насреща. Бил съм съдия 8 години, възползвайте се, няма срамно да питате. Тази вечер имаше фаул в нападение на Милито. Когато има положение като това тази вечер, е много трудно както казах, на скорост съдията да види съприкосновението. МНОГО е трудно . Поздравявам съдията за положението, отсъди точно. И тези които се опитат да апострофират, ще им кажа, шшшшшттттттттттттт! Свалете очилата, Милито настъпа Касерес и се просна. Съдията не се подведе.
За това се афектирам понякога на нападките, повечето нито сте били съдий, нито футболисти.Някои хора виждат нещата реално, други като зрители! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Съдията беше пълен посерко него защитавайте.
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 207 Регистриран: 4-November 08 Град: Варна Потребител No.: 663 ![]() |
Поздрави от Варна на всички,тази вечер след поредното събиране си тръгнахме с наведени глави.Никакъв хъс,никакво желание за игра,за мен Юве заслужаваше да победи,от това боли най-много и все пак първият гол падна доста глупаво,вторият гол на бианконерите беше майсторски направен,мачът ще се запомни с необяснимо "селските" отигравания особено в края от нашите момчета ,но животът продължава,не може да бием всичко напред,а най-важният мач предстои,задължителна победа над РУбин,нека се порадват малко дъртите,а Репликанта вместо да празнува какво прави в нашия форум?Всяка жаба да си знае гьола!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Много лошо впечатление ми правят изказванията на Моуриньо преди последните ни 2 дербита.В дерби мач играчите не се мотивират с изказвания от сорта "топката е в полето на противника" , "каквото и да направим днес , си оставаме лидери".Преди дерби мач трябва максимално да надъхаш играчите си.По някой път футболистите имат нужда от "доза адреналин" за да направят нещо значимо в мач , като днешния.Но добре...Окей , приемаме , че мача не е толкова важен за нас (водим убедително в класирането и ни предстои адски важен мач през седмицата ) , защо по дяволите тогава Моуриньо реагира така при гола на Ювентус?Това ли е спокойствието , което иска да придаде на играчите си? Голям фен съм на Моуриньо и искам да остане начело на Интер колкото си може по-дълго , но трябва да промени както своя , така и манталитета на футболистите ни във важните мачове!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 181 Регистриран: 18-January 09 Град: Бургас Потребител No.: 814 ![]() |
Незнам дали съдията, Репликанта или някой друг са виновни за днешната загуба,но тя е факт.Съдията не бих казал че е повлиял върху крайният изход от мача. Репликанта него познавам момчето,но нищо лошо не е казал,просто си коментира мача.Мисля,че вината си е изцяло в нашият отбор,а и смените който влязоха според мен не се получиха.Балотели за пореден път беше една голяма дупка,Мансини без коментар,а за Матераци много малко време беше на терена.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 12:38 AM |