Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Касабов цял мач се ебаваше с Интер, ама той не беше ли интерист? Аз затова не гледам бг телевизия като дават мачове. Преди да си взема сателите си ги пусках по нета, за да не слушам нелепиците на простите журналя. А Касабов, че е боклук е ясно. Освен, че е лумпенизирано говедо е и лъжец. Преди учредяването на фен- клуба го срещнах на улицата, спрях го и го поканих да се присъедини. Той отказа с извинението, че бил във фен-клуба на Байерн, която е лъжа. Аз съм член на фен-клуба на Байерн и той със сигурност не е там. Абе да му еба жалката мутра. -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
3 години отпадаме от наистина доста стойностни отбори. Ами преди това? Валенсия с два наивни хикса, Виляреал с уникално позорна игра в реванша, преди това още в групите след 1-5 от Арсенал и 1-1 в Киев... Че последните 3 години са си направо престижни на фона на негативните традиции на Интер в ШЛ от началото на века...
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Напротив.Според мен на 90% им е ясно че се класираме но аз пак ще попитам.КАКВО ОТ ТОВА?Ще дойде пак Ман,Реал или друг такъв отбор и ние пак ще изглеждаме по този начин.Много ми се иска да греша но вече 3 поредни години се повтаря това упражнение. ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
3 години отпадаме от наистина доста стойностни отбори. Ами преди това? Валенсия с два наивни хикса, Виляреал с уникално позорна игра в реванша, преди това още в групите след 1-5 от Арсенал и 1-1 в Киев... Че последните 3 години са си направо престижни на фина на негативните традиции на Интер в ШЛ от началото на века... ![]() Прав си, мамка му -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Значи ,когато победим някой гранд в Европа или когато поне играем ФУТБОЛ срещу отбор като Барса тогава можем да говорим за спечелване на ШЛ. Не може от 2003 от победата над Арсенал да не си победил нито един силен отбор,не може да не вкараш гол на барса,юнайтед и ливърпул и да искаш да спечелиш шл. Още по-тъпото е ,че играем смешен и селски футбол и ставаме за смях,ама иначе всички и футболисти и треньори много говорят преди мачовете и накрая КУР. Страх страх и страх само това виждам във футболистите на Интер и ми е жал. Да съберат 11 човека от форума пак ще играем с по-голямо желание ,отколкото тея които бяха на терена днес.
И да продължим и да не продължим на осминафиналите пак ни чакат тежките съперници и поредното безславно отпадане.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Значи ,когато победим някой гранд в Европа или когато поне играем ФУТБОЛ срещу отбор като Барса тогава можем да говорим за спечелване на ШЛ. Не може от 2003 от победата над Арсенал да не си победил нито един силен отбор,не може да не вкараш гол на барса,юнайтед и ливърпул и да искаш да спечелиш шл. Още по-тъпото е ,че играем смешен и селски футбол и ставаме за смях,ама иначе всички и футболисти и треньори много говорят преди мачовете и накрая КУР. Страх страх и страх само това виждам във футболистите на Интер и ми е жал. Да съберат 11 човека от форума пак ще играем с по-голямо желание ,отколкото тея които бяха на терена днес. И да продължим и да не продължим на осминафиналите пак ни чакат тежките съперници и поредното безславно отпадане.. Абе ти що пишем моите мнения вместо мен ![]() -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Да съберат 11 човека от форума пак ще играем с по-голямо желание ,отколкото тея които бяха на терена днес. Брато ако ме пуснат да играя ще си чупя краката от бягане и пресиране най-малкото (щото техника нямам кой знае ква) само и само да направя някво впечатление и да ме вземат после като твърда резерва ако ще ![]() ![]() P.S. и ще играя за без пари, само да ме хранят ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Потретвам, че промени ще има не защото аз ги искам, а защото се налага.Нещо не върви.Динамо не е голям отбор и тези 15 минути там не ни дават право да мечтаем.Аз пък се учудвам на някои от Вас които си мислят, че видиш ли като ни излиза алгебрата и се класираме напред трябва да пеем и да се радваме.Ами много скоро ще свалите розовите очила защото аз от 25 години го обичам този отбор и в по лошо положение съм го виждал, но голямата разлика е че сега не е Пелегрини на власт а Морати, парите са много, идеите и целите различни.....Затова когато говоря че някои са мърди и не заслужават да носят синьо черния екип аз всъщност се опитвам да Ви подскажа, че това е форма на уважение към Вас, към мен и милиони други като нас, които са за това Интер да е номер едно, а не таз вечерната трагедия
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
![]() Ще я направя щастлива! Касабов е п.......л, ама има хубава щерка! Ще се чувства като кралица с мен, ще разбере грешките на баща си тази вечер! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Пак се повтарям , ама този мач нямаше да го играем така ако бяхме в позицията на Барса. Шампионската лига е такъв турнир, лично за мен пресметлийски. Сметките излизат пред футбола.
Много крайни оценки виждам, мисля че са неоснователни. Всички видяхме слабата ни игра,но това не е повод за крайности! Стегнете се! Имаме още един мач,какво е една загуба в сравнение със това име? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И потребителят на месеца каза:
Стегнете се интеристи, нищо не е загубено! Тези от вас които предричаха победа,се отрекоха от нея в края на мача! В какво вярвате,кои сте вие? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Пак питам...какво ви е виновен Борето Касабов? Той ли ни вкара 2-та гола днес или пък заради него играчите ни не показаха с АБСОЛЮТНО НИЩО , че искат да си тръгнат с минимум точка от този мач?
Касабов е професионалист , плащат му да коментира мачовете БЕЗПРИСТРАСТНО!Вярно е , че бая ни "нахрани" , но с играта си си го заслужихме! И все пак...всеки има нужда да си изкара яда на някой...явно Касабов е най-подходящия за вас човек ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Да си кажа мнението за мача. Според мен не може да прави изводи от един мач. Ради, не е така, как какво като отидеш на 1/16 мач си мач не си прилича братле. Лусио според мене е адски дърво честно
![]() Шави-Иниеста и оня Педро от ляво дето играеше топката все едно им се лепеше като магнит по краката, бахти спокойствието на терена, бахти техниката. Брато ако ме пуснат да играя ще си чупя краката от бягане и пресиране най-малкото (щото техника нямам кой знае ква) само и само да направя някво впечатление и да ме вземат после като твърда резерва ако ще ![]() ![]() Майна, мен ако ме пуснат съм такова дърво че до 15, 20 минута макс и съм изгонен със червен картон, съм такова ренде че ще им счупа краката, особено на оня гнуслив мангал Анри го намразих още повече заради играта с ръка над гордите ирландци заслужаваха да идат вместо тая сган френска. ![]() Поне на бой ше ги сцепим ![]() ![]() Искам 1 vs 1 на оня манго Анри му пръсна зъбките ![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Нужен ми е сън след тези емоции а и се понапих...ИНТЕР НАД ВСИЧКО...лека нощ момчета
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Предстой едноооо голямооо насираннее на състава от Милано,предупреждавам.НАШИТЕ БЯХА МНОГО МНОГО МНОГО МНОГО БЕЗДАРНИ НЕКЪДЪРНИ ТЪПИ ПРОСТИ и кви ли още не в очите ми !! Разбрах,че има едно нещо което можем адски добре...да ритаме по всякакви места играчите,които се опитваха да играят играта Футбол - тези на Барселона.За пореден път се възхищавам на класата на Шави и Иниеста,тези са нечовеци, да ги ева у говедата!Като си говорим за класа,ако приемем,че ние сме класа 10,то Барса е класа 100 ! Колкото и да ме боли да го кажа,това си е самата истина.С резервните си нападатели играха около 30минути както могат и правеха смешни...слава богу,че се смелиха над нас и спряха да играят през 2то полувреме.Срам ме бе да гледам този Интер,болезнен срам ! За 1 минута по 2-3 груби изритвания...Мота как довърши мача,още се чудя?! През 2то полуреме когато стигнахме до центриране имах усещане,че Господ е към нас и ни помага
![]() ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Пак се повтарям , ама този мач нямаше да го играем така ако бяхме в позицията на Барса. Шампионската лига е такъв турнир, лично за мен пресметлийски. Сметките излизат пред футбола. Много крайни оценки виждам, мисля че са неоснователни. Всички видяхме слабата ни игра,но това не е повод за крайности! Стегнете се! Имаме още един мач,какво е една загуба в сравнение със това име? Никой не говори за трагедии.Яд ме е, че ще се пръсна.Всички мерди на Варна ми напускаха съобщения.Също така от фен клубовете на Арсенал и Ливърпул.Просто ми се иска най-после да заиграем със самочуствие.В крайна сметка ние ИНТЕР ли сме или потника ръкава?А пък с тея сметки и математики направо ми писна.Като знам какви отбори ни чакат след групите мама мия.Дано Жозето направи нещо.Има достатъчно акъл и достатъчно играчи, но да си дойда на думата, тези които не стават твърдо ВЪН ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Лека и от мене и не се нервирайте много.В края на краищата нищо ново под слънцето.ИНТЕР ЗАВИНАГИ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Айде лека ви нощ на всички,че и утре е ден
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Айде лека ви нощ на всички,че и утре е ден ![]() Вече е днеска (друг ден) хаха ти наистина си пиян жегаджия ![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
1. Не можеш да си дадеш 3 точни паса.
2. Не можеш да подаваш с лице към съперниковата врата. 3. МИШИ СЪРЦА! 4. Липсва на всякакви желание, преса и раздаване. 5. Липса на Снайдер. Според мен ето къде беше проблема. Бием Рубин и сме на 1/8 финали.. СЛЕД ТОВА? Ще са минали няколко месеца..... ВСИЧКО МОЖЕ ДА Е РАЗЛИЧНО. Но фактите са ясни.. Интер е за присмех в Европа вече цяло десетилетие, няма какво да се залъгваме. То не бяха скандално слаби мачове, не бяха комични изпълнения, не бяха прекратявания на мачове и сбивания. На фона на това имаме едно 5-1 срещу Валенсия и 0-3 над Арсенал. И поредица от загуби.. общо взето вече всеки гранд в Европа ни се изреди. Арсенал, Юнайтед, Ливърпул, Мухлян, Вилереал, Валенсия, Байерн.. аз се чудя кой ли не ни победи вече.. уж тази вечер трябваше да е различна ама...... ето на.. както и да е, след няколко месеца нещата ще са различни. Мен ме е яд, че бяхме смачкани от НАЙ-СЛАБИЯ шампион на Европа, който някога съм гледал, жалко, че нещастното им отборче си направи ташак с нас, срещу такива смешки трябва да се играе по-добре. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 07:52 AM |