Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Честита победа на всички! Чак такъв резултат не съм очаквал, но нашите играха безгрешно и наказваха всяка една грешка на Дженоа. Контролирахме мача през цялото време и заслужено спечелихме 3-те точки. С това 4-3-2-1 стояхме доста добре и най-вероятно ще го видим и срещу Динамо, където най-вероятно Ето'о ще е на върха. FORZA INTER!
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Изключителен мач и страхотна победа. Наистина най-силната ни среща от началото на сезона. Победата е съпоставима единствено с тази срещу мухлян, макар че може би е по-стойностна предвид факта, че Дженоа са по-силни от "братовчедите" в момента. Все пак обаче успех над съгражданите винаги е по-сладък от всяка друга победа. И на мен ми направи силно впечатление това, което и Цецо спомена, а именно играта на халфовата ни линия. Може би най-проблематичната зона за отбора в последните години, снощи обаче нямаше и помен от това. Отлични разигравания, прецизни пасове и много добро задържане на топката, всичките ни халфове бяха на страхотно ниво, без изключение. Благодарение на играта си в средата на терена успяхме да спечелим толкова убедително. За щастие бяхме перфектни и в защита и в атака. Вижда се, че отборът има огромен потенциал и вече новите футболисти се сработват успешно със съотборниците си. Сега трябва да покажем подобна игра и във Вторник срещу Динамо, където ще е доста по-трудно и където победата ще има по-голяма стойност.
GRANDE INTER !!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 04:25 PM |