Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
да ни напорят 5 гола а ние да не докоснем топката, ей това ще е ташак, а то какво сме направили, паднали сме от миналогодишния шампион с 2 гола като гости, голям праз.... Момче,прави ли ти впечатление че тук никой не мрънка за това че сме загубили а заради НАЧИНА по който го направихме.И да,ние на практика не пипнахме топката а 5 гола не получихме само защото през второто Барса спряха да играят и защото ги нямаше Меси и Златан.Всеки отбор може да загуби на този стадион но скоро не бях виждал някой отбор да играе с такъв СТРАХ.Чета че мача не бил важен и заради това ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Моето мнение е, че Жозе трябва да се стегне малко.. и да вземе да пуска Мунтари по-често. Играча има голямо сърце и адска борбеност. На този етап Мутнари ми се вижда по-качествен играч от Тиаго Мота, в известна степен и от Станкович. :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
[quote name='Faustico' date='Nov 25 2009, 12:53 PM' post='100595']
Kazaka, хубаво си обяснил всичко.. но просто няма да има кой да те чуе. :> Тези неща и аз се опитвам от половин година да ги набия в главата на кинтериста ама нямам никакъв успех. Ти пък какво се опитваш да ми набиеш в главата не мога да разбера! Вземи стани първо член на клуба,сложи една снимка да те видим,тогава говори! Добре, че не взимам мнение от теб, иначе досега да бях сменил отбора хиляди пъти! С песимистичните си коментари можеш да отчаеш дори и малко дете да се запали по Интер! Недейте търсете под вола теле! Лигата е още трудна почва за нас, трябва ни повече опит! Картинката е същата както стана с калчото! 17 години суша, накрая шампиони и оттам всички знаем какво следва? С лигата ще стане същото, спечелим ли я, тогава им се е.. мамата на всички! Ще имаме самочувствие и респекта ще е в нас, не само изписан на фланелките ни! Това е истината! Вие вместо да мрънкате като вдовици за к.., вземете малко повече подкрепа да дадете! Мача с Барса е в миналото, чакаме Фиорентина сега! А и отиваме към осминафинал в лигата , всичко е възможно! Реват само слабите, тези които искат работят и търсят победата! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Казак, мисля че това младо момче има голям потенциал! Boy_ San77 е от типа фенове които живеят в реалността. Барса са по-добри в момена от нас,това всички го видяхме снощи. Нормално,еврошампиони са. И преди съм го казвал,който иска успехи в Европа,да се мести в Барса, като Златан! Ще видим докъде ще стигнат те? Хората си падат по-временното, това което върви в момента. Аз си падам по-вечното,това което има история и традиций. Не съм умрял за шампионската лига, добре ще е да я вемем,ама не редя боб за нея. До сега съм с Интер не за да я спечели, тя ще е още един плюс към това велико име! Барса ни надиграха,да, никъде не съм казвал,че сме играли супер в този мач. Всичко това са мечти на малките деца да се перчат по-улиците с Интер,че са фенове на отбора бил Барса на Камп Ноу! Голям праз. Може пък да не ни е дошло времето за лигата,никой незнае кога ще избухнем! Като фенове се надяваме да е скоро. И да , аз не обиждам играчите,нито треньора, вие пък го правите,всеки знае себе си! Аз не мога да променя човешкият характер,всеки е такъв , какъвто е! На мен също всички приятели и познати ми звънят за снощи, така е от доста години,някои се бъзикат други само се заяждат! Но аз съм си същият,това го е имало и преди,само че като бием се крият,а аз като падам не! Boy_ San77 е адски прав! Тази ШЛ се е превърнала едва ли не във на "Живот и смърт" за огромната маса.Всеки това повтаря" КОГА" , аз пък отговарям : КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО! . Колкото трябва , толкова ще чакаме! Който бърза да се мести! Ако пък някой си мисли,че като критикуа играчите помага , се лъже жестоко! Напрежението върху тях става още по-голямо! А те искат спокойствие и да работят. Те също знаят,че искаме това от тях! 17 години чаках да станем шампиони на Италия,знаеш ли Казак колко съм изтърпял а? Сега сме шампионите на Италия, нещата стават постепенно,не с магическа пръчка. Въоръжен съм с търпение до зъби! И отбора е супер да, имаме страхотни играчи! Аз вярвам в тях, и все още вярвам, че можем да спечелим лигата! Не ме е страх ШЛот Барси, Мангали и който и да е! Аз съм интерист и ще викам докато не свири съдията, ако ще и да пипнем топката 10% за целия мач. Ще подкрепям отбора си каквото и да ми струва! Този отбор съм избрал от дете, с него ще бъда! Никога не съм го сменял,няма и да го направя! Фенщината ми граничи с фанатизъм , прав си, но съм си такъв! Който иска да пробва да ме промени! А останалите във форума къде живеят?На Марс?Радостно е, че имаме млади фенове като boy_san77, но теорията му, че някои от нас са си фиксирали ШЛ е повече от смехотворна.Това е официалната позиция на клубното ръководство с оглед на направените инвестиции през последните години и част от проекта Grande Inter който ще завърши живот и здраве със строежа на самостоятелен стадион.Щеше да е абсурдно Рома да искат ШЛ!Интер има четири поредни титли и най-високия бюджет в Италия, който повтарям е с дефицит 75млн. за тази година и слава богу се покрива от компанията Сарас, т.е. Морати.Не е ли нормално всички да искат да сме шампиони и на Европа?И не ми говорете за местене и кой е по-по-най, че станахте за смях ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
И потребителят на месеца каза: Стегнете се интеристи, нищо не е загубено! Тези от вас които предричаха победа,се отрекоха от нея в края на мача! В какво вярвате,кои сте вие? Аз предричах победа,по горе казах без Меси,Ибра и тая защита неможахме да ги бием,за мен е НЕМОЩ и това е вече 3 година,нее е от 3 мача. Ама Кинтериста повярвай ми Братле,неможе да има победа ако няма голове.За 90мин 3 удара.2 в очертанията на вратата. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Реват само слабите, тези които искат работят и търсят победата! А играчите ни търсиха ли победата снощи?Бориха ли се за нея? С поведението си на терена те се подиграха на ИСТИТУЦИЯТА ИНТЕР това,което ние феновете толкова много обичаме. Да започнем първо с треньора този специален човечец.Искам да попитам каква му беше специалната тактика и въобще имаше ли такава,защото на мен ми изглеждаше,че Барса играеше срещу някакво отборче събрано от махалата. Искам да обърна внимание на няколко играча: Тиаго Мота-е такова посредствено футболистче аз не съм виждал,бавен,муден,без никакво желание да играе ФУТБОЛ.Снощи единствено успя да ритне няколко пъти Иниеста и Шави.Даже след един груб фаул срещу Алвеш заслужаваше да бъде изгонен. Лусио-Бразилеца вече е свършил с големия футбол.Прави малоумни грешки.Лятото най добрия вариант за защитата беше Карвальо.Жалко наистина,че Абрамович не го даде на Жозе. Майкон-Един от любимите ми футболисти,но когато срещу него са играчи от най-висока класа той издиша.Щом младока Педро го направи за смях правете си сметка за какво говорим.Определено Дъглас в ШЛ се представя повече от посредствено. Камбиасо-Другия играч от старите ни кучета,който в лигата е бледо копие на това,което показва в Калчото.Неслучайно в последните 2 мача в лигата беше сменен на полувремето. Станкович-В серия А се спавя на едно добро ниво,но в Европа и в частност срещу съперници като Барселона,Юнайтед,Ливърпул все едно не е на терена. Като цяло това беше поредната тъжна вечер в ШЛ за нас.И лошото е,че няма индикации те да станат щастливи.На този етап нямаме абсолютно никакъв шанс в ШЛ.Другия път бъдете по-спокойни в прогнозите си. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Искам да обърна внимание на няколко играча: Тиаго Мота-е такова посредствено футболистче аз не съм виждал,бавен,муден,без никакво желание да играе ФУТБОЛ.Снощи единствено успя да ритне няколко пъти Иниеста и Шави.Даже след един груб фаул срещу Алвеш заслужаваше да бъде изгонен. Лусио-Бразилеца вече е свършил с големия футбол.Прави малоумни грешки.Лятото най добрия вариант за защитата беше Карвальо.Жалко наистина,че Абрамович не го даде на Жозе. Майкон-Един от любимите ми футболисти,но когато срещу него са играчи от най-висока класа той издиша.Щом младока Педро го направи за смях правете си сметка за какво говорим.Определено Дъглас в ШЛ се представя повече от посредствено. Камбиасо-Другия играч от старите ни кучета,който в лигата е бледо копие на това,което показва в Калчото.Неслучайно в последните 2 мача в лигата е беше сменен на полувремето. Станкович-В серия А се спавя на едно добро ниво,но в Европа и в частност срещу съперници като Барселона,Юнайтед,Ливърпул все едно не е на терена. Като цяло това беше поредната тъжна вечер в ШЛ за нас.И лошото е,че няма индикации те да станат щастливи.На този етап нямаме абсолютно никакъв шанс в ШЛ.Другия път бъдете по-спокойни в прогнозите си. Точно в това е проблема. В Серия А с тези играчи успяваме да си вземем своето, но там играта е по-бавна от ШЛ. И когато изведнъж се изправим срещу отбор от световна класа, които с 2-3 паса прости матират, изпадаме в паника - даже на моменти забелязах снощи как играчите ни не се разбираха кой да тръгне да пресира противниковия играч с топката. Отделно е, че и нашите се насират още в тунела при излизането. И това е шампиона на Италия... Решението е поне два класни халфа, иначе все такива безсилни ще изглеждаме срещу големите отбори. ---------------------------Снайдер------------------------- ----?????????????---------------------??????????---------- -------------------???????????/Камбиасо------------------- С риск да ми се нахвърлите, но според мен Санети не е в състояние да се справя в халфовата ни линия в ШЛ... -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
А играчите ни искаха ли победата снощи?Бориха ли се за нея? С поведението си на терена те се подиграха на ИСТИТУЦИЯТА ИНТЕР това,което ние феновете толкова много обичаме. Да започнем първо с треньора този специален човечец.Искам да попитам каква му беше специалната тактика и въобще имаше ли такава,защото на мен ми изглеждаше,че Барса играеше срещу някакво отборче събрано от махалата. Искам да обърна внимание на няколко играча: Тиаго Мота-е такова посредствено футболистче аз не съм виждал,бавен,муден,без никакво желание да играе ФУТБОЛ.Снощи единствено успя да ритне няколко пъти Иниеста и Шави.Даже след един груб фаул срещу Алвеш заслужаваше да бъде изгонен. Лусио-Бразилеца вече е свършил с големия футбол.Прави малоумни грешки.Лятото най добрия вариант за защитата беше Карвальо.Жалко наистина,че Абрамович не го даде на Жозе. Майкон-Един от любимите ми футболисти,но когато срещу него са играчи от най-висока класа той издиша.Щом младока Педро го направи за смях правете си сметка за какво говорим.Определено Дъглас в ШЛ се представя повече от посредствено. Камбиасо-Другия играч от старите ни кучета,който в лигата е бледо копие на това,което показва в Калчото.Неслучайно в последните 2 мача в лигата е беше сменен на полувремето. Станкович-В серия А се спавя на едно добро ниво,но в Европа и в частност срещу съперници като Барселона,Юнайтед,Ливърпул все едно не е на терена. Като цяло това беше поредната тъжна вечер в ШЛ за нас.И лошото е,че няма индикации те да станат щастливи.На този етап нямаме абсолютно никакъв шанс в ШЛ.Другия път бъдете по-спокойни в прогнозите си. Ей това е анализ на млад фен!Браво!Пропусна иначе коравия Киву.Вчера беше като каратист.Никаква линейна бързина.Мисля, че за ляв бек срещу такива отбори трябва да го използваме в краен случай.Просто ми се струва, че вчера нямяше никакъв хъс ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ей това е анализ на млад фен!Браво!Пропусна иначе коравия Киву.Вчера беше като каратист.Никаква линейна бързина.Мисля, че за ляв бек срещу такива отбори трябва да го използваме в краен случай.Просто ми се струва, че вчера нямяше никакъв хъс ![]() Решението е: Киву - Самуел в центъра,взимаме един ляв бек (Варгас (Фио) или Коларов (Лацио)) и се приключва ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ей това е анализ на млад фен!Браво!Пропусна иначе коравия Киву.Вчера беше като каратист.Никаква линейна бързина.Мисля, че за ляв бек срещу такива отбори трябва да го използваме в краен случай.Просто ми се струва, че вчера нямяше никакъв хъс ![]() Доста пъти тук сме дискутирали,че позицията ,на която най-добре се справя Киву е централен защитник това се вижда от километри.Дано след Нова година Сантон понавлезне в форма.Мисля,че е много по-добър вариант от Киву за лявата част на защитата.И най важното,той играе със СЪРЦЕ И ХЪС И ЗНАЕ КАКВО Е ИНТЕР ЗА ФЕНОВЕТЕ,а не като вчерашните ....... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
А играчите ни търсиха ли победата снощи?Бориха ли се за нея? С поведението си на терена те се подиграха на ИСТИТУЦИЯТА ИНТЕР това,което ние феновете толкова много обичаме. Да започнем първо с треньора този специален човечец.Искам да попитам каква му беше специалната тактика и въобще имаше ли такава,защото на мен ми изглеждаше,че Барса играеше срещу някакво отборче събрано от махалата. Искам да обърна внимание на няколко играча: Тиаго Мота-е такова посредствено футболистче аз не съм виждал,бавен,муден,без никакво желание да играе ФУТБОЛ.Снощи единствено успя да ритне няколко пъти Иниеста и Шави.Даже след един груб фаул срещу Алвеш заслужаваше да бъде изгонен. Лусио-Бразилеца вече е свършил с големия футбол.Прави малоумни грешки.Лятото най добрия вариант за защитата беше Карвальо.Жалко наистина,че Абрамович не го даде на Жозе. Майкон-Един от любимите ми футболисти,но когато срещу него са играчи от най-висока класа той издиша.Щом младока Педро го направи за смях правете си сметка за какво говорим.Определено Дъглас в ШЛ се представя повече от посредствено. Камбиасо-Другия играч от старите ни кучета,който в лигата е бледо копие на това,което показва в Калчото.Неслучайно в последните 2 мача в лигата беше сменен на полувремето. Станкович-В серия А се спавя на едно добро ниво,но в Европа и в частност срещу съперници като Барселона,Юнайтед,Ливърпул все едно не е на терена. Като цяло това беше поредната тъжна вечер в ШЛ за нас.И лошото е,че няма индикации те да станат щастливи.На този етап нямаме абсолютно никакъв шанс в ШЛ.Другия път бъдете по-спокойни в прогнозите си. Нещо за КАПИТАНА няма ли да кажеш? Един слаб мач и се почва.................. всеки път едно и също! Докога? Някой май си пропуснал в твоята канонада от некадърници в нашият отбор..............................., другият мач като се класираме за осминафинала, същите тези ще ги възхваляваш! Моментално от некадърници,стават майстори! Егати последователността, Рикардо ти си страхотен! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За мене отборо е супер,с тук там някоя класна придобивка и заспиваме,не е проблема в отделни играчи проблема е както некой каза в главата.От години състава е толкова добър поне на мен ми харесва супер,не с Карагуниси,Дрешковци и др.Просто тая прокоба трябва да се махне един път завинаги и като играем ШЛ наред всичко под ножо,а не да падаме или с грозни игри да бием с некви моменти проблясъци!Незнам какво трябва да се случи да заиграят като отбор от топ класа ,отбор шампион..а не отбор за Лига Европа.Мое ме нападнете ама знам ли да се борим една година за оцеляване или и аз нз просто нз и аз как да си го обясня ..
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Нещо за КАПИТАНА няма ли да кажеш? Един слаб мач и се почва.................. всеки път едно и също! Докога? Някой май си пропуснал в твоята канонада от некадърници в нашият отбор..............................., другият мач като се класираме за осминафинала, същите тези ще ги възхваляваш! Моментално от некадърници,стават майстори! Егати последователността, Рикардо ти си страхотен! ![]() Някъде да съм ги нарекъл некадърници? Проблема най-вече при Майкон и Камбиасо е чисто психологически.Спичат се преди ето такъв голям мач. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Днеска много приятели ме гавриха.. Смс-и ,обаждания и какво ли не .И не ми пукаше.До един момент.Едно момиче ,което от много години познавам и не гледа много футбол,но се води от Барса, дойде и ми не започна да ме гаври или да се заяжда.Каза ми просто: Симо,вие по принцип така ли играете? ... Ей тука е кофтито.Не е лошо,че падаме от най-добрия отбор в света.Не е проблема ,че нямаме чак толкова много звезди.Проблема е,че снощи на онези 11 не им се играеше.Даже ги мързеше да дишат.играхме схема 5-0-2 ,като въпросните 2 не барнаха топката.Милито и Ето'о въобще подадоха ли си ?!?!?!Не мога да си обясня нежеланието.Просто не мога.Някой беше казал,че е породено от хикса в Казан.И какво ?!?! Защо сте толкова сигурни,че ще бием Рубин.Айде да сравним досегашното представяне.Рубин се подигра съсъ същата тази Барселона,която се подигра с нас.И на Камп Ноу Рубин не е имал повече от 5 удара(ние имахме 3).Само че,Рубин си скъсаха шибаните задници в тоя мач, а ние не.Срещу Динамо като точки сме по-добри от тях,но ние срещу Динамо имаме свясно изиграни 20 минути.И директния мач... Ако ми кажете,че сме били по-добри ,се хвърлям от някъде.И къде във всичко това ,видяхте сигурно 100%-во класиране за 1/8 финалите.Пък и дори да ги стигнем тези 1/8-финали ще чуваме как можем да бием Челси или Юнайтед или там,който се падне.И ПАК балонът мощно ще издиша.Трябва много труд,много време ,за да има каквито и да е успехи.Дори трябва да се стреснат играчите.По някакъв начин да разберат,че да играят в Интер не е даденост,а трябва да се борят.Защото аз мога да ви кажа,че например един Матераци и като халф да го бяхме пуснали щеше да тича като луд и всички да бягат от него.Във футбола се иска 90% труф и 10% талант.Факт е,че ни трябват крила в тоя проклет ромб,но не вярвам ,че те могат да будат доставени през зимата. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,ГЛАВИТЕ ГОРЕ FORZA INTER И ГЛЕДАМЕ НАПРЕД
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей това е анализ на млад фен!Браво!Пропусна иначе коравия Киву.Вчера беше като каратист.Никаква линейна бързина.Мисля, че за ляв бек срещу такива отбори трябва да го използваме в краен случай.Просто ми се струва, че вчера нямяше никакъв хъс ![]() Ти пък от къде се взе? Да вземем да те сложим теб ляв бек,сигурно имаш страхотна линейна бързина? Или да те направим треньор най-добре? Играхме слабо, това е факт! Всички бяха под нивото си, това също е факт! Треньора също сбърка,това също е факт! Ама от такива страхотни анализи като : всички играчи са некадърници и измислени футболистчета отбора има най-голяма нужда, а както се вижда и форума също! Браво , поздравления! Само така ще ставате по-големи фенове, плюйте и обиждайте! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някъде да съм ги нарекъл некадърници? Проблема най-вече при Майкон и Камбиасо е чисто психологически.Спичат се преди ето такъв голям мач. Тиаго Мота-е такова посредствено футболистче аз не съм виждал,бавен,муден,без никакво желание да играе ФУТБОЛ. Майкон-Един от любимите ми футболисти,но когато срещу него са играчи от най-висока класа той издиша.Щом младока Педро го направи за смях правете си сметка за какво говорим.Определено Дъглас в ШЛ се представя повече от посредствено. Станкович-В серия А се спавя на едно добро ниво,но в Европа и в частност срещу съперници като Барселона,Юнайтед,Ливърпул все едно не е на терена. Като чета , и анализирам , че Мота , който след като вкара на Милан, а после се контузи, а без него халфовата линия беше слаба и всички чакахме да се върне в игра, та излиза,че Мота (посредственото футболистче) , еврошампион,милионер, станал такъв след много труд и лишения , е пълен некадърник за г-н Рикардо! Просто чаках да кажеш нещо за КАПИТАНА и тогава ставаше страшно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Какво да кажа..Барса игра силно и ни победи.Руския равен наистина ни уреди занапред и може би бяхме доста отпуснати заради този факт.Мен лично не ме е яд нито от загубата,нито от слабата игра.Бях спокоен.Имаме мач с Рубин,от който трябва просто и ние да покажем характер и желание,каквото показа Барселона вчера,за да покажем,че имаме място напред в турнира.Затова една хубава и поне класическа победа с много силна игра,ще си покаже просто,че мача с Барса е било "лирическо отклонение".И да бяхме играли силно какво?-щяхме да ги разбием ли?Имаме мачове с Фиорентина и Ювентус - сериозни противници.Уреждаме си преднината с тях и ни идват Рубин-сметките са ясни.Немога заради една загуба да се чувствам гузно и да се комплексирам,че Миланисти и Ювентинци или прочее ще се базикат с мен.Зададох си въпроса,защо се базикат с мен?-защото знаят,че съм изстрадал и съм останал с Интер,защото знаят,че съм безумен фен на отбора,но незнаят,че ми е през кура за техните псевдо-пристрастия и атаки!!!Защото до снощния мач и за Барса се говореше,че били зле,но показаха игра!И какво ние газим,бием и всички сме радостни.Паднем ли или не покажем нужната игра и се нахвърляме срещу тоя и оня - НЕ ТАКА! И да падаме и слаби да сме,това е - аз съм от Интер!Голяма работа и да отпандем!Имам сили и енергия за следващия сезон и за по-следващия и така завинаги!Не трябва желанието да се превръща в комплекс!!! Все пак в крайна сметка имаме една загуба от 5 мача,като сме само на 2 точки от лидера.Е,ако бяхме слаби,нямаше да сме нито на второ място,нито на толкова малка разлика от лидера.Елементарната логика показва този факт!В Интер играят достатъчно големи професионалисти,които знаят какви са им задълженията!Аз ако мога да кажа,че имам претенции,то те са по-скоро едно обикновено мнение - моето е,че просто трябва да си взимаме домакинските мачове.Особено в елеминационната фаза.Там една домакинска победа решава психологически много неща!Да си пожелаем късмет и успех,и напред!!!
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Мота не знаеше в кой свят се намира снощи заедно с останалите 10-ма играчи :>
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Какво да кажа..Барса игра силно и ни победи.Руския равен наистина ни уреди занапред и може би бяхме доста отпуснати заради този факт.Мен лично не ме е яд нито от загубата,нито от слабата игра.Бях спокоен.Имаме мач с Рубин,от който трябва просто и ние да покажем характер и желание,каквото показа Барселона вчера,за да покажем,че имаме място напред в турнира.Затова една хубава и поне класическа победа с много силна игра,ще си покаже просто,че мача с Барса е било "лирическо отклонение".И да бяхме играли силно какво?-щяхме да ги разбием ли?Имаме мачове с Фиорентина и Ювентус - сериозни противници.Уреждаме си преднината с тях и ни идват Рубин-сметките са ясни.Немога заради една загуба да се чувствам гузно и да се комплексирам,че Миланисти и Ювентинци или прочее ще се базикат с мен.Зададох си въпроса,защо се базикат с мен?-защото знаят,че съм изстрадал и съм останал с Интер,защото знаят,че съм безумен фен на отбора,но незнаят,че ми е през кура за техните псевдо-пристрастия и атаки!!!Защото до снощния мач и за Барса се говореше,че били зле,но показаха игра!И какво ние газим,бием и всички сме радостни.Паднем ли или не покажем нужната игра и се нахвърляме срещу тоя и оня - НЕ ТАКА! И да падаме и слаби да сме,това е - аз съм от Интер!Голяма работа и да отпандем!Имам сили и енергия за следващия сезон и за по-следващия и така завинаги!Не трябва желанието да се превръща в комплекс!!! Все пак в крайна сметка имаме една загуба от 5 мача,като сме само на 2 точки от лидера.Е,ако бяхме слаби,нямаше да сме нито на второ място,нито на толкова малка разлика от лидера.Елементарната логика показва този факт!В Интер играят достатъчно големи професионалисти,които знаят какви са им задълженията!Аз ако мога да кажа,че имам претенции,то те са по-скоро едно обикновено мнение - моето е,че просто трябва да си взимаме домакинските мачове.Особено в елеминационната фаза.Там една домакинска победа решава психологически много неща!Да си пожелаем късмет и успех,и напред!!! ![]() Нака, ето за тези думи те уважавам братле! И с кеф ще ти стисна ръката пак като се видим! Защото те надуших , че си интерист още по-коментарите в спорта! Радвам се ,че те познавам, от хора като теб има нужда този отбор , не от отметници! Да си жив и здрав и все така с любимия Интер! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мота не знаеше в кой свят се намира снощи заедно с останалите 10-ма играчи :> И какво от това? Всички видяхме, но той е наш играч! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 03:29 AM |