IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

12 страници V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Динамо Киев (Шампионска Лига), 2:2
Guest_Boy_San77_*
коментар Oct 20 2009, 23:20
Коментар #141

Guests

Значи проблема може да е психологически, може и да ни е урочасал някой, не знам, аз мисля че трябва само групите да преминем, след това вече отборът ще е напълно преобразен и ще покажем на какво сме способни, наречето го оптимизъм граничещ с лудостта, ама по-добре от колкото да си късам нервите в момента loveinter.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Oct 20 2009, 23:22
Коментар #142

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

8 мача без победа в ШЛ... ОСЕМ?! Идват някакви отборчета, чиято цена е сигурно колкото един наш играч и ни успяват да ни осъпават, даже на моменти да ни надиграват... mad.gif mad.gif За мача - Ето'о беше потресаващо слаб и не направи нищо смислено в атака, даже пропусна 1 много добро положение. Защитата ни определено не стоеше добре и за щастие типичните за Лусио грешки не бяха наказани. Халфовете ни се мъчиха да градят, но само Снайдер и Станкович донякъде успяваха. Досега не съм критикувал Моуриньо, но тези 2 смени, които направи бяха напълно лишени от логика. Матераци - централен нападател. Жозе на какви наркотици си?! И така, след 2 седмици ни е ключовия мач и силно се надявам да извлечем победата, защото иначе ще е бахти срама да отпаднем за поредна година, този път още в груповата фаза...

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
niki.st
коментар Oct 20 2009, 23:22
Коментар #143

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Не съм съгласен с мненията "Трябва да се концентрираме в Серия А".Напротив,трябва да наблегнем повече върху Шампионска лига,защото това е турнирът в който трябва да се легитимираме,да се докажеме,да възвърнеме позабравената слава на отбора в евротурнирите.Шампионска лига е мястото където трябва да покажем че титлите в Серия А не са случайни,не са подарени и прочие.В ШЛ вече няколко години никой не ни брои за живи,а не бива да е така.

--------------------

+Quote Post
xlapety
коментар Oct 20 2009, 23:23
Коментар #144

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Не може да казване на 4ерното бяло нямаме победа от 8 ма4а и някои са доволни БОЖЕ лягам 4е съм мн ззлеее

+Quote Post
Scofield
коментар Oct 20 2009, 23:24
Коментар #145

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Цитат
Така последният успех на Жозе Моуриньо и Интер в Шампионската лига е от 22 октомври 2008 година с 1:0 над Анортозис на "Джузепе Меаца" с гол на Адриано.

107952_orig.gif

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:29
Коментар #146

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(niki.st @ Oct 21 2009, 12:22 AM) *
В ШЛ вече няколко години никой не ни брои за живи,

Е как бе,от нас треперят всички.Питай кинтериста.
Утре се навършва една година от последната ни победа в ШЛ.ЧЕСТИТО.

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Oct 20 2009, 23:31
Коментар #147

Guests

Цитат(radiinter @ Oct 21 2009, 12:29 AM) *
Е как бе,от нас треперят всички.Питай кинтериста.
Утре се навършва една година от последната ни победа в ШЛ.ЧЕСТИТО.

Правим годишнина!ВЕЛИКО! worthy.gif

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 20 2009, 23:32
Коментар #148

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Оставете го той си живее в негов свят АЗ СЪМ ПОТРЕСЕН ! Но щом човекът който парадира че е най-големият фен в този форум е доволен от играта на Интер трябва да сме съгласни само немога да си представя какво трябва да стане че да каже че играем лошо...

--------------------

+Quote Post
ale inter
коментар Oct 20 2009, 23:32
Коментар #149

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(radiinter @ Oct 21 2009, 12:09 AM) *
Отбора си е екстра.Играчите сакласни и това си личи в калчото.Проблема е в главите им и не се вижда как това може да се преодолее.Щом и майстор в психо въздействието като Жозе не успява заеби.

Ради какво си е екстра в отбора,класни играчи ,Суасо ако сам на мястото на Морати няма да го пусна с самолет да мине през Милано,ами оная плява дето е на пейката и само лапа пачки,айде дане изброявам имена то си ги знаеме всички кои са.
п.п.Стига ве бой сан 77,ебах те уроки 1 година да траят ли,да идат на ходжа тогава или там кот е.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
hool-curvool
коментар Oct 20 2009, 23:33
Коментар #150

hoolie

Коментари: 4,444
Регистриран: 20-June 09
Потребител No.: 1,530

Важното е да има форумни битки мейтс

107952_orig.gif

--------------------
What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:38
Коментар #151

Moderator

Цитат(ale inter @ Oct 21 2009, 12:32 AM) *
Ради какво си е екстра в отбора,класни играчи ,Суасо ако сам на мястото на Морати няма да го пусна с самолет да мине през Милано,ами оная плява дето е на пейката и само лапа пачки,айде дане изброявам имена то си ги знаеме всички кои са.
п.п.Стига ве бой сан 77,ебах те уроки 1 година да траят ли,да идат на ходжа тогава или там кот е.

Така е братле но то затова се и вижда Жозе колко разчита на играчи като Суазо и Виера.Пуска ге само когато няма други опции.Аз говоря за хората на които наистина се разчита да носят отбора.Имаме добър гръбнак от играчи като Сезар,Майкон,Санети,Камбиасо,Станко.Покрай тях още качествени играчи като Снайдер,Милито и Етоо затова според мен селекцията ни е най-малкия проблем.Вижда се в калчото с каква нагласа излизаме как се бориме и какви невъзможни резултати сме обръщали.Тези футболисти са показали какво могат и точно заради това всички сме изумени от това което правят в Европа.За мен проблема е в главите им.

+Quote Post
C-Murder
коментар Oct 20 2009, 23:38
Коментар #152

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Моуриньо ако не ни класира за 1/18 финали, направо да си събира багажа, не ми издържат нервите вече!
Не може преди всеки мач да казваш : "Important game but not decisive" и момчетата да имат нужната мотивация за победа, щом дори треньорът им не смята така. Кой е решителният мач тогава, ако не задължителните домакинства - гостуването на Барса ли.. а като е решителен, ще го спечелим ли или ще се извиняваме с лошия късмет като с Юнайтед. Нямало слаби отбори вече - Анартозис, Панатинайкос, Вердер, Динамо Киев и Рубин откога станаха от нашата черга, откога имат такъв бюджет, играчи и успехи, че да ни играят като равен с равен и да ни правят за смях пред цяла Европа. 8 поредни мача без победа, докога.. !? Остана ли нещо, с което да се оправдаем - съдиите срещу Ливърпул ли не бяха, Бурдисо ли, Манчини ли, Ибрахимович, че не вкарвал ли, късмета ли.. какво му липсва на тоя отбор, че не се получава, мамка му.. Вие, колеги, отговори имате ли или само ще си плюем, защото аз сили повече за критики нямам - всичко е казано отдавна, но отборът продължава да я кара през просото, а ние феновете - да се псуваме помежду си.

Анализ на мача няма да правя, прекалено много ме боли от видяното, а по-лошото е, че явно оправия няма => думите са бесмислени, докато не дойде ред на действията. Интер трябва на всяка цена да се класира напред, но дори и това да не се случи, всеки един от нас е длъжен да брани честта на отбора, който ни носи толкова радост и емоции.

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:42
Коментар #153

Moderator

Мърдър не обръщай внимание на тези изказвания на Жозе.Той много добре съзнава важността на мача.Единственото което се опитва да постигне с това е да свали напрежението от играчите защото той още по-добре от нас усеща как им се наливат краката с олово когато играят в този турнир.

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:46
Коментар #154

Moderator

Треньорът на Интер Жозе Моуриньо заяви след домакинския хикс 2:2 с Динамо Киев, че ответния двубоя в Украйна ще реши всичко в групата, след като нерадзурите са на последно място след първите три кръга.

„Това бяха напълно различни мачове срещу отбори с различни стилове, така че е различно да идеш в Генуа и да вкараш в петата минута, в сравнение с това да получиш ранен гол”, коментира Специалния.

„Мисля, че мачът в Киев ще е по-лесен за нас от този. Хареса ми агресията, но ние не бяхме концентрирани достатъчно при статичните положения. Динамо винаги беше опасен при контрите и резултатът е заслужен. Знаехме, че техните нападатели са бързи и че Шевченко е в отлична форма, много по-добра от тази, в която беше в Челси или Милан.”

„Направихме равенство с Барселона, което не е толкова драматично. Имахме проблеми в Казан и сега се видя, че те са силен отбор. Мачът срещу Динамо също беше труден. Никой не очакваше Барса да падне у дома, но това се случи.”

„Това е изключително трудна група и много балансирана. Трябват ни още шест точки и срещата в Киев ще бъде мачът на живота ни. Равенството може да не е достатъчно, а загубата ще означава, че всичко за нас е свършило. Знаем, че трябва да бием”, каза още Моуриньо.

Мърдър ето го изказването което чакаш.

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Oct 20 2009, 23:51
Коментар #155

Guests

Цитат(C-Murder @ Oct 21 2009, 12:38 AM) *
Моуриньо ако не ни класира за 1/18 финали, направо да си събира багажа, не ми издържат нервите вече!
Не може преди всеки мач да казваш : "Important game but not decisive" и момчетата да имат нужната мотивация за победа, щом дори треньорът им не смята така. Кой е решителният мач тогава, ако не задължителните домакинства - гостуването на Барса ли.. а като е решителен, ще го спечелим ли или ще се извиняваме с лошия късмет като с Юнайтед. Нямало слаби отбори вече - Анартозис, Панатинайкос, Вердер, Динамо Киев и Рубин откога станаха от нашата черга, откога имат такъв бюджет, играчи и успехи, че да ни играят като равен с равен и да ни правят за смях пред цяла Европа. 8 поредни мача без победа, докога.. !? Остана ли нещо, с което да се оправдаем - съдиите срещу Ливърпул ли не бяха, Бурдисо ли, Манчини ли, Ибрахимович, че не вкарвал ли, късмета ли.. какво му липсва на тоя отбор, че не се получава, мамка му.. Вие, колеги, отговори имате ли или само ще си плюем, защото аз сили повече за критики нямам - всичко е казано отдавна, но отборът продължава да я кара през просото, а ние феновете - да се псуваме помежду си.

Анализ на мача няма да правя, прекалено много ме боли от видяното, а по-лошото е, че явно оправия няма => думите са бесмислени, докато не дойде ред на действията. Интер трябва на всяка цена да се класира напред, но дори и това да не се случи, всеки един от нас е длъжен да брани честта на отбора, който ни носи толкова радост и емоции.

Значи за нищо на света не бих си позволил да критикувам Жозе, дълбоко се съмнявам че не ги мотивира достатъчно и също така дълбоко се съмнявам че Санети или Камбиасо например имат нужда от мотивация... Като му чета интервютата се уверявам всеки път колко умен човек е, не се съмнявам и в уменията му като треньор, така че ето един отговор.... За другото да те попитам бюджета ли е най-важното??? Слаби отбори няма, с някои изключения които са в другите групи, в нашата такъв отбор няма, ще видите че Динамо ще завършат поне наравно с Барса, но както и да е, няма да споря по този въпрос, ясно е че с тия пари дето се хвърлят, трябва да побеждаваме... Оправдания няма по принцип, а и аз като фен не ги търся, еми не можахме да победим това е, честно казано и при двата им гола имаше голяма доза късмет, при първия гредата помогна, при втория Лусио им помогна, кой да знае, в крайна сметка момчетата не са магьосници.... абе много драматизирате според мен, ама това си е мое мнение, не искам да го насаждам, ще видим какво ще стане другите мачове....

+Quote Post
Ultras
коментар Oct 20 2009, 23:55
Коментар #156

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

мача нямаше как да го гледам и за това ще коментирам това което видях от малкия репортаж по ПРО БГ - Лусио е мега най-голямото дърво(топката неможе да оцели),а със Суазо могат да отворят фирма за дърворезба !

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Oct 21 2009, 00:15
Коментар #157

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Суазо как можа да го пропусне онова положение ОТ ДВА МЕТРА... ДУМИ НЯМАМ, ТО ПА БИВА БИВА САКАТЛЪК, АЗ ДА БЯХ, ЩЯХ ДА ГО ВКАРАМ... НЗ ОТ КОЛКО ВРЕМЕ НЕ СЪМ СЕ ЯДОСВАЛ ТАКА!!!
Тоя Балотелли паа друг... само от засада ми вкарва, какво сериозно друго направи?!?
И какъв е извода? От предния мач една точка, от този една, от следващия една, от по-следващия една... Ще стане бройка... yeah.gif

+Quote Post
Ultras
коментар Oct 21 2009, 00:17
Коментар #158

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(XxXDead_worlDXxX @ Oct 21 2009, 01:15 AM) *
Тоя Балотелли паа друг... само от засада ми вкарва, какво сериозно друго направи?!?

Балотели даже не беше в групата biggrin.gif

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Matrix
коментар Oct 21 2009, 00:24
Коментар #159

Интер Маняк

Коментари: 918
Регистриран: 16-July 06
Град: Plovdiv
Потребител No.: 62
Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix

Прочетох само част от мненията ви,с някои съм съгласен,с други не толкова.Както каза Жозе мача в Киев наистина ще реши групата до голяма степен.Аз вярвам в него,вярвам и в играчите,но има едно изключение и няма да си замълча тоя път.ЛУСИО Е ОЛИГОФРЕН! Това е мойто мнение и не ме интересува,че сега Кинтериста ще изкочи и ще почне да говори колко впечатляваща визитка имал и че бил капитан на Бразилия.Още 1 път за мен ЛУСИО Е ОЛИГОФРЕН!Имаме централни защитници от световна класа като Самуел,Киву и Кордоба и вместо това недоразумение да се мъчи да играе пред Жулио,трябва Киву да си се върне в центъра с Валтер.Кордоба дето е 1,73 висок ми вдъхва много повече спокойствие!Защо Интер е орисан винаги да има поне по 1 бездарник в отбрана?!?Тъкмо се оттървахме от бурдисо и сега си натресохме сами тоя бастун,само щото не успяхме да вземем милион пъти по-класния Рикардо Карвальо.По-добре да не бяхме купували никои..
Това е от мен,вярвам в играчите ни и в треньора и дори само заради името и щото сме гранд(макар и спящ,както някой вече каза) ще се класираме.Но специално Лусио си остава олигофрен и не само опитите му да спечели златната обувка през годините ме убеждават.Тия изпълнения със засилка,когато тръгва да изчисти топката и не я уцелва.Там се крие неговата ОЛИГОФРЕНИЯ и нашето нещастие,приятели.Лека нощ от мен,който иска нека ме напсува,но капитана на Бразилия със респектиращата визитка отново си остава ОЛИГОФРЕН!

--------------------
IO SONO INTERISTA!!!

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Oct 21 2009, 00:35
Коментар #160

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Цитат(Ultras @ Oct 21 2009, 01:17 AM) *
Балотели даже не беше в групата biggrin.gif

Извинявай, толкова се изнервих, че нз какво пиша...
Суазо исках да кажа, ама както и да е, нищо не е решено още, но ще е трудно! Все пак поне не загубихме

+Quote Post

12 страници V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 09:15 PM
Buy sports equipment online