IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

12 страници V  « < 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Динамо Киев (Шампионска Лига), 2:2
Guest_Boy_San77_*
коментар Oct 21 2009, 21:32
Коментар #201

Guests

Цитат(георги ковачев @ Oct 21 2009, 05:32 PM) *
Велик е в националния отбор, а в Интер, ако му преброиш червените картони......................а на живо е направо жалка картина

Абе не знам как може да си фен на Интер от малък и да кажеш че Матераци е жалка картинка.... нямам намерение да изпадам в спорове, това на колко години си също не ме интересува, просто несериозно изказване, къде си тръгнал да му броиш картоните, стабилен играч, това е определението за него, честно казано може би трябва да замества Лусио при такива разсеяни изяви от негова страна, ама както и да е, изобщо не мога да асимилирам какво значи на живо е жалка картинка, само ти си знаеш...
Go to the top of the page

+Quote Post
marto1908
коментар Oct 21 2009, 22:04
Коментар #202

Интер Фен

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 616
Регистриран: 20-May 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,456
Любим Играч: Maicon, J.Zanetti

ЛЕлелеелееее Хора незнам !!! huh.gif huh.gif huh.gif Аз попринцип от много отдавна посещавам форума ни , но не пиша често коментари .... ама ся направо незнам какво да ви кажа ?!?!?!?! Але хора просто супер много ви е обзел този песимизъм blink.gif blink.gif blink.gif .... да и аз искам всеки мач да бием ...но не може всеки път. Да и аз се ядосвах и то много по време на мача с ДИнамо , но не на НАЩЕ, а на СЪДИЯТА ... Динамо ни били наддиграли?!?!?!?! mad.gif mad.gif mad.gif ... Просот нямам думи mad.gif mad.gif mad.gif .... ДИнамо имаха няколко чисти полоожения , които наистина бяха много застрашителни , но бяха от контри , през останалото време НИЕ владеехме играта.Да не говорим че при резултат 0:1 ... СЪДИЯТА не даде чиста дузпа срещу Ето'о(абсолютна съшата като тази с МИЛАН) и след 2-3 атаки страничния отсади няква суперТЪПА засада пак срещу Ето'о ... Това никой не го отчита нали ??? .... Това ,че тия се скапаха да ни правят фалове и съдията не ги свиреше пак никой не го отбелязва?!?! .... Зашо говорите песимистично??? ... Да и аз се ядосвам на НАЩЕ и аз се дразня че не биха ... но не го направихма защото не играха добре , а защото играха добре и бяха леко поспънати ... не всичко е игра ... трябва и шанс ...Моуриньо го каза сам "Не е лесно когато ти вкарат гол в 5 - та минута" ...
Незнам според мен отборът ни е много по голям и по сглобен отколкото преди 1 година ..... сега действат наистина като колектив ... Надявам се , че не съм засегнал никой с това си мое мнение просто казвам , че целта на нас феновете не е да подкрепяме наще само когато бият и после като лопати да се обръщаме наопаки щом загубят и да казваме "Много слабо" , "Никъв Прогрес" и подобни ... а просто да викаме докрай!!!!!!!! ... Да знам Феновете на Интер са чакали и още чакат успехите в ШЛ пак да дойдат , но и това ще стане ....
В акъла трябва да ви е само едно и то е

C'и solo l'Inter, per me, solo l'Inter C'и solo l'Inter, per me 106782_orig.gif ultra_inter.gif 106782_orig.gif ultra_inter.gif

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post
THE_GAME
коментар Oct 21 2009, 22:47
Коментар #203

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Не можах да гледам мача, но резултатът, изваден от контекста на играта, говори именно за това, което споменава по-горе radiinter. Излизаме в Европа психически изтормозени. Имаше време, когато това се отнасяше само за мачовете от директните елиминации, когато гипсът се дължеше на факта, че съдбата ти се решава в 2 мача, с течение на неуспехите напрежението стигна до мястото, където сме сега - нас ни е страх от всеки съперник във всеки мач, щото не си вярваме... Отборът ни е класен, треньорът ни е най-добрият възможен в съвременния футбол - безусловен факт за мен поне, просто думите на Санети за пореден път са показателни и тоя път в отрицателен аспект - той твърди, че сме сторили всичко, което можем снощи. Не може да разсъждаваш така при такъв резултат и такъв развой на мача, когато си играч на Интер, още по-малко, когато си капитан на Интер. А така разсъждава основното ядро на отбора. Тези, които трябва да придадат облик, самочувствие и класа. Не спечелиш ли подобен мач, то не си сторил всичко, което можеш, а защо е така - има хора, които трябва да си отговорят. Философствам малко на празно пространство, щото нямам наблюдения от самия мач, но това е впечатлението, което се налага и то от доста време...

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Faustico
коментар Oct 22 2009, 00:26
Коментар #204

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Група: Members

Коментари: 5,196
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(kinterista @ Oct 21 2009, 05:48 PM) *
Лусио като му подаде брилянтно снощи,не го видяхме така ли?

Ти сериозен ли си? Наистина ли желаеш Интер АУТ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА? Защото действията на Лусио в мача срещу Барса и Динамо щяха да доведът именно до това на около 90%. Какво изобщо изтъкваш един пас.. когато даден играч се опита да усере цял мач.
Е на мен пък ми писна от НЕКЪДЪРНИЦИ... и няма да си затварям очите когато това недоразумение прави подобно тапанарщини.
За "гледането".. казваш "имам желание да го видя" .. "той няма да дойде..". Не трябва ли ти да дойдеш? Аз нямам за какво да се крия. :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 22 2009, 09:27
Коментар #205

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(marto1908 @ Oct 21 2009, 11:04 PM) *
ЛЕлелеелееее Хора незнам !!! huh.gif huh.gif huh.gif Аз попринцип от много отдавна посещавам форума ни , но не пиша често коментари .... ама ся направо незнам какво да ви кажа ?!?!?!?! Але хора просто супер много ви е обзел този песимизъм blink.gif blink.gif blink.gif .... да и аз искам всеки мач да бием ...но не може всеки път. Да и аз се ядосвах и то много по време на мача с ДИнамо , но не на НАЩЕ, а на СЪДИЯТА ... Динамо ни били наддиграли?!?!?!?! mad.gif mad.gif mad.gif ... Просот нямам думи mad.gif mad.gif mad.gif .... ДИнамо имаха няколко чисти полоожения , които наистина бяха много застрашителни , но бяха от контри , през останалото време НИЕ владеехме играта.Да не говорим че при резултат 0:1 ... СЪДИЯТА не даде чиста дузпа срещу Ето'о(абсолютна съшата като тази с МИЛАН) и след 2-3 атаки страничния отсади няква суперТЪПА засада пак срещу Ето'о ... Това никой не го отчита нали ??? .... Това ,че тия се скапаха да ни правят фалове и съдията не ги свиреше пак никой не го отбелязва?!?! .... Зашо говорите песимистично??? ... Да и аз се ядосвам на НАЩЕ и аз се дразня че не биха ... но не го направихма защото не играха добре , а защото играха добре и бяха леко поспънати ... не всичко е игра ... трябва и шанс ...Моуриньо го каза сам "Не е лесно когато ти вкарат гол в 5 - та минута" ...
Незнам според мен отборът ни е много по голям и по сглобен отколкото преди 1 година ..... сега действат наистина като колектив ... Надявам се , че не съм засегнал никой с това си мое мнение просто казвам , че целта на нас феновете не е да подкрепяме наще само когато бият и после като лопати да се обръщаме наопаки щом загубят и да казваме "Много слабо" , "Никъв Прогрес" и подобни ... а просто да викаме докрай!!!!!!!! ... Да знам Феновете на Интер са чакали и още чакат успехите в ШЛ пак да дойдат , но и това ще стане ....
В акъла трябва да ви е само едно и то е

C'и solo l'Inter, per me, solo l'Inter C'и solo l'Inter, per me 106782_orig.gif ultra_inter.gif 106782_orig.gif ultra_inter.gif

Братле, да си жив и здрав! Истински ти благодаря за коментара,ама истински! Виждам,че пишеш много малко,но умолявам те прави го по-често! Този отбор иска фенове като теб,браво още веднъж за коментара! Явно мача си го гледал наистина worthy.gif . Ако това което си написал , наистина ти излиза от вътре,ти си ФЕН братле. Истински фен! Пиши ми на скайпа,направо ме изпълни този коментар! worthy.gif
П.С. Модераторите,сложете го този коментар някъде на видно място,това момче направо разби на пух и прах ПЕСИМИЗМА във форума! Не се шегувам,това е направо за поклон! Да е жив и здрав , такива хора трябва да имаме!

--------------------

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Oct 22 2009, 09:32
Коментар #206

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Цитат(Boy_San77 @ Oct 21 2009, 10:32 PM) *
Абе не знам как може да си фен на Интер от малък и да кажеш че Матераци е жалка картинка.... нямам намерение да изпадам в спорове, това на колко години си също не ме интересува, просто несериозно изказване, къде си тръгнал да му броиш картоните, стабилен играч, това е определението за него, честно казано може би трябва да замества Лусио при такива разсеяни изяви от негова страна, ама както и да е, изобщо не мога да асимилирам какво значи на живо е жалка картинка, само ти си знаеш...

Обяснявам ти понеже си от скоро фен на клуба.Марко е много сърцат футболист, но когато говорим за големи защитници на Интер говорим за Занети,Бергоми,Бреме,Англома,Бургнич,Коловати,Михайлович,Пасарела,Роберто Карлош,Армандо Пики,Гуарнери и естествено ВЕЛИКИЯ ФАКЕТИ.Подобно на Лусио за който Дунга каза, че има заразително желание за победа и Марко е голям пич и за разлика от първия е допринесъл много за Интер.Лично аз предпочитам по изчистени футболисти, който не правят гафове защото в защитния вал те са фатални.Това и се опита да ви обясни един от посетителите на форума, че когато играеш на голям сцена трябва да зъгърбваш собствения си характер, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ Е ПО ГОЛЯМ ОТ ИНТЕР.Марко е шампион в гафовете.Какво имам в предвид като съм го гледал на живо-елементарно, пропътувах над 2000 км. за да гледам един мач на Сан Сиро с Рома, където за нула време ни вкараха три гола имено заради "Железния Марко" и същата тази Курва Норд само дето не го линчува.Естествено вината винаги е колективна, защото футбола е колективен спорт, но това момче играе от едната крайност в другата.Това не харесвам в него.Обасних ти red.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 22 2009, 09:38
Коментар #207

Цитат(Faustico @ Oct 22 2009, 01:26 AM) *
Ти сериозен ли си? Наистина ли желаеш Интер АУТ ОТ ШАМПИОНСКА ЛИГА? Защото действията на Лусио в мача срещу Барса и Динамо щяха да доведът именно до това на около 90%. Какво изобщо изтъкваш един пас.. когато даден играч се опита да усере цял мач.
Е на мен пък ми писна от НЕКЪДЪРНИЦИ... и няма да си затварям очите когато това недоразумение прави подобно тапанарщини.
За "гледането".. казваш "имам желание да го видя" .. "той няма да дойде..". Не трябва ли ти да дойдеш? Аз нямам за какво да се крия. :>

Колега,казах нещо което ще повторя! В този отбор,некадърници няма! ДА СМЕ НАЯСНО! Спри да обиждаш играчите, това че си модератор не ти дава право! Точно обратното,трябва да ги защитаваш от обиди и да вдигаш духа на форума и неговите фенове! Ти не правиш това,вземи си поука. Затваряш си очите,от какво ? Отвори ги,защото Интер беше силен във вторник,игра страхотно. Ако ти се е спяло и не си видял духа,е друг въпрос. Имам голям опит във футбола и мога да ти кажа,че знам кога един отбор играе. Още веднъж ти казвам,не само когато биеш,означава че си играл добре. Всеки иска победи да,още повече аз,но като не успеем не се предаваме,а викаме още повече следващият път! Това е разликата между нас! Ти и в трите мача в лигата,обиждаше отбора,аз пък му плясках! Защото знам,че сме голям отбор и ще постигнем целта си с нашата подкрепа!

Мисля да спра да коментирам повече в тази тема,изчерпах се! Ще се дискутира дълго това,аз ще казвам врат ти шия! Но по-важното дали някой си е извел поука от тези коментари? Дали някой е осъзнал наистина , кой е любимият му отбор? И на кои играчи да пляска? За кой отбор да вика и за кой не? Само Интер ли има или и други? Ще спре ли да обижда играчите или да вика за тях! Дано,дано! Дано има положителен резултат накрая!

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 22 2009, 10:24
Коментар #208

Цитат(inter_fen @ Oct 21 2009, 08:23 PM) *
Викаш истински като теб а?
Постоянно изтъкваш едно и също,стана банален.Защо си мислиш че си най-големия фен тука?Можа да си,ама по години!

Другите,вие не сте фенове,скрийте се! 594651_orig.gif 594651_orig.gif

Казах,там са истинските интеристи! Аз искам да съм като тях,по-скоро на тяхно място и се опитвам вече двадесет години.Аз не съм на-големият интерист,искам да стана този! И няма да спра,докато не се получи!
Голям мач във вторник,браво Интер,браво момчета. Лусио,горе главата,ти си голям играч. matrix.gif

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Oct 22 2009, 11:13
Коментар #209

Играчите идват и си отиват.. никой от нас не е длъжен да ракопляска на дадено бразилско футболистче, което дойде в Интер на над 30 години. Специално въпросния Лусио е преходен играч.. с нищо няма да остави името си в Интер.. впрочем силно се надявам да е така. Защото единственото, с което може да бъде запомнен според мен е като едно от най-смешните попълнения в отбора.
И едно не разбрах.. Кинтеристе, защо веднъж не каза нещо за играта на Лусио? Айде защити ми автогола му и подаръка на Шевченко.. айде защити същите две абсурдни грешки, които направи и срещу Барса. С подобни играчи не ни чака нищо хубаво.. аз шансовете на отбора ги имам за много добри тази година, но в момента има един доста сериозе некъдърник в отбора.. и трябва да се направи нещо по въпроса.

--------------------

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 22 2009, 11:31
Коментар #210

Цитат(Faustico @ Oct 22 2009, 12:13 PM) *
Играчите идват и си отиват.. никой от нас не е длъжен да ракопляска на дадено бразилско футболистче, което дойде в Интер на над 30 години. Специално въпросния Лусио е преходен играч.. с нищо няма да остави името си в Интер.. впрочем силно се надявам да е така. Защото единственото, с което може да бъде запомнен според мен е като едно от най-смешните попълнения в отбора.
И едно не разбрах.. Кинтеристе, защо веднъж не каза нещо за играта на Лусио? Айде защити ми автогола му и подаръка на Шевченко.. айде защити същите две абсурдни грешки, които направи и срещу Барса. С подобни играчи не ни чака нищо хубаво.. аз шансовете на отбора ги имам за много добри тази година, но в момента има един доста сериозе некъдърник в отбора.. и трябва да се направи нещо по въпроса.

Ти обаче едно нещо не разбра и продължаваш да упорстваш! Лусио сбърка,така е! Но във фубола това се случва,снощи Дида сбърка,Касияс също и то фатално! Това го има във футбола. Но това се прощава,защото който не играе , той не греши. За разлика от Дида и Касияс,Лусио пък притежава страхотен хъс за игра,качество което ме удивява! Страшно е надъхан. Това,че е направил грешка го прави некадърник , така ли? Ти виждал ли си футболен некадърник,приятелю аз съм виждал. Повярвай ми,Лусио е професионалист и адски кадърен футболист. Това,че ти приемаш грешката за некадърност,само те излага повече. Взехме страхотен централен защитник и то без пари,капитан не на кой да е отбор,а на Бразилия! И този човек е некадърник? Ти ме изумяваш!

--------------------

+Quote Post
Faustico
коментар Oct 22 2009, 11:35
Коментар #211

Колко пъти сбърка срещу Динамо? Колко пъти срещу Барса? Я си кажи.. отиват към 4 грешки, които можеха да ни костват много важни голове. Самуел и той играе..? Защо той за цял сезон ги прави тези 4 грешки, а не за 2 мача, в ракмите на 2 месеца? 100000% по-добре да си пускаме Киву или Кордоба... а тоз капитанчето може да бърше пейката, самия факт, че го взехме без пари показва каква е класата на този играч. :>

--------------------

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 22 2009, 12:34
Коментар #212

Цитат(Faustico @ Oct 22 2009, 12:35 PM) *
Колко пъти сбърка срещу Динамо? Колко пъти срещу Барса? Я си кажи.. отиват към 4 грешки, които можеха да ни костват много важни голове. Самуел и той играе..? Защо той за цял сезон ги прави тези 4 грешки, а не за 2 мача, в ракмите на 2 месеца? 100000% по-добре да си пускаме Киву или Кордоба... а тоз капитанчето може да бърше пейката, самия факт, че го взехме без пари показва каква е класата на този играч. :>

Явно споря с радиоточка. Няма смисъл. Плюй си ,няма значение. Сам като не можеш да разбереш какво правиш,как да ти помогна аз?

--------------------

+Quote Post
marto1908
коментар Oct 22 2009, 15:39
Коментар #213

Интер Фен

Хора стига се чекнете заради Лусио !!! Да той направи наистина големи грешки ... но не се оказаха фатални ... Подаде супер як пас за гола на Деки ... Стига!!! Всеки футболист си има силни и слаби моменти ... Всички знаем ,че Лусио е нож с две остриета , но когато прави нещо хубаво ....той го прави или с цената на гол в противниковата врата или с пас след който идва гола .... Нали затова имаме ВРАТАР и то НАЙ-ДОБРИЯ за да поправя грешките на бранителите .... Моето мнение , е че Лусио ще ни помогне много с неговия огромен хъс и жажда за победа .... Стига сега, не трябва да си ходи ... Щом Жозе го е избрал значи е имал нещо в напредвид ... Подкрепяйте играчите ни дори и в слабите им моменти ... Лусио не е преходен играч щом носи СИНЬО-ЧЕРНАТА ФЛАНЕЛКА С ЛОГОТО НА ПИРЕЛИ ... cool.gif cool.gif cool.gif

П.С. Спомням си ,че когато Самуел правеше много фрапантни грешки ... се намираха хора които го упрекваха и го сочеха за прокудения от отбора ... Но вижще сега (дано да не го урочасам) прави уникални мачове за отбора НИ ... Просто подкрепяйте играчите НИ ,така подкрепята и ОТБОРА ... Това е моят АПЕЛ към ВАС !!!! wink.gif wink.gif wink.gif

Завинаги ИНТЕР ultra_inter.gif forza.gif ultra_inter.gif forza.gif ultra_inter.gif

--------------------

12. Жулио Сезар - 13. Майкон - 6. Лусио - 25. Валтер Самуел - 26. Кристиан Киву - 4. Хавиер Санети - 19. Естебан Камбиасо - 27. Горан Пандев - 10. Уесли Снайдер - 9. Самуел Ето'о - 22. Диего Милито

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post
Matrix
коментар Oct 22 2009, 16:05
Коментар #214

Интер Маняк

Коментари: 918
Регистриран: 16-July 06
Град: Plovdiv
Потребител No.: 62
Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix

Освен да се караме,друго няма да постигнем.Всеки каза силни думи,ядосан след мача,сега като се поуспокоихме(поне аз)мога да кажа само:Дано да имаме повечко късмет в Киев,щото навсякъде без късмет нищо не става.Ще се върне ПринцО,ще се върне Балотели,ще се върне Мота,отбора ще изглежда по-съвсем различен начин в бъдеще.Само късмет ни е нужен,вижте ония келеши ливърпул с много по-калпави играчи от нашите,но с късмет шампионска лига спечелиха преди няколко сезона.Ами Порто?!?Да не би да са по-класен от нас отбор?Могат да се дадат и други примери,но извода е,че никой и най-малко ние не трябва да се отписваме.Докато сме на теория в битката за трофея значи имаме шанс не по-малак от останалите.Айде ФОРЦА ИНТЕР и ключ на темата smile.gif

--------------------
IO SONO INTERISTA!!!

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Oct 22 2009, 16:52
Коментар #215

Guests

Какво сега стана 3 мача без победа в групите на ШЛ и нашия колега в форума Кинтериста е полудял от радост.Извинявай брат ама гледай реано на нещата,а не с гъза си.Темата е Интер-Динамо Киев,а не кой колко обича ИНТЕР и какъв фен е на отбора.В другите форуми където разни тъпаци псуват и обиждат отбора ги нареждай,но нека тук не обсъждаме само колко сме велики,как подкрепяме отбора и разни ей такива.Нека да дискутираме играта на отбора,какви проблеми сме имали в дадения мач и така нататък.Сигурен съм,че дори да отпаднем от ШЛ почти никой няма да се откаже от отбора.Поне аз съм преживял доста по-големи провали от вероятния такъв сега,но не съм се отказал от отбора и нямам намерение да го правя.Тук въпроса е,че всички искаме да видим силен Интер не само в Италия,но и в Европа и ни е болно като се стига до такива резултати.И лошото е,че това се повтаря за сетен път в ШЛ.И е нормално интерист като radiinter да не вярва вече на отбора в Европа.

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 22 2009, 17:08
Коментар #216

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Абе аз че вярвам на отбора вярвам.Просто адски се вбесявам като гледам вече 15 години една и съща картинка в Европа и как разни путьовци ни се присмиват за това.

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 22 2009, 17:11
Коментар #217

Цитат(Ricardo @ Oct 22 2009, 05:52 PM) *
Какво сега стана 3 мача без победа в групите на ШЛ и нашия колега в форума Кинтериста е полудял от радост.Извинявай брат ама гледай реано на нещата,а не с гъза си.Темата е Интер-Динамо Киев,а не кой колко обича ИНТЕР и какъв фен е на отбора.В другите форуми където разни тъпаци псуват и обиждат отбора ги нареждай,но нека тук не обсъждаме само колко сме велики,как подкрепяме отбора и разни ей такива.Нека да дискутираме играта на отбора,какви проблеми сме имали в дадения мач и така нататък.Сигурен съм,че дори да отпаднем от ШЛ почти никой няма да се откаже от отбора.Поне аз съм преживял доста по-големи провали от вероятния такъв сега,но не съм се отказал от отбора и нямам намерение да го правя.Тук въпроса е,че всички искаме да видим силен Интер не само в Италия,но и в Европа и ни е болно като се стига до такива резултати.И лошото е,че това се повтаря за сетен път в ШЛ.И е нормално интерист като radiinter да не вярва вече на отбора в Европа.

Хаха,значи е нормално интерист като Ради да не вярва вече в отбора! Ти адвокат ли си му? Това е жалко,не е нормално!

И като искате да видите силен Интер,как допринасяте за това? С този вън,ония да се маха? Гоните доказани играчи,как ще успеем? То не може да се угоди на всички,играем с това което имаме. Който харесва отбора такъв да вика за него,който не го харесва , да не вика,без да обижда останалите! Толкова е просто!

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Oct 22 2009, 17:25
Коментар #218

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Ние и да подкрепяме отбора и да пишем ТУК че той се е справил добре в мача няма да им помогнем,никой не може да им помогне,ако те сами не си помогнат! Да,ако това беше форум в Италия примерно можеше да им се помогне ако бяхме писали че сме доволни от играта има ама те няма да прочетат какво сме писали,така че да казваме на черното-бяло файда няма smile.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
ale inter
коментар Oct 22 2009, 17:30
Коментар #219

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(Matrix @ Oct 22 2009, 05:05 PM) *
Освен да се караме,друго няма да постигнем.Всеки каза силни думи,ядосан след мача,сега като се поуспокоихме(поне аз)мога да кажа само:Дано да имаме повечко късмет в Киев,щото навсякъде без късмет нищо не става.Ще се върне ПринцО,ще се върне Балотели,ще се върне Мота,отбора ще изглежда по-съвсем различен начин в бъдеще.Само късмет ни е нужен,вижте ония келеши ливърпул с много по-калпави играчи от нашите,но с късмет шампионска лига спечелиха преди няколко сезона.Ами Порто?!?Да не би да са по-класен от нас отбор?Могат да се дадат и други примери,но извода е,че никой и най-малко ние не трябва да се отписваме.Докато сме на теория в битката за трофея значи имаме шанс не по-малак от останалите.Айде ФОРЦА ИНТЕР и ключ на темата smile.gif

worthy.gif worthy.gif ее браво един да се сети,тъкмо щях да пиша,стигате сте се кара бе хора,тоя оня трети пети,безгрешни хора няма,така че умолявам ви престанете да се крате,имаме шанс и то голям, бием 2 мача и сме там.А и като се сгреши попринцип всички са грешници,защото е колективен спорт.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
marto1908
коментар Oct 22 2009, 19:00
Коментар #220

Интер Фен

Цитат
ale inter Днес, 06:30 PM
ее браво един да се сети,тъкмо щях да пиша,стигате сте се кара бе хора,тоя оня трети пети,безгрешни хора няма,така че умолявам ви престанете да се крате,имаме шанс и то голям, бием 2 мача и сме там.А и като се сгреши попринцип всички са грешници,защото е колективен спорт.

Аз също го казах в няколко коментара по-нагоре ... cheers1.gif cheers1.gif cheers1.gif mexicanwave.gif

--------------------

ГЕРОИТЕ ОТ 22.05.2010

+Quote Post

12 страници V  « < 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 07:00 PM
Buy sports equipment online