Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Няма такава курвичка като този съдия ! ! ! ! ! И тоя дел пиеро ми бил някаква звезда ? ДА МУ ЕБА ПУТКАТА МАЙНА кво симулира като някакъв педал на 14 години дано му чупят зъбите ше го еба в рошавия мендил
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
не мога да си намеря място от яд! Толкова слаб Интер чак и в кошмарите не съм си го представял и то в дербито ебаси? Титлата е ясно,че отново ще е наша това което ме издразни е че не успяхме да бием най-гадното отборче. Прекалено афектиран съм от видяното затова ще спра да говоря. Ясно ми е, че съгласно правилата не трябва да се обиждаме обаче теб еволюцията те е подминала на шеста скорост.Юбе може да са мерди, но видимо не са "отборче", а това че ние сме класи над тях ти трябват още сто години да гледаш футбол за да го проумееш ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Ясно ми е, че съгласно правилата не трябва да се обиждаме обаче теб еволюцията те е подминала на шеста скорост.Юбе може да са мерди, но видимо не са "отборче", а това че ние сме класи над тях ти трябват още сто години да гледаш футбол за да го проумееш ![]() Дори и ти не се разбра какво каза хахаха -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Абе какво да кажа,има и такива мачове,аз бях убеден че ще победим но майната му,живота продължава и гледаме напред,няма да е последната ни загуба то е ясно,неможе сама победи.Лошото е че не показахме такава игра каквато искахме да видим всички,но и тя скоро ще дойде,бъдете убедени в това.Жалак Юбе ама си взеха мача,нямахме късмет и това е,че не играхме добре не играхме,а с тия подхлъзвания спокойно може да идем на олимпиада по Шорттрек.А на садията пожелавам>>>дано го изнасилят скоро време и тогава да се сети за тоя мач че не ни даде дуспа<<< FORZA INTER
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
На тва ЛЕКЕ съдията му пожелавам да се хлъзне в банята и да си разбие черепа а кръвта на главата да му изтече по канала мивката... СМЪРТ за тоя боклук прееба ми фиша! И моя се прееба,мамка му смотана на съдията боклук. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
На тва ЛЕКЕ съдията му пожелавам да се хлъзне в банята и да си разбие черепа а кръвта на главата да му изтече по канала мивката... СМЪРТ за тоя боклук прееба ми фиша! До него да легнеш. ![]() Шегувам се Бобка. ![]() Относно конфликтните моменти в двубоя: - ситуацията при първия гол беше доста деликатна, от повторенията, които гледах, не съм сигурен в това, дали има засада или не. - мисля че нямаше дузпа срещу Милито.Ако погледнете повторението (това от гледна точка на аут линията) ще видите, че Касерес клекна на предния си крак и Милито го настъпа.Тук вече има фаул за Юве, защото всяко настъпване е нарушение, по правилник.След това Милито се оплете в сгънатия крак на Касерес.Няма движение в крака на Касерес, не посяга с десния си крак. - 100% червен картон за Мело.През целия мач игра доста грубо, но той си е такъв - рисков играч. Накрая искам само да ви подсетя, че Адриано отбеляза гол с ръка на Милан, така че съдийски грешки има и винаги ще има. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ХАХАХАХАХА къртиш братле ![]() ![]() Да така е,1 полувреме ОК,ама да беха сменили калеврите през второто.Незнам колко пъти ебаси се хлъзгахме. ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Спокойно , момчета , прекалено много негативни фактори ни сполетяха този мач.Контузията на Снайдер , наказанието на Майкон , шибания терен , предстоящият мач на живот и смърт с Рубин , както и 2 смешни гола (първият ми се стори , че беше засада , а фала след който дойде въпросният гол , беше повече от пресилен). Въпреки резултата днес , си оставаме по-класния отбор!
Сега не ни остава нищо друго , освен да си вземем своето в сряда.Колкото по-бързо забравим днешния мач , толкова по-добре! FORZA INTER! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Дори и ти не се разбра какво каза хахаха Не е ти е лесно на теб ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Днес слаби бяха Станкович,МОТА(За пореден път) и Милито.Във вторник е най-важния ни мач и него ако не вземем незнам.... Станкович слаб? Ти гледа ли мача? Кой подаде на Ето'о? Пак си спал отвит....................... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 181 Регистриран: 18-January 09 Град: Бургас Потребител No.: 814 ![]() |
Не бих казал,че отбора игра слабо по скоро толкова ни позволи противника.Получи се един здрав мач в който победи не по добрият отбор,а отбора който повече желаеше победата.Има и такива мачове.Не може постоянно да се побеждава.Важното е сега отбора да се възстанови за мача с Рубин и да си вземе победата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
До него да легнеш. ![]() Шегувам се Бобка. ![]() Относно конфликтните моменти в двубоя: - ситуацията при първия гол беше доста деликатна, от повторенията, които гледах, не съм сигурен в това, дали има засада или не. - мисля че нямаше дузпа срещу Милито.Ако погледнете повторението (това от гледна точка на аут линията) ще видите, че Касерес клекна на предния си крак и Милито го настъпа.Тук вече има фаул за Юве, защото всяко настъпване е нарушение, по правилник.След това Милито се оплете в сгънатия крак на Касерес.Няма движение в крака на Касерес, не посяга с десния си крак. - 100% червен картон за Мело.През целия мач игра доста грубо, но той си е такъв - рисков играч. Накрая искам само да ви подсетя, че Адриано отбеляза гол с ръка на Милан, така че съдийски грешки има и винаги ще има. Съдията си свири много добре някои тук се оправдат с това. Напълно заслужена победа за вас , но няма как да сте шампиони. За да спечелиш Серия А трябва постоянство. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Просто си казвам мнението, ако е толкова неприятно за вас, моля изтрийте го.
Напълно заслужена победа за вас , но няма как да сте шампиони. За да спечелиш Серия А трябва постоянство. Точно така, вие биете слабите отбори, докато ние изпитваме трудности с някои от тях. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Такива загуби са и доста полезни по някога.Със сигурност някои от играчите ни ще се посъбудят защото не сме абонирани за титлата.Сега трябва да се класираме на 1/8 в ШЛ и всичко отново ще си дойде на мястото.В отбора се връщат Майкон и Снайдер(най-вероятно) и нещата ще изглеждат доста по-добре.
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Просто си казвам мнението, ако е толкова неприятно за вас, моля изтрийте го. Точно така, вие биете слабите отбори, докато ние изпитваме трудности с някои от тях. Неприятно е за тези с очилата.Желанието на Юве спечели мача и няма място за оправдания -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Свали си бело-черните очила и тогава коментирай нямало дузпа заслужена ви била победата друго да кажеж, че сте ни смачкали земи си опраете терена и викнете некой съдия,който да не е роднина на пу***а Моджи ?! Дузпа нямаше и човека с очилата в случая си ти.А за ерена,наистина беше много лош,ама отбор като Интер да се оправдава с терен,,, аре моля ти се -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз не ви тормозя много, пиша тук почти само на мачовете между двата отбора.
![]() Лека вечер ви пожелавам. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Във футбола има победи, има и загуби. Не бива да правиме трагедии, не може само да се побеждава. Съдията не ни е виновен.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 9th July 2025 - 03:37 AM |