Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Аз съм виновен! Смених канала на полувремето и .... Първото го гледах по Канал Плюс и 4-0! Второто викам да уважа нашия човек Данчо Грозданов и 4-3?! Веднага обърнах пак на Канал Плюс и всичко си дойде на мястото ![]() FORZA INTER!!! Казак от сега нататък моляте гледай ни само по Канал Плюс ![]() За мача:ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА ВСИЧКИ ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 775 Регистриран: 28-June 07 Потребител No.: 366 Любим Играч: Zanetti, Sneijder, Milito ![]() |
Честита победа и важни 3 точки!
Такива отпускания обаче не трябва да има занапред...защото ще си изпатим. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Майкон...който за пореден път доказва, че е безценен! -------------------- ![]() ONE PASSION, ONE LOVE, BLUE&BLACK!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 923 Регистриран: 12-November 08 Град: ruse, sofiq Потребител No.: 676 Любим Играч: Az ![]() |
Просто страхотен мач, имаше си всичко. Честита победа!
-------------------- leonardo pezzo di merda
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Забялязах,че Моу се кара на Ориали на скамейката на два пъти при атаки на Палермо
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Милито се радваше доволно на гола си, след това пак не е показал признаци на болка, надявам се, че няма да има никакъв проблем при него.
Ситуацията с Жозе.. според мен май по-скоро се ядоса на някое отиграване.. и използваше Олиари да обясни по-твърдичко какво е трябвало да свърши някой играч. Знаем от време на време как по-експресивно реагира Жозе на дадена ситуация. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Наистина този сезон сме доста резултатни а това не е много типично за нас.Изминали са само 10 мача а ние вече вкарахме по 5 на Дженоа и Палермо и 4 на мердите.А скоро идва мач с Рома
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
При резултат 4-3 просто не исках да си представям какво беше напът да се случи. Добре че падна пети гол и доиграхме спокойно мача. За малко да се изсереме на метеното.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
честита победа на всички
![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Милито се радваше доволно на гола си, след това пак не е показал признаци на болка, надявам се, че няма да има никакъв проблем при него. Ситуацията с Жозе.. според мен май по-скоро се ядоса на някое отиграване.. и използваше Олиари да обясни по-твърдичко какво е трябвало да свърши някой играч. Знаем от време на време как по-експресивно реагира Жозе на дадена ситуация. :> Ако питаш мен се ядосваше на защитата, защото играчите на Палермо достигнаха вратата доста пъти и в някои случаи доста лесно от където дойдоха и головете, та в тоя ред на мисли ето че и без Лусио, пак правим грешки точно в защитната линия.... Иначе страхотен мач, Балотели беше феноменален, а Санети е един истински капитан и водач, много ме изпълни като отиде да успокоява Марио ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Честита победа
![]() Ето това искам да гледам всеки мач - един луд, луд Интер, независимо от резултата. Така беше и преди, когато с години не печелехме нищо, така е и сега - ние сме отбора към който просто не може да останеш безразличен. Разтърсващи емоции до последния съдийски сигнал, много нерви в очакване, много страст и истинска черно-синя радост при победа. Няма да коментирам играта, лично аз останах доволен от показаното, въпреки неприятното отпускане. По-важно е всички да са здрави и да бъдем в оптимален състав за Рубикона, който ни предстои в Киев. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Викам да сменим песента Румба,вече не е актуална! Мушкаме по 5 парцала!
Ето я новата песен 1-2-3-4-5 .... ПЕТИЛЕТКА! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Това е лудия Интер.При този отбор границата между триумфа и провала винаги е била много тънка.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
голям ма4 и 4еститапобеда.айде сега и 3 на динамо викам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Положението на Марио не е сериозно.След мача Жозе е казал че Балотели е имал температура преди срещата и на почивката е получил алергична реакция от медикаментите затова целия се беше издул.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Честито на всички за якия мач първо и за победата.След такова първо полувреме е ясно че можем да направим велики неща,но последвалото отпускане и успокоение можеше да ни коства мача.Незнам ама тази година сме много резултатни срещу наглед силни отбори,но се надявам за в бъдеще така да се играе и срещу по непретенциозните.Да му мислят Ливорно,идва и техния ред.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Честита победа на всички.Поотпуснахме се второто полувреме и Палермо се върнаха в играта,но Интер си е Интер !
![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Много хубав мач!Едно страховито първо полувреме,в което Марио и Ето'о бяха във вихъра си.Вярно след 4:0 и двете смени,малко повлия на темпото,а и на нашата защита,при което получихме странните 3 гола.Но в крайна сметка изтървахме дозина положения и 5-те гола са най-малкото,с което си тръгна Палермо.Поздравления и за тях,защото бяха дошли да играят футбол и при 4:0 не спряха да се стараят и опитват.Бяха доста добре наградени заради хъса си.Хубаво е,че Милито се върна с гол,дано Марио и Ето'о са добре.Страшна машина сме в нападение.Харесва ми да бележим куп голове.Отзад нормално,Моуриньо си прави експерименти,пуска всички и е добре,че знае кога да го прави.Доволен съм,стана много хубав мач!Балотели заслужава поздравления и е хубаво,че слуша съотборниците си,и си усеща грешното поведение
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
ГОЛЯМ ИНТЕР
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Май усещам обиди? Ти изобщо наясно ли си с кой говориш? Май си мислиш,че съм някакъв шматарок скрит зад клавиатурата а? Я се стегни малко и гледай футбол,да не говорим да го играеш! Това са играчите на нашит Интер,като не ти харесват , не ги коментирай! Кълвачи са някой други,не и нашите! Интересно ми е друго, Виейра,Мансини,Куаресма и Арнаутович ги знаят навсякъде! Особено първите двама са със световна слава,а ти кой беше? П.С. От такива фенове ще се оправим! Честита победа!Ставам рано защото хлапетата са малки и реших да си отворя лаптопа и да Ви честитя победата и какво да видя.Пак ти професоре!Питаш ме кой съм?Днес ще Ви се представя както следва в съответния раздел на форума защото явно нещо не си ме разбрал кинтернист, каквото и да значе това.Между другото харесвам разпалени фенове като теб, но имай малко мяра като даваш определения за останалите като теб.Въпросните играчи за които говорим, са наистина класни, но....Очевидно не разбираш, че в нашия отбор няма място за туристи, а само за футболисти-такива които да носят СИНЬО СЪРЦЕ, да се борят ежедневно с конкуренцията и да подържат необходимата форма за дъ бъдат част от историята на нашия велик клуб ![]() -------------------- |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Усещам напрежение, но то и в мача снощи се усети такова при 4:3
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |