IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

12 страници V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Динамо Киев (Шампионска Лига), 2:2
Guest_Ricardo_*
коментар Oct 20 2009, 22:58
Коментар #121

Guests

Цитат(kinterista @ Oct 20 2009, 11:56 PM) *
Изчезвай! Изчезвайте всички песимисти! Оставете ме сам,сам с моят Интер! Ще викам и ще се надявам докато не остане и последна възможност! Ще се класираме,играхме много силно тази вечер! Малшанса ни попречи,но ще продължим! Голям мач!

По-добре ти изчезни.Не може 3 мача да нямаме победа и в трите мача да сме надиграни и да сме доволни на тези 3 точки.Как да вярвам с тази игра която показахме че нещо може да направим...
Go to the top of the page

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 22:59
Коментар #122

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(kinterista @ Oct 20 2009, 11:52 PM) *
Ти си обречен да не си фен на Интер Ради! Не се обиждай,ама този отбор ще успее в лигата,още тази година! И С ТАЗИ ИГРА!

ХАХАХАХАХАХА айде легай си кво ще кажеш?

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 20 2009, 22:59
Коментар #123

Интер , само Интер има за мен!

Група: Members

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(Dob4Y @ Oct 20 2009, 11:56 PM) *
БРАВО БЕ ХИТРЕЦО и те избяха 100 км и какво ?! Незнам краставичар ама може дини да продаваш на някой селски път ... Но щом ти искаш такъв Интер да гледаш който 3 паса неможе да направи цял мач ... ЕВАЛА !

И ти се разкарай! Ти такъв мач не си гледал ве моето момче! Този мач и на финал няма да го видиш! Знаеш колко си зле? Не можеш да видиш футбола,и никога няма да го видиш! Какво като направихме равен? Барса паднаха от Рубин у дома! Какво да направят те сега а? Има и по-зле! Така,че изчезни,ако смяташ да нападаш отбора! Моля следващият да е по-внимателен към играчите!

--------------------

+Quote Post
Scofield
коментар Oct 20 2009, 23:00
Коментар #124

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Цитат(Boy_San77 @ Oct 20 2009, 11:50 PM) *
един такъв отбор на средно европейско ниво победи Барселона на техен терен, слезте на земята, нито Рубин нито Динамо са за подценяване, Дженоа изобщо не може да се сравнява с тях, Динамо си игра по своя начин и си взе своето....

Абе хайде моля ти се.До толкова ли паднахме ,че да треперим от отбори като Динамо Киев и Рубин Казан.Вярно е , че щом са стигнали до тук , значи са показали някакви качества , но ние сме ГРАНД.Спящ , но ГРАНД.Отбор с една класа над отбори като Рубин и Динамо.За жалост обаче показваме , че тази "класа" е само на теория.На терена не показахме с нищо , че сме ИНТЕР.Пак казвам...за мен е необяснимо представянето ни в този турнир и ако продължаваме в същия дух ще слезем на нивото на Динамо , Рубин и т.н sad.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Oct 20 2009, 23:00
Коментар #125

Guests

Цитат(radiinter @ Oct 20 2009, 11:55 PM) *
Хахахахаха пич неможеш да ме убедиш че това което се случва е нормално.Това че очакваме Интер да побеждава такива отбори не означава че ги подценяваме.

Аз не съм казал че е нормално, просто ме дразнят масовите коментари че такива отбори като Рубин и Динамо нямат шансове и едва ли не всичко е ясно, ама както се вижда не е така, за Рубин знаех още от начало че имат потенциал, сега онова 1 на 1 изглежда доста добре миналия мач, да не стане така че и Динамо да треснат Барса и тогава ще си говорим кой какви очаквания е имал...

+Quote Post
Campione!
коментар Oct 20 2009, 23:01
Коментар #126

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH!

Коментари: 3,569
Регистриран: 30-November 08
Град: Канзас сити
Потребител No.: 711

QUOTE(kinterista @ Oct 20 2009, 11:56 PM) *
Изчезвай! Изчезвайте всички песимисти! Оставете ме сам,сам с моят Интер! Ще викам и ще се надявам докато не остане и последна възможност! Ще се класираме,играхме много силно тази вечер! Малшанса ни попречи,но ще продължим! Голям мач!

Първо нямаш право да ме пъдиш от форума wink.gif
Второ докога ще се самозалъгваш,че сме играли добре днес? Всеки втори пас грешен,куп жълти картони и гол на централния ни защитник.
Ами я кажи Ето'о колко правилно спряни топки имаше днес ? Просто перфектен мач !

--------------------
With Blue Heart

----------------------------------------------------
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
"It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask."

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 20 2009, 23:02
Коментар #127

Цитат(radiinter @ Oct 20 2009, 11:59 PM) *
ХАХАХАХАХАХА айде легай си кво ще кажеш?

Защо? Аз съм в еуфория! Страхотен мач! Какво искате? ПОБЕДА? Няма да я имате! Знаете ли защо? Защото вие сте винови! Не сте достатъчно фенове! Ако бяхте вярвали повече,можеше и да бием! Аз съм без глас,идваха ченгета и какво? Ще се класираме,това ще стане! Който не вярва и не скача е миланист!

--------------------

+Quote Post
Nikolov
коментар Oct 20 2009, 23:03
Коментар #128

Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни

Коментари: 4,863
Регистриран: 22-January 07
Град: до морето
Потребител No.: 264
Любим Играч: Materazzi , Zanetti

Цитат(kinterista @ Oct 20 2009, 11:59 PM) *
И ти се разкарай! Ти такъв мач не си гледал ве моето момче! Този мач и на финал няма да го видиш! Знаеш колко си зле? Не можеш да видиш футбола,и никога няма да го видиш! Какво като направихме равен? Барса паднаха от Рубин у дома! Какво да направят те сега а? Има и по-зле! Така,че изчезни,ако смяташ да нападаш отбора! Моля следващият да е по-внимателен към играчите!

И неща да ти кажа да виждам такъв мач и ся какво Барселона паднаха и ние трябва да се във еуфория ли бе ? Защо не вземеш да си махнеш очилата и да почнеш да гледаш обективно на нещата . Каква игра имахме неска ?! Незнам моя съвет е да спряш наркотиците ...

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:04
Коментар #129

Moderator

Цитат(Ricardo @ Oct 20 2009, 11:58 PM) *
Не може 3 мача да нямаме победа

Само да те поправя.8 мача нямаме победа.

+Quote Post
ale inter
Коментар #130

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Еи по спокойно бе момчета,хубавото е че незагубихме мача,от тук насетне трябва дасе стегнем и да вземем минимум 2 мача,играта няма да я коментирам.Дано през зимата се отървем от не качествените футболисти в отбора и да направим някаква селекция,може даса 2 ма ама качетвенни играчи,лека нощ и FORZA INTER!!!

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
Коментар #131

Guests

Цитат(kinterista @ Oct 21 2009, 12:02 AM) *
Защо? Аз съм в еуфория! Страхотен мач! Какво искате? ПОБЕДА? Няма да я имате! Знаете ли защо? Защото вие сте винови! Не сте достатъчно фенове! Ако бяхте вярвали повече,можеше и да бием! Аз съм без глас,идваха ченгета и какво? Ще се класираме,това ще стане! Който не вярва и не скача е миланист!

В еуфория бил хахахахахахах къциии

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:06
Коментар #132

Moderator

Цитат(kinterista @ Oct 21 2009, 12:02 AM) *

хахахах и кво като се класираме бе?Ние всяка година се класираме и кво?Боли ме кура че Барса са паднали.Ти тях не ги мисли,те вече взеха една победа.Всъщност всички взеха победа без...........ИНТЕР.

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:09
Коментар #133

Moderator

Цитат(ale inter @ Oct 21 2009, 12:04 AM) *
Дано през зимата се отървем от не качествените футболисти в отбора и да направим някаква селекция,

Отбора си е екстра.Играчите сакласни и това си личи в калчото.Проблема е в главите им и не се вижда как това може да се преодолее.Щом и майстор в психо въздействието като Жозе не успява заеби.

+Quote Post
stefan
коментар Oct 20 2009, 23:10
Коментар #134

Редовен Интерист

Коментари: 382
Регистриран: 23-February 09
Град: SLIVEN
Потребител No.: 982

Цитат(radiinter @ Oct 20 2009, 11:49 PM) *
Този отбор е обречен в Европа.

Ти си обречен да не си фен на Интер Ради! Не се обиждай,ама този отбор ще успее в лигата,още тази година! И С ТАЗИ ИГРА!

на някой тука им липсва трезвата преценка ! колкото да се опитвам да запазя добрия тон,не съм съгласен,за "страхотната игра"!!! и аз пожелавам на момчетата,да успеят още тази година,но така просто не виждам как....

--------------------

+Quote Post
kinterista
Коментар #135

Цитат(Ricardo @ Oct 21 2009, 12:04 AM) *
В еуфория бил хахахахахахах къциии

Слушай ве,другият! Ти ще предадеш отбора за два лева,знаеш ли,че аз знам това? Дори и да бяхме загубили днес,аз щях да съм доволен! Защото видях отбора задружен и готов на всичко за победа! Вие не го видяхте! За това сме различни,някой виждат това,други не! Едни искат победа, за да се пъчат , че са от Интер! Други като мен, искат игра като тази и дух като този! Да се чувстват истински интеристи!Горди от това,че са видяли това заради което са с отбора? Останалите да се махат,вън фалшивите интеристи! Нека дадем път на тези,които обичат Интер истински! Дано се родите такива,пожелавам ви го!

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
Коментар #136

Guests

Цитат(radiinter @ Oct 21 2009, 12:06 AM) *
хахахах и кво като се класираме бе?Ние всяка година се класираме и кво?Боли ме кура че Барса са паднали.Ти тях не ги мисли,те вече взеха една победа.Всъщност всички взеха победа без...........ИНТЕР.

Ми мен пък ме боли кура като не се класираме или като отпаднем на осминафиналите... някои хора не живеем за ШЛ, нека задминем Мулан по титли в Италия пък вие си ревете за тъпата ШЛ... ебати драмите вече станаха dieinbin.gif

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Oct 20 2009, 23:11
Коментар #137

Guests

Цитат(radiinter @ Oct 21 2009, 12:09 AM) *
Отбора си е екстра.Играчите сакласни и това си личи в калчото.Проблема е в главите им и не се вижда как това може да се преодолее.Щом и майстор в психо въздействието като Жозе не успява заеби.

Да проблема е психологически,а не футболен.И вече все повече се отчайвам,че този проблем ще се отстрани sad.gif

+Quote Post
niki.st
коментар Oct 20 2009, 23:11
Коментар #138

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Нека не нападаме никой от сега.Има още три мача до края,групата е завързана,всичко е възможно.Може да се стигне дори дотам Интер и Барса да отпаднат.
Мисълта ми е нека изчакаме оставащите три мача,пък тогава да правиме анализи,да даваме оценки и прочие.
Ясно е че не всеки път играта на отбора е каквато на нас ни се иска,но това е футбола,клиширано звучи,но в ШЛ слаби отбори няма.Динамо няма да дойде,да пусне 2,3 гола да си направи снимчици в Милано и да си тръгне.

--------------------

+Quote Post
Scofield
коментар Oct 20 2009, 23:13
Коментар #139

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Цитат(Boy_San77 @ Oct 21 2009, 12:10 AM) *
Ми мен пък ме боли кура като не се класираме или като отпаднем на осминафиналите... някои хора не живеем за ШЛ, нека задминем Мулан по титли в Италия пък вие си ревете за тъпата ШЛ... ебати драмите вече станаха dieinbin.gif

Не става дума за печелене на ШЛ.Реално погледнато шанса това да се случи е минимален.Въпроса е , че излагаме за пореден път на европейска сцена.Такова представяне срами не само футболистите ни , но срами името ИНТЕР!Пак казвам...на отбор от нашето ниво НЕ МУ ПРИЛЯГА ДА ИГРАЕ КАТО РАВЕН С РАВЕН С ОТБОРИ КАТО ДИНАМО И РУБИН!
И на мен честно казано не ми дреме толкова за трофея...дреме ми за представянето на отбора , а то не е никак доволно!

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 20 2009, 23:16
Коментар #140

Moderator

Цитат(Boy_San77 @ Oct 21 2009, 12:10 AM) *

Аз също не живея със ШЛ.За мен най-важното е да продължаваме да сме на върха в Италия.Не може обаче резултатите срещу отбори като Анортозис,Динамо и Рубин да ги приемаме равнодушно.

+Quote Post

12 страници V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 10:34 PM
Buy sports equipment online