Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
Те ни изпуснаха не ние тях..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
1. FC Barcelona 4т.
2. Dynamo Kiev 4т. 3. Rubin Kazan 4т. 4. Inter Milan 3т. 04.11.2009 Rubin Kazan FC Barcelona 04.11.2009 Dynamo Kiev Inter Milan 24.11.2009 Rubin Kazan Dynamo Kiev 24.11.2009 FC Barcelona Inter Milan 09.12.2009 Dynamo Kiev FC Barcelona 09.12.2009 Inter Milan Rubin Kazan -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Толко си можем.Вече се примирих.Неможе футболист от Интер на празна врата да ми рита в аут ! Видяхте кой я ритна, нали ? А пък и Снайдер неможа накрая да центрира...Няма да коментирам повече,просто съм адски бесен в момента.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Ножа опря до кокала...
-------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Не знам , просто не знам какво става с отбора , когато играе в ШЛ.
Или еуфорията от мача с Дженоа е била огромна и сме подценили отбора на Динамо , или турнира ни е омагьосал така , че да играем като равен с равен с някакви "отборчета" от средно европейско ниво. Суазо показа защо не се разчита на него...горкият той...бая псувни си изяде ![]() Горе главите...ще продължим! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Групата става много успорвана и интересна,от тук нататък става доста трудно за Интер.Този мач влизаше в графа "задължителни три точки",но за съжаление не успяхме и сега трябва да гоним задължителни три точки в Киев,както и победа срещу Рубин за да се надяваме на нещо.
Все още не вярвам,срамота ще бъде Интер да отпадне още в групите с оглед амбициите на отбора. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вместо да идвам вземи сам по гъза се ритни ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,863 Регистриран: 22-January 07 Град: до морето Потребител No.: 264 Любим Играч: Materazzi , Zanetti ![]() |
АХАХАха бях сигурен че този линк ще има нещо общо с нашите тифози ти кога ще започнеш да коментираш играта ни даден играч и т.н. .В момента никой не го ебе дали са хвърлили мотор , трактор или някои лодка по трибуните -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 382 Регистриран: 23-February 09 Град: SLIVEN Потребител No.: 982 ![]() |
блядките просто ни изпуснаха,особено през първото полувреме ! а къде остана играта от събота вечер,незнам. а си мислех,че сме напипали ритъма......
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Този отбор е обречен в Европа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
За отпадане , няма да отпаднем , СИГУРЕН СЪМ! Въпроса е , че 8-ми пореден мач нямаме победа в този турнир.
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
че да играем като равен с равен с някакви "отборчета" от средно европейско ниво. един такъв отбор на средно европейско ниво победи Барселона на техен терен, слезте на земята, нито Рубин нито Динамо са за подценяване, Дженоа изобщо не може да се сравнява с тях, Динамо си игра по своя начин и си взе своето.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Те ни изпуснаха не ние тях.. Слушай ве ей,момченце песимистично! Ти ако си интерист,аз съм краставичар! Разбра ли ме? Не искам да слушам,че сме играли слабо,че сме били неподготвени! Избягахме 100 км.тази вечер! Всички бяхме на 200%! Аз съм в истерия! Няма такъв мач? Искам да вдигнете обора с викове ей!!!!!!!!!!! Рубин бият в Барса! Сещате ли се? Няма слаби отбори в лигата! Коитои да сме ние,играем на 200! Тази вечер играхме така,аз съм доволен! Искам такъв Интер да виждам,разбрахте ли ме? Съдията беше смешник,не се оправдавам с него,но беше смешник! Помощника му от горната страна също! Гледаме напред,много сериозни мачове до края! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Остава ни просто да разчитаме на шанса и късмета.Това е ..... С тази игра не ми се мисли какво и КАК ще печелим от тук нататък.Срещу Динамо в Киев ,най-много да ги излъжем за 1-1 или по случайност 0-1, Барса ням да ги коментирам ,а срещу Рубин.Като ги гледам срещу Барса на КАМП НОУ направо изтръпвам.Групата се очертава буквално четворна и можем само да се надяваме
Друг е върпсоът ,че в този мач се видя ,че толкова си можем.На Мунтари сигурно му бяха точни коло 25% от пасовете.Добре ,че излезе.И какво като излезе.Влезе Суазо ,че да не уцели хубавата празна врата.Снайдер не мога да го виня ,раздаде се на макс.Какво да кажа .Браво на Санети.Майкон,Самуел,Киву,Камбиасо и Деян.Ето'о също се опита да направи нещо,но имаше само едно чисто положение,което за жалост не вкара.Трябва да бием в Киев и после срещу Рубин.НЕ знам как (ИДЕЯ СИ НЯМАМ),но трябва да ги излъжем някакси.Нали за това сме италианци и треньор ни е Жозето!.Поне по хитрост да ги бием.А какво ще правим на светлия 24 ноември направо не ми се мисли ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Този отбор е обречен в Европа. Ти си обречен да не си фен на Интер Ради! Не се обиждай,ама този отбор ще успее в лигата,още тази година! И С ТАЗИ ИГРА! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Ако сте доволни на тая игра пази Боже...
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
един такъв отбор на средно европейско ниво победи Барселона на техен терен, слезте на земята, нито Рубин нито Динамо са за подценяване, Дженоа изобщо не може да се сравнява с тях, Динамо си игра по своя начин и си все своето.... Хахахахаха пич неможеш да ме убедиш че това което се случва е нормално.Това че очакваме Интер да побеждава такива отбори не означава че ги подценяваме. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Слушай ве ей,момченце песимистично! Ти ако си интерист,аз съм краставичар! Разбра ли ме? Не искам да слушам,че сме играли слабо,че сме били неподготвени! Избягахме 100 км.тази вечер! Всички бяхме на 200%! Аз съм в истерия! Няма такъв мач? Искам да вдигнете обора с викове ей!!!!!!!!!!! Рубин бият в Барса! Сещате ли се? Няма слаби отбори в лигата! Коитои да сме ние,играем на 200! Тази вечер играхме така,аз съм доволен! Искам такъв Интер да виждам,разбрахте ли ме? Съдията беше смешник,не се оправдавам с него,но беше смешник! Помощника му от горната страна също! Гледаме напред,много сериозни мачове до края! БРАВО БЕ ХИТРЕЦО и те избяха 100 км и какво ?! Незнам краставичар ама може дини да продаваш на някой селски път ... Но щом ти искаш такъв Интер да гледаш който 3 паса неможе да направи цял мач ... ЕВАЛА ! Аз не съм в истерия аз съм бесен от тази игра.... и сме тръгнали ШЛ да печелим едва ли ще стане скоро -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако сте доволни на тая игра пази Боже... Изчезвай! Изчезвайте всички песимисти! Оставете ме сам,сам с моят Интер! Ще викам и ще се надявам докато не остане и последна възможност! Ще се класираме,играхме много силно тази вечер! Малшанса ни попречи,но ще продължим! Голям мач! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 04:42 PM |