Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
За да се вдигнем в ШЛ май ни трябва една купа на Лига Европа
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Чета внимателно всички коментари! Пичове, едно ще ви кажа: и да бяхме паднали,синьо-черна песен щеше да се лее! Защото Интер е всичко за мен,аз съм заслепен и викам като олигофрен! Нищо да не играм , аз пак ще викам и ще пея,защото съм болен интерист! Преживял съм много падения и върхове,един мач не може да събори любовта ми! Тази вечер бяхме страхотни,в другият излизаме на 300%! Победата ще дойде,нека вярваме във нея! Само вярата ще донесе победата! Лусио не е виновен , долу ръцете от него, всеки може да си вкара автогол,но той има сърце да се стегне и да не се предава до края! Направи два адски шпагата накрая за да предотварти гола! Евала Лусио от мен! ГОЛЯМ ИГРАЧ!
Интеристи , чуйте ме: Гледах мача със закоравял ювентинец! Той четеше вашите коментари,докато отговарях на всички. И ми каза: Братле,много песимисти имате,защо така? Вие играхте добре,нямахте шанс! Имахте 17 удара на 8 и не влезе! Има и такива мачове,но защо феновете ви не викат до край? Нашите поне пеят до последно? Какво да му кажа? Казах му,че сте млади! Неопитни и невярващи още! Не се сърдете,любовта към Интер иска години , битки и войни! Не два мача с Ибрахимович и желание = слава с това име! Когато отбора иска помощ,дайте му я! Не плюйте,подкрепяйте! Иначе сте = на 0! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Пепел ми на пръстите по-скоро, Ради
![]() ![]() ![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
То какво остана да се каже вече.. този отбор просто НЕ ИГРАЕ в Европа, поради една или друга причина. За жалост в тима има един сериозен проблем.. един АДСКИ НЕКАЧЕСТВЕН БРАЗИЛЕЦ, който можеше още тази вечер ДА НИ ИЗХВЪРЛИ ОТ 1/8 финалите, добре, че шефченкото не беше в час. Нямам сили вече да коментирам Лусио.. дано ТОЗИ ЦИРК ВИДИ СВОЯ КРАЙ.
Жозе винаги е претендирал, че не намесва лични взаимоотношения в работата си. Както от това си изпатиха Бурдисо, Куаресма и Круз, така сега очаквам да стане с Лусио. ИСКАМ ДА ВИДЯ, ЧЕ ЖОЗЕ Е МЪЖА, КОЙТО ТВЪРДИ, ЧЕ Е. А онази ГРЕШКА НА ПРИРОДАТА дано не се появи скоро в отбора, дай боже някоя негова контузия. И тук не искам да ми се правите на умни.. този палячо направи глупости, от които ако Динамо се възползваха на 100% сега вече нямаше да сме в битката за 1/8 финалите (на 90%). Дали трябва да напомня и изпълненията му срещу Барса? Когато пак беше решил да бъде НАЙ-ВАЖНИЯ играч на Барса на терена, с КОМИЧНАТА си игра. За кинтериста.. виждам, че пак цели да е център на внимание. Доволен си от 8 мача без победа? От 3 мача без победа? ... Едно е да подкрепяш отбора си, съвсем друго е да приказваш глупости. И аз лично съм сигурен, че ще се класираме на 1/8 финал, сещо така вярвам, че отбора има бъдеще в турнира, но играем СЛАБО, и това е истината. ЕДИН СМЕШНИК ПО-МАЛКО, ЕДИН ПРОБЛЕМ ПО-МАЛКО! Отвори си очите Жозе.. разкарай "свободните агенти", където никой не ги иска. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Чета внимателно всички коментари! Пичове, едно ще ви кажа: и да бяхме паднали,синьо-черна песен щеше да се лее! Защото Интер е всичко за мен,аз съм заслепен и викам като олигофрен! Нищо да не играм , аз пак ще викам и ще пея,защото съм болен интерист! Преживял съм много падения и върхове,един мач не може да събори любовта ми! Тази вечер бяхме страхотни,в другият излизаме на 300%! Победата ще дойде,нека вярваме във нея! Само вярата ще донесе победата! Лусио не е виновен , долу ръцете от него, всеки може да си вкара автогол,но той има сърце да се стегне и да не се предава до края! Направи два адски шпагата накрая за да предотварти гола! Евала Лусио от мен! ГОЛЯМ ИГРАЧ! Интеристи , чуйте ме: Гледах мача със закоравял ювентинец! Той четеше вашите коментари,докато отговарях на всички. И ми каза: Братле,много песимисти имате,защо така? Вие играхте добре,нямахте шанс! Имахте 17 удара на 8 и не влезе! Има и такива мачове,но защо феновете ви не викат до край? Нашите поне пеят до последно? Какво да му кажа? Казах му,че сте млади! Неопитни и невярващи още! Не се сърдете,любовта към Интер иска години , битки и войни! Не два мача с Ибрахимович и желание = слава с това име! Когато отбора иска помощ,дайте му я! Не плюйте,подкрепяйте! Иначе сте = на 0! Лусио,Станко..елементарно допуснахме головете си..без вина..това е най-лошото..не виня никой,прецакахме се. Супер шанс имахме да сме номер 1 в групата!Ядът е че трябва да чакаме трите ни предстоящи мачове,които ще вземем!това ме дразни мен!!!Аз мразя ШЕВЧЕНКО!А вие!????Жозе се опитаа стил "Дрогба" отпред,но в крайна сметка.. не се получи..Съдията няма да го псуваме,но не бе добър за мен.. (без оправдания)..Сусао можеше спокойно да е титуляр със Саму..Марио е основна фигура за нас!Милито обезателно ни липсва!Жозе беше разочарован от резултата,който показахме.. Кинтерист,на ювентинеца немога нищо да кажа освен това,че се поусраха с желанието на някои да бъдат на върха и долнодивизионното им участие насам-натам..(не веднъж съм казал,че само чаках да ги хванат,за да спра да уважавам тази некачествена твар,която се пробутваше в ефира тогава) ..кво стана с техния фенклуб?от Б(е) надолу ли продължават?И кои пеят до последно?Онея .които псуват нападателите си ли?( в лицето на Амаури и оня смешник ЯкВинта) ли? Кой?или на президента?или на "ожиления"...?Кой????????????????Нас не ни интересува долната дивизия!!НИЕ СМЕ ИНТЕР!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
съдията беше смешен и то много.изпуснахме ги,играхме по-добре от тях,те ни разваляха цялата игра с нарушения,късметът също не беше с нас.имаше 2-3 спорни отсъждания на съдията.сигурен 4е ние ще сме един от отборите,които ще продължат на 1/8 финал.снощи 4етох 4е севиля са на кра4ка от и ми се искаше и ние да сме така.мисля 4е след групите ще играем по-добре и ще стигнем дале4,колкото и трудно да е това,сигурен 4е имаме място в европа,верно 4е е скапана тая серия ве4е година,но мисля 4е о6те сладва6тия ма4 6те я разбием с хубава игра и победа.само интер!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Дис бритиш хомошексюълист броук да гейм. FORZA INTER
![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Да .. нашия защитник 2 гола имаше желанието да пусне на Динамо.. ама съдията ни виновен на нас.. особено, че пак нищо не играхме. :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Лусио,Станко..елементарно допуснахме головете си..без вина..това е най-лошото..не виня никой,прецакахме се. Супер шанс имахме да сме номер 1 в групата!Ядът е че трябва да чакаме трите ни предстоящи мачове,които ще вземем!това ме дразни мен!!!Аз мразя ШЕВЧЕНКО!А вие!????Жозе се опитаа стил "Дрогба" отпред,но в крайна сметка.. не се получи..Съдията няма да го псуваме,но не бе добър за мен.. (без оправдания)..Сусао можеше спокойно да е титуляр със Саму..Марио е основна фигура за нас!Милито обезателно ни липсва!Жозе беше разочарован от резултата,който показахме.. Кинтерист,на ювентинеца немога нищо да кажа освен това,че се поусраха с желанието на някои да бъдат на върха и долнодивизионното им участие насам-натам..(не веднъж съм казал,че само чаках да ги хванат,за да спра да уважавам тази некачествена твар,която се пробутваше в ефира тогава) ..кво стана с техния фенклуб?от Б(е) надолу ли продължават?И кои пеят до последно?Онея .които псуват нападателите си ли?( в лицето на Амаури и оня смешник ЯкВинта) ли? Кой?или на президента?или на "ожиления"...?Кой????????????????Нас не ни интересува долната дивизия!!НИЕ СМЕ ИНТЕР!!! Братле,този ювентинец с който гледах мача не е от тези които визираш! Знам за кои говориш? Той наистина е наясно с футбола,просто му направи впечатление на човека колко песимизъм и критика има срещу отбора от собтвените му фенове . И е прав, аз това го виждам всяка седмица по 100 пъти. Той гледа мача безпристрастно,не мрази Интер и никога не е казвал лоша дума за отбора, иначе с мен ли щеше да го гледа мача? Досега да съм го разфасовал , само да се беше обадил против Интер! Та човека каза,че сме играли доста силно,но грешките в защита и малшанса пред гола ни лишиха от победата! Динамо също играха силно,поздравявам ги,не се затвориха тотално като опълченци. Те и в Барселона така играха,но снощи им провървя просто! Мача повечето хора във форума го гледат така: Ние сме Интер и тези Динамо трябва да ги смачкаме със 6:0! Ама идва мач с Барса,който пък е с друг коментар: Трябва да сме внимателни,да не загубим или поне равен да вземем! Мнения,мнения направо да паднеш! Подценяваме Динамо,а срещу Барса да ни е страх,така ли? Че за мен Рубин,са много повече за притеснение отколкото Барса ве съфорумци! Не знаеш какъв футбол ще ти предложат и те продължават да изненадват с играта си.Снощи пак се видя! Това е. На Фаустико само ще му кажа: Пич,ти си единият от повечето във форума с който искам да се запозная на живо.Искам да се срещнем наистина. Да те видя искам. Не заради факта,че искаш капитана на Бразилия вън от отбора,както преди това искаше Виейра,Куаресма,Мансини,Милито,Мота и много други. Искам да поговоря с теб,да видя наистина какво представляваш? Дано се случи някой ден това,незнам дали си член,но ако си ще е по-лесно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да .. нашия защитник 2 гола имаше желанието да пусне на Динамо.. ама съдията ни виновен на нас.. особено, че пак нищо не играхме. :> Опитвам се с добро да ти намекна да спреш да нападаш Лусио за грешките му снощи,ама ти почваш да се осираш вече! Ти не си интерист ако смяташ,че Лусио е виновен , че не бихме! Ти сляп ли си? Лусио сам ли играе срещу Динамо или са 11 на терена? И какво не играхме,пак си проспал мача: Смачкахме ги и като удари и владеене на топката,единствено корнери биха повече! Това означава , че сме играли , разбра ли? Това "Нищо не играхме" си го дръж за себе си. Това,че не сме били,не означава че не сме играли нищо. Ако ти мислиш,че само при победа отбора играе,се излагаш като кифла в циганска махала! Аман вече от недоволни! Трябва всеки мач да бием с 5:0 да се усмихнете, а пък направим ли равен,да не говорим за загуба първи ще избягате от отбора. Така е , няма място за сърдене,това е истината! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Незнам защо споменаваш Барселона които вчера надиграха тотално Рубин оцелиха 2 греди и имаха поне още 4 чисти положения...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
С такава тегава игра пак няма да се запомним в ШЛ. Ще се класираме, както винаги с мъка напред, но това не ни задоволява така да се каже.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
И този сезон няма да спечелим Лига Европа.Не можем да преодолеем комплексите си. Жалко е за нас феновете и за Морати, който налива луди пари в тоя клуб.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И този сезон няма да спечелим Лига Европа.Не можем да преодолеем комплексите си. Жалко е за нас феновете и за Морати, който налива луди пари в тоя клуб. Какво няма да спечелим? ЛИГА ЕВРОПА? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незнам защо споменаваш Барселона които вчера надиграха тотално Рубин оцелиха 2 греди и имаха поне още 4 чисти положения... А ве ти постоянно говориш за Барса. Защо не минеш от тях? Надиграли били Рубин! Аз не те чух една хубава дума за отбора ни да кажеш. Какво като надиграха Рубин,те загубиха ве! ЗАГУБИХА! И у дома. Това ако беше станало с нас,какво щях да ви правя незнам? Щяхте да се насерете от обиди и плюнки. Не ми говори за Барса,ще ги бием в Испания. Ще бием Динамо след две седмици и идват Рубин. Какво да се притеснявам аз? Който иска да стане европейски шампион,да се въоръжи с търпение. Който бърза и не му се чака,да се мести в Реал или Барса,ако иска и в Юнайтед! Отбори бол! Виждал съм много такива прехвърляни,всеки иска да се хвали,че отбора му е КЕШ! Ама не всеки може да дочака отбора на сърцето му да вдигне купата! Някой не издържат и се отказват,други чакат и се надяват! Но само верните остават! ФОРЦА ИНТЕР! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Играта.. вчера не можахме да вържем 2 паса на кръст, толкова подаръци и предпоставки за контри им организирахме, че сами направихме така, че резултата да изглежда заслужен. И двата им гола бяха благодарение на голяма доза късмет и подценяване на ситуациите от нашите защитници. Какво ви впечетляват толкова тия съветски отбори не мога и не мога да разбера. Организирани били, грамотно играели.. пичове, ние сами си правим мачовете трудни и никой не може да ме убеди в противното. Вчера ни вкараха гол от съблекалните заради липса на концентрация, в Казан отново се случи същото.. Хайде веднъж да хванем мача в ръце от първите минути и да им зашием 2 гола, че да видите после как тия велики отбори се молят да отърват разгрома. Кога Интер ще си покаже рогата и Европа ще настръхне, вместо всеки отбор да идва на Меаца с нагласата, че ще спечели минумум точка.. ? Ситуацията е такава, че отдавна никой не се съобразява с нас, не е ли очевидно вече..
Искам резултати, победи без значение какво сме показали на терена, просто една добра серия от поредни успехи. Не ми се слушат повече оправдания, че сме играли добре, от мач на мач сме ставали по-силни, дали сме всичко от себе си и прочие.. След всеки резил ги четем едни и същи и ги разбирам момчетата, сигурен съм, че и те не знаят на какво се дължи тоя карък, ама така не може да се продължава. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 12:50 PM |