IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

7 страници V  « < 5 6 7  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Удинезе (Серия А), 2:1
radistotel
коментар Oct 3 2009, 23:13
Коментар #121

Редовен Интерист

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 292
Регистриран: 6-March 08
Град: София
Потребител No.: 488
Любим Играч: Raul Gonzalez

Такива победи са най-сладки и изпълнени с невероятна емоция! Интер показа , че има невероятен дух! Борбата до последната минута е едно от най-красивите неща нв само в спорта ,но и в живота. Отново показахме ,че сме големи!
Forza Inter!!!!!!!! forza.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
RoLeX
коментар Oct 3 2009, 23:15
Коментар #122

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Позицията,на която играе Мунтари не е неговата ! Иначе през първото полувреме се бори доста,но не блестеше кой знае с какво.Просто Мунтари трябва да е в центъра на халфовата линия.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Oct 3 2009, 23:16
Коментар #123

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Интересното е, че със Снайдер имаме:

5 победи - Милан, Парма, Каляри, Наполи, Удинезе
1 равенство - Барселона

yeah.gif

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 3 2009, 23:18
Коментар #124

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(interboy @ Oct 4 2009, 12:12 AM) *
Честита победа на всички. Важна е победата и трите точки, в мач който можеше да завърши по доста по-различен начин.
Лично аз колкото съм радостен за победата горе долу и толкова съм бесен на Мунтари. Какво е тва излизане от терена, та ленти, та гети...излиза си нашия на ходом все едно водим с преднина от 2 гола и да се налага момчетата да го подканят да излезе това за мен е непростимо. Той не играе за отбора по този начин, а за себе си. Същия и Балотели, Суазо стои и чака на 100% позиция, но той нали е хитър се опитва да се надиграва 1:1. Ето'о и той имаше възможност да подаде в много важен момент накрая, но изненадващо за мен и той прояви лакомия. Можеше да си решим мача доста по-рано и да не тръпнем до края, но така ще е докато има играчи, които играят за себе си а не за отбора.
Голям Снайдер, 1 гол за 6-7 мача, но с каква стойност!

Малко си критичен към Мунтари. Аз пък аплодирах начина по който излезе. Еми извинявай ама го осиркваха! Заради начина по който би последната топка. Ама съотборниците му не го подканваха да излезе,не си видял. Даваха му кураж,един даже го целуна,мисля,че беше Станко. Мунтари игра добре в този мач,паса към Ето'о първото беше феноменален. Раздаде се човека,аплодирам го! Шпагати,борби и пасове,тича като луд! Еми евала! Това има от мен!

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Oct 3 2009, 23:23
Коментар #125

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(kinterista @ Oct 4 2009, 12:18 AM) *
Малко си критичен към Мунтари. Аз пък аплодирах начина по който излезе. Еми извинявай ама го осиркваха! Заради начина по който би последната топка. Ама съотборниците му не го подканваха да излезе,не си видял. Даваха му кураж,един даже го целуна,мисля,че беше Станко. Мунтари игра добре в този мач,паса към Ето'о първото беше феноменален. Раздаде се човека,аплодирам го! Шпагати,борби и пасове,тича като луд! Еми евала! Това има от мен!

Може наистина да не съм видял за подканването, но както и да е.
Аз не говоря за играта му, макар че може доста повече не бих го обвинил че е играл слабо, но това че той не си е харесал играта не му дава право да излиза 1мин(както знаем и секундите в футбола са ценни) и да подминава на тъч линията Суазо като малка гара.
Мунтари е борец, но как да не го освиркат при това излизане на костенурка.

--------------------

+Quote Post
inter_fen
коментар Oct 3 2009, 23:28
Коментар #126

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Аз мисля че играхме на едно прилично ниво и както вече казах ги смачкахме в средата на терена,принудихме ги да играят на контра.Определено можем и повече.Удине не са случаен отбор.

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 3 2009, 23:30
Коментар #127

Цитат(interboy @ Oct 4 2009, 12:23 AM) *
Може наистина да не съм видял за подканването, но както и да е.
Аз не говоря за играта му, макар че може доста повече не бих го обвинил че е играл слабо, но това че той не си е харесал играта не му дава право да излиза 1мин(както знаем и секундите в футбола са ценни) и да подминава на тъч линията Суазо като малка гара.
Мунтари е борец, но как да не го освиркат при това излизане на костенурка.

Ама ти пак не разбра! Те не го освиркваха , че излиза бавно. Ами заради удара в аут от дъгата. Чу се много добре! Публиката искаше гол,и като не стана той опра пешкира! За това го поздравявам,че въпреки всичко запази хладнокръвие,и когато даваш всичко от себе си , а не го оценят е много гадно!Аз виках за него,хареса ми! И СЕ ЗАРАДВАХ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ ГО ПОДКРЕПИХА! ТОВА МЕ ПОБЪРКА mexicanwave.gif ! ЗНАЧИ ИМАМЕ КОЛЕКТИВ! КАКВО ДА ИСКАМ ПОВЕЧЕ? БЯХ СИГУРЕН В ПОБЕДАТА! И ТЯ ДОЙДЕ! ЧЕСТИТО!

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Oct 3 2009, 23:41
Коментар #128

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(kinterista @ Oct 4 2009, 12:30 AM) *
Ама ти пак не разбра! Те не го освиркваха , че излиза бавно. Ами заради удара в аут от дъгата. Чу се много добре! Публиката искаше гол,и като не стана той опра пешкира! За това го поздравявам,че въпреки всичко запази хладнокръвие,и когато даваш всичко от себе си , а не го оценят е много гадно!Аз виках за него,хареса ми! И СЕ ЗАРАДВАХ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КОГАТО ОСТАНАЛИТЕ ИГРАЧИ ГО ПОДКРЕПИХА! ТОВА МЕ ПОБЪРКА mexicanwave.gif ! ЗНАЧИ ИМАМЕ КОЛЕКТИВ! КАКВО ДА ИСКАМ ПОВЕЧЕ? БЯХ СИГУРЕН В ПОБЕДАТА! И ТЯ ДОЙДЕ! ЧЕСТИТО!

Разбрах те smile.gif
И за мен не е правилно да го освиркват (виж и Станкович говори за това след мача) за удара или за играта му. Все пак е футболист на Интер.
Аз както казах се издразних на начина му на демонстративно излизане, по този начин той не помага на отбора. Като не е доволен от себе си да излезе на бегом и вече в тунела ако иска и да седне да си почине.
Просто понякога мислят повече за себе си отколкото за отбора, същото твърдя и за Балотели. Играе супер, движи много играта и когато дойде момента да подаде в случай в който е 100% уместно да го направи той играе за себе си.
Малко размишления на пейката няма да се отразят зле на егото на някои от играчите ни smile.gif

--------------------

+Quote Post
THE_GAME
коментар Oct 4 2009, 00:42
Коментар #129

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

От гледна точка на морала на отбора тая победа е безценна към момента. Играта естествено, че беше безкрайно далеч от желаното. Не само, че не разигравахме добре, ами дори не съумявахме да задържаме топката достатъчно дълго. Всеки 3-и пас си беше грешен - без значение кой го дава, всички се изредиха да бъркат елементарно. Твърде много егоизъм в атака и разсеяност в защита. Станкович вкара гол и си помисли, че откъдето ритне ще му влиза - да, ама не точно. Мунтари беше трагикомичен в ролята си на ляв халф - всеки път, когато е слаган да играе там, чисто и просто се излага. Тези, които заслужават добри думи днес за мен поне са обичайните заподозрени - Санети, Сезар и Камбиасо (за последния с уговорката, че допусна няколко пъти твърде леко да бъде подминаван от тоя малкия келеш Санчес). Ще отделя играта на Снайдер - дефанзивните играчи на Удинезе доминираха физически над него, на моменти откровено си го ритаха, ама евала, че не се уплаши, както става с много новобранци в италианския футбол, игра по цялата ширина на терена зад нападателите, търсеше постоянно топката и естествено вкара много майсторски гол, оказал се и решителен за победата. smile.gif

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Scofield
коментар Oct 4 2009, 00:58
Коментар #130

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Честита победа.Винаги се радвам , когато коментарите ми започват с тази фраза biggrin.gif

След като настъпи 92-рата минута си помислих "ех , ако имахме някой като Круз, да повтори миналогодишния гол в продължението срещу Удинезе или пък някой като Ибра , който сам да направи нещо гениално пред противниковата врата , защото винаги ни е било трудно , когато противниковите отбори се защитават с повечко футболисти в своята половина" и точно тогава Снайдер ме хвърли в екстаз!Браво на холандеца...време беше да се разпише с нашата фланелка!
Като цяло не изиграхме най-добрите си 90 минути , но това няма никакво значение , след като спечелихме мача.Удинезе са ни едни от най-неудобните съперници , ето защо повода за радост е двоен.Адски много ми хареса играта на Камбиасо.Диригента в средата на терена направи феноменален мач.Отне много топки...помогна адски много на защитата и не спря цял мач да е там , където трябва.GRANDE CUCHU!Станкович също ми се понрави...типично в негов стил игра с адски много хъс и беше готов на всичко за да победата.Сърбина е жив пример , как силният характер надделява над футболните качества.Не ме разбирайте погрешно...не казвам , че Станкович е слаб играч , даже напротив...на новата си позиция се справя страхотно , но лично при него хъса , желанието и характера надделяват над футболните му умения.Аз лично уважавам играчите , които горят в мача за отбора си!
Мунтари днес разочарова с играта си...и той игра с огромно желание , но просто днес не му беше ден.Вярвам , че за напред ще покаже на какво е способен и ще защити титулярното си място!
Нападателите ни днес за трети пореден мач се справят постно...да се надяваме , че още следващият кръг ще си върнат взривоопасната форма.Бях скептичен към привличането на Милито , но сега искрено се надявам контузията му да не е тежка и да го видя тутуляр срещу бившия му отбор!
В защита отново показахме слабост , когато ни атакуват на контра-атака.Жозе трябва сериозно да наблегне на този фактор , защото това може да ни докара много главоболия.

FORZA INTER!

--------------------

+Quote Post
Cruz
коментар Oct 4 2009, 02:45
Коментар #131

Баче Кико

Коментари: 4,334
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

QUOTE(kinterista @ Oct 3 2009, 11:49 PM) *
Ей ИНТЕРИСТИ! Защо се предавате ве? Мача се играе докато свири съдията! Гледам коментари в 92 мин. от типа: Ужас! Мале,Мале какво ще правим? С тази игра нищо не ни чака!

Аз ще ви кажа: С тази игра калчото го взимаме и тази година! На полувремето ви казах: С тази игра ще бием,няма как! Две дузпи не свири този изрод Бергонци. Добре,че Уесли показа класа и я нашиба, ч е и в устата на съдията! Удинезе имаха един удар и вкараха. Защо не вярвате в отбора? Сега е лесно след победата,аз нямам глас , с Интерминатора досега пяхме ФОРЦА ИНТЕР!

И този Михаел 16 много ме твари. Предава се като жена! Ей Мишо,стегни се! Викай за отбора,не го критикувай преди да е свършил мача! Запомни го това от мене!

Честита победа на тези които вярваха в нея!

къв един удар за целия мач бе тия ни разпиляха! Лусио и Киву са за гилотината Мундари беше трагичен Ето'о много слаб също и Балотели изумиха целия свят с лакомията си Ето'о на 3 пати мами по над 3-ма техни в тяхното наказателно абе баи хуи ти за себе си ли играеш или за отбора ебати изумените.. халфовете ни изнесоха цялата тежест на мача и Сезар също.. само дето Мунтари беше посредствен но лошото тука е че му е 2-3 пореден мач в подобна форма което не говори никак добре за него и наистина направо ме вбеси с начина по които напусна терена
кинтерист даи малко свобода на хората бе човек ти направо им налагаш мнението си успокои се взимаи си хапчетата ( не наркотици щото ти маи тва зимаш ) сички тука сме за Интер с изключение на ониа дебилния деад бла бла със скобите дето всеки пост му е като виц така че не упрекваи никои за това че си е казал мнението или е критикувал щом го е направил значи така вижда играта на отбора

--------------------

+Quote Post
ale inter
коментар Oct 4 2009, 09:01
Коментар #132

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Дано Жозе не слага вече Мунтари на поста ляв халф че просто е трагедия от 30 паса сигурно 20 бяха грешни,и дано се сетят и да организират някой БАНКЕТ за да сплотят отбора щот много егоизъм в нападение,както казах и в предния пост,надявам се контузийте на Мота и Милити бързо да отшумят,щот без тях отбора се мъчи.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
kinterista
коментар Oct 4 2009, 09:16
Коментар #133

Цитат(Cruz @ Oct 4 2009, 03:45 AM) *
къв един удар за целия мач бе тия ни разпиляха! Лусио и Киву са за гилотината Мундари беше трагичен Ето'о много слаб също и Балотели изумиха целия свят с лакомията си Ето'о на 3 пати мами по над 3-ма техни в тяхното наказателно абе баи хуи ти за себе си ли играеш или за отбора ебати изумените.. халфовете ни изнесоха цялата тежест на мача и Сезар също.. само дето Мунтари беше посредствен но лошото тука е че му е 2-3 пореден мач в подобна форма което не говори никак добре за него и наистина направо ме вбеси с начина по които напусна терена
кинтерист даи малко свобода на хората бе човек ти направо им налагаш мнението си успокои се взимаи си хапчетата ( не наркотици щото ти маи тва зимаш ) сички тука сме за Интер с изключение на ониа дебилния деад бла бла със скобите дето всеки пост му е като виц така че не упрекваи никои за това че си е казал мнението или е критикувал щом го е направил значи така вижда играта на отбора

А ве стига си ми давал наклон ве ! Половината в 92 мин.свалихте гащите и сигурно не сте догледали мача! Къде ни разпиляха? На нивата ли? Ти статистиката прочете ли я? Аз ще ти я кажа:

statistics
Интер - Удинезе
7 Shots on target 4
9 Shots off target 6
13 Fouls committed 16
4 Corner 3
2 Offsides 2
30:03 Ball possession 26:15
Къде видя разпиляване? Говориш наизуст! Един удар на Санчез в небесата,два в ръцете на Сезар и гола на Натале! Това е! И много лесно пращаш играчи на гилотината. Щом тръгваш срещу тях,тръгваш срещу отбора,защото те са отбора! И те грешат,хора са,ти не грешиш ли? Да те пратим и теб на гилотината тогава като сбъркаш! И Ето'о СЛАБ? Хахахаххахахахахахха,кой подаде на Деян видя ли? Кой се връщаше да помага в защита? Кой я изнасяше от центъра и търсеше комбинаций? Май сме гледали различни мачове! И свобода да дам? Че аз да не съм прокурор ве? Да говорят каквото си искат,просто усмивам липсата им на вяра в отбора ДОКРАЙ! Не вярват в отбора! ТОВА УСМИВАМ! Смешно ми е,не си ли го разбрал още? Надсмивам се на хора които чакат на готово,стоят и гледат без да вярват в победата,критикуват преди мача да е свършил,а след това се радват като за последно! Тук е пълно с такива,даже е фрашкано! Аз не преча на мненията им,да се изказват колкото искат,ама и ти не ми казвай какво да пиша след това , нали така? Както има неверници така има и предани и верни,нали? Всеки да си знае мястото.

П.С. И казаш , че всички тук са за Интер , нали така? Тогава викайте за отбора и търсете победата докрай ве! Какво плюете преди да е свършил мача и обвинявате в некадърност отбора? Това ли е мотото " Всички сме за Интер"! Да,ама да не направим равен,ако паднем да не говорим! Обичате отбора само когато бие,когато загуби точки , всички в него са некадърници! Не мислите за благото на отбора,а критикувате! От тях няма полза,Станко ви го каза. Това е най-лесно,тези които не могат критикуват най-много! Да сме живи и здрави,някой слънчев ден, може и футбол да поиграем заедно. Да видим кой какво може? Тогава съм сигурен,че от целият форум повече от 3-4 човека няма да дойдат,ясно е защо?

Айде със здраве! И обичайте отбора!

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Oct 4 2009, 09:56
Коментар #134

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Наистина има доста неща в отбора които трябва да се ипнат и както вече казах тази пауза е добре дошла.Защитата ни в пети пореден мач допуска гол а това не е типично за Интер.Винаги през последните 4 години сме били отбора с най-стабилна отбрана.Лусио на момнети е тромав и неориентиран.На мен също ми стана кофти за Мунтари.Беше много разстроен при смяната и затова всички отидоха да го подкрепят,а Снайдер приканваше публиката да то аплодира.Ако забелязахте той дори не седна на скамейката а влезе направо в тунела.

+Quote Post
Djorkaeff
коментар Oct 4 2009, 12:44
Коментар #135

Редовен Интерист

Коментари: 260
Регистриран: 19-February 09
Потребител No.: 954

Честита победа на всички и от мен smile.gif
Кой е играл силно или слабо няма значение вече.Все пак за Мунтари ще си позволя да кажа,че след като вкара миналата година на Юве вече ако иска може да си вкарва автогол всеки мач и пак ще му ръкопляскам tongue.gif Дано момчето излезе от дупката.А и даде хубав пас в началото към Ето'о.А Милито се контузи в най-неподходящия момент.Снайдер му даде страхотен пас и поне за мен си беше 90 % гол положението ,но уви...
А да - след гола е адски яко като зазвучи Лигабу http://www.youtube.com/watch?v=Tqx3F3eMS-0

http://vbox7.com/play:3ff555f6

Forza la beneamata ! ! !

--------------------
"Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."

+Quote Post
C-Murder
коментар Oct 4 2009, 18:30
Коментар #136

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Потребител No.: 30

Честно казано, мисля, че това беше най-напрегнатият ни мач, който съм гледал тази година. Голът в последната минута обаче направо мв взриви вътрешно и усетих едно много приятно чувство на задоволство. Играхме под възможностите си, някак прекалено бавно и с много брак в предни позиции, но просто нямаше как липсата на Майкон да не се отрази. Бразилецът е наистина фундаментален за отбора и когато той отсъства ни е трудно да разгърнем атаките си по десния фланг. Въпреки, че нямахме острота по крилото, Капитана отново ги размаза с включванията си в предни позиции, като в големи моменти от мача буквално играеше като халф и участваше активно в пресирането. Забелязал съм, че когато играта на Камбиасо и Санети върви, отбора винаги извоюва позитивен резултат. От другата страна мисля, че Киву и Мунтари са 2мата възможно най-неподходящи за тази зона. Пробивите не са сред силните качества на румънеца, а Мунтари въпреки огромното си желание и енергия категорично не е за ляв халф. Ганаеца отнема страхотно топката и почти напълно е изчистил играта си от бруталните влизания, но просто пасовете му са отвратително неточни, а центриранията или в аут или в ръцете на вратаря - видно е, че не се чувства на мястото си като ляв халф и се мъчи с непосилни функции. Провали доста обещаващи атаки и ми изпъна нервите до краен предел, но въпреки това ми стана много кофти при смяната му. По стрийма, който гледах се чуваха страхотни освирквания от Меаца и мисля, че Мунтари плачеше докато излизаше, затова се наложи да го утешават Станкович и Снайдер. Всички си спомняме решаващите му голове от миналата година срещу Юве и Наполи, както и няколкото хубави асистенции и нека стискаме палци, за да си върне добрата форма, защото е наистина важен за отбора. За Деян каквото и да напиша ще бъде малко, винаги е готов да умре на терене за отбора и феновете и съжалявам за всички негативни думи, които съм казал по негов адрес, въпреки, че често са били заслужени. Снайдер отбеляза победния гол днес, но като цяло не съм доволен от играта му или по-точно от това, което очаквам да върши на терена. Холандецът се бори изключително много и се старае да е полезен както в нападение, така и в защита. Винаги търси топката, озовава се на отлични позиции зад нападателите и не се страхува да поеме отговорност. Проблема, който ме тревожи обаче са подаванията му, защото огромен процент от тях не достигат адресата си. На няколко пъти около наказателното поле се изискваше да даде точен или извеждащ пас, за да се озове нападател сам срещу вратаря, но защитниците на Удинезе пресичаха с лекота. Мисля, че когато повиши процента на успешните подавания ще се превърне в желания плеймейкър. Все пак за мен перфектният вариянт ще бъде зимата да вземем Касано, а Уесли да се изтегли като ляв халф, където все още не сме намерили оптималното решение. За Ето'о този път ще си спестя коментара, защото играта му наистина ме притеснява, но за момента отдавам това по-скоро на все още незавършеното му адаптиране към отбора.

--------------------

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Oct 4 2009, 18:37
Коментар #137

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Цитат(vladkata_inter @ Oct 3 2009, 10:15 PM) *
До колкото видях и доколкото pазбирам от футбол месеца извън терените не му мърда на Милито :XX

Оффф,как можах да позная?! :@ dieinbin.gif

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
Cruz
коментар Oct 4 2009, 18:47
Коментар #138

Баче Кико

Коментари: 4,334
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

кинтерист от тия нашите удари в рамките на вратата 2-3 бяха на Ето'о и по-скоро бяха подавания за вратаря! толкова слабо направи изплюва топката
подаването за гола беше гениално?? нищо подобно стандартно отиграване евала че не се излакоми да аз подкрепям отбора винаги но не мисля да си премълчавам когато някои играе слабо или когато треньора направи грешка при построиката smile.gif относно сабирането за мача аз съм навит само трябва сериозна организация
п.с. друг е въпроса колко от другите форумци са истински фенове и подкрепят отбора или само църкат но винаги ще има и такива

--------------------

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Oct 4 2009, 22:56
Коментар #139

Guests

В този мач нападението ни бе постно да,но си мисля,че много повече критики заслужава Марио отколкото Ето'о.След червения си картон в Казан,трябваше да играе доста по-отговорно за да се реваншира на феновете обаче той пак на няколко пъти постъпи много глуповато.Определено отново разочарова.Самуел не успя да се разпише,но пък направи 2 брилянтни асистенции.Така,че специално в този мач помогна доста на отбора да извоюва тази ценна победа.

+Quote Post
iffaylo
коментар Oct 5 2009, 14:29
Коментар #140

iffaylonazionale

Коментари: 793
Регистриран: 10-April 07
Град: Gotham City
Потребител No.: 307

PAZZA INTER AMALA

--------------------
A me, che sono innamorato,
non venite a raccontare,
quel che l'Inter deve fare,
per noi niente e mai normale-
ne sconfitta ,ne vittoria-
che tanto e sempre la stessa storia-
un ora e mezza senza fiato,
perche c'e solo l'Inter !

lll FUNDAMENTAL INTER lll

+Quote Post

7 страници V  « < 5 6 7
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 01:55 PM
Buy sports equipment online