Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Трудно гостуване,но титлата минава и през такива тежки изпитания.Дано успеем да измъкнем трите точки.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
В) Пускайте отговорите си в предназначената за целта тема.Всеки офтопик ще бъде премахван
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ти приятел,не е лошо да се замисляш преди да пишеш.Ти искаш хората да те уважават,въпреки че си леко различен,а ти не уважаваш различните от нас.Такива глупави изказвания са правили Американците преди 30 години.
Мача ще го вземем,гаранция ти давам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не знам откъде да започна. Толкова много неща мога да кажа ![]() Обидило ви е това за расизма (дори и да не сте негри). Ама я се замислете малко... от къде е тръгнала Чумата? От къде е тръгнал коварния СПИН? Откъде са се породили изобщо такива неприятни и гнусни болести? В Африка, при невинните негри. Не казвам, че имам нещо против да умра (да се отърва), напротив - за мен това ще е избавление, но има хора, които искат да живеят, хора, за които това е меко казано ужас... Сега ще кажете - "Климатът там е неподходящ". Ама я вижте Русия - колко са ниски температурите, но пак е силна държава (една от най-силните), САЩ с тези прослолути торнадота и вълни цунами (те също са силна държава), Япония - с ежедневни и ужасни земетресения... и пак са най-напред с техниката ![]() ![]() Видях едно мнение, в което се споменаваше за наказание. Хора - мина средновековието. Вече не е както преди - всички да мислят еднакво, един различен, и хайде да го обезглавим/удавим/обесим/изгорим на клада. Пример - Галилей (не съм сигурен дали в случая беше точно той). Всички други са казвали, че земята не се върти, само той е твърдял обратното. И най-накрая са го наказали със смъртна присъда. Не искам да кажа да не ме наказват... щом така е най-редно - нека... ![]() Лошото е, че най-накрая, в примера ми, се оказва, че земята наистина се върти... Вече не знам за кой път пиша нещо, някой ме плюе, и после го разяснявам като на третокласници... четете по-внимателно коментарите ми, ако трябва повече от 1 път, защото в тях понякога има много истини ![]() П.п.: Kinterista, имам едно питане към теб... само че искам да ми отговориш честно и искрено, без лъжи - наистина ли си помисли, наистина ли ти мина през ума, наистина ли ти хрумна някаква елементарна и малка нишка дори... че съм за Дженоа? Ако е така - жалко за някои от изключително добрите и верни коментари от твоя страна, които прочетох с възхищение... дано наистина не съм се заблуждавал за теб!!! Дано... Forza Inter! ![]() ![]() Еми ти сам го каза ве брато: Мача за мен е 1 / 2 . Предричаш победа за Дженоа! И победа за нас. Как да разбирам това? Как е възможно да педречеш загуба за отбора на твоето сърце? Нали затова сме фенове,да викаме за победата! Какъв е смисълът от нас,ако предричаме загуба? Ти ми оговори! Не ми говори за формата на отбора. Ние сме Интер и всеки мач играем за победа! Как може да предричаш загуба? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Казах, че няма да се случи Х, не че ще загубим! Т.е. нещо като 1 - 19 %, Х - 1 %, 2 - 80 % възможно. ОК?
![]() Forza Inter! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
деад нещо си ся и аз имам сериозно питане към теб
кога ще спреш да спамиш форума с тъпизмите си? п.с. обмисляш ли да сложиш краи на живота си? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Казах, че няма да се случи Х, не че ще загубим! Т.е. нещо като 1 - 19 %, Х - 1 %, 2 - 80 % възможно. ОК? ![]() Forza Inter! ![]() По-тъпо оправдание не бях чувал! Ама наистина! Че и се опитваш да се измъкнеш...........според мен не си наред нещо! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 666 Регистриран: 13-November 08 Град: Златитрап Потребител No.: 679 Любим Играч: Zanetti ![]() |
@Dead дай да се разберем сега за нещо.Твоя проблем е във негрите като цяло или към тези от Африка?Предполагам мнението ти е изцяло за всички,защото Балотели си е родом от Италия,но тъй като и него него наплю явно проблема ти е с всички.Дали случайно знаеш онези "невинни" негри как изобщо са се заразили от ИЗКУСТВЕНО създадения вирус?Сигурно преди тридесет години са били доста напреднали с микро-биологията ти как мислиш?
...Не се опитвам да накарам никой да не обича негрите, има и нормални хора от тяхната раса, само дето са рядкост... Тук си правя извод,че може и някой да ти допадне,но явно първо трябва да се опознаете на по чашка. Няма да е лошо да дадеш някакво обяснение(поне на мен ще ми е крайно любопитно) на по-горното изречение.Хем не ги харесваш,хем имало и нормални. По темата: sry за ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Не знам откъде да започна. Толкова много неща мога да кажа ![]() Обидило ви е това за расизма (дори и да не сте негри). Ама я се замислете малко... от къде е тръгнала Чумата? От къде е тръгнал коварния СПИН? Откъде са се породили изобщо такива неприятни и гнусни болести? В Африка, при невинните негри. Не казвам, че имам нещо против да умра (да се отърва), напротив - за мен това ще е избавление, но има хора, които искат да живеят, хора, за които това е меко казано ужас... Сега ще кажете - "Климатът там е неподходящ". Ама я вижте Русия - колко са ниски температурите, но пак е силна държава (една от най-силните), САЩ с тези прослолути торнадота и вълни цунами (те също са силна държава), Япония - с ежедневни и ужасни земетресения... и пак са най-напред с техниката ![]() ![]() Видях едно мнение, в което се споменаваше за наказание. Хора - мина средновековието. Вече не е както преди - всички да мислят еднакво, един различен, и хайде да го обезглавим/удавим/обесим/изгорим на клада. Пример - Галилей (не съм сигурен дали в случая беше точно той). Всички други са казвали, че земята не се върти, само той е твърдял обратното. И най-накрая са го наказали със смъртна присъда. Не искам да кажа да не ме наказват... щом така е най-редно - нека... ![]() Лошото е, че най-накрая, в примера ми, се оказва, че земята наистина се върти... Вече не знам за кой път пиша нещо, някой ме плюе, и после го разяснявам като на третокласници... четете по-внимателно коментарите ми, ако трябва повече от 1 път, защото в тях понякога има много истини ![]() П.п.: Kinterista, имам едно питане към теб... само че искам да ми отговориш честно и искрено, без лъжи - наистина ли си помисли, наистина ли ти мина през ума, наистина ли ти хрумна някаква елементарна и малка нишка дори... че съм за Дженоа? Ако е така - жалко за някои от изключително добрите и верни коментари от твоя страна, които прочетох с възхищение... дано наистина не съм се заблуждавал за теб!!! Дано... Forza Inter! ![]() ![]() Абе ти си някакво много сбъркано същество.Обясни ми какво бощо имат негрите,климата,земетресенията и СПИН с темата ДЖЕНОА-ИНТЕР.Изобщо не ми дреме какво е виждането ти за света.Спри да спамиш темите,напълно сериозно ти го казвам. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Че Дженоа ще изгори.. ще изгори. Но преди нея някой друг май ще напусне форума принудително. :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В) Пускайте отговорите си в предназначената за целта тема.Всеки офтопик ще бъде премахван.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Айде дано видим Суазо титуляр! Двата лъва отпред са обещаващи! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
![]() Айде дано видим Суазо титуляр! Двата лъва отпред са обещаващи! Амин! Да те поправя ![]() Лъвът и Пантерата в нападението на Интер - не просто обещаващо, животозастрашаващо! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Един от няколкото гола на Суазо с нашата фланелка е именно срещу Дженоа, така че защо пък да не ги накаже отново ако се появи в игра. Дано го видим титуляр.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Амин! Да те поправя ![]() Лъвът и Пантерата в нападението на Интер - не просто обещаващо, животозастрашаващо! ![]() А зад тях снайперчето ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Место е с червен картон, което е мн добре! Дженоа остават без дясното си крило!
![]() ФОРЗА ИНТЕР!! Нека видим и Арнаутович този мач! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Il Dottore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,621 Регистриран: 8-October 09 Град: Варна Потребител No.: 1,868 Любим Играч: Inter & Inter Primavera ![]() |
Крайно време е Моуриньо да пусне в игра Суацо. За какво се борихме толкова много да го купим, а после само го давахме под наем. Той може да реши мача с Дженоа.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Да ама и нашия ЕТО'О се е контузил в приятелски мач на Камерун и по първи очаквания ще изгори за мачовете с Дженоа и Динамо Киев,което пък ни лишава от титулярната ни атака
![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
А тва е много лошо,сега и Ето'о ако се е контузил е е***** и късмета скапан.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 03:07 AM |