Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Винаги,с любимият отбор!!!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
И какво от това? Всички видяхме, но той е наш играч! Наш е да,но вчера направи много слаб мач дори и ти не би го отрекъл,нали ? -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За Капитана никога няма да се изкажа против!!!
Халфовата линия най-вече ни издиша когато го няма Снайдер,не Мота.За Тиаго какво да ти кажа,първо отиде в Барселона не се доказа,беше последна резерва и след 2 сезона го изгониха.Отиде в Атлетико Мадрид там пак същото представяне и още след първия сезон аут.В Дженоа играта наистина му се подобри,но не мисля,че беше готов за отбор като Интер.Мота е добър футболист,но за отбор като Дженоа. Станкович е играч известен със своето себераздаване.Определено остави следа в Серия А ,но както съм отбелязал най-вече в мачовете срещу най-класните отбори в Европа не успява да издържи на темпото на игра и се губи тотално,а и сърбина вече е на години и явно мачове през 3 дни му идват в повечко.Иначе Деян e играч достоен за уважение. За Камбиасо и Майкон ти казах причината,заради която се представят така в ШЛ според мeн.Никъде не съм казал че са некадърни. Лусио е голям играч,но вече е свършен за големия футбол.Прекалено често допуска грешки,а срещу отбори като Барселона това е фатално. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Когато отбора загуби,то загубата може да се състои по три причини:
1.Слаба игра 2.Липса на късмет 3.Съдийска намеса В случая снощи Интер игра толкова,колкото му позволи противника!С Барса,за да се състезаваш трябва или да пресираш постоянно,или да атакуваш смело.Да,но за тези неща ти трябват бързи футболисти.Ние имаме борбеност!Снайедр отсъстваше.Да,с Марио,Снайдер и Ето'о щяхме да изглеждаме далеч по-добре,но така се получи в случая.Плахо играхме напред,защото просто всеки си даде сметка,че няма толкова смисъл.Заложихме на борбеност,но ранните голове ни изядоха главите.Да,станаха от грешки,но при такава игра на Барселона,нямаше просто как да не се отрази на нас.Незнам,не правя никакви трагедии от тоя мач.Мач като мач,ама не е нужно всеки да се шашка като прочете заглавията по вестниците.Вестникарите да си говорят,не ме вълнуват.Преди си говорих с един обезумял фен на Барса,какъвто съм аз на Интер.Стиснахме си ръцете и бяхме на едно мнение,относно равния на руснаците,желанието на Барса да покаже игра и победа,както и нашето отпускане.Отделно ми каза следното: "Преди мача,ме базикат - слаби сте,Интер ще ви бият".."след мача казаха-е Интер са слаби,нищо не показаха,затова бихте"..след което каза: "ако Интер ни бяха били,щяха да кажат за нас,че сме слаби"..така че вижте вестникарите колко лековато мислят и разсъждават!Затова не бъдете като вестникарите!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Ти пък от къде се взе? Да вземем да те сложим теб ляв бек,сигурно имаш страхотна линейна бързина? Или да те направим треньор най-добре? Играхме слабо, това е факт! Всички бяха под нивото си, това също е факт! Треньора също сбърка,това също е факт! Ама от такива страхотни анализи като : всички играчи са некадърници и измислени футболистчета отбора има най-голяма нужда, а както се вижда и форума също! Браво , поздравления! Само така ще ставате по-големи фенове, плюйте и обиждайте! Смених се ника, ако не си погледнал.Твоя оптимизъм Красьо е заразителен, но някои неща не са обективни в коментарите ти.Чакаш някой да ти каже нещо за Трактора.Ето аз ще ти кажа.Фундаментален футболист.Сигурно си спомняш, че на времето го купихме заедно с Р.Карлош, като Хавиер беше гласен за заместник на легендата Бергоми.Според мен Ел Капитано не само го замести достойно, но и го надмина.В следствие на идването на Майкон, Манчо преквалифицира Занети в дефанзивен халф само и само да е на терена.И не сбърка защото освен обичайната роля попълваше всякакви други дупки в отбора.Обаче годините си оказват влияние още повече, че на този пост имаме още трима.Сега Трактора може да е на терена само, ако останалите трима са бегачки като Снайдер за да си върши своята роля-да обира луфтовете между халфовете и да подсигурява защитата при необходимост.На практика това не се случва защото той бяга и за останалите трима,раздава се и се опитва да бъде всичко.Уви не винаги се получава плюс това той е защитник по природа и задание, а и вече е на 35.Към края е на кариерата си като футболист за съжаление и трябва да се примирява, че понякога трябва да бъде заменян, ако в хода на мача треньора иска да отбора да бъде по офанзивен.Колкото до Мота, Казака много хубаво го каза-само се мота.Не е за нашата класа ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Изказването на Жозе за отсъствието на Снайдер за мен е несериозно. Не можем да търсим оправдание за слабата игра само в липсата на един футболист. И в крайна сметка Уесли е атакуващ халф. Човека и да иска не може да компенсира нито неориентираната игра в защита, нито посредствената продукция, която халфовете ни изнесоха. Кинтерист, колкото и да се опитваш, не можеш да ме убедиш, че Мота е голям играч. Приеми, че ръководството не е безгрешно, и те са хора, а не роботи и правят грешки. Идването на бразилеца е една от тези грешки. Мота ако беше толкова добър, първо щеше да се превърне в основна фигура за Барса и второ Атлетико щяха да му подновят договора, а не да се чудят как да го разкарат. Като е наш играч, какво ? Това автоматично го прави световна класа ли ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Казак, мисля че това младо момче има голям потенциал! Boy_ San77 е от типа фенове които живеят в реалността. Барса са по-добри в момена от нас,това всички го видяхме снощи. Нормално,еврошампиони са. И преди съм го казвал,който иска успехи в Европа,да се мести в Барса, като Златан! Ще видим докъде ще стигнат те? Хората си падат по-временното, това което върви в момента. Аз си падам по-вечното,това което има история и традиций. Не съм умрял за шампионската лига, добре ще е да я вемем,ама не редя боб за нея. До сега съм с Интер не за да я спечели, тя ще е още един плюс към това велико име! Барса ни надиграха,да, никъде не съм казвал,че сме играли супер в този мач. Всичко това са мечти на малките деца да се перчат по-улиците с Интер,че са фенове на отбора бил Барса на Камп Ноу! Голям праз. Може пък да не ни е дошло времето за лигата,никой незнае кога ще избухнем! Като фенове се надяваме да е скоро. И да , аз не обиждам играчите,нито треньора, вие пък го правите,всеки знае себе си! Аз не мога да променя човешкият характер,всеки е такъв , какъвто е! На мен също всички приятели и познати ми звънят за снощи, така е от доста години,някои се бъзикат други само се заяждат! Но аз съм си същият,това го е имало и преди,само че като бием се крият,а аз като падам не! Boy_ San77 е адски прав! Тази ШЛ се е превърнала едва ли не във на "Живот и смърт" за огромната маса.Всеки това повтаря" КОГА" , аз пък отговарям : КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО! . Колкото трябва , толкова ще чакаме! Който бърза да се мести! Ако пък някой си мисли,че като критикуа играчите помага , се лъже жестоко! Напрежението върху тях става още по-голямо! А те искат спокойствие и да работят. Те също знаят,че искаме това от тях! 17 години чаках да станем шампиони на Италия,знаеш ли Казак колко съм изтърпял а? Сега сме шампионите на Италия, нещата стават постепенно,не с магическа пръчка. Въоръжен съм с търпение до зъби! И отбора е супер да, имаме страхотни играчи! Аз вярвам в тях, и все още вярвам, че можем да спечелим лигата! Не ме е страх от Барси, Мангали и който и да е! Аз съм интерист и ще викам докато не свири съдията, ако ще и да пипнем топката 10% за целия мач. Ще подкрепям отбора си каквото и да ми струва! Този отбор съм избрал от дете, с него ще бъда! Никога не съм го сменял,няма и да го направя! Фенщината ми граничи с фанатизъм , прав си, но съм си такъв! Който иска да пробва да ме промени! Краси, доста се колебах дали да ти отговоря, ама ще го направя в крайна сметка. Ще се опитам да направя анализ на бомбастичните ти и още по-нелепи изказвания. За последен път. От тук насетне спирам да влизам в спорове с теб. Почвам да проявявам тактично разбиране. Не, че има някакъв смисъл, ама нейсе! Такаааааа: Ползваш постоянно някакви патетични клишета и имам чувството, че и значението им не разбираш. „Хората си падат по-временното, това което върви в момента. Аз си падам по-вечното,това което има история и традиций.” Предполагам под временно имаш предвид Барса или така „силния на деня”? Ако е така, то по принцип това важи за незаинтересованата маса, каквато ние всички тук не сме. Всички тук сме фенове на Интер и никой от нас не стана такъв на Барса след финала в Рим. В същото време от твоите нелепици излиза, че едва ли не, след като критикуваме сме против Интер и в случая за Барселона! Е, да, ама не. Ти не си по-голям фен на Интер от никой и обратното също. Членството във фен-клуба също не те величае. То е въпрос на избор и донякъде възможности, а не на легитимация като привърженик. По кое вечно си падаш ти?! По вечните провали в Европа ли? Я сега си помисли за хапчетата и липсата на спално бельо. „Не съм умрял за шампионската лига, добре ще е да я вемем,ама не редя боб за нея. До сега съм с Интер не за да я спечели, тя ще е още един плюс към това велико име!” Никой не е казал, че трябва да спечелим лигата на всяка цена /то няма и как да стане/, но всички това искаме. Морати го обяви за приоритет № 1 този сезон, представяш ли си, без да те пита!? Разбира се, че и да падаме и да бием, и да печелим и да губим ще си останем интеристи. Не ми се блъскай в гърдите, че видети ли ти си с отбора и в добро и в зло. Всички сме така. Патетичните ти изказвания за „велико име”, „гранд”, „голяма любов” и прочее са нищо повече от гърмеж, ама с халосни патрони. „Всичко това са мечти на малките деца да се перчат по-улиците с Интер,че са фенове на отбора бил Барса на Камп Ноу! Голям праз.” Това за победите, титлите и купите не са мечти на малки деца за да се перчат по улиците, а на всеки един истински фен, обаче на ОТБОРА, а не на играчите, нито пък президента. Те, дори и президентите, идват и си отиват. Да, аз искам да бием еврошампиона у дома му и да го отстраним. Искам. Искам и вече ИГРАЧИТЕ да го искат, но те за пореден път показват, че са мишки в Европа – в мачовете на истината. В тях се става голям. ГОЛЯМ се става с победи, а не с безпрекословно превъзнасяне независимо от резултата /в случая резила/. Ставаш като родител на супер разглезено малко дете. Каквото и да направи ти: „Няма, маме, няма. Те са лоши, а ти си най-добър, най-хубав, най-умен.....”. „Огледалце, я кажи ....” А вземи да спреш да бъдеш това огледалце, а? Като ти е „голям праз” да станеш първия отбор в историята, който е отстранил действащия шампион още в групите – жал за теб. Човек е голям толкова, колкото са му големи мечтите му – клише, ама…. „Но аз съм си същият,това го е имало и преди,само че като бием се крият,а аз като падам не!” Адмирирам твоята доблест и официално те назначавам за Васил Левски на форума! Вярвам, че модераторите и админа няма да възразят. „КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО! . Колкото трябва , толкова ще чакаме!” Чакаме какво да правим?! То друго не ни остава. И тука започнаха пълните нелепици: „Който бърза да се мести!” Къде да се местим, бе, ало?! Ти нещо като критерий за истински фен ли се изживяваш. Я се стегни малко, а? „Ако пък някой си мисли,че като критикуа играчите помага , се лъже жестоко! Напрежението върху тях става още по-голямо!” Ти си мислиш, че слепия фанатизъм помага. Не си ли чувал израза „градивна критика”? Да? А „градивен фанатизъм”? Не ми отговаряй. В същност ти нали не мислиш, че нашите писания тук по форумите, а и в други подобни, по някакъв начин стигат до играчите? Ееее, недей така. Тук говорим /пишем/ помежду си, а не с играчите. „17 години чаках да станем шампиони на Италия,знаеш ли Казак колко съм изтърпял а?” Пак се взе за най-големия фен и най-големия мъченик?! Какво си изтърпял? Точно това, което и всеки един от нас. Всеки фен ги е чакал тези 17 години. И накрая ще ти кажа да се замислиш малко и да не слагаш знак за равенство между критика и омраза. Нямам намерение да променям никой, още по-малко теб. В същото време ти не прекалявай с коментарите си по отношение на мненията на други съфорумци, щото звучи в голяма част от случаите обидно. Дивотиите от сорта на „кои сте Вие”, „кого обичате?” и др. подобни имам предвид. И тая глупост вземи я махни: „Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!” -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Кинтерист и аз чаках 12 години тази титла за която говориш но не мисля да се изживявам като такъв страдалец за какъвто явно парадираш ти.Тук има още хора като Цецо,Казака,Жоро,Тедо и още други които също са от "дъртите интеристи" но никой не се бие в гърдите с това.
Иначе за мача май всичко каквото имаше да се казва се каза.Така или иначе трябва вече да гледаме напред защото ни предстоят три много важни мача. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Казак, е'ти правната дикция
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() FEDELISSIMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,422 Регистриран: 20-June 09 Град: КЮСТЕНДИЛ Потребител No.: 1,528 ![]() |
Фенувии, щом ни са радвата на отборО, ни въ бивъ майна ! Само уважение за Апостола на форума !
![]() -------------------- ...the drug is football !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Краси, доста се колебах дали да ти отговоря, ама ще го направя в крайна сметка. Ще се опитам да направя анализ на бомбастичните ти и още по-нелепи изказвания. За последен път. От тук насетне спирам да влизам в спорове с теб. Почвам да проявявам тактично разбиране. Не, че има някакъв смисъл, ама нейсе! Такаааааа: Ползваш постоянно някакви патетични клишета и имам чувството, че и значението им не разбираш. „Хората си падат по-временното, това което върви в момента. Аз си падам по-вечното,това което има история и традиций.” Предполагам под временно имаш предвид Барса или така „силния на деня”? Ако е така, то по принцип това важи за незаинтересованата маса, каквато ние всички тук не сме. Всички тук сме фенове на Интер и никой от нас не стана такъв на Барса след финала в Рим. В същото време от твоите нелепици излиза, че едва ли не, след като критикуваме сме против Интер и в случая за Барселона! Е, да, ама не. Ти не си по-голям фен на Интер от никой и обратното също. Членството във фен-клуба също не те величае. То е въпрос на избор и донякъде възможности, а не на легитимация като привърженик. По кое вечно си падаш ти?! По вечните провали в Европа ли? Я сега си помисли за хапчетата и липсата на спално бельо. „Не съм умрял за шампионската лига, добре ще е да я вемем,ама не редя боб за нея. До сега съм с Интер не за да я спечели, тя ще е още един плюс към това велико име!” Никой не е казал, че трябва да спечелим лигата на всяка цена /то няма и как да стане/, но всички това искаме. Морати го обяви за приоритет № 1 този сезон, представяш ли си, без да те пита!? Разбира се, че и да падаме и да бием, и да печелим и да губим ще си останем интеристи. Не ми се блъскай в гърдите, че видети ли ти си с отбора и в добро и в зло. Всички сме така. Патетичните ти изказвания за „велико име”, „гранд”, „голяма любов” и прочее са нищо повече от гърмеж, ама с халосни патрони. „Всичко това са мечти на малките деца да се перчат по-улиците с Интер,че са фенове на отбора бил Барса на Камп Ноу! Голям праз.” Това за победите, титлите и купите не са мечти на малки деца за да се перчат по улиците, а на всеки един истински фен, обаче на ОТБОРА, а не на играчите, нито пък президента. Те, дори и президентите, идват и си отиват. Да, аз искам да бием еврошампиона у дома му и да го отстраним. Искам. Искам и вече ИГРАЧИТЕ да го искат, но те за пореден път показват, че са мишки в Европа – в мачовете на истината. В тях се става голям. ГОЛЯМ се става с победи, а не с безпрекословно превъзнасяне независимо от резултата /в случая резила/. Ставаш като родител на супер разглезено малко дете. Каквото и да направи ти: „Няма, маме, няма. Те са лоши, а ти си най-добър, най-хубав, най-умен.....”. „Огледалце, я кажи ....” А вземи да спреш да бъдеш това огледалце, а? Като ти е „голям праз” да станеш първия отбор в историята, който е отстранил действащия шампион още в групите – жал за теб. Човек е голям толкова, колкото са му големи мечтите му – клише, ама…. „Но аз съм си същият,това го е имало и преди,само че като бием се крият,а аз като падам не!” Адмирирам твоята доблест и официално те назначавам за Васил Левски на форума! Вярвам, че модераторите и админа няма да възразят. „КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО! . Колкото трябва , толкова ще чакаме!” Чакаме какво да правим?! То друго не ни остава. И тука започнаха пълните нелепици: „Който бърза да се мести!” Къде да се местим, бе, ало?! Ти нещо като критерий за истински фен ли се изживяваш. Я се стегни малко, а? „Ако пък някой си мисли,че като критикуа играчите помага , се лъже жестоко! Напрежението върху тях става още по-голямо!” Ти си мислиш, че слепия фанатизъм помага. Не си ли чувал израза „градивна критика”? Да? А „градивен фанатизъм”? Не ми отговаряй. В същност ти нали не мислиш, че нашите писания тук по форумите, а и в други подобни, по някакъв начин стигат до играчите? Ееее, недей така. Тук говорим /пишем/ помежду си, а не с играчите. „17 години чаках да станем шампиони на Италия,знаеш ли Казак колко съм изтърпял а?” Пак се взе за най-големия фен и най-големия мъченик?! Какво си изтърпял? Точно това, което и всеки един от нас. Всеки фен ги е чакал тези 17 години. И накрая ще ти кажа да се замислиш малко и да не слагаш знак за равенство между критика и омраза. Нямам намерение да променям никой, още по-малко теб. В същото време ти не прекалявай с коментарите си по отношение на мненията на други съфорумци, щото звучи в голяма част от случаите обидно. Дивотиите от сорта на „кои сте Вие”, „кого обичате?” и др. подобни имам предвид. И тая глупост вземи я махни: „Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!” Казак, моите уважения към теб, но само едно ще ти кажа! Аз съм винаги прям и казвам диретно всичко в очите! За теб разбрах , когато искаше да основеш фенклуба ни! Знаеш ли какво означаваше това за мен? ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ! . Благодаря ти за това което направи! Никога няма да го забравя! Но си остава истина една, ти не си интерист ве братче , само си мислиш , че си такъв! Ти си член и на фенклуба на Байерн Мюнхен! За мен да имаш два отбора е недопустимо, лично нямам нищо към теб , ама за мен не става! Това е идея, подкрепа, фанатизъм, фенитимизъм и всичко друго свързано със синьо-черното , а при теб има и червено! Аз не съм съдия да те съдя, нито пък твой адвокат, но мисля, че ти не си интерист сърцат! Говорихе си и след мача с Киев ,по -телефона, и след много други, слушах те , но не можах да глътна от интеристкия ти въздух, няма го в тебе братле, не се обиждай! А ти си шеф на фенклуба! Аз станах учредител на този фен клуб, благодарение на теб , никога няма да забравя факта ,че ме представи и стана мои упълномощител, ще плащам членски внос със или без теб , ама ти не си интерист за мен бате! Кажи ми като дойде в БУРГАС да се видим, защо я носеше тази фланелка , която ми напълни очите? За да покажеш , че си шампион на Италия ли? Цялото ми тяло е изрисувано с Интер , дори и в серия Ц да играем , нови татоси ще си направя! Моята идея и цел е да сме зад отбора и в добро и зло! Това е истинският фен , когато някой от отбора падне да му подаде ръка! Гледал ли си филма " Фенът" с Де Ниро? Това съм аз! Искам любов към отбора, към играчите, те ще ни отвърнат! Ние сме Интер и знаем какво искаме? Рано или късно ще се случи! Това което пиша съм аз, никой не ми диктува или говори! Дал съм си имената,снимките , адреса и всичко което съм аз! Защото съм мъжкар, никога не съм се крил! 90% от форумците които защитаваш , че не са по-малко интеристи са анонимни, някои от тях са модератори даже! В това е срамотията! Добре ,че както казваш , фен- клуба не включва моето мнение , много хора нямаше да са там! Аз избирам най-доброто, отсявам го, знам че Интер е най-доброто и рано или късно света ще го разбере! Просто иска време! Когато си с един човек , защото го обичаш , можеш да чакаш вечно и да му прощаваш всичко! Тя схемата е измислена отдавна! Ти си интелигентен човек, но не си интерист братле! Не се обиждай, така мисля аз! Този форум е страст за мен, да видя нови интеристи , които все още не намирам! Има няколко талантливи момчета които показват зародиш който може да избухне, имат реалната възможност да станат пердета и да гледат само в синьо-черно, дано не се развалят! Пожелавам им успех. Нека станат такива, ще се радвам, когато това стане , те ще го усетят в тях! Няма нужда да се появява някой като мен , за да им го каже! В България фенове много, има ги всякакви, но на Интер точно не са много! Бих казал, направо трагична е бройката! В Бургас няма интерист който да ми застане, а искам да има! Искам да има такива които да умират за отбора, да реват като деца след загуба, и да се смеят като циганчета пред баничарница след победа! Дай боже! На теб ти пожелавам успех с фен клуба , аз съм член и ще си остана такъв , ако ще и 200 лева да е вноса, със или без теб! За Интер пари не пазя, давам ги като жълти стотинки! Това е живота ми, след моето семейство! Когато дойдеш в Бургас ,винаги можеш да ми звъннеш , няма да ти откажа , знаеш го добре! Приеми критиката ми като градивна, мисля че нещо такова спомена по-горе! ![]() П.С. Относно патоса ми:И тая глупост вземи я махни: „Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!” Никой не съм слушал през живота си, да ми казва какво да правя? Още повече , че става дума за Интер! Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!Това е моя мисъл, и се отнася за нашите врагове, тези които не харесват Интер и искат да страдаме! Няма да я махна, така мисля аз! Тя отива за тези които мразят Интер, които не признават класата ни! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Казаха се силни думи.. този път гледах да стоя настрана, явно тук сме се събрал СИЛНИ ХАРАКТЕРИ, предвид миналите години това е нормално. Предлагам точно в тази тема да спрем.. и пак да обърнем внимание на мача, след седмица .. макс 2 пак ще намерим къде другаде да си мерим мъжките гордости. :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
Момчета, освен всичко, което се изписа във форума, аз искам да добавя и още нещо. Това не беше Барса в пълния им състав. Снощи играхме срещу отбор с нападателна двойка, съставена от волейболиста Анри и 20-годишния Педро. Ами ако Меси и Ибра бяха на терена ? Не може Рубин КАЗАН да успее да им вкара 2 гола насред Камп Ноу, а ние да не можем голово положение да създадем. Имах надежди за победа преди срещата, равенството ми се струваше най-вероятния изход, обаче не съм си представял, че може да изглеждаме по такъв начин. Сега както вече казахте, ще се класираме на 1/8 финал, ще си мислим че сме много силни и накрая пак ще дойде някой европейски ГРАНД, какъвто ние очевидно не сме в момента, и ще ни скрие топката. Не мерси, такива измислени класирания не искам. Искам да отбележа, че Мота не е за този отбор, да не използвам и по-силни думи, аз това го казах още когато го взехме. Ето'о пък игра като че ли не е футболист печелил 2 пъти ШЛ, и то с основна заслуга за това. Лусио пак имаше детински грешки, еми не може да остави високия 1.70 Шави да стреля с глава. ![]() Ето'о посредствен за кои ли път.. пропиля 2 чисти положения и не направи нищо запомнящо се като че ли размяната Ибра-Ето'о си е танту за кукуригу..уж наш Ибра се крие в големите мачове а Ето'о къса мрежите ама не ![]() Мота..да изкара 1 курс за космонафт може да привикне с ориентирането след серия от финтове щото тва момче хич не беше в час със ставащото на терена ![]() Киву - прекалено пасивен и накрая вече откровено се изнерви и избухна..не е за ляв бек предпочитам в центъра,а капитана от ляво Сезар - двата гола да си ги помни щото си бяха негови от там насетне имаше точно още 2 удара в рамките на вратата и при двата се намеси добре но кел фаида.. Камбиасо и Занети - ужасно много грешки и липса на концентрация Станко - пълна изолация и никакво пресиране..имаше 2-3 извеждащи подавания но много под нивото си..наистина се надявах да отбележи на празна врата но уви тои би неточно Лусио - доста колебливи изяви..и тои и Киву неколкократно изпускаха Алвеш да ги надбяга да не говорим че бе надскачан от Педро, Шави и всеки друг скочил за висока топка ..непрекъснато биеше къчове ( отиграваше топката с пета ) което за мен е комично и несериозно така се беше насрал все 1 играем с 7 човека и браним преднина от 1 гол Мунтари/Балотели/Милито - слаби мога да кажа няколко добри думи за Самуел,Куарешма и Маикон с уговорката че Маикон не беше на познатото ниво по крилото а Самуел също допусна няколко грешки докато Рикардо нямаше време за изява и не беше мн комбинативе..сякаш искаше да се разпише самия тои и да си го изкара на Барса п.с. надявам се да не ме напсувате за коментара ми но това е моето виждане за мача ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Казак, моите уважения към теб, но само едно ще ти кажа! Аз съм винаги прям и казвам диретно всичко в очите! За теб разбрах , когато искаше да основеш фенклуба ни! Знаеш ли какво означаваше това за мен? ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ! . Благодаря ти за това което направи! Никога няма да го забравя! Но си остава истина една, ти не си интерист ве братче , само си мислиш , че си такъв! Ти си член и на фенклуба на Байерн Мюнхен! За мен да имаш два отбора е недопустимо, лично нямам нищо към теб , ама за мен не става! Това е идея, подкрепа, фанатизъм, фенитимизъм и всичко друго свързано със синьо-черното , а при теб има и червено! Аз не съм съдия да те съдя, нито пък твой адвокат, но мисля, че ти не си интерист сърцат! Говорихе си и след мача с Киев ,по -телефона, и след много други, слушах те , но не можах да глътна от интеристкия ти въздух, няма го в тебе братле, не се обиждай! А ти си шеф на фенклуба! Аз станах учредител на този фен клуб, благодарение на теб , никога няма да забравя факта ,че ме представи и стана мои упълномощител, ще плащам членски внос със или без теб , ама ти не си интерист за мен бате! Кажи ми като дойде в БУРГАС да се видим, защо я носеше тази фланелка , която ми напълни очите? За да покажеш , че си шампион на Италия ли? Цялото ми тяло е изрисувано с Интер , дори и в серия Ц да играем , нови татоси ще си направя! Моята идея и цел е да сме зад отбора и в добро и зло! Това е истинският фен , когато някой от отбора падне да му подаде ръка! Гледал ли си филма " Фенът" с Де Ниро? Това съм аз! Искам любов към отбора, към играчите, те ще ни отвърнат! Ние сме Интер и знаем какво искаме? Рано или късно ще се случи! Това което пиша съм аз, никой не ми диктува или говори! Дал съм си имената,снимките , адреса и всичко което съм аз! Защото съм мъжкар, никога не съм се крил! 90% от форумците които защитаваш , че не са по-малко интеристи са анонимни, някои от тях са модератори даже! В това е срамотията! Добре ,че както казваш , фен- клуба не включва моето мнение , много хора нямаше да са там! Аз избирам най-доброто, отсявам го, знам че Интер е най-доброто и рано или късно света ще го разбере! Просто иска време! Когато си с един човек , защото го обичаш , можеш да чакаш вечно и да му прощаваш всичко! Тя схемата е измислена отдавна! Ти си интелигентен човек, но не си интерист братле! Не се обиждай, така мисля аз! Този форум е страст за мен, да видя нови интеристи , които все още не намирам! Има няколко талантливи момчета които показват зародиш който може да избухне, имат реалната възможност да станат пердета и да гледат само в синьо-черно, дано не се развалят! Пожелавам им успех. Нека станат такива, ще се радвам, когато това стане , те ще го усетят в тях! Няма нужда да се появява някой като мен , за да им го каже! В България фенове много, има ги всякакви, но на Интер точно не са много! Бих казал, направо трагична е бройката! В Бургас няма интерист който да ми застане, а искам да има! Искам да има такива които да умират за отбора, да реват като деца след загуба, и да се смеят като циганчета пред баничарница след победа! Дай боже! На теб ти пожелавам успех с фен клуба , аз съм член и ще си остана такъв , ако ще и 200 лева да е вноса, със или без теб! За Интер пари не пазя, давам ги като жълти стотинки! Това е живота ми, след моето семейство! Когато дойдеш в Бургас ,винаги можеш да ми звъннеш , няма да ти откажа , знаеш го добре! Приеми критиката ми като градивна, мисля че нещо такова спомена по-горе! ![]() П.С. Относно патоса ми:И тая глупост вземи я махни: „Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!” Никой не съм слушал през живота си, да ми казва какво да правя? Още повече , че става дума за Интер! Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!Това е моя мисъл, и се отнася за нашите врагове, тези които не харесват Интер и искат да страдаме! Няма да я махна, така мисля аз! Тя отива за тези които мразят Интер, които не признават класата ни! Пределно ясно ми беше, че е безсмислено, но както и да е. Слава богу не си ти човека, който ще определя дали аз съм интерист или не. Със сигурност не съм лумпен, "братле". А мнението ти по този въпрос ще си го сложа на оная работа без извинение. Сега ли изведнъж взе да ти пречи моето членство в фен-клуба на Байерн? То това се знаеше от самото начало. Явно и тогава ти е пречело, ама си си траел! Е, това говори единствено за неискреност, което е жалко. Много често те съм те хващал в противоречия и това е поредното ти. Ти си знаеш. Казах ти, че повече няма да споря с теб. Съжалявах те, като ти се подиграваха тук във форума и се надявах да те разберат, ама напразно. Ти ли ще определяш кой е и кой не е фен?! Татуировките ти нищо не значат, ама НИЩО! Ти в душата ми не можеш да влезеш и какво усещам и преживявам не знаеш, така, че си запази бръщолевенията са себе си. Не съм бил интерист?! Ай сиктир, бе! Критикувал ме бил?! Ти ли? Кой си ти? Търсач на таланти фенове на Интер, така ли? В тоя има потенциал, в тоя няма, а онзи пък въобще не е от Интер! Бре да видиш ти академика. Бре, тесния специалист?! И това, което ти наричаш критика са едни безпочвени обиди. Не само към мен, а и към всички тук, осмелили се да не са съгласни с мнението на един заслепен от самонавиване човек, въобразил се за някакъв ментор, мъченик и единствен и неповторим. Има подобен в групата във фейсбук, дето каза, че бил най-големия фен и фен-клуба трябвало едва ли не да му се молим да стане член, ама курец! Никой не ти е длъжен да се разкрива и снимки, че и адреси да си дава в интернет форум. "В Бургас няма интерист който да ми застане, а искам да има!" Няма ли? Ти откъде знаеш бе? Това, че се репчиш на ляво и на дясно не те прави най-големия. Дори по-голям не те прави. Гледай само да не се самонараниш от блъскане в гърдите. Къде и за какво да ти застава който и да е? Ще се биете ли? Ей, момче, разбери, че любовта, /независимо от това към кого/ е вътрешно и субективно изживяване, а не пози на показ! И в серия Ц щял да подкрепя?! А кой не, бе, фий? На пози от твоя страна се начетохме. Поне аз. Вземи примерно си отрежи и ти ухото, та го прати на Морати в знак на любов? От това по-фен ли ще станеш? И не – не искаш! Без извинения пак. Ти си си въобразил, че си № 1 и други не трябва да има, ама не сииии. "Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!". Това не е мисъл, а безмислица, както 95% от написаното от теб. И Морати и Мауриньо и Скарпини и Капитана и т.н. - всички до един са критикували отбора! Болни ли са, докторе? Много ти се кефих на „лудостта”, ама това май си е лудост без кавички. Не съм бил интерист?! Абе ходи се снимаш, да го кажем по-меко. Татуировките например. Аре, лумпи, пий си хапчетата дето сам си си предписал и се завивай добре, че да не сънуваш кошмари! Много ти се кефих на лудоста, ама това май си е лудост без кавички. ПС А като стана дума за лудост героят на де Ниро в споменатия филм /с който се оприличаваш и, за разлика от едва ли не героичната ти „подкрепа” към отбора, този път правилно/ беше психично болен човек. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
7 Дни Спорт Интер не става, призна Жозе Интер не е голям отбор, призна треньорът на нерадзурите Жозе Моуриньо след загубата с 0:2 от Барса на "Ноу Камп". Головете на местните момчета Пике (10-а мин) и Педро (26) бяха достатъчни за победата и първото място в "групата на смъртта" кръг преди края. Превъзходството на каталунците бе толкова смазващо, че никой не почувства липсата на двете им най-прочути звезди - Меси и Ибрахимович. Зашеметяващо бе първото полувреме на каталунците. "Топката не се търкаляше, тя летеше", отчете с възхита дори приближеният до Реал столичен в. "Марка". "Аз съм горд от тези играчи - коментира Гуардиола. - Но не всичко е приключило, затова трябва да отидем в Киев за победа. Златан и Лео не играха по медицински причини - в противен случай рискувахме да ги загубим за дълго".
"Много сме далеч от класата на Барселона - призна Моуриньо след поредния си сблъсък с Барса в Шампионската лига. - За нас нищо не се получаваше. Все пак отсъствието на Снайдер е много по-тежко за Интер, отколкото е за Барса липсата на Меси и Ибрахимович." За Интер класирането на осминафиналите преминава през победа над Рубин на "Сан Сиро" в последния кръг на 9 декември. Меридиан мач Барса закри Интер. „Нерадзурите“, жалки и безпомощни, гледат лекция на живо на „Камп Ноу“. По принцип феновете на Интер са свикнали на всичко, но със сигурност дълго време няма да забравят мача с Барселона. Той вече влезе в „черно-синята“ хроника на срама. Да загубиш от най-добрия отбор в Европа (и най-вероятно в света) по принцип не е срамно. Проблемът на Интер обаче бе съвсем друг. На „Камп Ноу“ отборът бе просто жалък. Практически двубоят (доколкото въобще имаше такъв) продължи по-малко от половин час. Толкова време беше нужно на Барса, за да дръпне с 2:0. След това срещата просто се доиграваше. Барса поведе още в 10-ата минута. След центриране от корнер Тиери Анри свали топката към Жерард Пике и той отблизо я засече за 1:0. В 26-ата минута интригата окончателно бе доубита. Даниел Алвеш нахлу мощно по дясното крило и изсипа топката някъде пред малкия пеналт. Там младокът Педро я намери с безпощадно воле, което въпреки намесата на вратаря Жулио Сезар опъна мрежата. Само за протокола, Интер стигна до нещо като положение чак в 35-ата мин., и то благодарение на подарък от Виктор Валдес. Деян Станкович обаче не успя да уцели опразнената врата. Първият по-опасен удар пък стана факт едва в 43-вата минута, когато Диего Милито шутира отдалече. Като теглим чертата обаче, най-добрият за „нерадзурите“ бе вратарят Сезар, който спаси поне още две стопроцентови положения. Всички останали от ключовите играчи на Интер безапелационно загубиха персоналните си двубои. Пуйол тотално обезличи Ето'о, при това напълно чисто. Отдясно Даниел Алвеш развинти Кристиян Киву. Станкович не успя да спре Иниеста и за капак младокът Серхио Бускетс пребори Камбиасо. Колкото и парадоксално да звучи, най-големият дефицит в играта на Интер е в центъра на защитата. Вероятно това звучи абсурдно, като се има предвид, че става въпрос за един от класиците в жанра, но фактите са налице. От началото на сезона „нерадзурите“ са много уязвими в тази зона. При това те допускат голове от положения, които са, общо взето, рутинни за една отбрана, а не плод на супермайсторство от страна на съперника. В последните два кръга от Серия А срещу Рома и Болоня Интер инкасира по едно попадение след дълги изсипвания на топката в пеналта от дистанция 35-50 метра. На „Камп Ноу“ стана същото. Първият гол на Барса бе от статично положение. Тогава Тиаго Мота изпусна Бускетс, но проблемът е в цялостния синхрон между централните защитници. При втория гол на Барса окончателно пролича, че такъв липсва. Привличането на Лусио, когото Моуриньо твърдо налага в сърцето на отбраната, не само не я заздрави, но я направи по-тромава. В халфовата линия без Снайдер креативните идеи са изключени. По-страшното за Интер обаче е друго. Във втори пореден сезон (след мачовете срещу Манчестър Юнайтед тази пролет) проличава, че срещу големите фаворити „нерадзурите“ излизат наплашени, а при това положение си обречен. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Предлагам Казака и Кинтера да поуспокоите малко темпото.Ще има и победи и пак ще радвате
![]() -------------------- |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Това, че няколко души от форума се вживяват в някаква роля не е фатално.Рано или късно ще седнем на една маса и ще ядем,пием и спорим до зори.Видиш ли тогава можем да се разберем. Предлагам Казака и Кинтера да поуспокоите малко темпото.Ще има и победи и пак ще радвате ![]() Аз мисля че не само kinterista се вживява в някаква рола, ти специално и kazaka също го правите... тъй като и тримата сте на години, аз например съм малък в сравнение с вас, споровете прераснаха в открити конфликти според мен, защото и тримата се опитвате да давате адски компетентни мнения и едва ли не никой копче не може да ви каже, щото сте фенове от много години.... Аз предлагам и тримата да се поуспокоите малко, щото иначе 100% ако това продължава ще има такива, които ще започнат да пишат по-рядко, аз ще съм един от тях, тъй като не удобрявам това, че на 10 човека мнението трябва да е и моето мнение, щото разбираш ли като сме играли лошо и т.н. аз трябва да съм съгласен с градивната критика, която всъщност представлява: "тоя да се маха, ония не става, еди кой си не игра, тоя е мишка и т.н." И специално на вас двамата с kazaka, ще ви кажа че в мненията на kinterista има много истина, така че не му се смее целия форум, явно нещата отиват на лагери... Също така тия саркастични подмятания почват много да ме дразнят и мисля че няма нужда от тях, ама изглежда ви е забавно... абе въобще цари едно такова напрежение във форума, за което с ръка на сърцето ще кажа че не е виновен само kinterista, когото обвинявате във фанатизъм и прочие... може би идеята да седнем на една маса не е лоша, или пък кой знае ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Пределно ясно ми беше, че е безсмислено, но както и да е. Слава богу не си ти човека, който ще определя дали аз съм интерист или не. Със сигурност не съм лумпен, "братле". А мнението ти по този въпрос ще си го сложа на оная работа без извинение. Сега ли изведнъж взе да ти пречи моето членство в фен-клуба на Байерн? То това се знаеше от самото начало. Явно и тогава ти е пречело, ама си си траел! Е, това говори единствено за неискреност, което е жалко. Много често те съм те хващал в противоречия и това е поредното ти. Ти си знаеш. Казах ти, че повече няма да споря с теб. Съжалявах те, като ти се подиграваха тук във форума и се надявах да те разберат, ама напразно. Ти ли ще определяш кой е и кой не е фен?! Татуировките ти нищо не значат, ама НИЩО! Ти в душата ми не можеш да влезеш и какво усещам и преживявам не знаеш, така, че си запази бръщолевенията са себе си. Не съм бил интерист?! Ай сиктир, бе! Критикувал ме бил?! Ти ли? Кой си ти? Търсач на таланти фенове на Интер, така ли? В тоя има потенциал, в тоя няма, а онзи пък въобще не е от Интер! Бре да видиш ти академика. Бре, тесния специалист?! И това, което ти наричаш критика са едни безпочвени обиди. Не само към мен, а и към всички тук, осмелили се да не са съгласни с мнението на един заслепен от самонавиване човек, въобразил се за някакъв ментор, мъченик и единствен и неповторим. Има подобен в групата във фейсбук, дето каза, че бил най-големия фен и фен-клуба трябвало едва ли не да му се молим да стане член, ама курец! Никой не ти е длъжен да се разкрива и снимки, че и адреси да си дава в интернет форум. "В Бургас няма интерист който да ми застане, а искам да има!" Няма ли? Ти откъде знаеш бе? Това, че се репчиш на ляво и на дясно не те прави най-големия. Дори по-голям не те прави. Гледай само да не се самонараниш от блъскане в гърдите. Къде и за какво да ти застава който и да е? Ще се биете ли? Ей, момче, разбери, че любовта, /независимо от това към кого/ е вътрешно и субективно изживяване, а не пози на показ! И в серия Ц щял да подкрепя?! А кой не, бе, фий? На пози от твоя страна се начетохме. Поне аз. Вземи примерно си отрежи и ти ухото, та го прати на Морати в знак на любов? От това по-фен ли ще станеш? И не – не искаш! Без извинения пак. Ти си си въобразил, че си № 1 и други не трябва да има, ама не сииии. "Всеки който Интер критикува,той е болен и сънува!". Това не е мисъл, а безмислица, както 95% от написаното от теб. И Морати и Мауриньо и Скарпини и Капитана и т.н. - всички до един са критикували отбора! Болни ли са, докторе? Много ти се кефих на „лудостта”, ама това май си е лудост без кавички. Не съм бил интерист?! Абе ходи се снимаш, да го кажем по-меко. Татуировките например. Аре, лумпи, пий си хапчетата дето сам си си предписал и се завивай добре, че да не сънуваш кошмари! Много ти се кефих на лудоста, ама това май си е лудост без кавички. ПС А като стана дума за лудост героят на де Ниро в споменатия филм /с който се оприличаваш и, за разлика от едва ли не героичната ти „подкрепа” към отбора, този път правилно/ беше психично болен човек. Нищо не е безсмислено , Казак , нищо! Всяко нещо остава следа , каквато и да е тя! Голям си адвокате, голям си! Искам да те питам , ти от Бургас ли си? Колко пъти си идвал тук? Кой познаваш? Колко члена имаш от Бургас шефе на клуба? Бъди така добър да говориш за София, не за Бургас. Бургас не го познаваш, още по-малко мен! Ти явно не разбра нещо, а пък ми изглеждаш интелигентен човек, човек с образование. Егото ми за Интер не е тайна за никой, като човек не съм егоист. Интер е друг свят за мен, място в което мога да се наслаждвам на него колкото си искам, мога да определям кой е интерист и кой не е колкото си искам, кой си ти че да ми пречиш? Ние всички сме фенове, така е, едни си убиват времето , други са запалени, трети наистина изгарят, ама такъв е живота ве! Живеем в свободна държава, всеки може да прави и казва каквото иска и мисли. Аз ти казах, че не си интерист за мен, какво стана, нараних ли те? Падна ти самочувствието ли? Това ,че съм директен би трябвало да те радва, усетих го по-телефона като си говорехме около 30 мин.( след мача с Динамо в Италия) , сгъна се нещо там. Да го крия в себе си ли, защо? Че шефа на фенкулба ни говори за Интер като за мърлячи и болни от синдрома ШЛ. Че аз това го чувам всеки ден от миланисти и ювентинци, трябва и от интерист да ги слушам ли? И да, за теб моите татоси не значат нищо , нормално, ама са истински баце, реални са! Част от моят живот свързан с този отбор, с тази страст! Мислиш ,че ще ми направи впечатление това, че не значат нищо за тебе ли? Това което виждам аз през моята призма , си е мое мнение. Не обременявам никой с него, ако не ти харесва не ги чети. Прескачай ги не съм ти сложил вилата на врата.Ама на вижте го адвоката, писна му! Реши, че кинтериста повече няма право да застава зад отбора и играчите. Само той като го прави и изтъква! Прави се на номер 1 , това дразни шефа на фен-клуба и той избухна. Същият този който без да знае, че е бил разкрит на скоро от същият! Това, че в коментарите ми винаги има истина и на някой не им харесва ме прави враг така ли? Еми да мълчим като п.... тогава по твоята логика. Да се правим, че живеем в свят който е толкова розов и хубав, а ние сме страхотни. Аз не съм безгрешен , то няма такива хора, но не съм се крил. Обиди ме като каза, че не съм бил истински за членството ти в Байерн, просто то беше капака на последният ни разговор! Няма какво да ти се обяснявам повече, все пак това е темата за мача с Барса, а не какво ме е издразнило в теб? Жив и здрав да си, давай го по-кротко само, говориш ми като на малко дете, а си ме виждал на живо и знаеш! П.С. Когато говорим за лудост , на теб ти е пределно ясно,че знам че Де Ниро играеше психично болен, просто дадох за пример любовта му към Джайънтс! За него имаше само Джайънтс и това беше примера ми! Жалко, че тръгна и мен да оприличаваш така, изби ти нещо в крайността безповодна! А патоси мога да си пиша колкото си искам, така виждам аз нещата. Но ти не издържа, искаше да покажеш на света кой си? Искаше да бъдеш разпоредителят , да покажеш на всички че си шефа! Ама пред мен не върви това ве братче, вътре ако можеше да видиш какво изпитвам щеше да се засрамиш! Айде със здраве, не ти мисля лошото , нито те мразя , но ти стана ясно ,че между нас се скъсаха отношенията. Колкото кратки бяха, вече са направо нищожни! А можеше да станем приятели , ти просто се оля! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Крайно време е да се спрете и да почнете да пишете по темата
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Щях да пиша да избягвате офтопика и междуличностните конфликти, ама ми прозвуча адски смешно и лекомислено на фона на титаничните войни на Аз-овете, които се водят тука. Темата няма да е достъпна за коментиране известно време с цел охлаждане на излишните страсти.
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 02:57 PM |