Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не го искаше в Интер. :> Аз ли? Нещо си в грешка! Прави разлика между това,когато сме купили вече даден играч дали не съм го искал и съм го плюл,че е негоден за нас , или при евенуален трансфер и други опций не ми е бил фаворит! Просто прави разликата! Аз срещу играчи на Интер не съм тръгвал никога! Срещу потенциални такива може да съм имал колебания,но никога не съм оспорвал качествата им,а сложат ли фланелката всичко свършва. Къде не съм искал Снайдер,би ли показал! Ако е така ще се извиня публично,на теб и на който трябва! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
След мача Жозе е казал че Виера е изиграл най-силния си мач под негово ръководство.Освен това е заявил че шанса Мунтари,Мота и Снайдер да играят в Киев и минимален.
|
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз ли? Нещо си в грешка! Прави разлика между това,когато сме купили вече даден играч дали не съм го искал и съм го плюл,че е негоден за нас , или при евенуален трансфер и други опций не ми е бил фаворит! Просто прави разликата! Аз срещу играчи на Интер не съм тръгвал никога! Срещу потенциални такива може да съм имал колебания,но никога не съм оспорвал качествата им,а сложат ли фланелката всичко свършва. Къде не съм искал Снайдер,би ли показал! Ако е така ще се извиня публично,на теб и на който трябва! Искаш ли да ти покажа ??? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Искаш ли да ти покажа ??? Да! Исках много Гуркуф,не крия! Покажи,чакам! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
По-вероятността да вземем Гуркуф , искам да кажа само " ДА" , и после ДААААААААААААААААААААА! Нека ПЕСИМИСТИТЕ да изчакат и да прочетат какво мисля за него. Когато играеше в Милан и стоеше на пейката аз се интересувах защо не играе при положение,че дойде със статута на голям талант с голямо бъдеще.Аз съм кръвен фен на Интер,но от време на време поглеждам и в техният двор. Като нищо да се откажат от играч като него и ние да го прилапаме,типично за мулетата,те търсят бързата печалба. Така в последствие се оказа,къде от вестници и списания,къде от интернет, изплува информацията "ЗАЩО" Гуркуф е резерва в Милан? Нашите градски съперници и отдавнашни оптимисти да спечелят превъзходството кой е по-добрият в Милано са известни със позицията на послушковци на премиера,и каквото той каже това да става. Как играч като Гуркуф да бъде оставен да играе,при положение,че на терена има стари лизачи като Гатузо,Амброзини(долната руспия)Пирло и прочие,които са подлоги на същият този премиер,който ги налага като собствени деца,както в националния така и в Милан,за да може един ден да изкара пари от тях. Ама истината е очевадна,този клуб Милан стана отбор след като премиера ги пое. Как да му се отблагодарят всички? Има няколко начина: Като слушкат треньорите и не упорстват,играчите правят каквото и когато им се каже,играят и печелят или падат когато им се каже и не мрънкат,те и без това взимат достатъчно. Та как талантлив играч като Гуркуф да пробие в такъв "Пробит" отбор? Той човека с кеф се махна,един играч на 23 години със такова бъдеще и такива физически данни(185 см/78 кг) иска да играе и да се развива. Друг е въпроса дали отборът ще му даде възможност? Еми в този случай мисля,че при нас ще му е много по-различно. Жозе се нуждае от креативен играч. И то СПЕШНО. Йоан се справя доста добре в тази област. Освен това вкара 12 гола в 37 мача за Бордо миналият сезон и помогна адски много за титлата. Техничен,с премерен удар и сила,физика и данни на играч който може да се превърне в основна фигура в който и да е отбор. Защо този отбор да не е нашият? Смятам за чудесна идеята да го вземем. Надявам се на успех на преговорите,които вече четох започнаха. Аз съм още веднъж твърдо "ЗА". И който не е запознат с качествата на този играч,моля да не се изказва на глас. Нека говорим с факти. Фактите и визитката му са факторите,който карат Ориали и Бранка да стигнат до него. Те не са от вчера(особено Ориали) и имам пълната вяра в тяхната преценка. Дано успеят,не ни трябват изгърмели патрони като ВДВ или Снайдер. Искам играч като Йоан. Със бъдеще и светлина,със жажда за успехи във голям отбор като нашият. Ето и около 16 мин. с най-доброто от него за десерт:http://www.dailymotion.com/video/x9vvm9_yoann-gourcuff_sport Фаустико,пак даваш поводи на малките деца да лепят картинки по-стените на така желаните Лео Меси и Рибери. Искам да те питам нещо: Кой беше този Снайдер? А ВДВ? Това носители на златната топка ли са,вкарват голове на поразия,или правят по 15-20 асистенций на сезон? Какви са тези играчи ве Фаустико? Че аз мога да ти кажа,че са издухани флигорни,абсолютни. ВДВ особено е бита карта. Снайдер от травми не можеш да разбереш,ще играе ли , няма ли? Макар,че не пожелавам на никой контузий,той си е чуплив този. Тези двамцата са си едни обикновени резерви,добри играчи са,но резерви.Спомням си ги и като титуляри в Аякс и Хамбургер. И какво? Впечатлиха ли те? Остана омагьосан от играта им ли? Ние имаме играчи като тях. Даже няколко. Ако не успеят да ги натирят от Реал,знаеш ли догодина колко ще струват? Даже и в ЦСКА ще могат да си ги позволят. Сега на темата за Гуркуф. Вече споменах защо не игра в МУхлян? Дано си прочел. Виж само физиката му.Тези две листни въшки за които постоянно говорите,ще му лъскат обувките прави! Млад и талантлив с брилянтна техника. Ти просто не помниш преди да отиде в Мухлян,какво се изписа за него? Аз даже се притених,че заради него на пейката ще седне бавния и тромав Пирло,и ще имат свежа кръв в средата,с идея и фантазия. Добре,че Карлето слуша премиера. Слава Богу! Не му дадоха шанс на момчето. Поздравления миланистчета.Сега ние имаме шанс да дадем свобода на този играч. Дано го вземем. Надявам се! Искам при нас да покаже наистина това което има. Да играе с лекота и без напрежение за наистина голям отбор. Сигурен съм,че Жозе ще му даде шанс,защото не е послушко.И Морати ако брои такива пари,то бъди сигурен , че ще играе.А интеристите ще се надсмиваме на глупостта на Мухлян,че изтърваха такъв талант! Нека времето покаже развръзката. Аз съм с две ръце "ЗА". Нека направим новият Кака при нас. Искаме свежа кръв. Играч ОБЕЩАВАЩ! Пожелавам успех на преговорите,има време! ЗАПОВЯДАЙ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Да, наистиан Виера направи първия си добър мач от доста време насам, но не мисля, че трябва да се стига до такива моменти та да го величаем. Играхме срещу Ливорно, отбор, борещ се да не изпадне. Плюс това, темпото на игра не беше кой знае колко високо и Виера издържаше, но когато дойде сряда и играта е няколко пъти по-бърза, Виера ще е труп на 40-тата минута, ако не са го изгонили до тогава...
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Доста труден мач.Първото започнахме много зле.Схемата не беше подходяща и това си пролича.Второто вече се видя разликата и съвсем заслужено победихме.Сега мислим само за Динамо ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Пак кинтериста в акция..
Фаустикоооооо! Първият ти избор се оказа грешен! Очаквам и ВДВ да е така. Казах ти,тва са изгърмяли пушки. Насочи се към младият и талантлив гигант(185см.)Йоан.То плувци рядко има толкова високи. Отваряй си очите,това е човека за нас! Sега какво правим? Във форума има хора, които не трябва да се радват на Милито.. а ти на Снайдер така ли? Освен да почнем да се делим. :> И без това днес мача беше без напрежение.. ти реши да го създадеш след него, с лично за мен най-глупавия коментар, който е писан в тоя форум. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Поредна победа за най-великия тим
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ЗАПОВЯДАЙ!!! Много добре помня какво съм казал? Но както казах на Фаустико,така ще кажа и на теб. Аз играч на Интер не съм обиждал. Както казах,като потенциален такъв може да съм имал колебания,при наличието на други варианти(в случая Гуркуф) не съм летял в облаците за Меси и Рибери,коментирал съм това което предстои да вземем,нали така? Има разлика между това когато купихме Милито и целият форум върху него и това да коментираш вероятни попълнения! Казах,че той и ВДВ са добри играчи,но резерви! Когато Снайдер стана наш играч,аз застанах зад него,в това е разликата! Какво съм мислил преди това свърши,той е наш играч! И като такъв вече,респект! Цитирай къде съм казал,"не го искам в Интер" когато сме го взели! Няма да можеш! Има разлика. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
Абе Вие що се карате?! Все едно чета форум на някой спортен сайт?!?
-------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз помня ,че когато бяха всички скандали и спорове за Милито,той все още беше играч на Дженоа ...
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Кинтерист нещо те хванаха по бели гащи
![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Кинтерист нещо те хванаха по бели гащи ![]() Само че трябва да се вметне че не само неговите изказвания са едни и същи, щото като се представи отбора зле и се почва с до болка познатите обвинения, драми, кой какъв бил и т.н. Все пак да правим някаква разлика между "да си коментираме мача" и да си плюем по играчите ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Важното е че взехме трите точки.Виера беше безпогрешен този мач.Като цяло целият отбор се представи на ниво.
Милито почти никой не го искаше,да така е,НО някой каза ли лоша дума за него след като подписа и почна да играе за Интер?Напротив,дори той е най-възхвалявания играч този сезон,заедно с Деян. П.П Кинтеристе,обърни внимание на пунктуационните знаци!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
След секи ма4 караници заеби..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Когато някой реши да плюе по отбора си е за негова сметка."Нравоучители" обаче не са необходими. Не се заемам да казвам какво е необходимо и какво не, предлагам да не започваме с кфалификации като кой е нравоучител и кой е многознайко... Нещо няква коалиция antikinterista се създава май май ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Абе стига сте се заяждали с kinterista, той е печен интерист... да се радваме на победата!
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 05:14 AM |