Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Това е ! Минаха ни най-неудобните съперници ! Сампдория и Удинезе ! Показахме характер и играхме докрай и съвсем заслужено спечелихме.Друг е въпроса,че не ни свириха 2 чисти дузпи,а може би и накрая когато вкара Снайдер и там имаше дузпа ! Критики ще има доста,но сега по-важна е победата ! FORZA INTER
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Честно казано извадихме късмет в края.Хубаво е че момчетата показаха характер и до последната минута търсеха трите точки. Честита победа на всички!!!Ценни три точки,с оглед на начина по който ги постигнахме.Мачът бе доста труден,но е хубаво че всичко свърши добре. Супеp отвpaтителен мач, ако не играеха Интер нямаше да си правя усилията да го гледам, направо седиш и умираш от скука. Ники тук не съм съгласен с теб, че сме търсили победата до последната минута. Нашият натиск започна от 85 до края, а преди това Удинезе изпускаха пред нашата врата. Въобще не съм доволен от показаното, да се надяваме, че срещу Дженоа няма да играем така, защото ще ни напълнят кошницата там доста обилно. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Трудните мачове далеч не са минали. Следващия кръг гостуване на Дженоа! Важното е обаче ,че спечелихме този мач ,че ако не бяхме щеше да стане тегаво!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Честито ама с голяма мъка беше,пак се разбира защо песента е "Лудия Интер". Но по-добре такива победи те са по-сладки
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Еми на мен мача ми хареса,принудихме Удине да играе на контра атака само.Смазахме ги в средата на терена и само бързината на Ди Натале ни съзаде проблеми.Бих отбелязъл включването на Суазо,показа че заслужава повече внимание.Честита победа,важни три точки,дано утре дъртата се изложи.
Честито и на Уесли за първия му гол! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Честита победа на всички и честит първи гол на Снайдер,много ценни 3 точки,иначе пак слаба игра но щесе оправим,евала на Сезар добре че беше той иначе бяхме гризнали дървото,много егоистични изяви на Ето'о и Балотели имаше ситуаций ако бяха подали щяхме да водим с много повече.
![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Tu patere legem quam ipse fecisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,146 Регистриран: 19-February 09 Град: Secondo anello arancio, Giuseppe Meazza Потребител No.: 951 ![]() |
ВАЖНО Е КОГАТО ИГРАЕМ СЛАБО ДА БИЕМ. ТОВА Е ПРИЗНАК НА КЛАСА.
ИНАЧЕ ИЗВАДИХМЕ КЪСМЕТ! FORZA INTER! Отивам да изпия 1 бутилка JIM BEAM!!! -------------------- Anima di Dio, il corpo della terra, il cuore del Inter!
![]() ![]() Ако играеше в сънищата, щях да заспя за да съм с теб! Ако играеше на небето, щях да умра за да съм с теб! INTER=Coppa Italia+Scudetto+Champions league+Supercoppa Italia+World Club Champion!!! BBilan+JuBe+Roma=ZERO TITOLI Махаш с ръка, качваш се, цък, цък, цък, плащаш, хвърляш бакшиш на бакшиша и си на морето. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Ей ИНТЕРИСТИ! Защо се предавате ве? Мача се играе докато свири съдията! Гледам коментари в 92 мин. от типа: Ужас! Мале,Мале какво ще правим? С тази игра нищо не ни чака!
Аз ще ви кажа: С тази игра калчото го взимаме и тази година! На полувремето ви казах: С тази игра ще бием,няма как! Две дузпи не свири този изрод Бергонци. Добре,че Уесли показа класа и я нашиба, ч е и в устата на съдията! Удинезе имаха един удар и вкараха. Защо не вярвате в отбора? Сега е лесно след победата,аз нямам глас , с Интерминатора досега пяхме ФОРЦА ИНТЕР! И този Михаел 16 много ме твари. Предава се като жена! Ей Мишо,стегни се! Викай за отбора,не го критикувай преди да е свършил мача! Запомни го това от мене! Честита победа на тези които вярваха в нея! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Определено това беше мачът на Камбиасо. Гениален. Уесли игра също много добре, но към края се умори. Ето'о остана малко изолиран, но все пак негов беше пасът за първия гол. А за съдиите нямам коментар. Не дадоха дузпи само защото човека спънат беше Балотели... първата беше чиста, а втората беше точно преди гола ни... с пъти по-скандална дузпа свириха скоро срещу нас.
БРАВО ИНТЕР! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Гранде Станко, пак ги сцепи !
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Много важна победа.Трите точки са най-хубавото от тази вечер.Отново големи проблеми в играта ни но явно просто в момента отбора толкова може и трябва да устискаме докато мине този период.Хубаво е че сега има 2 седмици пауза защото се вижда че отбора има нужда от глътка въздух.И дано през това време се излекуват Милито и Мота защото без тях отбора много се мъчи.Отново сме на върха и чакаме утре дъртата да стъпи на криво.FORZA INTER
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Супер!
![]() Бях голям тъпанар да казвам, че няма да спечелим мача, ето че макар и измъчено, го взехме, от което съм супер доволен! За първи път от началото на лятото съм доволен! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Супер! ![]() Бях голям тъпанар да казвам, че няма да спечелим мача, ето че макар и измъчено, го взехме, от което съм супер доволен! За първи път от началото на лятото съм доволен! ![]() От победата ако си доволен добре,ама от играта .. ![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix ![]() |
Айдееееееееееее летящия холандец ни изпрати в облаците!Честито,интеристи!!! Не успях да изгледам целия мач,но от няколко седмици се каня да напиша няколко думи за Деян Станкович.Футболистът,който ми бе любимец през 1вите си сезони в Интер и който след това изигра 1-2 сезона много под нивото си.Е през този съвсем спокойно мога да кажа,че стария Деян се завърна!!!По-борбен,по ефективен и най-важното,той отново ни радва с головете си! Дано запази формата си през целия сезон,радвам се че черно-белите кретени го изгониха и той остана при нас.И отново потвърждение,че формата е временна,а класата вечна!Както Матрикс преживя своя футболен ренесанс на 33 години,така и Станко се върна в големия футбол.Още веднъж честито,а сега е време за празнуване
![]() -------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Второто полувреме бяхме безобразно слаби и защастие Удинезе не си вкараха положенията. Накрая натиснахме яко и показахме кой е шампионът. Освен със своя гол, Снайдер направи страхотен мач и не спря да тича и да раздава пасове. Айде давайте следващите!!!
FORZA INTER! ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Супер! ![]() Бях голям тъпанар да казвам, че няма да спечелим мача, ето че макар и измъчено, го взехме, от което съм супер доволен! За първи път от началото на лятото съм доволен! ![]() Никога повече не бъди тъпанар! Вярвай и обичай отбора! Така ЩЕ ОСЪЗНАЕШ КАКВО НАИСТИНА ИСКАШ? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Супер напрегнат мач се получи,но в крайна сметка класата си пролича накрая и си взехме заслужено 3-те точки според мен.Честит първи гол на Снайдер.Чака ни трудно гостуване на Дженоа,но съм сигурен че ще си го вземем. PAZZA INTER !!!!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 297 Регистриран: 21-December 08 Град: Варна Потребител No.: 752 ![]() |
Чудя се какво се оплаквате от играта ни. Цял мач ги натискахме и заслужено победихме в края. Удинезе са много корав отбор, който е много трудно да бъде победен. Да не забравяме, че и последните дни ни се събраха много мачове срещу много тежки съперници(тежки гостувания на Самп на Рубин) и след негативните резултати от тези мачове това беше идеалния начин да излезем от мини кризата...
-------------------- ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Слаб мач за нашите.Личи си че сме в тежък период.Надявам се тази вълнуваща победа да вдигне отбора на крака.Камбиасо и Санети бяха почти безгрешни.Снайдер не спираше да тича и да се бори и накрая съдбата му се отблагодари за това с чудесен гол.Балотели и Ето'о си личи,че не са в най-добрата си форма,но се надявам след паузата в първенството отново да мачкат.Станко пак вкара прекрасен гол игра добре,но след 60 минута са поизмори като цяло обаче съм доволен от него.Защитата беше доста под нивото си вече втори мач.Дано се стегнат,защото без защита сме за никъде.Браво на Жулио каквото можа спаси.Суазо трябва да получи още шансове за изява.Хареса ми включването му.
GRANDE INTER!!БЛАГОДАРЯ НА ОТБОРА ЗА ПОРЕДНАТА ЛУДА ВЕЧЕР,КОЯТО МИ ДОНЕСЕ!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Честита победа на всички. Важна е победата и трите точки, в мач който можеше да завърши по доста по-различен начин.
Лично аз колкото съм радостен за победата горе долу и толкова съм бесен на Мунтари. Какво е тва излизане от терена, та ленти, та гети...излиза си нашия на ходом все едно водим с преднина от 2 гола и да се налага момчетата да го подканят да излезе това за мен е непростимо. Той не играе за отбора по този начин, а за себе си. Същия и Балотели, Суазо стои и чака на 100% позиция, но той нали е хитър се опитва да се надиграва 1:1. Ето'о и той имаше възможност да подаде в много важен момент накрая, но изненадващо за мен и той прояви лакомия. Можеше да си решим мача доста по-рано и да не тръпнем до края, но така ще е докато има играчи, които играят за себе си а не за отбора. Голям Снайдер, 1 гол за 6-7 мача, но с каква стойност! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 02:29 AM |