IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

9 страници V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Дженоа - Интер (Серия А), 0:5
niki.st
коментар Oct 12 2009, 17:41
Коментар #21

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Трудно гостуване,но титлата минава и през такива тежки изпитания.Дано успеем да измъкнем трите точки.

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Oct 12 2009, 20:51
Коментар #22

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

В) Пускайте отговорите си в предназначената за целта тема.Всеки офтопик ще бъде премахван

+Quote Post
inter_fen
коментар Oct 12 2009, 21:11
Коментар #23

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Ти приятел,не е лошо да се замисляш преди да пишеш.Ти искаш хората да те уважават,въпреки че си леко различен,а ти не уважаваш различните от нас.Такива глупави изказвания са правили Американците преди 30 години.

Мача ще го вземем,гаранция ти давам.

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 12 2009, 21:18
Коментар #24

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(XxXDead_worlDXxX @ Oct 12 2009, 09:51 PM) *
Не знам откъде да започна. Толкова много неща мога да кажа smile.gif
Обидило ви е това за расизма (дори и да не сте негри). Ама я се замислете малко... от къде е тръгнала Чумата? От къде е тръгнал коварния СПИН? Откъде са се породили изобщо такива неприятни и гнусни болести? В Африка, при невинните негри. Не казвам, че имам нещо против да умра (да се отърва), напротив - за мен това ще е избавление, но има хора, които искат да живеят, хора, за които това е меко казано ужас... Сега ще кажете - "Климатът там е неподходящ". Ама я вижте Русия - колко са ниски температурите, но пак е силна държава (една от най-силните), САЩ с тези прослолути торнадота и вълни цунами (те също са силна държава), Япония - с ежедневни и ужасни земетресения... и пак са най-напред с техниката smile.gif Никой не е легнал да се оплаква, както негрите. Да - изказването може да се нарече "Гнусно", но това точно е гнусната истина. В този мрачен свят почти всяка истина е гнусна и боли. Не ме разбирайте погрешно! Не се опитвам да накарам йикой да не обича негрите, има и нормални хора от тяхната раса, само дето са рядкост... и не мислете както повечето мислят - това, че Мишел Платини смята, че разсизма е глупав, не значи, че и другите би трябвало да мислят по същия този начин smile.gif замислете се с вашите глави, а не с нечии чужди! Събудете се - сънят е хубаво нещо, но не трябва да се прекалява. В никакъв случай не се опитвам да кажа, че аз съм най-мъдрият, най-умният и т.н. Точно обратното - сега като съм в ново училище и като забелязвам колко интелигентни хора има покрай мен, които преспокойно биха могли да ме напъхат в джоба си, направо ми иде да се хвана за главата! (Като изключим малката особеност - всички спат...)
Видях едно мнение, в което се споменаваше за наказание. Хора - мина средновековието. Вече не е както преди - всички да мислят еднакво, един различен, и хайде да го обезглавим/удавим/обесим/изгорим на клада. Пример - Галилей (не съм сигурен дали в случая беше точно той). Всички други са казвали, че земята не се върти, само той е твърдял обратното. И най-накрая са го наказали със смъртна присъда. Не искам да кажа да не ме наказват... щом така е най-редно - нека... smile.gif ще ме боли безкрайно много, но като няма друг изход...
Лошото е, че най-накрая, в примера ми, се оказва, че земята наистина се върти... Вече не знам за кой път пиша нещо, някой ме плюе, и после го разяснявам като на третокласници... четете по-внимателно коментарите ми, ако трябва повече от 1 път, защото в тях понякога има много истини smile.gif (не целя да се правя на мъдър).
П.п.: Kinterista, имам едно питане към теб... само че искам да ми отговориш честно и искрено, без лъжи - наистина ли си помисли, наистина ли ти мина през ума, наистина ли ти хрумна някаква елементарна и малка нишка дори... че съм за Дженоа? Ако е така - жалко за някои от изключително добрите и верни коментари от твоя страна, които прочетох с възхищение... дано наистина не съм се заблуждавал за теб!!! Дано...
Forza Inter! smile.gif s_inter.gif

Еми ти сам го каза ве брато: Мача за мен е 1 / 2 . Предричаш победа за Дженоа! И победа за нас. Как да разбирам това? Как е възможно да педречеш загуба за отбора на твоето сърце? Нали затова сме фенове,да викаме за победата! Какъв е смисълът от нас,ако предричаме загуба? Ти ми оговори!
Не ми говори за формата на отбора. Ние сме Интер и всеки мач играем за победа! Как може да предричаш загуба?

--------------------

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Oct 12 2009, 22:01
Коментар #25

Старо Куче Интерист

Казах, че няма да се случи Х, не че ще загубим! Т.е. нещо като 1 - 19 %, Х - 1 %, 2 - 80 % възможно. ОК? smile.gif
Forza Inter! 107952_orig.gif

+Quote Post
Cruz
коментар Oct 13 2009, 05:03
Коментар #26

Баче Кико

Коментари: 4,334
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

деад нещо си ся и аз имам сериозно питане към теб
кога ще спреш да спамиш форума с тъпизмите си?
п.с. обмисляш ли да сложиш краи на живота си?

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 13 2009, 08:10
Коментар #27

Цитат(XxXDead_worlDXxX @ Oct 12 2009, 11:01 PM) *
Казах, че няма да се случи Х, не че ще загубим! Т.е. нещо като 1 - 19 %, Х - 1 %, 2 - 80 % възможно. ОК? smile.gif
Forza Inter! 107952_orig.gif

По-тъпо оправдание не бях чувал! Ама наистина! Че и се опитваш да се измъкнеш...........според мен не си наред нещо!

--------------------

+Quote Post
CTPAHEH
коментар Oct 13 2009, 08:25
Коментар #28

Интер Фен

Коментари: 666
Регистриран: 13-November 08
Град: Златитрап
Потребител No.: 679
Любим Играч: Zanetti

@Dead дай да се разберем сега за нещо.Твоя проблем е във негрите като цяло или към тези от Африка?Предполагам мнението ти е изцяло за всички,защото Балотели си е родом от Италия,но тъй като и него него наплю явно проблема ти е с всички.Дали случайно знаеш онези "невинни" негри как изобщо са се заразили от ИЗКУСТВЕНО създадения вирус?Сигурно преди тридесет години са били доста напреднали с микро-биологията ти как мислиш?

...Не се опитвам да накарам никой да не обича негрите, има и нормални хора от тяхната раса, само дето са рядкост...

Тук си правя извод,че може и някой да ти допадне,но явно първо трябва да се опознаете на по чашка.
Няма да е лошо да дадеш някакво обяснение(поне на мен ще ми е крайно любопитно) на по-горното изречение.Хем не ги харесваш,хем имало и нормални.

По темата: sry за offtopic.gif

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 13 2009, 12:29
Коментар #29

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(XxXDead_worlDXxX @ Oct 12 2009, 09:51 PM) *
Не знам откъде да започна. Толкова много неща мога да кажа smile.gif
Обидило ви е това за расизма (дори и да не сте негри). Ама я се замислете малко... от къде е тръгнала Чумата? От къде е тръгнал коварния СПИН? Откъде са се породили изобщо такива неприятни и гнусни болести? В Африка, при невинните негри. Не казвам, че имам нещо против да умра (да се отърва), напротив - за мен това ще е избавление, но има хора, които искат да живеят, хора, за които това е меко казано ужас... Сега ще кажете - "Климатът там е неподходящ". Ама я вижте Русия - колко са ниски температурите, но пак е силна държава (една от най-силните), САЩ с тези прослолути торнадота и вълни цунами (те също са силна държава), Япония - с ежедневни и ужасни земетресения... и пак са най-напред с техниката smile.gif Никой не е легнал да се оплаква, както негрите. Да - изказването може да се нарече "Гнусно", но това точно е гнусната истина. В този мрачен свят почти всяка истина е гнусна и боли. Не ме разбирайте погрешно! Не се опитвам да накарам йикой да не обича негрите, има и нормални хора от тяхната раса, само дето са рядкост... и не мислете както повечето мислят - това, че Мишел Платини смята, че разсизма е глупав, не значи, че и другите би трябвало да мислят по същия този начин smile.gif замислете се с вашите глави, а не с нечии чужди! Събудете се - сънят е хубаво нещо, но не трябва да се прекалява. В никакъв случай не се опитвам да кажа, че аз съм най-мъдрият, най-умният и т.н. Точно обратното - сега като съм в ново училище и като забелязвам колко интелигентни хора има покрай мен, които преспокойно биха могли да ме напъхат в джоба си, направо ми иде да се хвана за главата! (Като изключим малката особеност - всички спат...)
Видях едно мнение, в което се споменаваше за наказание. Хора - мина средновековието. Вече не е както преди - всички да мислят еднакво, един различен, и хайде да го обезглавим/удавим/обесим/изгорим на клада. Пример - Галилей (не съм сигурен дали в случая беше точно той). Всички други са казвали, че земята не се върти, само той е твърдял обратното. И най-накрая са го наказали със смъртна присъда. Не искам да кажа да не ме наказват... щом така е най-редно - нека... smile.gif ще ме боли безкрайно много, но като няма друг изход...
Лошото е, че най-накрая, в примера ми, се оказва, че земята наистина се върти... Вече не знам за кой път пиша нещо, някой ме плюе, и после го разяснявам като на третокласници... четете по-внимателно коментарите ми, ако трябва повече от 1 път, защото в тях понякога има много истини smile.gif (не целя да се правя на мъдър).
П.п.: Kinterista, имам едно питане към теб... само че искам да ми отговориш честно и искрено, без лъжи - наистина ли си помисли, наистина ли ти мина през ума, наистина ли ти хрумна някаква елементарна и малка нишка дори... че съм за Дженоа? Ако е така - жалко за някои от изключително добрите и верни коментари от твоя страна, които прочетох с възхищение... дано наистина не съм се заблуждавал за теб!!! Дано...
Forza Inter! smile.gif s_inter.gif

Абе ти си някакво много сбъркано същество.Обясни ми какво бощо имат негрите,климата,земетресенията и СПИН с темата ДЖЕНОА-ИНТЕР.Изобщо не ми дреме какво е виждането ти за света.Спри да спамиш темите,напълно сериозно ти го казвам.

+Quote Post
Faustico
коментар Oct 13 2009, 14:38
Коментар #30

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Че Дженоа ще изгори.. ще изгори. Но преди нея някой друг май ще напусне форума принудително. :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Oct 13 2009, 17:56
Коментар #31

Старо Куче Интерист

В) Пускайте отговорите си в предназначената за целта тема.Всеки офтопик ще бъде премахван.

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 13 2009, 17:59
Коментар #32

Айде дано видим Суазо титуляр! Двата лъва отпред са обещаващи!

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Oct 13 2009, 19:37
Коментар #33

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(kinterista @ Oct 13 2009, 06:59 PM) *

Айде дано видим Суазо титуляр! Двата лъва отпред са обещаващи!

Амин!
Да те поправя smile.gif
Лъвът и Пантерата в нападението на Интер - не просто обещаващо, животозастрашаващо! ultra_inter.gif

--------------------

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Oct 13 2009, 19:47
Коментар #34

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Един от няколкото гола на Суазо с нашата фланелка е именно срещу Дженоа, така че защо пък да не ги накаже отново ако се появи в игра. Дано го видим титуляр.

+Quote Post
INTERМilano
коментар Oct 13 2009, 20:10
Коментар #35

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Цитат(interboy @ Oct 13 2009, 08:37 PM) *
Амин!
Да те поправя smile.gif
Лъвът и Пантерата в нападението на Интер - не просто обещаващо, животозастрашаващо! ultra_inter.gif

А зад тях снайперчето c030.gif forza.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
Guest_method_*
коментар Oct 15 2009, 10:18
Коментар #36

Guests

Место е с червен картон, което е мн добре! Дженоа остават без дясното си крило! smile.gif

ФОРЗА ИНТЕР!! Нека видим и Арнаутович този мач! smile.gif

+Quote Post
Dr.Moratti
коментар Oct 15 2009, 14:13
Коментар #37

Il Dottore

Коментари: 4,621
Регистриран: 8-October 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,868
Любим Играч: Inter & Inter Primavera

Крайно време е Моуриньо да пусне в игра Суацо. За какво се борихме толкова много да го купим, а после само го давахме под наем. Той може да реши мача с Дженоа.

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 15 2009, 16:05
Коментар #38

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(method @ Oct 15 2009, 11:18 AM) *
Место е с червен картон, което е мн добре! Дженоа остават без дясното си крило! smile.gif

Освен това и опорния им халф Каржа онзи ден се е контузил.

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Oct 15 2009, 16:17
Коментар #39

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Да ама и нашия ЕТО'О се е контузил в приятелски мач на Камерун и по първи очаквания ще изгори за мачовете с Дженоа и Динамо Киев,което пък ни лишава от титулярната ни атака sad.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
ale inter
коментар Oct 15 2009, 18:28
Коментар #40

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

А тва е много лошо,сега и Ето'о ако се е контузил е е***** и късмета скапан.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post

9 страници V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 03:07 AM
Buy sports equipment online