IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

10 страници V  « < 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Рубин-Интер (Шампионска лига), 1:1
radiinter
коментар Sep 30 2009, 13:17
Коментар #161

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Че е талантлив аз не го успорвам но също така е факт че е ГЛУПАК.
Go to the top of the page

+Quote Post
RoLeX
коментар Sep 30 2009, 13:22
Коментар #162

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Цитат(method @ Sep 30 2009, 02:12 PM) *
На Балотели гредата ако беше гол, сега щеше да е герой и да пишете супер лативи колко е млад и талантлив и т.н.

Е много ясно.Ако е велика дума,но ако ...Като вкара тогава ще е герой и ще си заслужи похвалите,но той не направи нищо,даже затрудни целия отбор след изгонването му.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 30 2009, 13:27
Коментар #163

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

кinterista, свали синьо-черните очила и гледай РЕАЛНО. Изгонването на Балотели било пресилено? Та, той малко преди ситуацията, когато му вдигнаха 2рия жълт, подсече играч на Рубин без топка... Марио е страхотен играч, но ако не си промени отношението, няма да го бъде. И недей ми приказва тази точка колко била идеална - Италианският шампион със селецкия за колко милиона, начело с един от най-добрите треньори в момента, не може да бие някакви руснаци, без история, без опит в европейските турнири.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Faustico
коментар Sep 30 2009, 13:33
Коментар #164

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(kinterista @ Sep 30 2009, 07:08 AM) *
Първо: Домакините показаха много добра мотивация,още през първите 15 мин.на мача. Когато гостуваш на отбор,когото не само не познаваш и никога не си срещал,трябва да си предпазлив. Търпението,спокойствието и самочувствието взимат връх,когато си покажеш зъбите в точният момент. Когато ни отбелязоха гола,аз не трепнах,притеснение в мен нямаше,защото знаех,че няма как да не отвърнем.За това сме Интер,знаем как да отговорим. .

Точно тука е проблемът.. ти говориш принципно.. а мача е в Шампионска Лига. тук.. ние... НЯМАМЕ ОТГОВОР. Нямаме отговор вече години наред.. а понякога липсва отговора дори в мачове срешу Панатинайкос, Ломокотив, Анортозис, Рубин и т.н. Ако е един такъв мач на 4,5 години окей.. но когато такива отбори те НАТУПАТ.. как точно очакваш по нататък да биеш Ливърпул, Юнайтед.. та дори Валенсия и Вилереал. ОТГОВОРА си го имаме в "Серия А" .. в Шампионска Лига на този етап имаме ПАТЕШКИ СЪРЦА И КРАЙНО НЕКЪДЪРЕН ФУТБОЛ.
Както и да е.. аз продължавам да вярвам, че Жозе ще промени това.. и може би още този сезон ще покажем неща, които не сме правили в Европа от десетилетия насам.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 30 2009, 13:37
Коментар #165

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(N E R A Z Z U R R O @ Sep 30 2009, 02:27 PM) *
кinterista, свали синьо-черните очила и гледай РЕАЛНО. Изгонването на Балотели било пресилено? Та, той малко преди ситуацията, когато му вдигнаха 2рия жълт, подсече играч на Рубин без топка... Марио е страхотен играч, но ако не си промени отношението, няма да го бъде. И недей ми приказва тази точка колко била идеална - Италианският шампион със селецкия за колко милиона, начело с един от най-добрите треньори в момента, не може да бие някакви руснаци, без история, без опит в европейските турнири.

Ей лапета. Я се стегнете малко! Четете внимателно какво пиша? Ама много внимателно четете. Няма само да ми чакате да бием и да ми скачате във форума като шампиони. След слаб мач ми излизате да ме дразните. Тази точка е идеална за нас. Не се радваме на нея,но можехме да загубим. Така,че тя е добре дошла.Това е шампионска лига и всеки отбор е труден,както и всеки може да загуби от всеки! Вие се стегнете малко и подкрепяйте отбора,разбрахте ли? Ти и Ролекс се уливате. Няма такива критици. Да бяхме сложили вас за треньори,да се посмея малко!

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар Sep 30 2009, 13:54
Коментар #166

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Цитат(Djorkaeff @ Sep 30 2009, 01:40 PM) *

Изгледайте пак репортажа и пак си помислете, дали точката не е ценна и дали не трябва да и се радваме... Стига вече глупости, стига критики. Така не се подкрепя отбор! Вярно наистина руснаците ни разказаха играта и това е истината, която боли, но какво да направим?? Най-лесно е да ги наплюем подред на номерата и кво... Горе главите нищо не е станало, поне нищо фатално! Както някой каза по-горе, много е лесно да обичаш и подкрепяш Интер когато печели, но винаги идва спада на играта в един отбор и тогава си проличава, кой от какво тесто е замесен yellow.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
Guest_method_*
коментар Sep 30 2009, 13:55
Коментар #167

Guests

Стига сте акцентували в/у червения картон на Балотели. Все едно Адриано, Матераци, Бурдисо, Кордоба и Самуел не са получавали картони в ШЛ. Що се отнася до селекцията ни, искам да питам какво направи най-скъпо платения играч във футбола на име ИБРАХИМОВИЧ с/у Ман Юнайтед? НИЩО! Е защо трябва да продължаваме да спорим и да се дразним? Мач с мач не си прилича. Неможе да бием всички наред. Все пак задачата на Мориньо и компания е да продължат напред след групите. Имайте търпение и времето ще покаже дали отбора трябва да подлежи на критика.!

Кинитериста: Заеби брато, няма смисъл! Заприличахме на махленски форум. Караме се един-друг! Не им връщай и това е. Аз защо не пиша след мачове?? еми ето заради това. Седя си у нас, лекувам се и чета глупости: кой какъв бил, незаслужавал да е в интер, а като бият и вкарват голове са най-великите играчи и много ги обичамеsmile.gif

+Quote Post
inter_fen
коментар Sep 30 2009, 14:10
Коментар #168

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Цитат(method @ Sep 30 2009, 02:55 PM) *
Що се отнася до селекцията ни, искам да питам какво направи най-скъпо платения играч във футбола на име ИБРАХИМОВИЧ с/у Ман Юнайтед? НИЩО!

Само респект за това което каза!!! cheers1.gif
А аз бих казал на тези които казаха на кинтериста да си свали синьо черните очила:
Вие си свалете Ибрахимовите очила,него вече го няма,играем друг стил,играем с напълно нов отбор,играем цикъл от мач на всеки 3 дена вече няколко седмици,а Милито и Снайдер ги нямаше вчера.

Трябваше да паднем,за да смачкаме после и Барса и Динамо,защото щяхме да сме много по мотивирани!

+Quote Post
radiinter
коментар Sep 30 2009, 14:14
Коментар #169

Moderator

Роналдо,Виери,Ибрахимович,Ето'о-играчите нямат значение.Вече 15 години гледам една и съща лузърска продукция от любимия отбор.Как пък все за нас има разни оправдания а другите отбори си взимат поне тези уж лесни мачове.Съжалявам че говоря така но просто много ме боли от това което видях вчера.

+Quote Post
radiinter
коментар Sep 30 2009, 14:20
Коментар #170

Moderator

Следния цитат не се нуждае от коментар.За тези които не знаят само да спомена че вътре става въпрос за шампиона на Италия в последните 4 години,за отбор струваш стотици милиони и за най-скъпоплатения треньор в света blink.gif

Президентът на Интер Масимо Морати иска от треньора Жозе Моуриньо задължителна победа при гостуването на Рубин Казан във вторник, пише „Gazzetta dello Sport”.

Причина за натиска от страна на боса е отрицателния баланс на нерадзурите в Шампионската лига по ръководството на Специалния. Откакто португалецът пое тима през миналото лято, загубите в Европа са три, равенствата четири, а победите едва само две.

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 30 2009, 14:46
Коментар #171

Con zurro nero cuore

Цитат(kinterista @ Sep 30 2009, 02:37 PM) *
Ей лапета. Я се стегнете малко! Четете внимателно какво пиша? Ама много внимателно четете. Няма само да ми чакате да бием и да ми скачате във форума като шампиони. След слаб мач ми излизате да ме дразните. Тази точка е идеална за нас. Не се радваме на нея,но можехме да загубим. Така,че тя е добре дошла.Това е шампионска лига и всеки отбор е труден,както и всеки може да загуби от всеки! Вие се стегнете малко и подкрепяйте отбора,разбрахте ли? Ти и Ролекс се уливате. Няма такива критици. Да бяхме сложили вас за треньори,да се посмея малко!

Не, ние не те дразним. След всеки слаб мач, ти си човекът, който тръгва да скача на всеки, който не е доволен от играта. Айде радвайсе на ИДЕАЛНАТА точка срещу ГРАНДА Рубин Казан.

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Sep 30 2009, 14:55
Коментар #172

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Тцтц, как може да сте такива хора бе. Вече два дена около едно и също нещо циклите...
Единия ми говори за хейтъри, ми хейтър си ти бе майна виж си коментара и се замисли за хейтърите ли да мислиш или за собствените си думи!
другия го боляло щото чакал 15-20 години, ми мен не ме ли боли, аз не чакам ли? Кажете го веднъж пък се спрете бе, изкажете мнението си лошо няма, макар и отрицателно то си е ваше. За вас то е правилното, ама тука 5 страници абсолютно едно и също, едно и също....даже някои се повтарят ли повтарят.
Ама той кинтериста е виновен бе.....
Ако влагахте толкова любов, колкото плюнки и негативизъм сипете по играчите нямаше да имате равни!!!

--------------------

+Quote Post
Simo
коментар Sep 30 2009, 15:01
Коментар #173

Интер Маняк

Коментари: 962
Регистриран: 12-May 07
Град: Русе
Потребител No.: 329
Любим Играч: Javier Zanetti

Незнам защо но когато играем в Европа нещо става с отбора ни и изглеждаме доста различно от серия А.Това което Марио направи за мен е много глупаво,заслужи си една "треньорска контузия" за известно време.Сега е важно да се вземе следващия мач и играчите да са по спокойни.

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 30 2009, 15:45
Коментар #174

Цитат(interboy @ Sep 30 2009, 03:55 PM) *
Тцтц, как може да сте такива хора бе. Вече два дена около едно и също нещо циклите...
Единия ми говори за хейтъри, ми хейтър си ти бе майна виж си коментара и се замисли за хейтърите ли да мислиш или за собствените си думи!
другия го боляло щото чакал 15-20 години, ми мен не ме ли боли, аз не чакам ли? Кажете го веднъж пък се спрете бе, изкажете мнението си лошо няма, макар и отрицателно то си е ваше. За вас то е правилното, ама тука 5 страници абсолютно едно и също, едно и също....даже някои се повтарят ли повтарят.
Ама той кинтериста е виновен бе.....
Ако влагахте толкова любов, колкото плюнки и негативизъм сипете по играчите нямаше да имате равни!!!

За какво съм виновен? Че защитавам отбора? От неговите фенове , ако мога така да нарека някои? Направихме равен и тези ще продадат отбора. Смятай ако имат бизнес като пораснат и създадат такъв, че те ще фалират на вторият ден! То така ако ставаше , фубол нямаше да има ве.
И не 20 години,ами ако обичате отбора и 50 години ще чакате! Аз почвам 21-ва,не се оплаквам. Харесва ми отбора такъв,в момента повече. Просто се надявам и вярвам! Когато и да стане , радостта ми ще е невероятна. Така, че гледам напред! Целта ни е осминафинал. Напълно съм убеден в него. След това ще мислим! Оставете отбора на мира,всичко е наред. Има още 4 мача! interamo.gif loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 30 2009, 17:22
Коментар #175

Цитат(N E R A Z Z U R R O @ Sep 30 2009, 03:46 PM) *
Не, ние не те дразним. След всеки слаб мач, ти си човекът, който тръгва да скача на всеки, който не е доволен от играта. Айде радвайсе на ИДЕАЛНАТА точка срещу ГРАНДА Рубин Казан.

Ние интеристите се радваме само като чуем думата Интер,камо ли на спечелена точка ве моето дете! Само като излязат на терена и се наредят за химна на лигата и вече съм леш от кефове и адреналини ве! Какво ще ми разправяш,ти едва ли си така? Като те гледам как пишеш срещу отбора,сигурно се молиш да паднем! eusa_naughty.gif

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 30 2009, 18:35
Коментар #176

Con zurro nero cuore

Цитат(kinterista @ Sep 30 2009, 06:22 PM) *
Ние интеристите се радваме само като чуем думата Интер,камо ли на спечелена точка ве моето дете! Само като излязат на терена и се наредят за химна на лигата и вече съм леш от кефове и адреналини ве! Какво ще ми разправяш,ти едва ли си така? Като те гледам как пишеш срещу отбора,сигурно се молиш да паднем! eusa_naughty.gif

Пропусна да споменеш, че си фен от 20 години laugh.gif . И къде пиша срещу отбора? Когато играта ни е трагична(както срещу Рубин), какво да кажа - "Страхотна игра" ли ?

--------------------

+Quote Post
ale inter
коментар Sep 30 2009, 18:49
Коментар #177

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Еййййййй много специалисти тука много нещо,дависе ненарадва човек.Играхме слабо и тва е,Марио неможе дасе прави на играч с 100 мача в Европа има ебаси и самочуствието,дано Жозе го свали на земята,от неговата грешка се прееба целия мач,цялата постройка на отбора се разби,смените вече небяха тези дето Жозе е мислел да направи и така всичко замина.Радвайте се на 1та точка щот можеше и дае по зле,Кинтериста е прав,след 20години ще свикнете на такива мачове,със сигорност ще има и мачове и по зле,смисал да падаме.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
butch_cassidy
коментар Sep 30 2009, 20:05
Коментар #178

Редовен Интерист

Коментари: 293
Регистриран: 29-October 08
Град: Стара Загора
Потребител No.: 646
Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba

Ale Inter, аз съм свикнал 20 години да гледам такива мачове, но това не ме кара да се чувствам по-добре.Снощи наистина спечелихме точка вместо да загубим зле.Въпроса е докога.Втръснало ми е като дойде пролетта и да ми се подиграват разни мишоци от Милан,Юве, Ливърпул,Ман Ю и други смешни отбори.Отбора не трябва да се напада наистина ,но нещата трябва да се наричат с истинските им имена.Когато сме играли слабо да си кажем и всеки да каже къде според него е проблема.Градивната критика е много по-добра отколкото начина на кинтериста да замазва положението след всеки провал.Слава богу тази година още сме далеч от провал,дано това е нашата година макар от 88 все така да се надявам.

--------------------
----------------
WE ARE INTER !

+Quote Post
ale inter
коментар Sep 30 2009, 20:36
Коментар #179

Батьо

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Цитат(butch_cassidy @ Sep 30 2009, 09:05 PM) *
Ale Inter, аз съм свикнал 20 години да гледам такива мачове, но това не ме кара да се чувствам по-добре.Снощи наистина спечелихме точка вместо да загубим зле.Въпроса е докога.Втръснало ми е като дойде пролетта и да ми се подиграват разни мишоци от Милан,Юве, Ливърпул,Ман Ю и други смешни отбори.Отбора не трябва да се напада наистина ,но нещата трябва да се наричат с истинските им имена.Когато сме играли слабо да си кажем и всеки да каже къде според него е проблема.Градивната критика е много по-добра отколкото начина на кинтериста да замазва положението след всеки провал.Слава богу тази година още сме далеч от провал,дано това е нашата година макар от 88 все така да се надявам.

Така е прав си,дано наистина това да е нашата година.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Sep 30 2009, 21:48
Коментар #180

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Цитат(butch_cassidy @ Sep 30 2009, 09:05 PM) *

Много си прав. Не може да виждаме само положителното (което снощи почти липсваше) и да приемаме грешките и провалите за незначителни неща.

+Quote Post

10 страници V  « < 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 06:43 AM
Buy sports equipment online