Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Нормално е всеки мач настроението да е за победа ама след тежкия мач в Киев и умората си каза думата.Също така Рома винаги са много костелив отбор и не се вадат лесно на никого,жалко че не бихме но дано след паузата няма контузени играчи и се върнем на победния път.Не на последно място честито на Жозе за юбилея дано станат поне 200 без загуба
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Е да де ама една колеблива намеса усира целия мач.След това нека си е стабилен колкото иска.Той всеки мач е стабилка,но прави по 2-3 насирания,нали ? Нали се сещаш, че няма безгрешни играчи, хора и т.н. Как може да мислиш толкова елементарно. За да падат голове, трябва някой да греши. Какво искаш да ми кажеш, че има защитници които не правят поне 1,2 грешки на мач ли... еми несериозно е. Който не играе той не греши. -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Има нещо вярна в това което казваш, но помисли за алтернативата-Кордоба, който по принцип е стабилен, но понякога му се губят цели минути от мача, а за Марко да не говорим ![]() Ами то май ако зависи от теб, ще изгониш целия отбор, а? Тоя такъв, ония онакъв, Станко навлизал в познатата си средняшка форма????? Ама ако ще си пишем коментари ей така за спорта, казвайте, щото глупости не ми се слушат, най-малко пък за Сезар.... Момчетата се пръснаха от тичане и дадоха 200% в Киев за да бием, не нормално, ами напълно логично да не са на ниво, няма как, измориха се, както Scofield каза, не са машини, а са хора, за мен резултата е перфектен, щото след такова себераздаване, можеше днес и по-лошо да е... Всички играха толкова, колкото им позволиха силите, а гола на Рома беше късметлийски, така че те трябва да са много щастливи и доволни ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Е да де ама една колеблива намеса усира целия мач.След това нека си е стабилен колкото иска.Той всеки мач е стабилка,но прави по 2-3 насирания,нали ? Днес Лусио не е направил грешка, нито в мача с Димано...нито повече грешки от другите ни играчи. Тези коментари за играта му ги правите, не защото е слаб и греши често, а защото е Лусио. Вижте само с какво сърце играе, майната му на другото. Като се хвърля в всеки мач на 200% лоша дума за него няма да кажа, ако ще и да греши Все пак всеки си има мнение, FORZA INTER ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Нашите излязоха колкото да не загубят(тоест за равен) и го направиха
![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Момчетата освен, че бяха изморени и им липсваше настроение, играха много грубо. Не знам дали ви направи впечатление, но всяка втора атака на Рома беше спирана с нарушение. Аз поне не съм виждал отбора да прави толкова фалове в един мач, надявам се да не играем често по такъв начин. Иначе самият мач беше равностоен като цяло и равенството е най-логичният завършек. Ако малко повече се бяхме напънали, съм почти сигурен, че щяхме и да ги бием, но все пак цикълът Сряда - Събота (Неделя) си каза думата.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Ами то май ако зависи от теб, ще изгониш целия отбор, а? Тоя такъв, ония онакъв, Станко навлизал в познатата си средняшка форма????? Ама ако ще си пишем коментари ей така за спорта, казвайте, щото глупости не ми се слушат, най-малко пък за Сезар.... Момчетата се пръснаха от тичане и дадоха 200% в Киев за да бием, не нормално, ами напълно логично да не са на ниво, няма как, измориха се, както Scofield каза, не са машини, а са хора, за мен резултата е перфектен, щото след такова себераздаване, можеше днес и по-лошо да е... Всички играха толкова, колкото им позволиха силите, а гола на Рома беше късметлийски, така че те трябва да са много щастливи и доволни ![]() Принципно си прав, но не забравяй, че тук говорим за професионален футбол, за многомилионни заплати и бюджет с дефицит от 75 млн. за последната година.Това не ти е някой селски отбор където можеш да играеш когато ти скимне, а професионален клуб с богата история.Ако не си ходил на Меаца, отиди на всяка цена за да усетиш как целия град буквално "посинява" преди мач, а Курва Норд пее един час преди и след мач.Те не се ли уморяват?Ти наясно ли си, че там ходят на мачове със семействата си и децата си?Интер за тях не е просто форум и TV+, а отдаденост която се предава с поколенията.Наскоро Морати в свое интервю в goal.com каза, че феновете са тези заради което си заслужава отбора да раздава и за него не е проблем за поредна година да покрие от джоба си дефицита на клуба.Хайде сега ти ми обясни къде в тази постановка има място за умора и слаба игра както спомена Моуриньо?За купата не сме играли още.В шампионската лига имаме изигран един силен мач в който треперихме до последно.В шампионата засега сме добре, но Юве и Милан ни дишат във врата.Ти наясно ли си, че в професионалния футбол са ти необходими безкрайно мотивирани и физически добре подготвени не 11, а минимум 20+3 играча за да вършееш в три турнира?Или просто ще си пишем ей така като казваш............ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
FORZA INTER
![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Принципно си прав, но не забравяй, че тук говорим за професионален футбол, за многомилионни заплати и бюджет с дефицит от 75 млн. за последната година.Това не ти е някой селски отбор където можеш да играеш когато ти скимне, а професионален клуб с богата история.Ако не си ходил на Меаца, отиди на всяка цена за да усетиш как целия град буквално "посинява" преди мач, а Курва Норд пее един час преди и след мач.Те не се ли уморяват?Ти наясно ли си, че там ходят на мачове със семействата си и децата си?Интер за тях не е просто форум и TV+, а отдаденост която се предава с поколенията.Наскоро Морати в свое интервю в goal.com каза, че феновете са тези заради което си заслужава отбора да раздава и за него не е проблем за поредна година да покрие от джоба си дефицита на клуба.Хайде сега ти ми обясни къде в тази постановка има място за умора и слаба игра както спомена Моуриньо?За купата не сме играли още.В шампионската лига имаме изигран един силен мач в който треперихме до последно.В шампионата засега сме добре, но Юве и Милан ни дишат във врата.Ти наясно ли си, че в професионалния футбол са ти необходими безкрайно мотивирани и физически добре подготвени не 11, а минимум 20+3 играча за да вършееш в три турнира?Или просто ще си пишем ей така като казваш............ ![]() А ти наясно ли си че това на практика е невъзможно, кажи ми на кой отбор играчите излизат всеки мач 100% мотивирани, ясно е че всичко е заради феновете, ама пак казвам това не са ти машини, това са хора, голяма работа че Сезар направил една грешка, или че Станкович е направил първата си слаба игра за сезона (според теб)... Разбрах го това вече, че си ходил на Меаца, никакво значение няма за мен... Просто тоя максимализъм, всеки мач победа, няма да стане и е адски тъпо да се говори после тоя играч какъв бил, ония какъв бил, има си ръководство, има си и собственик, ако Морати реши че някой не си заслужава парите и не е достатъчно мотивиран, ще се съглася... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
А ти наясно ли си че това на практика е невъзможно, кажи ми на кой отбор играчите излизат всеки мач 100% мотивирани, ясно е че всичко е заради феновете, ама пак казвам това не са ти машини, това са хора, голяма работа че Сезар направил една грешка, или че Станкович е направил първата си слаба игра за сезона (според теб)... Разбрах го това вече, че си ходил на Меаца, никакво значение няма за мен... Просто тоя максимализъм, всеки мач победа, няма да стане и е адски тъпо да се говори после тоя играч какъв бил, ония какъв бил, има си ръководство, има си и собственик, ако Морати реши че някой не си заслужава парите и не е достатъчно мотивиран, ще се съглася... Явно си останал с грешно впечатление, че не харесвам нашите играчи.Точно обратното мисля, че тази година състава ни е доста балансиран.Естествено има и излишни хора, но такива има във всички отбори.Морати се отърва от Рекоба, който му беше от любимците/на мене също/ та камо ли от скъпо струващи пейкаджии, които не желаят да дадат всичко от себе си за отбора.На тяхно място могат да дойдат други лъвчета които да си заслужават заплатите.Няма максимализъм а прагматизъм.Има твърде много въпросителни около трансферната ни политика и скоро ще стане ясно кой кого ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Ама то това не бяха и 30 % от възможностите ни, затова много се радвам на тази точка
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Надали само Лусио е виновен за да не спечелим.Еми имаме алтернатива Кордоба,но ако и той направи грешка и него ще разкъсаме и какво после?
Виейра трябва да остане поне до лятото,няма никакъв смисъл да го продаваме сега.Показва стабилна игра в последните мачове,а и е нужен за да имаме по-равностойни заместници.Деян се намира в превъзходна форма,вчера не направи запомнящ се мач,но не беше слаб,това че сега не е вкарал не значи че навлиза в "познатата" форма. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Малко ми е трудно след този мач да си извадя точно заключение за самия себе си. Не знам ние ли бяхме колебливи и изморени, или просто Рома показа много стабилна и правилна игра, която като цяло не са правили през сезона. Както и да е.. всеки сам може да си извади извода за себе си. Може би истината е някъде по средата.
Ако трябва да съжаляваме за нещо е, че изпуснахме да натиснем Рома след гола ни, тогава беше шанса да ги бием, после наистина играта се изравни много. Целия отбор според мен се представи равномерно с останалите. Лично на мен не ми стана ясно Камбиасо и Снайдер защо останаха на пейката, нали уж сега има баражи.. ще могат да починат, а не знам да имат някакви контузии. Срещу отбор от класата на Рома да излезеш с Виера си е пагубно, щеш не щеш ще играеш с играч по-малко на терена. За жалост това не беше и вечерта на Мота и Мунтари, следващия път. За Лусио няма какво да говоря.. изгуби си сблъсъка с Вучинич, трябваше ако не да му вземе топката то поне да е близо до него и да го затрудни по какъвто и да е начин, а Вучинич стреля необеспокояван. Винаги ще си патим ако Лусио играе едно на едно с играчи от класата на Вучинич, да си спомним в Германия какво му се случваше блзиките две години.. надявам се скоро по какъвто и да е начин Кордоба да се върне в титуялрнтие 11, или да се измисли вариант с Киву, писна ми от индивидуално грешки в защита. Разликата е вече 5 точки но няма проблем в това.. като цяло Х не е толкова лош резултат, направихме серия от много победи и беше съвсем нормално да приключи някъде, сега е време за нова такава. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Малко ми е трудно след този мач да си извадя точно заключение за самия себе си. Не знам ние ли бяхме колебливи и изморени, или просто Рома показа много стабилна и правилна игра, която като цяло не са правили през сезона. Играта им беше 10 в защита и разчитане на чудеса, как пък я нацели тоя топката точно така ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мача с Рома вече е в архива.Да мислим за напред.Сега имат време да си починат достатъчно за Болоня и Барса за да не ядосват Моуриньо
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Аз да питам така ...Каква е причината да има почивка ? Гледам,че следващия мач ни е другата събота.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Няма какво да вините Лусио ПАК.Както вече каза някой колкото той е виновен ,толкова е и Сезар.Всеки е човек ,всеки греши.Сега е момента да натрупаме сили през малката почивка,че после имаме едни около 2-3 седмици ,където общо взето ще ни се реши половината сезон.Сега трябва да направим така ,че преди дербито( гости на Болоня и домакини на Фио) да запазим тази разлика.За ШЛ е ясно.Цепим татарите и каквото може да се измъкне там от Барса.Но сега почивката е най-важна !
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Аз да питам така ...Каква е причината да има почивка ? Гледам,че следващия мач ни е другата събота. Баражите за Световното и приятелските мачове ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма какво да вините Лусио ПАК.Както вече каза някой колкото той е виновен ,толкова е и Сезар.Всеки е човек ,всеки греши.Сега е момента да натрупаме сили през малката почивка,че после имаме едни около 2-3 седмици ,където общо взето ще ни се реши половината сезон.Сега трябва да направим така ,че преди дербито( гости на Болоня и домакини на Фио) да запазим тази разлика.За ШЛ е ясно.Цепим татарите и каквото може да се измъкне там от Барса.Но сега почивката е най-важна ! Татарите незнам дали ще цепнем, но с Барса трябва да удържим равен защото може да ни се обърка алгебрата ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 12:31 AM |