Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
не мога да си намеря място от яд! Толкова слаб Интер чак и в кошмарите не съм си го представял и то в дербито ебаси? Титлата е ясно,че отново ще е наша това което ме издразни е че не успяхме да бием най-гадното отборче. Прекалено афектиран съм от видяното затова ще спра да говоря.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Направихме подарък на Юве,Коледа идва все пак.Късмет нямахме,ама и някои нескопосани изпълнения през второто полувреме ни убиха.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Изиграхме мача под нивото си, но какво да се прави, тва е. Има и такива мачове.
GRANDE INTER !!! !!! ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Няма кво да го коментираме съдията.Паднахме си 100% заслужено
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
След такъв мач е доста трудно да седнеш пред пц-то и да успееш да напишеш нещо друго , освен дадена ругатня , затова приканвам потребителите да не псуват много по играчите ни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Абе кви са тия подхлъзвания само? Съдията гледаше как да подпре юбе... Искам да видя 1 мач,в който тея да ни бият заслужено или поне без помощта на съдията.
-------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Тука въпросът е принципен. Класиране, точки, титли и купи нямат значение. Това е Дербито на Италия, което ние тази вечер загубихме. Съдията това, съдията онова, ама е факт, че юбе играха по-добре, по-нахъсано и повече желание. И естествено закомомерно се поздравиха с победата. Жозе трябва да се позамисли върху играта на отбора в големите мачове, след провала в Каталуния и тази вечер разочаровахме.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
След такъв мач е доста трудно да седнеш пред пц-то и да успееш да напишеш нещо друго , освен дадена ругатня , затова приканвам потребителите да не псуват много по играчите ни ![]() Едвам се сдържам да ти кажа. Повечето дето играха днес си заслужават псувните! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Няма причина да упреквам отбора.Играхме не лошо то просто това не беше нашата вечер.Както и да е шампиона продължава да води в класирането.Видяхте ли какво опълчение беше на края и как бавеха времето,това само показва колко ги е страх от нас.А пък това на което казват терен е ебати нивата но какъвто отбора такъв и стадиона.Нищо не се е случило,както каза Жозе просто поредния мач от първенството.FORZA INTEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Споко пичове.Този Юбе е много слаб.Ебем ти и терена и фейър плея и дузпата дето не ни я дадоха.При нас диагнозата е ясна-няма средна линия.Като цяло бяхме по добри, но Саму и Милито се умориха да поемат топката от средата на терена.Майкон и Снайдер липсваха осезаемо.А на тези които ревяха в тая тема че ще мачкаме,унищожим и т.н. ще Ви кажа, че не случайно предвидих мача 1Х защото между фенството и чистия футбол понякога има осезаема разлика
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Не ме е срам от играта ни . Яд ме е че просто нямахме късмет .Съдията няма какво да го виним ,но аз ако съм на Колина ще го пратя в долните дивизий да свири червея прост ! MERDA JUVE ! FORZA INTER ! Meglio nero... che bianconero!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Съжалявам Ювентус наистина! Много жалък отбор! След мача се радваха като,че ли взеха скудетото? Къде ве пиленца? Самите вие не вярвахте, че можете да ни биете? Дел Пиеро , тази жалка курва, се насра от провокаций. Мело още първото беше за гонене. Съдийството си е съдийство, все пак в сравнение с мача ни през 1998 - а , днес съдията си беше цвете!
Този мач не ни притеснява, точката беше реална, но не стана. Не ме ебе , играхме добре. Приличен футбол, все пак играем с курвите, там трябва да си по-спокоен! Аз като си взема курва, изчаквам , не бързам да свърша. За какво съм си платил? Че и с тях така стана, ползвахме ги като к...ви , показахме много повече класа, само, че накрая п....ката сложи катинар(Буфон), случва се. Дузпа срещу Милито нямаше, аз съм бил съдия, това не е дузпа. Когато има, ще коментирам, това не беше дузпа. Поздравявам съдията , че успя да види. Много трудна ситуция, да видиш кое съприкосновение е първо, тов е много трудно на скорост! ЕВАЛА Сакани! иначе и той направи грешки, но тоа е нормално, напечен мач. Все пак Юве знаят, че няма как да ни стигнат.Не сега! Може би след няколко години, но се вижда че технически и чисто футболно сме пред тях! Има и мачове като този, но реалността е друга! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Е за това ни трябва още един плеймейкър,който не се контузва през 1 мач и отсъства 1 месец.Пълна безидейност цареше.+ това 2 вратарски гола ни лишиха от победата,а за ташак не ни свириха и дузпа.КУР ЗА ЮБЕНТУС,НАЙ ПУТКЕНСКИЯ ОТБОР В СВЕТА !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
Тука въпросът е принципен. Класиране, точки, титли и купи нямат значение. Това е Дербито на Италия, което ние тази вечер загубихме. Съдията това, съдията онова, ама е факт, че юбе играха по-добре, по-нахъсано и повече желание. И естествено закомомерно се поздравиха с победата. Жозе трябва да се позамисли върху играта на отбора в големите мачове, след провала в Каталуния и тази вечер разочаровахме. Напълно съм съгласен с това мнение. Особено се усети липсата на Снайдер за вашия тим.С него на терена сте съвсем друг отбор. П.С.И на Майкон също. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Само 1 не разбрах ЗАЩО СЪДИЯТА НЕ ИЗЛЕЗЕ С ЕКИП НА ЮВЕНТУС ?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
слабо слабо..
![]() дано всичко това бъде забравено доста бързо и да влезнем в ритъм че налазват и милан и юве а ШЛ даже не я коментирам -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Разбираемо е емоциите да са в повече в момента но аз съм спокоен и не виждам причина за безпокойство.Казах вече-това не беше нашата вечер.А що се отнася до класирането още в следващите кръгове сигурно дъртата ще се осерат срещу отбори тип Катания и Киево и разликата пак ще набъбне.Те са майстори в това
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе какво е виновен съдията? Ние нямахме почти никакви положения не може без положение да вкараш гол или пък съдията да ти е виновен! Както вече казах безобразна игра днес , може би отсъствието на Майкон и Снайдер повлияха ,но дори и без тях трябваше да ги бием.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Днес слаби бяха Станкович,МОТА(За пореден път) и Милито.Във вторник е най-важния ни мач и него ако не вземем незнам.... Милито няма никаква,ама абсолютно никаква вина.Слаб е бил след като е нямало положения пред него.Това му е работата на него.Да се създаде положение и той да го отбележи.А като халфовата ни линия е ДЪРВЕНА няма как да стане. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Викам да си смениш аватара! Не си падам по-нацистки изпълнения! И дай по-кротко! Кой ще критикуваш? Кой беше слаб? Просто не се получи, приемаш го и гледаш напред! Точно казано ![]() -------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 09:52 PM |