IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

13 страници V  « < 9 10 11 12 13 >  
Closed TopicStart new topic
> Барселона - Интер (Шампионска лига), 2:0
butch_cassidy
коментар Nov 25 2009, 11:26
Коментар #201

Редовен Интерист

Група: Members

Коментари: 293
Регистриран: 29-October 08
Град: Стара Загора
Потребител No.: 646
Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba

Цитат(kinterista @ Nov 25 2009, 11:14 AM) *
Мисля,че забравяш че той имаше проблеми с документите за гражданство. Даже беше и наказан. Имаше фалшифицирани документи за потекло на родители и т.н. Ако не се лъжа 6 месеца го отнесе. Заедно с Ериберто от Киево,който пък по-късно игра при нас. Рекоба бе голям играч, но той също като много други хвана жестока конкуренция в атака,незнам дали помниш атаката на Интер тогава?
Това не е пропилян талант, той е истински талант и успял играч. Пропилян талант може да бъде Балотели,който се вижда,че има огромен потенциал, но да не го реализира, да не се труди на тренировки, да скатава,да го пратят в серия Ц и да не чуеш повече за него. Ама Рекоба .......................просто пак ти казвам , обърка името!

Може би имаме различни разбирания за успял и неуспял талант.По принцип Рекоба се задържа 10на години в Интер, което си е успех само по себе си, но за мен той можеше много много повече и затова го смятам за неуспял.Ериберто си го спомням много добре, но тогава той се казваше Лусиано.

--------------------
----------------
WE ARE INTER !

Go to the top of the page

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Nov 25 2009, 11:33
Коментар #202

Il Dottore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(kinterista @ Nov 25 2009, 11:14 AM) *
Мисля,че забравяш че той имаше проблеми с документите за гражданство. Даже беше и наказан. Имаше фалшифицирани документи за потекло на родители и т.н. Ако не се лъжа 6 месеца го отнесе. Заедно с Ериберто от Киево,който пък по-късно игра при нас. Рекоба бе голям играч, но той също като много други хвана жестока конкуренция в атака,незнам дали помниш атаката на Интер тогава?
Това не е пропилян талант, той е истински талант и успял играч. Пропилян талант може да бъде Балотели,който се вижда,че има огромен потенциал, но да не го реализира, да не се труди на тренировки, да скатава,да го пратят в серия Ц и да не чуеш повече за него. Ама Рекоба .......................просто пак ти казвам , обърка името!

Прав си, бате.Китаеца е любимия ми играч и в никакъв случай не е пропилян талант, а голям футболист.Беше малко чуплив, но като се сещам за ония гол срещу Сампдория от центъра worthy.gif За Марио дано не си прав c030.gif

--------------------

+Quote Post
KAZAKA
коментар Nov 25 2009, 11:58
Коментар #203

Tu patere legem quam ipse fecisti

Коментари: 2,146
Регистриран: 19-February 09
Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza
Потребител No.: 951

Цитат(kinterista @ Nov 25 2009, 10:46 AM) *
Мишо , спокойно ве моето момче! Пак си спал отвит! Къде тръгна пак отбора да гониш,че и Жозе?
Не разбра ли ,че мача Рубин - Динамо уби интригата в групата?
На всички им стана ясно(на мен по-късно,но по-добре късно отколкото никога) , че сме класирани при този хикс. С каква мотивация искаш да играем?
Сигурен съм,че ако този мач беше жизненоважен за нас, щеше да видиш друг Интер, познавам си отбора за разлика от някои!
И лапетийте от форума и те много врява вдигат, знам че искат като отидат на училище и да се перчат пред връстниците си (които 100% са от Барса или Реал) , да не ги бъзикат и че сме ги били,но реалността е друга. Ще изтърпите малко бъзици деца,голяма работа. Важното е да вдигнете главите и да продължите да сте част от Интер, иначе другото е майтап!

Краси, бате, чета ти писанията и все си мисля да не се обаждам, ама .... Имаш си мнения и всички тук го знаем - ти подкрепяш Интер на 200%! Факт, ама тук всички сме така! Тук, освен така наречение "легионери" врагове на Интер няма. Ти си огромен фен, откак се запознахме навсякъде разправям за тебе и казвам, че не познамач друг такъв, но:
1. Как пък само ти спиш все добре завит?
2. Как пък веднъж не забрави да си пиеш хапчетата?
3. Как пък само ти си познаваш отбора, а другите са льольовци?
4. Как четвърто ...., как найсто ...?

Абе момче, разбери най-накрая, че критиката към играта на отбора не е обръщане против него, а точно обратното. В същото време категоричния ти отказ да видиш истината такава, каквато е те прави фанатик, а не фен. Слава богу, че от тоя форум не оказваме никакво влияния върху ставащото в клуба и в частност ти не оказваш. В противен случай щяхме да живеем със заблудата че "играем супер"? Играем супер, ама в осмък на 367-я ден от годината.

"На всички им стана ясно (на мен по-късно,но по-добре късно отколкото никога), че сме класирани при този хикс. С каква мотивация искаш да играем?" Ей, разбираш ги нещата, ама:

1. Не сме класирани с тоя ми ти хикс!
2. Ако нямаш мотивация срещу еврошампиона, при шанс да го елиминираш от ШЛ - просто не си харчи парите за път до катуна и ще вземеш служебно 3-0! То ако въобще нямаш мотивация за който и да е мач - директно закривай.

"Сигурен съм,че ако този мач беше жизненоважен за нас, щеше да видиш друг Интер"
А кой мач е жизненоважен? С Валенсия? С Виляреал??? С ливърпул? С Мангалчестър? Кой важен мач сме взели? А, да, верно бе, Динамо!?! Майти Динамо - този огромен мастодонт на изтока! Титан направо! Ехееее, абе, ей, Динамото не е критерий. 3-те луди минути в Киев само дадоха шанс на този отбор да се отърси от клишето на евролузър, но не би, колкото и да е неприятно да го признаем. Но трябва пък да признаем - вчера бяхме много жалки. Барса без двамата си най-добри играчи /за мен двамата най-добри в света/ и без Туре - фундаментален играч за тях, с Бускет и Педро /леле мале/ ни направиха за смях за едно полувреме, а второто се пазеха за дербито с Реал! Направиха си загрявка с нас и си запазиха контузените звезди. Майкон бил най-добрия в света!? Да, ама Педро тая статия не я беше чел и кво станааааа - я вземи тези финтове за в къщи! Лусио отдавна не е това което беше в разцвета си. Самуел е добър, ама за калчото. Занети - КАПИТАНА е вече на 36. Мота се мота, иначе срещу Болоня /пак синьо-червени/ е № 1, ама .... Милито щом отиваше до центъра и по крилата за да пипне топка - трагедия. Педро бе! Играч от това лято! Откакто ти гледаш футбол ми кажи колко гранда сме отстранили? "Отбора е супер"?! Супер е, ама не и силен, що се касае до ШЛ! Ще бием да речем Казан, без 4мата танкиста /обратното ще е прекалено голямо петно. Бетер Хелзингборг/ и ще се класираме най-вероятно втори и после? Жозето ще лае как знае да бие Челси примерно и след мача - живота подължава и прочее клишета. Това е истината, братче.

А, да. Не поставяй знак за равенство между отбора и играчите в него. Това са различни неща. Отбора винаги ще го обичаме и подкрепяме, но играчите не. Те са част от отбора, но не и отбора, ако ме разбираш. Затова хулите и обидите към тях /играчите де/ не са хули и обиди към, по точно, клуба. Не си мисли, че като не критикуваш си по-голям фен и по-обичаш. Няма такова нещо. Такъв е живота на футболиста - от осана до разпни го. Гледай реално на нещата. Свали розовите очила. Аз винаги съм казвал, че във футбола най-важни са традициите. А нашите традиции в Европа са .... По-горе писах за Барселона как до преди няколко години бяха бетер от нас, но се оправиха. Дано и ние успеем, ама за тая работа трябват играчи. Квото и да си говорим световни звезди при нас са максимум 2-3 - малкичко е.

--------------------
Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!

Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб!
Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб!

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Faustico
коментар Nov 25 2009, 12:53
Коментар #204

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Kazaka, хубаво си обяснил всичко.. но просто няма да има кой да те чуе. :> Тези неща и аз се опитвам от половин година да ги набия в главата на кинтериста ама нямам никакъв успех.
А относно Рекоба... адски много ми е харесвал винаги, НО ТОЙ СИ ОСТАНА ИЗГУБЕН ИГРАЧ. Кариерата му беше пълен провал, но някак си не е уместно да подхващаме тази тема точно тук.
И тази сутрин седя и се чудя.. как може да се излезем с такива МИШИ СЪРЦА.. наистина не знам защо тези играчи си направиха такъв ташак с феновете по света, нямаше никакво раздаване по време на мача, а подобни срещи стават тендеция в групите на "Шампионска Лига".

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Nov 25 2009, 13:17
Коментар #205

Guests

Аз не мога да разбера за какви розови очила става въпрос и какъв ташак са си направили играчите с феновете????? Разбирам да излезем срещу Ювентус и да не играем, да ни напорят 5 гола а ние да не докоснем топката, ей това ще е ташак, а то какво сме направили, паднали сме от миналогодишния шампион с 2 гола като гости, голям праз.... сериозно вече започвам да си мисля, че много от хората във форума живеят за ШЛ, изключително и само за нея, което е бих казал жалко, до кога това, до кога онова, еми до когато трябва.... Може пък никога бе, кой знае, може да ставаме само за серия А, който иска успехи и победи над европейски грандове, решението е лесно, смяна на отбора.... Интересно как до преди няколко години не бяхме печелили скудетото, а сега как се промениха нещата, скудетото го печелим, ама не е достатъчно, сега всички искат скудетото, купата на италия, суперкупата, ШЛ, какво още??? Работите трябва постепенно да стават, отбора ни още не се е сработил, в крайна сметка заради ОГРОМНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И ОЧАКВАНИЯ на масата фенове, медии и прочие, се получава така че играчите ни излизат с миши сърца, може би ако няма напрежение, ако няма натиск, ще играят спокойно, но ме съмнява, щото тая пуста ШЛ се е превърнала вече във фикс идея...

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Nov 25 2009, 13:24
Коментар #206

Il Dottore

Треньорът на Интер Жозе Моуриньо смята, че Барселона заслужено е спечелил трите точки на "Ноу Камп", но подчерта, че отсъствието на Уесли Снайдер е било от голямо значение за представянето на "нерадзурите" снощи.
"Мога да кажа малко за този мач. По-добрият отбор победи. За съжаление ние бяхме без контузения Уесли Снайдер. Меси и Ибрахимович са добри играчи, но Барса има техни равнстойни заместници. Ние обаче нямаме друг като Снайдер", отбеляза Моуриньо.

Излиза, че без Снайпера сме гола вода.Евала му правя на Моуриньо.Ами какво да кажем като имаме най-скъпо платения треньор в света.Щом нямаме играчи защо ни е специален треньор!?Намери с какво да оправдае бездушието на отбора badmood.gif Ами кой докара Куарешма, че на всичкото отгоре не го пуска да играе?Как да му се докаже като той трева не е помирисал?Кой остави Мансини в отбора вместо да го продаде?Кой докара Арнаутович дето очите му не сме видяли?А Суацо кой реабилитира, че и него не виждаме? Защо не остови Виера да си замине?Сега остава и да не може да развие и мотивира Балотели и Сантон.Ето'о,Милито и Лусио са сделки на Морати , а не на Жозето да не говорим, че бразилеца е неузнаваем.Искаше trequartista и си получи Снайпера дане говорим, че можеше да вземем и Ван дер Ваарт в комплект и то без пари,но............."23 ми стигат".То не бяха трансферни слухове то не беше чудо, но в крайна сметка Моуриньо заяви "Сега състава ми е напълно комплектован.От тука нататък отговорноста е моя."Защо ми се оправдава сега че индивидуалните качества на играчите на Барса са предопределили мача,имали достойни заместници, а ние нямаме и т.н. Нали той е селекционера? protest.gif

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Nov 25 2009, 13:28
Коментар #207

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Никога през живота си не съм виждал толкова слаб,безидеен и УПЛАШЕН Интер! Как може Санети да сбърка толкова топки в средата на терена?! Той толкова не е сбъркал може би през цялата си кариера до сега.....Майкон го разпиляха Педровци и Шавита,Санети също....Защитата ни се чудеше къде се намира.....Единствените,които споредмен не бяха изплашени бяха Милито и Ето'о,но ни липсваше връзката халфове-нападатели.Първото полувреме минахме центъра не повече от 3 пъти и когато го минавахме то все някой ще се намери да спъне наш играч.Повечето от играчите ни играят без сърце,което разбира се няма как да доведе до успехи,а пък тези които принципно играят със сърце,снощи не играха! Второто полувреме не ни дадоха чиста дузпа още в началото му,която можеше съвсем да промени развоя на мача,но не ни е виновен съдията,че първото го проспахме.Куарешма се включи добре,а Мунтари и Балотели бяха - 0-0!!
Сега дори да бием Рубин и да се класираме повечето ще ни запомнят със страхливата ни игра а не че сме били отбор,който е в Премиерлигата на Русия от няколко години!
FORZA INTER!!!

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Nov 25 2009, 13:36
Коментар #208

Il Dottore

Цитат(Boy_San77 @ Nov 25 2009, 01:17 PM) *
Аз не мога да разбера за какви розови очила става въпрос и какъв ташак са си направили играчите с феновете????? Разбирам да излезем срещу Ювентус и да не играем, да ни напорят 5 гола а ние да не докоснем топката, ей това ще е ташак, а то какво сме направили, паднали сме от миналогодишния шампион с 2 гола като гости, голям праз.... сериозно вече започвам да си мисля, че много от хората във форума живеят за ШЛ, изключително и само за нея, което е бих казал жалко, до кога това, до кога онова, еми до когато трябва.... Може пък никога бе, кой знае, може да ставаме само за серия А, който иска успехи и победи над европейски грандове, решението е лесно, смяна на отбора.... Интересно как до преди няколко години не бяхме печелили скудетото, а сега как се промениха нещата, скудетото го печелим, ама не е достатъчно, сега всички искат скудетото, купата на италия, суперкупата, ШЛ, какво още??? Работите трябва постепенно да стават, отбора ни още не се е сработил, в крайна сметка заради ОГРОМНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И ОЧАКВАНИЯ на масата фенове, медии и прочие, се получава така че играчите ни излизат с миши сърца, може би ако няма напрежение, ако няма натиск, ще играят спокойно, но ме съмнява, щото тая пуста ШЛ се е превърнала вече във фикс идея...

Честно да ти кажа вече не си ми интересен с тези заядливи намеци.Не е задължително да сме едно мнение.Прочети това което е написал Казака-много обективно и стегнато.Самата истина.Ето ти едно друго подобно мнение

--------------------

+Quote Post
KAZAKA
коментар Nov 25 2009, 13:40
Коментар #209

Край! Феновете са виновни! Нахалниците искат ШЛ!?! Представяте ли си? Искат Педро да не прави отбора им за смях!? Еееееее, прекалявате! Скудетото не Ви ли стига! Веднага да си смняте отбора щом искате победи в лигата. Веднага!

--------------------

INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI
Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето.

+Quote Post
Nikolov
коментар Nov 25 2009, 13:46
Коментар #210

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Каквото и да се каже за снощният мач ще бъде малко ... Просто бяхме трагични добре че беше Жулио иначе не ми се мисли какъв щеше да бъде резултата видя се и че Снайдер липсваше.Толкова се радвахме че Меси и Ибрахимович няма да играят и сега пак съм радостен че не играха . Това нашата защита ли беше ? Санети игра ли защото на мене ми се стори че беше някой друг ?! Вижда се че в ШЛ неможем да играем нямаме манталитет на европейски гранд .Крайно време е и да почнем да си подмладяваме отбора ...

--------------------

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Nov 25 2009, 13:50
Коментар #211

Il Dottore

Цитат(KAZAKA @ Nov 25 2009, 01:40 PM) *
Край! Феновете са виновни! Нахалниците искат ШЛ!?! Представяте ли си? Искат Педро да не прави отбора им за смях!? Еееееее, прекалявате! Скудетото не Ви ли стига! Веднага да си смняте отбора щом искате победи в лигата. Веднага!

worthy.gif worthy.gif worthy.gif hooray.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Nov 25 2009, 13:54
Коментар #212

Guests

Цитат(Dr.Moratti @ Nov 25 2009, 01:36 PM) *
Честно да ти кажа вече не си ми интересен с тези заядливи намеци.Не е задължително да сме едно мнение.Прочети това което е написал Казака-много обективно и стегнато.Самата истина.Ето ти едно друго подобно мнение

Честно да ти кажа изобщо не държа да съм ти интересен... А дали дадено мнение е самата истина, това никой не знае, най-малко пък ти!!!

Цитат(KAZAKA @ Nov 25 2009, 01:40 PM) *

Няма нужда от саркастични подмятания, нали така, просто си изказах теорията ми, да не си обърнеш приказките на 180 градуса, ако се окаже че е точно така eusa_naughty.gif И нямах предвид че феновете са виновни, просто човек като Санети със 15 години футболна кариера в Интер на високо ниво да се притеснява и да греши, прави си сметката за какво напрежение става въпрос, аз него не смея да го упрекна, а ти смееш ли????

+Quote Post
Nikolov
коментар Nov 25 2009, 13:56
Коментар #213

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Кво сега сме виновни защото имаме високи цели ли ? Неможе да стоим само да 1 място ,аз искам Интер да се развива и да показва на Европа че има 1 отбор в Италия който може да играе футбол не да се миши !

--------------------

+Quote Post
KAZAKA
коментар Nov 25 2009, 14:03
Коментар #214

Цитат(Boy_San77 @ Nov 25 2009, 01:54 PM) *
Честно да ти кажа изобщо не държа да съм ти интересен... А дали дадено мнение е самата истина, това никой не знае, най-малко пък ти!!!
Няма нужда от саркастични подмятания, нали така, просто си изказах теорията ми, да не си обърнеш приказките на 180 градуса, ако се окаже че е точно така eusa_naughty.gif И нямах предвид че феновете са виновни, просто човек като Санети със 15 години футболна кариера в Интер на високо ниво да се притеснява и да греши, прави си сметката за какво напрежение става въпрос, аз него не смея да го упрекна, а ти смееш ли????

Абе нашия, къде видя да упреквам Санети? Чети първо, помисли малко, че тогава коментирай. Казах, че е на 36 години. Ако за теб това е упрек .... И какви приказки да си обърна на 180 гпадуса и кое ще се окаже точно и как?

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Nov 25 2009, 14:08
Коментар #215

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(Boy_San77 @ Nov 25 2009, 11:17 AM) *
.... сериозно вече започвам да си мисля, че много от хората във форума живеят за ШЛ, изключително и само за нея,

Лично аз в миналогодишни анкети съм избирал "Скудетото", а и съм заявявал, че една "Шампионска лига" без титалта в Италия ще е някак си постна. Пример са титлите на Мухлян и Ливърпул, които в първенствата бяха смачкани, един такъв успех оставя леко горчив привкус. Разбира се тук говоря само за себе си, защото аз заявих, че играчите не играха.
Сега искам да те попитам... ти остана ли с чувството, че отбора играе? Видя ли някаква борбеност? Някакво особено раздаване? Видя ли такова нещо за 10 години? или за 90мин... не може за 10 години в Европа да си записал по една победа в групи над Валенсия и Арсенал.. и да играеш по такъв начин снощи. Можехме да влезем в историята.. като първия отбор пратил шампиона в небитието още в групите. Ако бяхме играли футбол.. и загубили.. ДА КАЖЕМ ОКЕЙ.. бяха по-силни няма нищо.. в 6 мач ще се класираме. Но някой изибщо останали доволен от ПОВЕДЕНИЕТО НА ОТБОРА снощи?

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Nov 25 2009, 14:11
Коментар #216

Guests

Цитат(KAZAKA @ Nov 25 2009, 02:03 PM) *
Абе нашия, къде видя да упреквам Санети? Чети първо, помисли малко, че тогава коментирай. Казах, че е на 36 години. Ако за теб това е упрек .... И какви приказки да си обърна на 180 гпадуса и кое ще се окаже точно и как?

Нашия, това че е на 36 години няма общо с това че се беше сковал, а според мен се беше сковал а и не само той, точно поради тия хипер очаквания и поради огромния натиск, това е, представи си човек с неговия опит щом не може да се овладее, какво остава за другите, според мен на това се дължи слабата игра и този път, и предишни пъти с други отбори, това е според мен, ЯВНО според теб не е това, ето защо казах че е възможно приказките да ти се обърнат на 180 градуса, защото ако няма напрежение върху играчите, може би ще се отпуснат и ще заиграят както трябва....

+Quote Post
KAZAKA
коментар Nov 25 2009, 14:11
Коментар #217

Цитат(Faustico @ Nov 25 2009, 02:08 PM) *
Лично аз в миналогодишни анкети съм избирал "Скудетото", а и съм заявявал, че една "Шампионска лига" без титалта в Италия ще е някак си постна. Пример са титлите на Мухлян и Ливърпул, които в първенствата бяха смачкани, един такъв успех оставя леко горчив привкус. Разбира се тук говоря само за себе си, защото аз заявих, че играчите не играха.
Сега искам да те попитам... ти остана ли с чувството, че отбора играе? Видя ли някаква борбеност? Някакво особено раздаване? Видя ли такова нещо за 10 години? или за 90мин... не може за 10 години в Европа да си записал по една победа в групи над Валенсия и Арсенал.. и да играеш по такъв начин снощи. Можехме да влезем в историята.. като първия отбор пратил шампиона в небитието още в групите. Ако бяхме играли футбол.. и загубили.. ДА КАЖЕМ ОКЕЙ.. бяха по-силни няма нищо.. в 6 мач ще се класираме. Но някой изибщо останали доволен от ПОВЕДЕНИЕТО НА ОТБОРА снощи?

cheers1.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Nov 25 2009, 14:14
Коментар #218

Guests

Цитат(Faustico @ Nov 25 2009, 02:08 PM) *

Съгласен съм с теб и казах според мен на какво се дължи това, просто всички са неузнаваеми, нито имаше пробиви на Майкон, нито Станкович игра на ниво, явно е психологически проблема...
Ето цитирам: "Станкович: Напрежението ни изигра лоша шега. Май бяхме нещо поизплашени, не че това е някакво извинение. Но това обяснява голямото количество брак в играта ни." Това е и според мен, а защо има напрежение, вече обесних loveinter.gif

+Quote Post
kinterista
коментар Nov 25 2009, 14:22
Коментар #219

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Boy_San77 @ Nov 25 2009, 01:17 PM) *

Казак, мисля че това младо момче има голям потенциал! Boy_ San77 е от типа фенове които живеят в реалността. Барса са по-добри в момена от нас,това всички го видяхме снощи. Нормално,еврошампиони са. И преди съм го казвал,който иска успехи в Европа,да се мести в Барса, като Златан! Ще видим докъде ще стигнат те? Хората си падат по-временното, това което върви в момента. Аз си падам по-вечното,това което има история и традиций. Не съм умрял за шампионската лига, добре ще е да я вемем,ама не редя боб за нея. До сега съм с Интер не за да я спечели, тя ще е още един плюс към това велико име! Барса ни надиграха,да, никъде не съм казвал,че сме играли супер в този мач. Всичко това са мечти на малките деца да се перчат по-улиците с Интер,че са фенове на отбора бил Барса на Камп Ноу! Голям праз.
Може пък да не ни е дошло времето за лигата,никой незнае кога ще избухнем! Като фенове се надяваме да е скоро. И да , аз не обиждам играчите,нито треньора, вие пък го правите,всеки знае себе си! Аз не мога да променя човешкият характер,всеки е такъв , какъвто е!
На мен също всички приятели и познати ми звънят за снощи, така е от доста години,някои се бъзикат други само се заяждат! Но аз съм си същият,това го е имало и преди,само че като бием се крият,а аз като падам не!

Boy_ San77 е адски прав! Тази ШЛ се е превърнала едва ли не във на "Живот и смърт" за огромната маса.Всеки това повтаря" КОГА" , аз пък отговарям : КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО! . Колкото трябва , толкова ще чакаме! Който бърза да се мести! Ако пък някой си мисли,че като критикуа играчите помага , се лъже жестоко! Напрежението върху тях става още по-голямо! А те искат спокойствие и да работят. Те също знаят,че искаме това от тях! 17 години чаках да станем шампиони на Италия,знаеш ли Казак колко съм изтърпял а? Сега сме шампионите на Италия, нещата стават постепенно,не с магическа пръчка.
Въоръжен съм с търпение до зъби! И отбора е супер да, имаме страхотни играчи! Аз вярвам в тях, и все още вярвам, че можем да спечелим лигата! Не ме е страх от Барси, Мангали и който и да е! Аз съм интерист и ще викам докато не свири съдията, ако ще и да пипнем топката 10% за целия мач. Ще подкрепям отбора си каквото и да ми струва! Този отбор съм избрал от дете, с него ще бъда! Никога не съм го сменял,няма и да го направя! Фенщината ми граничи с фанатизъм , прав си, но съм си такъв! Който иска да пробва да ме промени!

--------------------

+Quote Post
inter_fen
коментар Nov 25 2009, 14:36
Коментар #220

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Не ни трябват големи промени.Имаме играчи,просто разбивачите са много,а фантазията само Снайдер,двете крила не ги ползваме дори.Просто още един атакуващ полузащитник ще бъде перфектно.Мунтари,Станкович,Виейра,Камбиасо,Капитана,Мота - играем с 4-рима разбивачи,понякога с трима.Е според мен са много.И един нападател и отбора е бомба.

Моето мнение е че с 2 покупки можем да променим коренно играта си.

+Quote Post

13 страници V  « < 9 10 11 12 13 >
Closed TopicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 20th July 2025 - 03:27 AM
Buy sports equipment online