Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Между другото много правилно че никой не направи тема за играч на мача-такъв просто нямаше.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Между другото много правилно че никой не направи тема за играч на мача-такъв просто нямаше. Деян Станкович мога да отлича! Както и Камбиасо и Капитана! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
За какво съм виновен? Че защитавам отбора? От неговите фенове , ако мога така да нарека някои? Направихме равен и тези ще продадат отбора. Смятай ако имат бизнес като пораснат и създадат такъв, че те ще фалират на вторият ден! То така ако ставаше , фубол нямаше да има ве. И не 20 години,ами ако обичате отбора и 50 години ще чакате! Аз почвам 21-ва,не се оплаквам. Харесва ми отбора такъв,в момента повече. Просто се надявам и вярвам! Когато и да стане , радостта ми ще е невероятна. Така, че гледам напред! Целта ни е осминафинал. Напълно съм убеден в него. След това ще мислим! Оставете отбора на мира,всичко е наред. Има още 4 мача! ![]() ![]() Това, което казах за теб в коментара си беше казано с ирония. Надявам се да не си ме разбрал погрешно ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Направихте ебати драмата от тоя мач.Интер е играл стотици подобни мача като този с Рубин и ще продължава да прави колкото и да не ви се иска (дано греша).Това ни е втори мач и нищо не е загубено плюс това на оглед показаното на терена можем да сме благодарни,че даже си тръгнахме с точка от Казан.Колкото играч на мача Жулио и Станкович направиха добър мач и отново уникално разочерование от страна на Мансини и Куарешма..
ФОРЗА ИНТЕР ! -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() FEDELISSIMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,422 Регистриран: 20-June 09 Град: КЮСТЕНДИЛ Потребител No.: 1,528 ![]() |
kinterist ти си противоречиш яко. Според тебе всеки мач Интер трябва да бие и ние да сме щастливи и да се радваме супер много, без значение как сме били и как сме играли, сега правиме равен с Рубин и сме играли зле(казвам играли щото не съм гледал мача) и ти убеждаваш че пак трябва да се радваме и да сме доволни че не сме загубили, а ако бехме загубили с 1:0 щеше ли да напишеш, че трябва да сме доволни че не сме паднали с повече ? Не се заяждам, просто остави хората да имат собствено мнение ако обичаш
![]() -------------------- ...the drug is football !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Аз пък мисля, че достатъчно плява се изля за мача и е време за ключ.
-------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Аз пък мисля, че достатъчно плява се изля за мача и е време за ключ. И аз така мисля, сега е време Шевченко и компания да стягат гащите че ще им го вкараме на дълбоко и многократно -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Няма смисъл от "ключ", защото в "спора" и различните мнения се ражда истината
![]() Подкрепям freaked за това, което е написал и аз съм на същото мнение.За мен проблема не идва от kinterista, а от там че някои от нашите фенове изказват мнението си за Интер и играта ни по един доста дразнещ и предизвикващ ответна реакция начин. Ако забележите доста хора не са доволни от игарата и изказват негативни мнения за това( в това число и аз), обаче пък все така става че все едни и същи са цитирани..... Но медала има 2 страни и след едно окуражително и неприемливо от някои мнение на kinterista следва и ответната реакция на засегнатите. Аз от както съм в този форум това си е така, и докато хората приемат нещата твърде лично и пишат коментарите си с своето ЕГО, а не с главата си ще е така. Сега ще се намери и някой, който да възроптае срещу този коментар, защото учудващо тук за мен има хора за които коментар по-дълъг от 5 реда и изпълнен с някаква мисъл е от "професори", разбирачи и т.н. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Лично аз още, след като видях жребия, писах някъде мнение, че Рубин ще ни дадът много контра и така и стана. В Италия си ги бием като муха преден джам на лек автомобил.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Няма смисъл от "ключ", защото в "спора" и различните мнения се ражда истината ![]() Подкрепям freaked за това, което е написал и аз съм на същото мнение.За мен проблема не идва от kinterista, а от там че някои от нашите фенове изказват мнението си за Интер и играта ни по един доста дразнещ и предизвикващ ответна реакция начин. Ако забележите доста хора не са доволни от игарата и изказват негативни мнения за това( в това число и аз), обаче пък все така става че все едни и същи са цитирани..... Но медала има 2 страни и след едно окуражително и неприемливо от някои мнение на kinterista следва и ответната реакция на засегнатите. Аз от както съм в този форум това си е така, и докато хората приемат нещата твърде лично и пишат коментарите си с своето ЕГО, а не с главата си ще е така. Сега ще се намери и някой, който да възроптае срещу този коментар, защото учудващо тук за мен има хора за които коментар по-дълъг от 5 реда и изпълнен с някаква мисъл е от "професори", разбирачи и т.н. ![]() Доста си прав за 'спора', въпросът е, че този мач ни даде основание за доста такива, но до момента никаква 'истина' не се е родила ![]() Щеше да бъде наистина интересно да видим различни гледни точки и по-задълбочени коментари, защото ситуацията е доста наболяла и когато вече се е превърнала в тенденция, не е редно да се подминава с лека ръка. От гледна точка на развоя на срещата и показаното на терена, както казва kinterista, точката е перфектна. Може да се каже, че сме взели максимума. Дотук добре, само че ние сме Интер, отбор с огромни претенции, многомилионна селекция и преследваме изключително важна цел - триумф в Шампионската лига. Следователно този равен мач изобщо не би трябвало да ни задоволява, въпреки, че реално ни доближава до класиране в следващата фаза. Само едната точка обаче означава автоматично, че ние ще сме отбора, който се бори за второто място в групата. Миналата година знаем какво ни се случи - падна ни се един от най-силните отбори в турнира и логично загубихме. Освен това, евентуалните мачове от 1/8 финалите са през февруари, когато Калчото е в разгара си и не можем да си позволим пилеене на точки. Много вероятно е това да се случи, ако се готвим за голяма битка с някой европейски гранд, вместо срещу по-скромен отбор, който да преодолеем лесно и спестим сили в похода към 5та поредна титла. Ето защо беше наистина важно да се хвърлим здраво за първото място в групата с цел да ни се улесни живота след Коледа, когато по традиция Интер започва трудно и отнема време, за да наберем пълни обороти. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Доста си прав за 'спора', въпросът е, че този мач ни даде основание за доста такива, но до момента никаква 'истина' не се е родила ![]() Щеше да бъде наистина интересно да видим различни гледни точки и по-задълбочени коментари, защото ситуацията е доста наболяла и когато вече се е превърнала в тенденция, не е редно да се подминава с лека ръка. Така е, не се е родила, но защо? Първо едни казват, че не искат да мислят за мача, за играта и това е последния им коментар. Други пък както споменах, за хора като нас които се опитват да напишат нещо за даден мач сме професори, защото имаме гледна точка и позиция.Тук е момента да кажа, че ако не знаете не го правим защото искаме да изглеждаме интелегентни или различни, просто имаме позиция, която изразяме нали за това е форум. Ако някой си мисли че това ни прави "професори", жалко само за самия него. За този, който пише тук за да е по-умен в очите на другите, а не за каузата Интер, "тиквения медал" би му подхождал! Кажи ми как да се роди истината в спора при това положение, от една страна "нямам какво да кажа повече за мача", а от друга "стига сте спорили, трябва да забравим за този мач час по-скоро" и от трета още по-нелепа "няма смисъл от коментари от нас нищо не зависи". Как? Както и да е, FORZA INTER ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Е вече наистина темата е за ключ, ляляля
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Първо едни казват, че не искат да мислят за мача, за играта и това е последния им коментар. Ок,разбрах че визираш мен.Колкото и да ми се иска обаче немога да го забравя мача и още съм бесен.Както каза C-Murder представянето ни в лигата се превръща в тенденция и вече даже някои започват да се примиряват с това.Затова си мисля че не трябва да го подминаваме с лека ръка защото това не е "просто един мач" а обичайното ни представяне в този турнир. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Мдааааа същите приказки ги слушах и преди този мач. Просто съм оптимист никога преди мач на Интер не съм си казвал"Ей дано направим поне равен" или пък "дано паднем с по малко" . Просто искам победа, а пък каквото стане. -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ок,разбрах че визираш мен.Колкото и да ми се иска обаче немога да го забравя мача и още съм бесен.Както каза C-Murder представянето ни в лигата се превръща в тенденция и вече даже някои започват да се примиряват с това.Затова си мисля че не трябва да го подминаваме с лека ръка защото това не е "просто един мач" а обичайното ни представяне в този турнир. В интерес на истината не съм визирал теб, защото това нещо го прочетох не веднъж и не говорех за този мач специално, а за коментарите като цяло. Но това само потвърждава думите ми, че някои приемат нещата твърде лично ![]() Това е форум и ако имам аз лично нещо да кажа ще го кажа направо като посоча теб, няма смисъл от "визиране". Поне аз съм на това мнение и не само за форума , ами и по принцип в живота. Надявам се си ме разбрал ![]() Относно представянето ни, ти сам казваш че е тенденция и това си е така. За мен подминаване с лека ръка е "повече не искам да коментирам", така нещата няма как да станат с нежелание и отричане, без значение колко ни е болно и тежко от Х-са. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 04:10 PM |