Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Какво няма да спечелим? И с това последното изречение звучиш като миланист или ювентинец. Те така говорят за нас,че Морати наливал пари за нищо. А ве какво ви става ве хора,какво сте се отчаяли ве? Я вземете прочетете каква е обстановката в отбора след мача,какво е казал Жозе и голяма част от играчите? Ревете като вдовици,ама така е! Знам,че искате с лекота да се класираме,ама това е шампионска лига,няма слаби тук! Играе се като за последно! Аз няма как да съм "миланист" или "ювентинец" защото съм фен на Интер от дете.Ходил съм на мачове на Меаца, притежавам стотици екипи и аксесоари на клуба приятелю.Но истината е, че въпреки огромния напредък спрямо няколко години назад все още нямаме САМОЧУСТВИЕТО което сме имали 1964-65.Познавам лично футболист, който е играл срещу легендарния Интер на Хеленио Херера и който ми е разправял каква е била атмосферата по време на мач с този отбор.Всички са се страхували от нас. Въпреки всичко продължавам да вярвам, че не сме далеч от заветната цел, но това става с много повече желание и воля, не само с претенции за големи заплати. Що се отнася до Морати, чукни в wikipewdia- на второ място след Абрамович по ЛИЧНИ инвестиции във футбола в света.За това и ни се подиграват. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
1. Кинтериста, брат, в ютуб предполагам вече има запис на мача.. пусни си да видиш как игра Лусио, явно снощи си изпуснал мача
2. Не си човека, който ще казва какъв интерист съм. 3. Спри да извърташ нещата и да ЛЪЖЕШ долно.. аз срещу Милито, Мота и Куаресма не съм казвал нищо, айде комплексите някъде друге. За цалост това не анимационен форум.. заради това и тъпите ти лафчета не се харчат. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
1. Кинтериста, брат, в ютуб предполагам вече има запис на мача.. пусни си да видиш как игра Лусио, явно снощи си изпуснал мача 2. Не си човека, който ще казва какъв интерист съм. 3. Спри да извърташ нещата и да ЛЪЖЕШ долно.. аз срещу Милито, Мота и Куаресма не съм казвал нищо, айде комплексите някъде друге. За цалост това не анимационен форум.. заради това и тъпите ти лафчета не се харчат. :> 1. Аз мача го гледах и то много внимателно! Причината да не бием не е в Лусио! Това е само в твоята глава. Кой подаде за гола на Деян? Ти май не си гледал мача! 2. Какъв интерист си? Ти ми кажи? От кои интеристи си? Тези които играят на плейстейшън,или от тези които милеят за отбора , плачат за него и пари дават за него? От кои си? Има и един друг вид интеристи,те са от Интер защото чуха , че купуваме Златан! Или Роналдо още по-назад! 3.Не мога да намеря темите за Милито,Мота и Куаресма преди да ги купим ! Сигурен съм,че сипваше доста по-първите двама! И кои лафчета не се харчат,аз не продавам лафове,казвам това което мисля. П.С. Пич,ти си единият от повечето във форума с който искам да се запозная на живо.Искам да се срещнем наистина. Да те видя искам. Искам да поговоря с теб,да видя наистина какво представляваш? Дано се случи някой ден това,незнам дали си член,но ако си ще е по-лесно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Не писах снощи,за да не пиша глупости,защото бях ядосан.
Лусио,от него го очаквах това,жалко че го направи в най-неподходящия момент.Всеки от нас знае какво представлява този играч,знаехме и го преди да дойде,така че няма никаква изненада. Суазо,какво очакваме от него,като играе 1 мач на 3 месеца за нас? Да,Жозе тръгна да печели мач с централен защитник и дефанзивен полузащитник,но така е защото нямаме заместници на Уесли и Деян,а и видимо имаме нужда от още един нападател,ама такъв като Клозе,че да имаме алтернативи. Четох всичките ви коментари,развеселиха ме някои.Особено това за 200% процента,ако и те не стигат да бием Динамо,тогава незнам как ще бием английските курви и испанските балерини. Кинтерист,ти хубаво си изказваш мнението,но аз оставам с впечатлението че го налагаш и на другите фенове.Не може всички да са еднакви с теб. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() FEDELISSIMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,422 Регистриран: 20-June 09 Град: КЮСТЕНДИЛ Потребител No.: 1,528 ![]() |
Ей довелен съм че не ни биха
![]() -------------------- ...the drug is football !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
1. Кинтериста, брат, в ютуб предполагам вече има запис на мача.. пусни си да видиш как игра Лусио, явно снощи си изпуснал мача 2. Не си човека, който ще казва какъв интерист съм. 3. Спри да извърташ нещата и да ЛЪЖЕШ долно.. аз срещу Милито, Мота и Куаресма не съм казвал нищо, айде комплексите някъде друге. За цалост това не анимационен форум.. заради това и тъпите ти лафчета не се харчат. :> стига с този Лусио бе пич да не ти напомням за Матераци и Ривас!!! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Незнам защо се обвинява Лусио?!Човека играе толкова сърцато,какво като си вкара автогол?-не направи ли мега-асистенция на Станко за гола му?Същия Станко,който вкара от центъра оня ден и при 0:5 всеки е цъфтял тука?След нелепа и случайна грешка на Станко стана и първия гол..сигурно всеки го е псувал..но в действителност същият този Станко след гола показа ли къде се намира сърцето му?под емблемата на Интер!
Динамо игра да не загуби,и спечели в случая!На нас играта не ни провървя..срещу Рубин бе същото..ранен гол ни прецака мача!Аз казах,Марио и Милито ни липсват обезателно!!!!!!!Споко - бием в следващите 3 мача,но се опасявам,че на 1/8 финал ще срещнем Челси..не ме е страх,просто пак ще има напрежение.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
стига с този Лусио бе пич да не ти напомням за Матераци и Ривас!!! Какво за Матераци ве? Велик е Марко! Tutti pazzi per Materazzi,ale ale ale ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Какво за Матераци ве? Велик е Марко! Tutti pazzi per Materazzi,ale ale ale ![]() Велик е в националния отбор, а в Интер, ако му преброиш червените картони......................а на живо е направо жалка картина -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Вижте,тази година в ШЛ няма отбори наречени "туристи", всеки се мъчи да вземе някой точка където може.Групата ни спокойно вече може да се нарече смъртоносна и нищо до последните мачове няма да е ясно,както Рубин така и Динамо заслужават само адмирации за играта си.Така сега за нашите:много е лесно да се каже че не играем добре,нямали сме шанс и какво ли не още,ама никак не съм съгласен с това,всеки се бори за своето и никой няма да ти отстъпи нищо даром.С малко повече късмет другия мач в Киев бием и голяма част от целта ще е изпълнена и няма да има такива драми във форума ни .
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Велик е в националния отбор, а в Интер, ако му преброиш червените картони......................а на живо е направо жалка картина Матераци е жалка картинка така ли? Гледал съм го на живо,Курва Норд умират за него! Аз също! Добре,че там поне са истинските интеристи. Те умират за отбора. Ти си просто един от многото. Матераци бил жалък..............тц,тц,тц какви фенове имаме ейййй,майко мила! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Вижте,тази година в ШЛ няма отбори наречени "туристи", всеки се мъчи да вземе някой точка където може.Групата ни спокойно вече може да се нарече смъртоносна и нищо до последните мачове няма да е ясно,както Рубин така и Динамо заслужават само адмирации за играта си.Така сега за нашите:много е лесно да се каже че не играем добре,нямали сме шанс и какво ли не още,ама никак не съм съгласен с това,всеки се бори за своето и никой няма да ти отстъпи нищо даром.С малко повече късмет другия мач в Киев бием и голяма част от целта ще е изпълнена и няма да има такива драми във форума ни . От снощи насам един не стана да каже нещо подобно! БРАВО! Поздравявам те Симо. Само критики и негативизъм след наш равен мач. Никой не поглежда към бъдещето! Дай боже повече като тебе! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Виждам, че има хора, които са доволни от резултата. Кинтерист, какви поводи за радост имаме след снощния мач ? Че нашите не можеха да си дадат 2 паса, че не можеха от 2 метра да уцелят вратата или че Шевченко, Милевски и останалите от Динамо си правеха та*ак със защитата ни ? Или пък може би, защото снощи беше ОСМИЯТ ни пореден мач без победа в шампионската. Други пък казват, че със сигурност ще се класираме. Надявам се това да се случи, но нещо радикално трябва да се промени. С игра като снощната ни чака ад в Киев и на Камп Ноу. Две изключително тежки гостувания, от които зависи продължаването ни в турнира. Крайно време е да покажем, че тия амбиции които имаме не са напразни. Крайно време е Интер да покаже характер и шампионски манталитет в Европа. Тези неща липсват на отбора. Сетете се кога за последно сме изиграли стойностен мач в ШЛ ? На мен ми идва наум 3:0 срещу Арсенал на Хайбъри и май е само това. Не може да имаме претенциите да бъдем голям отбор, ако веднъж на 10 години правим такива мачове, а същевременно губим точки срещу Рубин, Анортозис, Динамо и т.н. Много се надявам до следващата ни среща нещо да се промени в нагласата на играчите и в начина им на игра, за да излезем на терена и да си вземем трите точки от украинската столица. Не го ли направим, не ми се мисли какво ще се случва.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Не виждам място за оптимизъм що се отнася до ТОЗИ МАЧ.Жозето да вземе да ги изкара някоя сутрин само пасове да правят.Място за оправдания НЯМА!!!!НЕ е съдията!Не е късмета..Какъв късмет му е ,че имахме 40 минути преспокойно да си вземем мача.И какво като сме направили еди-колко си удара.Колко са чистите положения?!?!?!? Няма да се учудя ,ако са по-малко от тези на Динамо.Какво му мразете на Шевченско?Радвайте се,че не ни надъни9.Милевски и той1 в1 със Сезар.За Лусио не се учудвам.Само не знам защо реши да си показва"хубавата страна'' в най-важния мач.Онова черничкото момче от Гана :X:X:X:X Как може такъв човек да има в Итер?!?!? Той е за изпрашщане в отбор като Мидълзбро или Нюкасъл.Вероятно за незабравимотот първо полувреме ,което разигра има около 35% успеваемост на пасове.И Суазо дето много се сипеха очаквания от него.Какво направи ?? Нищо.Кръгла нула.И не ми казвайте ,че не бил подготвен.Снайдер беше ли подготвен като влезе титуляр в дербито.Щом си играч на Интер,значи не може да не си подготвен.Ето'о не мога да го виня,защото не се заби на дузпата да чака топката а се опитваше.Друг е въпросът,че трябваше да си вкара вулето.ЩЕ видим след 2 седмици дали ще продължи нашия Еврокарък(или недъг не знам вече.Айде Форца Интер.Остана ни вярата в психологическото настройване и тези,които отсъстваха снощи....
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Матераци е жалка картинка така ли? Гледал съм го на живо,Курва Норд умират за него! Аз също! Добре,че там поне са истинските интеристи. Те умират за отбора. Ти си просто един от многото. Матераци бил жалък..............тц,тц,тц какви фенове имаме ейййй,майко мила! Курва норд символизират всеки играч, който е допринесъл много за Интер и е играл дълго време в клуба.Така, че вярно е, че за тях той е с голямо сърце, но футболните му качества са известни на всички наред с всичките хайде да кажем "престаравания".Що се отнася до мен по добре си запази коментарите момче.Не сме много феновете в България и за това е по добре да се уважаваме. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Кинтерист,спри с личните нападки и спри да окачествяваш кой до колко бил интерист.Няма смисъл да излизаш с номера че го правиш защото видиш ли ти най-много обичаш отбора и всички други са неверници.Уважавам те за това че толкова обичаш отбора и затова че също като мен си от дълги години интерист.Всеки има право на мнение без значение дали на теб то ти харесва.На никой не му пука дали с коментарите си се харесва на кинтериста.Щом тези хора отделят от времето си да са тук и да пишат значи този отбор значи нещо за тях,за кой повече за кой по-малко това е нормално.Само настройваш хората срещу теб.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Матераци е жалка картинка така ли? Гледал съм го на живо,Курва Норд умират за него! Аз също! Добре,че там поне са истинските интеристи. Те умират за отбора. Ти си просто един от многото. Матераци бил жалък..............тц,тц,тц какви фенове имаме ейййй,майко мила! Викаш истински като теб а? Постоянно изтъкваш едно и също,стана банален.Защо си мислиш че си най-големия фен тука?Можа да си,ама по години! Другите,вие не сте фенове,скрийте се! ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кинтерист,спри с личните нападки и спри да окачествяваш кой до колко бил интерист.Няма смисъл да излизаш с номера че го правиш защото видиш ли ти най-много обичаш отбора и всички други са неверници.Уважавам те за това че толкова обичаш отбора и затова че също като мен си от дълги години интерист.Всеки има право на мнение без значение дали на теб то ти харесва.На никой не му пука дали с коментарите си се харесва на кинтериста.Щом тези хора отделят от времето си да са тук и да пишат значи този отбор значи нещо за тях,за кой повече за кой по-малко това е нормално.Само настройваш хората срещу теб. Абсолютно си прав.Аз не се обиждам от подобни квалификации.От скоро съм в този форум и то по молба на Казака по повод знамето на фен-клуба.Между впрочем, както вече споменах, от много малък съм фен на Интер-единствено и само на него.Потрошил съм доста пари да ходя да Италия, да купувам аксесоари, децата ми спят на спални комплекти на Интер, давал съм интервюта и прогнози във спортни ежедневници по повод мачове на Интер и цяла Варна знае, че съм болен фен и ми звънят за добро или лошо.Аз се гордея, че съм фен на този велик клуб и ничии коментари и квалификации не ме интересуват.Заедно можем да работим за популиризирането на фен клуба и да се превърнем в сериозна структура.В противен случай просто можем да си останем едни драскачи във форума! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кинтерист,спри с личните нападки и спри да окачествяваш кой до колко бил интерист.Няма смисъл да излизаш с номера че го правиш защото видиш ли ти най-много обичаш отбора и всички други са неверници.Уважавам те за това че толкова обичаш отбора и затова че също като мен си от дълги години интерист.Всеки има право на мнение без значение дали на теб то ти харесва.На никой не му пука дали с коментарите си се харесва на кинтериста.Щом тези хора отделят от времето си да са тук и да пишат значи този отбор значи нещо за тях,за кой повече за кой по-малко това е нормално.Само настройваш хората срещу теб. Ради,чуй ме добре! Ти не ме познаваш братле! Надявам се да се видим скоро на живо! Не казвам,че сте по-малки интеристи от мен,ако така ви звучи,то има защо? Аз се изнервям от факта,че отбора играе добре(мача с Динамо) и само,че не бихме стана голям проблем и повечето взехте да гоните играчи и да искате обяснение едва ли не от Жозе. Ние сме фенове,нали така? Какво трябва да прави един фен? Ти ми кажи? И как трябва да се държи като такъв? Някой играчи направиха грешки,да признавам го. Лусио сбърка,Станко сбърка. Но какво? Те са анти така ли? Те не са отбора,така ли? Те не са нашите идоли,така ли? Те не ни радват така ли? Станко като я нахака на Дженоа от 54 метра,не се радвахме така ли? Лусио като му подаде брилянтно снощи,не го видяхме така ли? Запомни едно нещо от мен Ради, много е лесно да си търсиш причина за лошият резултат! Това е най-лесно,ще намериш виновници хиляди. Но е много трудно,да обичаш още повече отбора ако сбърка. Това даже е непосилно за много хора. Те дори самите никога няма да го осъзнаят. Лошото е,че не е важно аз какъв интерист съм,а вие какви интеристи искате да бъдете? Като излезете на улицата след срамна загуба,как се държите? Как се държахте до сега,преди 2005/2006? Не ми пука! Ама изобщо. Ако ще да не се класираме за осминафинала,мислиш ли,че ще направя трагедия? Никой няма да обвиня,президента знае какво да прави. Аз обичам отбора,играчите,треньора,президента и чистачката на стадиона,стига да е свързана с отбора. Това ми е в кръвта,така живея! Снощи му казах на Казака,само да ги видя да излизат и се насирам от кеф! Нищо друго не може да се сравни с това чувство,да видя Интер как излиза преди мач! Запомни от мен едно: Искам да обичате отбора и да заставате зад него,след грешна стъпка или не,това е нашият отбор! Ние сме на 2000 км. от него минимум всяка седмица,от нас не се иска много! Само подкрепа! Не е много нали? От критики полза няма. Ние българите всичко можем и всичко разбираме,ама за това сме в четвъртият свят! Дано да се видим Ради,ще е удволствие за мен! Искам и с Фаустико да се видя най-вече,но едва ли ще дойде! Усещам го,че ще се скрие! Лека Вечер от мен! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тука не става въпрос за подкрепа,естествено, че всички милеем за ИНТЕР, но и футболистите ни трябва да дават повече от себе си защото конкуренцията е голяма.А, че има хора за гонене от отбора то е от ясно по-ясно.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:28 AM |