Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Станах сутринта след страхотен сън ,спах като 6-месечно изкъпано бебе снощи! Още ми е пред очите онази дяволска двойна смяна на Жозе(Киву и Камбиасо) за Мота-Балотели! Само един извънземен треньор може да си позволи такова нещо! А накрая като извади и Самуел ( за Мунтари), вече щях да се побъркам! Схемата се обърна от 4-3-1-2 в 3-4-3 , Занети стана централен защитник , а Лусио десен халф-бек! И обрата започна да работи, пас на Мота към Балотели , той с пета към Мунтари , удар , спасяване , нов удар на Милито почти от аут-линията,пак спасяване,но Снайпера връхлита за добавка и " Капут Динамо , Капут" ! Получих сърцебиене и нищо не чувах от радост,адреналина скочи много @ , като маймуна скачах от радост
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Точно така искам да гледам нашите съперници,като на снимката! Главите надолу на заден фон, долу главите пред шампиона! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Петата беше на Балотели... а паса към него беше на Мота
![]() Иначе, Моуриньо когато опре до смени които да обръщат мача, няма равен... рискува всичко и обикновенно смачква противника. Помня един мач на Челси срещу Нюкясъл на Сейн Джеймсис парк ... за купа някаква, Карлинг май. На полувремето вкара 3- ма нови, Дъф се контузи и играха с десет души ![]() Паднаха с 1:0 обаче атакуваха като бесни, щото отборът беше яко офанзивен с тези смени... та така. Човекът има топки, за разлика от много други мениджъри... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Мач, който да ти спре дъха! Браво на нашите! Събраха парите на хората
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
![]() СРЪБСКОТО ГОВЕДО КВО Е НАДЪХАНОООО ИЗПЪЛВА МЕ НА МАКСС!!! -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
ДЕЯН СТАНА ИНТЕРИСТ И В КРЪВТА СИ С КЪВ ХЪС ИГРАЕЕ .. КАК СЕ НАПИХ СНОЩИ САМ КАТ ЛУДИТЕ АМ ТОВА Е ЗА ИНТЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
Украйненко, мастийо мердовска, да ти умрат децата дано!!! това вече беше твърде грозно. не мисля че някой, даже и от мердите,заслужава подобни клетви !!! иска се елементарна култура и съобразителност (която автора явно няма). иначе за мача-нямам думи,онемях накрая. GRANDE INTER !!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
![]() СРЪБСКОТО ГОВЕДО КВО Е НАДЪХАНОООО ИЗПЪЛВА МЕ НА МАКСС!!! http://www.youtube.com/watch?v=Xk4mMs6fyEI...player_embedded ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
хахаххахаххаха лелелеле най-големият ДЕБИЛ УНИКАЛЕН !!!!!!!!!!! СТАНКООООО !!! -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 293 Регистриран: 29-October 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 646 Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba ![]() |
А някой видя ли как Станкович след мача дразнеше украинците и имитираше с език правене на френска любов? Дано само не го накажат по запис за това.
-------------------- ----------------
WE ARE INTER ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
А някой видя ли как Станкович след мача дразнеше украинците и имитираше с език правене на френска любов? Дано само не го накажат по запис за това. http://www.youtube.com/watch?v=Xk4mMs6fyEI...player_embedded за това ли става въпрос? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Xk4mMs6fyEI...player_embedded за това ли става въпрос? Нищо не значи това! Бъдете спокойни,няма даже да се обсъжда! Ще каже,че го е сърбяла бузата,да си гледат работата! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Никой няма да накаже СРЪБСКАТА МАШИНА !!! По скоро да накажат тея украйнски смешници за внасяне и хвърляне на 2-литрови бутилки !!!
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Хахах, познах резултата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Барцелона в Лига Европа дали? А защо не ? Дано!
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
ДЕЯН Е ГОЛЕМ БЕ!Победата още ме държи,ебахти мача,кур за всички английски отбори и всички съветски отбори.И после нека пак дават скучния футбол на Ливърпул,вместо наш мач!Невероятно,но Лусио ми напълни душата,ебахти хъса!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Някои дали може да намери репортаж на ма4а с онзи лудия Коментатор Скарпини маи беше ?:?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 293 Регистриран: 29-October 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 646 Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Xk4mMs6fyEI...player_embedded за това ли става въпрос? Да,за същото.Дано не накажат Станкович,защоо ще имаме нужда от енергията му в следващите два мача. -------------------- ----------------
WE ARE INTER ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Честита победа интеристи!!!
![]() Аз още не знам къде се намирам, умрях си от кеф снощи, ФУТБОЛЕН ОРГАЗЪМ! За мача няма кво да кажа, респект за всеки един. Евала на Мунтари лично от мен ![]() П.П. Изилизам снощи с колеги да гледам мача и от 8 кафета на ивицата, които са едно до друго в 7 даваха Ливърпул, майка им да ....нещастници. Намерихме едно в което даваха Диема и то кво се оказа всички келеши вътре за Динамо. Кефят се на гола, викам им спокойно момчета 2рото ще вкараме 2. Ей, като вкараха втория гол не знам как съм скочил и кво съм викал (няколко секунди ми се губят, от екстаза ли, от бирата ли ![]() - Браво, колко пари спечели? И аз: -Кви пари бе майна и му показвам сърцето, а той ме гледа като тръба ![]() Inter till I die! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някои дали може да намери репортаж на ма4а с онзи лудия Коментатор Скарпини маи беше ?:? http://www.youtube.com/watch?v=0mx88JwbNoE -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 03:03 AM |