Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Честита победа ! Вече сме на 7 т. от дъртата и ако ги ударим и в прекия стават 10 ...
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
УНИКАЛНА ЗАДНА НА Ливорно АМА УНИКАЛНА... ! РЕСПЕКТ ЗА ВСИЧКИ УЧАСТВАЛИ ВЪВ БОЯ !
ЧЕСТИТА ПОБЕДА ! ![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
С два удара във вратата взехме 3 точки.На това му се казва успеваемост
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Ако Виейра е "Великан" аз съм дядо Коледа .. Иначе добър мач без много зор ги бихме.7 точки пред Дузпентус до коледните празници вече трябва да сме шампиони ![]() Еми Добър Вечер Дядо Коледа! Даже ВЕЛИКАН ми се струва недооценен в този мач. По-скоро беше ИЗВЪНЗЕМЕН,от друга планета. Знам,че ти като гледаш наш мач и разбираш какво става на терена само като падне гол,но това е заради възрастта ти. Няма как да ти отворя очите,да видиш работата по-терена,понеже нямаш усета за това, да виждаш труда на другите! Гледаш в една точка,и къде отива топката,ако пък стане и гол,Ураааааа,кеф! Ама КПД-то на играчите можеш ли да го видиш преди да са им излязли оценките след мача? Можеш ли? 100% не можеш! Ако можеше ,нямаше да водим този разговор. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
В интерес на истината днес Виейра наистина беше Великан
![]() ![]() п.с Честита победа , продължаваме да мачкаме! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Определено днес Виейра бе един от най-добрите на терена. Пожелавам му за в бъдеще време, повече такива мочове. Изяде ги
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Да,Виера днес беше много полезен именно с това което умее най-добре-да задържа топката.След гола на Милито беше много важно в средата да сме солидни и французина изигра важна роля.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Аз, като администратор, разрешавам на всички да се радват колкото искат на головете на Милито! Честита победа и напред към 18то Скудето!!!
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Добро второ полувреме. Стабилна и лесна победа, най-важното в момента е, че аванса ни пред юфе набъбна, в Италия сме в топ форма. Още до Нова година може да си вземем титлата, само трябва да продължим победния си ход. ХАхахахахааХаХаХаХаХаХа За 4 години какви ли неща не са се говорили във форума, но това е НАЙ-ТЪПОТО и НЕЗЕМНО нещо на света. ![]() ![]() ![]() ![]() Кво става любимец мой? Ей,ще те изпапкам теб честно! Кое е неземно? Не съм ли прав? Значи тези които хулят нов играч,плюят го,обиждат го,имат право да се радват на същият заедно с мен,когото аз съм защитавал от самите тях? Как ще стане това ве братче? Ти да не си от Бусманци? Като критикуваш без причина,ще си поемаш последствията. Как изведнъж стана от " Милито дървото" и "Милито дъртака" , "Милито Принца на Милано" и "Милито номер 1" , как стана това? Изведнъж оправда всички вас,на момента? За 10 мача за нас Милито се е научил да вкарва ли? Брей да ви имам преценката! Фаустико,ще дойда във Варна,ама съвсем скоро ще е! Да те скивам на живо гълъбче мое,ама обещаваш , че ще се появиш нали? Честита победа,ако има още някой който не е видял труда на халфовете днес,нека не ги обсъжда,че ще раздразни тези които са го видели! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Много важна победа.Без да блестим си взехме мача безпроблемно.Точно такъв мач ни трябваше преди срещата с Динамо Киев.Днес иначе наистина Виера направи един от най-добрите си мачове откакто е в Интер.Определено от началото на сезона играе на едно не лошо ниво.Мансини за пореден път беше трагичен,определено зимата трябва да бъде продаден.Няма бъдеще в Интер.Айде Честита победа на всички и дано най-после видим силен Интер в ШЛ в сряда.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
В интерес на истината днес Виейра наистина беше Великан ![]() ![]() п.с Честита победа , продължаваме да мачкаме! Винаги съм казвал,че като е здрав е ИЗРОД! Не играеше добре преди,но аз знаех защо? Защото имаше чести травми,затова! Сега е във форма и днес показа наистина какво може? Радвам се,че си забелязал,това говори,че имаш поглед върху играта! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Определено днес Виейра бе един от най-добрите на терена. Пожелавам му за в бъдеще време, повече такива мочове. Изяде ги ![]() Просто беше навсякъде! Наистина,търчеше като луд! Борби,шпагати,пасове,в атака включвания,асистенция направи,предотврати няколко атаки,беше истински диригент в средата,а като влезе и Кучо и стана още по-голям бетон. Ето там спечелихме мача! Как да му обясня на campione това? Той не харесва Виейра , защото е черен сигурно,просто няма друга причина! За футболните му качества е смешно някой да ги оспори,още повече задклавиатурни хора с мнение без да са взели една стотинка от футбола! Пожелавам м и аз много здраве! Виейра е СВЕТОВНА КЛАСА! Да е жив е здрав! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Кво става любимец мой? Ей,ще те изпапкам теб честно! Кое е неземно? Не съм ли прав? Значи тези които хулят нов играч,плюят го,обиждат го,имат право да се радват на същият заедно с мен,когото аз съм защитавал от самите тях? Как ще стане това ве братче? Ти да не си от Бусманци? Като критикуваш без причина,ще си поемаш последствията. Как изведнъж стана от " Милито дървото" и "Милито дъртака" , "Милито Принца на Милано" и "Милито номер 1" , как стана това? Изведнъж оправда всички вас,на момента? За 10 мача за нас Милито се е научил да вкарва ли? Брей да ви имам преценката! Фаустико,ще дойда във Варна,ама съвсем скоро ще е! Да те скивам на живо гълъбче мое,ама обещаваш , че ще се появиш нали? Честита победа,ако има още някой който не е видял труда на халфовете днес,нека не ги обсъжда,че ще раздразни тези които са го видели! Стига да имам време за глупости ще се появя резбира се. :> Сега пред всички.. в малко офтопик стил.. ти нямаш правото да се радваш, като мен и още няколко човека на головете на Снайдер така ли? :> Така ли да ти разбирам писанията за Милито? :> Ако е така.. аз бях сред хората, които искаха най-много Снайдер и му вярваха.. освен да издиря и другите такива.. и ще им предложа да ти дадем пълното право да се радваш на головете му. :> Комичното ти поведение излиза от контрол.... не е нужно чак подобен смях да ми правиш. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да,Виера днес беше много полезен именно с това което умее най-добре-да задържа топката.След гола на Милито беше много важно в средата да сме солидни и французина изигра важна роля. Видя ли когато Хрин издишаше,кой го покриваше? Жозе няколко пъти стана до тъча да го поощри,но Виейра не каза нищо! Той просто работеше,без да говори действаше! Един истински професионалист! Не казвам,че е герой на мача,просто се раздаде максимално,аз го познавам с тази игра и вявах,че ще започне да я показва рано или късно. Никога не съм го отписвал,чаках да си въне формата! Сега след травмата на Мунтари,става фундаментален! Ах,как чаках този момент! Сега ще му се насладя! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просто беше навсякъде! Наистина,търчеше като луд! Борби,шпагати,пасове,в атака включвания,асистенция направи,предотврати няколко атаки,беше истински диригент в средата,а като влезе и Кучо и стана още по-голям бетон. Ето там спечелихме мача! Как да му обясня на campione това? Той не харесва Виейра , защото е черен сигурно,просто няма друга причина! За футболните му качества е смешно някой да ги оспори,още повече задклавиатурни хора с мнение без да са взели една стотинка от футбола! Пожелавам м и аз много здраве! Виейра е СВЕТОВНА КЛАСА! Да е жив е здрав! Еми защо им се обясняваш на хората, то се виждаше от самолет, че Виера бе много напред с материала и футболистчетата на Ливорно се видяха в чудо с него. Наистина когато Виейра е здрав и във форма, изнася силни мачове и може да се разчита на него в средата на терена. -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Стига да имам време за глупости ще се появя резбира се. :> Сега пред всички.. в малко офтопик стил.. ти нямаш правото да се радваш, като мен и още няколко човека на головете на Снайдер така ли? :> Така ли да ти разбирам писанията за Милито? :> Ако е така.. аз бях сред хората, които искаха най-много Снайдер и му вярваха.. освен да издиря и другите такива.. и ще им предложа да ти дадем пълното право да се радваш на головете му. :> Комичното ти поведение излиза от контрол.... не е нужно чак подобен смях да ми правиш. :> Изобщо няма да има глупости като се видим,сам ще разбереш! Само не разбрах какво за Снайдер? Нещо съм казал за Снайдер ли,или друго,че не те разбирам? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Не го искаше в Интер. :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми защо им се обясняваш на хората, то се виждаше от самолет, че Виера бе много напред с материала и футболистчетата на Ливорно се видяха в чудо с него. Наистина когато Виейра е здрав и във форма, изнася силни мачове и може да се разчита на него в средата на терена. Чакай,че той Campione сега като видя колко хора скочиха да се радват на играта на Виейра и избяга! Усети се,че се обърка,ама ще му простим! Само да излезе и да си признае грешката! В крайна сметка,днес победихме с класа и самочувствие и трябва да отдадем заслуженото на тези които го постигнаха на терена! Тези синьо-черни ГЛАДИАТОРИ ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
За мача всичко е ясно, отново сме на върха... обаче не мога да разбера защо всеки мач даваме жертви, тъкмо някой се оправи, друг влезне в лазарета, в случая визирам Мунтари, който си възвръщаше формата според мен, аман вече, особено като дойдат осминафиналите в ШЛ ще имаме нужда от всички играчи... имам чувството че нарочно ни ритат момчетата
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 14th July 2025 - 05:13 AM |