IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

10 страници V  « < 6 7 8 9 10 >  
Reply to this topicStart new topic
> Рубин-Интер (Шампионска лига), 1:1
Miro Belia
коментар Sep 29 2009, 21:24
Коментар #141

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Група: Members

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Цитат(kinterista @ Sep 29 2009, 10:00 PM) *
От точката ве. Как от какво? Една точка тук е добре, с оглед мачовете през три дена. Играем на три фронта,какво да правим? Всеки мач победи? Ама то много-хубаво не е на хубаво. Споко,гледаме напред!

Е как БАРСА може да мачка всеки мач ?!?! За да печелиш трофеи, трябва да мачкаш !!!!

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!
Go to the top of the page

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Sep 29 2009, 21:35
Коментар #142

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Град: София
Потребител No.: 325

гледайте бе Фиорентина бият Ливърпул ние някакви пияници не можем

--------------------

+Quote Post
Xs7yLe
коментар Sep 29 2009, 21:50
Коментар #143

Интер Маняк

Коментари: 1,084
Регистриран: 4-August 07
Град: Варна
Потребител No.: 390
Любим Играч: Raul

Цитат(MarcoMaterazzi @ Sep 29 2009, 10:35 PM) *
гледайте бе Фиорентина бият Ливърпул ние някакви пияници не можем

Еми ставай фен на Фиорентина бе човек.Личи си ,че ще ни трябва още време , но съм оптимист за бъдещето.smile.gif

+Quote Post
Djorkaeff
коментар Sep 29 2009, 22:02
Коментар #144

Редовен Интерист

Коментари: 260
Регистриран: 19-February 09
Потребител No.: 954

От 20 до 29 септември сме изиграли 4 мача. Дано това да е причината за слабата игра днес.И поне според мен не бива да се правят заключения от днешния мач. Безобразно играхме и равният резултат успех.Още две победи и се класираме напред.След Нова година ще видим на какво нивo ще сме за фазата на елиминациите. Жозе има време да работи и дано успее да реализира идеите си.
Forza la Beneamata ! ! !

--------------------
"Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."

+Quote Post
C-Murder
коментар Sep 29 2009, 22:06
Коментар #145

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Добрият стар Интер.. чак ми липсваше smile.gif
Аз не мога да се радвам на изстраданата с опълчение точка, ние да не сме Лацио или Киево, айде малко по-сериозно kinteriste. Оптимизмът е хубаво човешко качество, но днес поводи за радост не видях и не мога да съм на твоята вълна, колкото и да вярвам в отбора. Отново показахме толкова до болка познати слабости и проблеми, че вече започвам да си мисля, че оправия няма - такъв ни е манталитета в тоя скапан турнир и излизаме като равен с равен срещу отборчета като руските бараби. Кога и ние ще покажем на Европа, че сме гранд и мястото ни е сред най-големите, защото започва сериозно да ме нервира това безхаберие и мишкуване в наглед лесни мачове. Нали затова беше назначен Моуриньо, да вдъхме увереност на играчите и да ги научи да играят по шампионски. Нали затова бяха привлечени Лусио и Ето'о - благодарение на лидерските им качества и опит в Лигата да имаме друго лице и нагласа. Защо не се получават нещата в нападение, защо сме си старите безидейни фигуранти в халфовата линия, как е възможно футболистчетата на Рубин да ни мачкат така и да ни карат да се срамуваме и да тръпнем до последно да не ни победят. Имената на противниците ни се менят всяка година, но издънките са винаги същите. Разбирам да ги бяхме смачкали и едвам да спасят точката, но в случая се получи точно обратното - гранда от Италия да не знае къде се намира и да не може да си подаде 2 пъти точно топката. Докога.. ?
Може да звучи много песимистично, защото съм афектиран от поредната порция слаб футбол в Шампионската лига, но вече свикнах отбора да е хегемон в Италия и тая метамофроза в Европа ми е много болезнена.
Още като видях състава и бях като гръмнат. Какво по дяволите си е мислил Жозе с включването на Мансини изобщо, след като до момента не му е давал никакъв шанс. Сигурно, че тлъстия бразилец с кошмарната форма ще се превърне в тайното оръжие на отбора - алтернатива на Снайдер на поста атакуващ полузащитник. Не е ли разгадал вече качествата му - този играч не може да захранва нападателите с топки, той си е едно крило и нищо повече. Писна ми от нелепи експерименти - Мансини е некадърник и никой не може да ме убеди в противното. Не искам храненици в Интер, който ще си търкат пейката и щв взимат милионите заплата, за да ни късат нервите. Днес Амантино беше най-слабият на терена, като нямаше нито едно правилно отиграване, а въпреки това игра над 60 минути и все едно бяхме с човек по-малко на терена. Лично аз не искам да му се дават повече шансове и дано зимата бъде разкаран, докато може да му вземем някой друг милион. НЕ СТАВА ЗА ИНТЕР !!
Нелепо е поведението на Балотели - това момче трябва да бъде свалено на земята, заблуждавал съм се, че характера му е поомекнал. Марио демонстрира поведение сякаш е краля на игрището и всички са под нивото му. Редовно се опитва се да финтира по двама-трима накуп и като логично му отнемат топката винаги извършва грозно и непрофесионално нарушение. Не знам докога ще му се позволяват такива волности, но днес въпреки, че игра добре и беше най-активния в нападение, успя да си изкара МАЛОУМЕН червен картон и наклони мача в полза на Рубин. Това беше и повратния момент - преди изгонването му изглеждаше, че имаме сили да ги пречупим, въпреки, че играта ни не спореше. Балотели трябва да започне да мисли и да играе за отбора и да престане да се опитва да изглежда като НАЙ-ГОЛЕМИЯ, защото огромното му самочувствие все още не отговаря на качествата му.
Кристиян Киву днес беше направен за посмешище по фланга. През първото полувреме направи 2 подаръка в стил Сантон и благодарение само на късмета руснаците не се разписаха. Постоянно беше разминаван елементарно, а през неговия фланг не спираха да се сипят центирания към пеналта. Да си призная, наистина не харесвам играта на Киву по принцип, въпреки, че е правил доста солидни мачове, но днес беше един от най-слабите.
Самуел Ето'о е най-голямата загадка за мен в отбора. Имам огромни очаквания към него, които да отговарят на реномето му, само, че представяния като днешното сериозно бият по авторитета му на безпощаден голмайстор. Абсолютен фигурант през целия мач, даже името му не си спомням да съм чул, освен когато се пребори в пеналта през първото полувреме и направи корнер. От камерунеца се очаква да е нашия човек в Шампионската лига и значително трябва да подобри нивото на играта си, както и да се опита да бъде лидер на отбора, какъвто беше Ибрахимович. Днес затъна в общата посредственост, но се надявам да оправдае 11те милиона заплата, които взима.
Останалите също играха под възможностите си, като мога единствено да отлича неуморния Станкович, който се раздаде отново и отбеляза страхотен гол, добрите намеси на Жулио Сезар и познатата игра в нападение на Майкон.
Не мога да пропусна и Моуриньо - днес той направи наистина досадни грешки, като започнем с включването на Мансини като титуляр и експеримента му той да играе зад нападателите. На мнение съм, че изобщо не беше правилното време за толкова рискован ход, да се гласува доверие на играч, който от началото на сезона редовно търка пейката. Бразилеца трябваше да бъде заменен още на полувремето..
Толдо и Орландони на резервната скамейка - в абсолютно недоумение съм как е възможен такъв абсурд, мисля, че това е прецедент в световния футбол. Толкова ли нямаше място за някой юноша като Оби и кога ще бъде даден шанс на Давид Суацо - днес бяхме без нито един чист нападател като резерва.
Днес нямаше разлика между Интер в Шампионската лига на Манчини и Моуриньо, случи се и няколко пъти миналата година - дали все пак Жозе е точния човек за този трофей с ТОЗИ отбор.. Искрено се надявам на промяна и по принцип от един мач не трябва да се вадят генерални изводи, но.. играта е същата, а футболистите са нови - питам се къде точно е проблема в Интер. Някой ако може да ми подскаже ? smile.gif

Със сигурност знам само, че не можем да продължаваме с подобна посредственост.. аз не мога да се примиря..
ИНТЕР ТРЯБВА ДА ТРИУМФИРА В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НАПУК НА ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ СМЕ !!

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Sep 29 2009, 22:22
Коментар #146

Guests

Цитат(C-Murder @ Sep 29 2009, 11:06 PM) *
Още като видях състава и бях като гръмнат. Какво по дяволите си е мислил Жозе с включването на Мансини изобщо, след като до момента не му е давал никакъв шанс. Сигурно, че тлъстия бразилец с кошмарната форма ще се превърне в тайното оръжие на отбора - алтернатива на Снайдер на поста атакуващ полузащитник. Не е ли разгадал вече качествата му - този играч не може да захранва нападателите с топки, той си е едно крило и нищо повече. Писна ми от нелепи експерименти - Мансини е некадърник и никой не може да ме убеди в противното. Не искам храненици в Интер, който ще си търкат пейката и щв взимат милионите заплата, за да ни късат нервите. Днес Амантино беше най-слабият на терена, като нямаше нито едно правилно отиграване, а въпреки това игра над 60 минути и все едно бяхме с човек по-малко на терена. Лично аз не искам да му се дават повече шансове и дано зимата бъде разкаран, докато може да му вземем някой друг милион. НЕ СТАВА ЗА ИНТЕР !!
Нелепо е поведението на Балотели - това момче трябва да бъде свалено на земята, заблуждавал съм се, че характера му е поомекнал. Марио демонстрира поведение сякаш е краля на игрището и всички са под нивото му. Редовно се опитва се да финтира по двама-трима накуп и като логично му отнемат топката винаги извършва грозно и непрофесионално нарушение. Не знам докога ще му се позволяват такива волности, но днес въпреки, че игра добре и беше най-активния в нападение, успя да си изкара МАЛОУМЕН червен картон и наклони мача в полза на Рубин. Това беше и повратния момент - преди изгонването му изглеждаше, че имаме сили да ги пречупим, въпреки, че играта ни не спореше. Балотели трябва да започне да мисли и да играе за отбора и да престане да се опитва да изглежда като НАЙ-ГОЛЕМИЯ, защото огромното му самочувствие все още не отговаря на качествата му.
Кристиян Киву днес беше направен за посмешище по фланга. През първото полувреме направи 2 подаръка в стил Сантон и благодарение само на късмета руснаците не се разписаха. Постоянно беше разминаван елементарно, а през неговия фланг не спираха да се сипят центирания към пеналта. Да си призная, наистина не харесвам играта на Киву по принцип, въпреки, че е правил доста солидни мачове, но днес беше един от най-слабите.
Самуел Ето'о е най-голямата загадка за мен в отбора. Имам огромни очаквания към него, които да отговарят на реномето му, само, че представяния като днешното сериозно бият по авторитета му на безпощаден голмайстор. Абсолютен фигурант през целия мач, даже името му не си спомням да съм чул, освен когато се пребори в пеналта през първото полувреме и направи корнер. От камерунеца се очаква да е нашия човек в Шампионската лига и значително трябва да подобри нивото на играта си, както и да се опита да бъде лидер на отбора, какъвто беше Ибрахимович. Днес затъна в общата посредственост, но се надявам да оправдае 11те милиона заплата, които взима.
Останалите също играха под възможностите си, като мога единствено да отлича неуморния Станкович, който се раздаде отново и отбеляза страхотен гол, добрите намеси на Жулио Сезар и познатата игра в нападение на Майкон.
Не мога да пропусна и Моуриньо - днес той направи наистина досадни грешки, като започнем с включването на Мансини като титуляр и експеримента му той да играе зад нападателите. На мнение съм, че изобщо не беше правилното време за толкова рискован ход, да се гласува доверие на играч, който от началото на сезона редовно търка пейката. Бразилеца трябваше да бъде заменен още на полувремето..
Толдо и Орландони на резервната скамейка - в абсолютно недоумение съм как е възможен такъв абсурд, мисля, че това е прецедент в световния футбол. Толкова ли нямаше място за някой юноша като Оби и кога ще бъде даден шанс на Давид Суацо - днес бяхме без нито един чист нападател като резерва.
Днес нямаше разлика между Интер в Шампионската лига на Манчини и Моуриньо, случи се и няколко пъти миналата година - дали все пак Жозе е точния човек за този трофей с ТОЗИ отбор.. Искрено се надявам на промяна и по принцип от един мач не трябва да се вадят генерални изводи, но.. играта е същата, а футболистите са нови - питам се къде точно е проблема в Интер. Някой ако може да ми подскаже ? smile.gif

Аз съм съгласен с почти всичко което каза, значи и за мен беше шокиращо започването на Мансини като титуляр, аз не помня скоро да е записал игрови минути, за разлика от Куарешма например, който имаше голяма вероятност да не играе добре, ама поне имаше игрови минути.... А за Киву аз просто не мога да разбера налагането му по левия фланг, за мен когато се оправи Мота, трябва Санети да се върне на мястото на Киву, а той да е в центъра на защитата с Лусио, където е най-добър, Самуел издиша на моменти и прави доста нарушения.... В халфовата ни линия трябва да са Мота, Мунтари и Снайдер, 4тото място е без значение, Станко най-добре, в големите мачове на Санети мястото му е на левия фланг, там ще е железен, а за да работи нападението ни трябва и Милито и Снайдер да са на терена, иначе няма да става работата.... За Балотели изобщо не искам да говоря, напоследък разочарова, има някои дразнещи неща като опитите му да финтира 2ма 3ма опоненти...... Обаче не съм съгласен с всеобщото мнение че Рубин са някви си слаби руснаци, аз мисля че те имат голям потенциал и не е ясно какво ще направи великата Барселона когато отиде в Русия, както се отнася това и за Динамо, играха добре и взеха своето в крайна сметка...

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 29 2009, 22:48
Коментар #147

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Цитат(Boy_San77 @ Sep 29 2009, 11:22 PM) *
не е ясно какво ще направи великата Барселона когато отиде в Русия, както се отнася това и за Динамо, играха добре и взеха своето в крайна сметка...

Барселона ще ги смаже, заради халфовата си линия...

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Faustico
коментар Sep 29 2009, 22:58
Коментар #148

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Цитат(C-Murder @ Sep 29 2009, 08:06 PM) *
Добрият стар Интер.. чак ми липсваше smile.gif
Аз не мога да се радвам на изстраданата с опълчение точка, ние да не сме Лацио или Киево, айде малко по-сериозно kinteriste. Оптимизмът е хубаво човешко качество, но днес поводи за радост не видях и не мога да съм на твоята вълна, колкото и да вярвам в отбора. Отново показахме толкова до болка познати слабости и проблеми, че вече започвам да си мисля, че оправия няма - такъв ни е манталитета в тоя скапан турнир и излизаме като равен с равен срещу отборчета като руските бараби. Кога и ние ще покажем на Европа, че сме гранд и мястото ни е сред най-големите, защото започва сериозно да ме нервира това безхаберие и мишкуване в наглед лесни мачове. Нали затова беше назначен Моуриньо, да вдъхме увереност на играчите и да ги научи да играят по шампионски. Нали затова бяха привлечени Лусио и Ето'о - благодарение на лидерските им качества и опит в Лигата да имаме друго лице и нагласа. Защо не се получават нещата в нападение, защо сме си старите безидейни фигуранти в халфовата линия, как е възможно футболистчетата на Рубин да ни мачкат така и да ни карат да се срамуваме и да тръпнем до последно да не ни победят. Имената на противниците ни се менят всяка година, но издънките са винаги същите. Разбирам да ги бяхме смачкали и едвам да спасят точката, но в случая се получи точно обратното - гранда от Италия да не знае къде се намира и да не може да си подаде 2 пъти точно топката. Докога.. ?
Може да звучи много песимистично, защото съм афектиран от поредната порция слаб футбол в Шампионската лига, но вече свикнах отбора да е хегемон в Италия и тая метамофроза в Европа ми е много болезнена.

Със сигурност знам само, че не можем да продължаваме с подобна посредственост.. аз не мога да се примиря..
ИНТЕР ТРЯБВА ДА ТРИУМФИРА В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА НАПУК НА ВСИЧКИ ХЕЙТЪРИ, КОИТО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ КОЙ СМЕ !!

За Балотели, Жозе и Ето'о мислех да пиша най-много.. но само ще те повторя. Специално за поведението и решенията/играта на тях мнението ни се препокрива на 100%. Киву както спомена също беше нестабилен днес. Изобщо тази лява зона във втори пореден мач повдига въпрос. МЕРКИ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ! Същото важи за Суазо.. окей.. аз не съм от хората, които имат най-голяма вяра в него, ама колко пъти вече да виждаме неспособноста на Мансини и Куаресма да направят нещо... ОКЕЙ.. резерви са.. некъв 17 годишен пикльо (пффф даже забравих името на момчето в Юнайтед.. италианеца.. изкочи ми от съзнанието) влиза и печели шампионати за "Червените дяволи". Тез двамата наши герой вече сигурно имат над 20 влизания, като резерви и нищо не са показали. Докато Суазо все още не се е издънил тоя сезон, редно е той да почне да получава шанс. След като Ивайло анализира много добре отбора ще обърна на друго много важно нещо за мен.. играта и резултатите ни в "Шампионска Лига".
Още след жребия говорех за моето сериозно притеснение.. и недоволство. Ние за последните близо 10 години в Шампионската лига имаме една победа над Арснеал (групи) и срещу Порто и Валенсия.. и това ли е всичко, което сме успели да постигнем? Аз за друг по-сериозен успех не мога да се сетя.. и да ме извиняват хората, които казват "ИДЕАЛНА ТОЧКА".. това е направо СМЕШНО. Няма нищо идеално в това да те изложи отбор на ПОМАЦИ И СЕЛЯЦИ.. защото тез прости КАЗАНИ са точно това.. това не е сериозен отбор, който има с какво да те уплаши. Не ни стигаше фиаското преди няколко години с Локомотивите.. които ни сгазиха.. ами сега и друг МАЛОУМЕН отбор ни изложи в страна, в която футбола няма нищо общо с това, което в Западна Европа. Това ли е "ИДЕАЛНАТА ТОЧКА"? Да ни се смеят хората? Кое му е идеалното тази вечер Фиорентина ДА НАПРАВИ МАЧ, КАКЪВТО НИЕ НЕ СМЕ ПРАВИЛИ ОТ 10 ГОДИНИ НАСАМ...?
Мерки трябва да се вземат веднага.. ясно е, че класирването е на 100%.. но Барса трябва много сериозно да я натупаме на "Ноу Камп".. защото последните години НИЕ СМЕ СМЕШНИ в Европа.. имам чувството, че почваме да играем ролята на клоуни. Много разчитах Жозе да промени това.. дано има нужните жокери в ръкава.. и играчите малко да се стегнат.. не може в 8 мача в Шампионска Лига да биеш 3 пъти на кръст.. и после да казваш нямал си шанс срещу Юнайтед.. ЕМИ НЯМА ДА ИМАШ.. щом още в групите некви берачи на череши или диаманти те мачкат.. къде сме тръгнали да играем с Юнайтед и Ливърпул. ИМАМЕ НУЖДА ОТ СЕРИОЗЕН "ДОПИНГ".. и трябва да се стегнем сериозно.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Sep 29 2009, 23:38
Коментар #149

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

Рубин при всички положения трябва да съжаляват за изпуснатата победа. Както бях написал по-назад в темата, не заслужавахме и с тази мизерна точка да си тръгнем. Представянето ни беше под всякаква критика, не помня мач, в който да са ни надигравали така тотално. Всъщност сигурно мога да се сетя и за такива случаи, но определено противниците са били доста по-класни от ДЕБЮТАНТА в ШЛ срещу когото ние изглеждахме жалки. Вече отделен въпрос е, дали наистина руснаците са толкова силни или просто ние бяхме безумно слаби. Във всеки случай не можем да се задоволяваме с реми срещу такива отбори, камоли пък да се плашим от тях. Оставам на мнението си, че Рубин не е нищо особено, въпреки че първенството, на което е шампион е доста силно. Защитата ни беше правена за смях през цялата среща, единствено на Майкон му спореше играта. Киву беше жалък, не мога да повярвам, че игра по такъв начин, Лусио и Самуел бяха неориентирани, което предвид опита им е необяснимо. В средата нещата също не вървяха. Единственият, който изпъкна беше Станкович. Донякъде заради гола, донякъде заради огромните му за пореден път усилия, сърбинът заслужава едно голямо БРАВО. Напред играта ни беше ялова, Балотели имаше добри хрумвания, които обаче не успя да реализира по една или друга причина. Двата му картона са недопустими и искрено се надявам, че Жозе ще си поговори много хубаво с него относно поведението му на терена. На Ето'о и аз не му чух името, като същото важи и за Мансини. Незнам какво целеше Моуриньо, пускайки в игра футболист, който незнам от кога не е започвал като титуляр. И естествено другият освен Деян и Майкон, който заслужава поздравления е Сезар. За пореден път беше изключително уверен и стабилен и няма да е пресилено ако кажем, че има голяма заслуга за това да не загубим. Рано е да отписваме сезона, както някои вече го направиха, но представянето и манталитетът ни на терена трябва коренно да се променят. С такива продукции като вчерашната бъдещето не изглежда добре.

FORZA INTER !!! loveinter.gif

+Quote Post
Matrix
коментар Sep 29 2009, 23:43
Коментар #150

Интер Маняк

Коментари: 918
Регистриран: 16-July 06
Град: Plovdiv
Потребител No.: 62
Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix

Ясно е че напред нямаме възможностите на барса и реал,но мен ме притеснява друго,момчета!Недопустимо е защитата на шампиона на Италия да бъде разминавана като малка гара от знайни и незнайни футболисти.Вие видяхте ли при гола на Домингез какво се случи с Лусио?!?Ами с другия хубостник до него?!?Е да беше само в тая ситуация,ок,ще кажем,че всеки греши.НО НЕ БЕШЕ!!!След това същата ситуация се повтори отново и отново и е цяло чудо,че не ни набутаха още голове.Затова продължавам да твърдя,че Лусио е класа под Рикардо Карвальо и е страшно рисков играч.В Италия може и да върши работа,но за ШЛ няма да мине.. Та ние сме измислили катеначото бе,срамота е,винаги съм харесвал "грозния",както го наричат някои футбол на Интер,дефанзивен дотолкова,че да изкара съперника извън релси.Мен ми прави кеф играта в защита,затова съм фен на Интер,а не барСЕЛОна или на дебелия балет.Шансовете ни за ШЛ,колкото и малки да изглеждат в момента,минават през една железна отбрана.Както всъщност сме си спечелили и 2та КЕШ-а.Това е стила на Интер и аз искам да го виждам на терена!Какво ли би казал Джачинто,ако можеше да види какво правят наследниците му... :|

--------------------
IO SONO INTERISTA!!!

+Quote Post
Faustico
коментар Sep 30 2009, 02:07
Коментар #151

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Аз за Лусио си казах мнението.. ТОВА Е КОМПРОМИС! Защото не успяхме да вземем наистина класният защитник.. и взехме това, което явно беше под ръка. И мен не ми се нрави 80мин даден иргач да блести, но за секунда да провали мача или да носи отговорност за гола. И след като повидгнахме въпроса за един от хубостниците Лусио... който ми е АДСКИ СЪМНИТЕЛЕН.. да не забравяме как той на два пъти пробва късмета на Барса на "Меаца".. за наше щастие беля не стана, но това глупаче Домингез мислеше по друг начин...
Направо не знам... но лично аз съм адски разочарован от случилото се.. някой видя ли им стадиона на Казан? Все едно гледам градския в Ловеч.. след мача реших да погледна историята на тез селяци.. отбора води корените си от 66-та година.. като през 92 става Рубин.. и преди това влизане в групите знаете ли какво имат? Аз съм втрещен.. 2 пъти "Втори кръг на УЕФА".. ТОВА Е! Максимума, който този отбор и корените му са постигнали за над 40 години история.. е тез СМЕШНИЦИ ни мачкаха.. то по-добре Славия или Литекс да те гази.. повече история и традиция има в нашите отбори, а да не говорим за водещите ни два.. наистина тази вечер с играта си станахме за смях.

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Guest_method_*
коментар Sep 30 2009, 08:38
Коментар #152

Guests

Стига сте плюли ИНТЕР бе!!! Това сякаш не е вашия отбор. К'во лаете само. Засрамете се.. какви фенове сте? Я погледнете темата МИЛАН - ИНТЕР!!!!!!!!!!!!! Значи отбора като печели всички са суупер и играят перфектно, а като не бием всички са тъпаци и трябва да си ходят. Стига вече.. Направили сме Х, голяма работа. Играхме на разорана нива без 4-ма титуляра с/у амбицирания тим на руснаците. Развръзката идва следващия кръг с/у Динамо. Ако го вземем този мач излизаме с 5т. на 2-ро място. След това ни трябва още един равен там и последния кръг приемаме така страшните Рубин Казан в Милано. Тогава ще ги питам к'во ще правят... хие хиеsmile.gif)

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 30 2009, 09:08
Коментар #153

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Потребител No.: 1,535

Така! Четох много внимателно абсолютно всички коментари,включително и на нашите футболни специалисти Фаустико и С-Мърдер. Останалите са още малки и не знаят какво искат от отбора? Едни от тях казват,че сме хегемони след победа,а в следващият мач след загуба същите искат да се отказват и са разочаровани. Драги съфорумци,футбола не е електронна игра. Не сядаш на компютъра , не взимаш джойстика и не вкарваш головете с едно натискане на бутончето. Снощи нашият отбор в този състав заслужава аплодисменти. Защо ли? Веднага започвам с анализа си:

Първо: Домакините показаха много добра мотивация,още през първите 15 мин.на мача. Когато гостуваш на отбор,когото не само не познаваш и никога не си срещал,трябва да си предпазлив. Търпението,спокойствието и самочувствието взимат връх,когато си покажеш зъбите в точният момент. Когато ни отбелязоха гола,аз не трепнах,притеснение в мен нямаше,защото знаех,че няма как да не отвърнем.За това сме Интер,знаем как да отговорим. Голът на Деян дойде точно на време,точно когато руснаците си помислиха,че имат сили за нещо повече. Гредата на Балотели(просто трябваше да влезе) и мача свършваше. В такива мачове , резултата и неговият развой са рещаващи. Как се вкарват два гола на Интер,макар и без повечето от титулярите си? Много трудно,който и да си ти? Повеждане с 1:2 още първото полувреме,пречупваше руснаците окончатело. Второто полувреме Жозе щеше да затвори още мача и излизахме победители,схемата щеше да е друга,смените щяха да са други,Балотели щеше да бъде сменен.Ето какво следваше при втори гол за нас.

Второ: Червеният картон беше малко пресилен. Това е един от тези картони,който се вдига за фаул когато топката вече е отиграна. Международните съдий се спукват да вдигат такива. Спор няма. Но в тази ситуация , съприкосновението не беше толкова явно и умишлено. Смея да твърдя,че го гледах много внимателно на повторението,просто реакцията на съдията беше механична. Балотели даже не знаеше какво следва? Поздравявам го , че сдържа нервите си от незаслуженият картон. Но станалото,станало. От тук нататък ,вече трябваше да се приспособяваме към численото преимущество на отборът домакин. Когато играеш 4 мача за 9 дни,е трудно да издържиш , че и с 10 на толкова мотивиран отбор(Рубин) и който и да е друг ще се възползва максимално. В съвременният футбол,при червен картон вътршните ротаций не ти позволяват да си играеш играта с освободените пространства от изгонването. Въпреки това Жозе избра правилните смени. За това е голям треньор,знае какво да направи? Пусна Куаресма и Виейра. Отличен ход. Едновременна острота по-крилото и спокойствие и сигурност в центъра,като Патрик се връщаше да покрива рейдовете на Лусио и Майкон. В такива мачове когато някои играчи издишат като( Киву,Самуел,Ето'о) имаме други с две сърца като Stankovic, Maicon, Zanetti и Cambiasso които запълват техните грешки и дават още и още за благото на отбора. Да,затова смея да твърдя,че щеше да е различен мач,ако на терена бяха Снайдер,Милито и Мота. Нямаше да пропуснем.СИГУРЕН СЪМ! За това казах,че в този мач,с този състав, при това развитие на мача точката е идеална. Не се радвам на нея,просто е заслужена и добра като актив.

Трето: Мисля,че критиките към отбора и играта му в този мач са несправедливи. Защо? Защото всеки иска победи,така е най-лесно. Хващаш си един гранд за любим отбор и искаш всяка седмица да бие всеки.Когато бие го обичаш и викаш за него. Но загуби ли(макар,че ние губим 3-4 пъти в годината) , а от скоро и равен ако направим скачаш върху него,и виниш всичко и всеки за това,само не и себе си! Но има и още нещо което повечето от форумците не разбират. Феновете! Феновете са душата на отбора. Те са хората без които отборът не може. Без нас няма Интер. Без нас нищо не става. На тези играчи(те са наистина големи играчи) им трябват истински фенове. Фенове които да разбират в какво положение са,колко им е тежко понякога,колко са изморени от мачовете през два дни,от тези пътувания и всичкото напрежение от медий и преса. И те са хора драги мой форумци. И ТЕ! Не са машини,а професионалисти. И си вършат работата. И чета и рева,Жозе да се махал. Защо ве? Кой ще го замени? Вие ли? Направихме равен и оревахте орталъка. Погледнете на този мач и от другата му страна. Монетата има две страни,ама никой не поглежда другата. Погледнете какво следва като програма,мачове и т.н. Тежко ще е до края,така е! Дайте вяра и кураж на отбора,спокойствие му трябва. Те работят много,тренират много и се лишават много за да излязат ето в такива мачове и да защитават името Интер. Зад клавиатурата е най-лесно,да сипваш обиди на поразия. Но истински са тези които когато отборът е паднал,му подават ръка за да стане. Винаги ще го правя,макар,че отборът ми не е паднал още. Защото го обичам истински. Даже мисля,че играем страхотно. Последните два мача не са ни от най-добрите,но какво е станало? Загубихме шансове за осминафинала или за титлата? Айде стига гледаме напред има още много мачове. Да дерем гърла сега в неделя за нашият Интер,за да бие в серията и да ни покаже,че той може! Това е истината! interamo.gif ultra_inter.gif boysan.gif forza.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 30 2009, 09:37
Коментар #154

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Потребител No.: 1,535

Ето и отзивите след мача. Дано някой хора се осъзнаят с техните критики. Особено държа да прочетете изказването на Деян Станкович. Мисля,че съм бил прав в коментара си по-горе!

С оглед на случилото се на терена, в мача с Рубин, мога да кажа, че по-скоро трябва да сме доволни от получилия се резултат, коментира наставникът на Интер – Жозе Моуриньо за „Скай Спорт 24”.
„И точката е нещо, в подобни срещи. Преди началото казах, че ще опитаме да направим нещата така, че да осигурим класирането си от рано, но подобен план може би изглежда прекалено дързък, в очите на повечето ни критици в момента. Можехме и да загубим, тъй че не мисля да правя някакви драми”, категоричен, както винаги, бе Моуриньо.
Наставникът на Рубин (Казан) Курбан Бердиев коментира, че е много доволен от своите играчи, които се представиха много добре срещу шампиона на Италия Интер.Според Бердиев неговите играчи е трябвало да спечелят днес, тъй като са надиграли тима на „нерадзурите”
Пред „Спорт-Експрес” наставникът заяви: „Трябваше да победим Интер. Надиграхме ги и трябваше да спечелим трите точки.Показахме характер, който трябваше да материализираме. Дано в следващите срещи да спечем своите срещи”, каза Бердиев.
Капитанът на италианския Интер – Хавиер Занети заяви за клубния сайт на тима си, че според него той и съотборниците му са останали доста изненадани от ранното попадение (още в 11-ата минута) в мача с руския Рубин, с което домакините поведоха с 1:0.
„Да си кажа честно останах доста изненадан от голя на руснаците и най-вече от това, че дойде на толкова ранен етап от срещата. Това донякъде ме стъписа, а и навярно голяма част от съотборниците ми, като определено се нуждаехме от време, за да разберем какво се случва. След това, към края, когато ни изгониха и играч, нещата съвсем пропаднаха за нас и по-скоро трябваше да внимаваме да не загубим, отколкото да спечелим мача”, уверен бе Занети.
Състезателят на италианския шампион Интер – Естебан Камбиасо заяви за клубния сайт на тима си, че според него една от главните причини за слабото представяне на отбора, е било изгонването на нападателя Марио Балотели, половин час преди края на срещата.
„С десет човека не е същото. Разликата се усеща веднага. Особено като става дума за срещи от турнира за Шампионската лига, където всяка неточност е от значение. Шансовете ни за отбелязване на гол намаляха драстично с премахването на Марио. Надявам се всичко това да не звучи като оправдание, но според мен нещата стоят точно така”, коментира Камбиасо.
Наставникът на италианския футболен шампион Интер – Жозе Моуриньо заяви пред „Скай Италия”, че според него, освен всичко друго, днешното равенство с руския Рубин (Казан), е било и добавяне на ценен опит към и без това богатия арсенал на тима му.
„Ние разполагаме с много плюсове и положителни аспекти в играта си. Освен всичко това обаче сега добавихме и малко повече опит към своя арсенал. Няма нищо лошо, когато човек успява да се поучи от грешките си и да осъзнае къде са слабите му страни. Сега вече ще си имаме едно наум, както се казва, в мачове с тимове, непознати на футболната общественост. Аз заявих преди началото, че съм се запознал добре със съперника, но явно не е било достатъчно”, разочарован бе португалецът.
След поредния не особено убедителен резултат за италианския Интер, този път едва равен, при гостуването на руския шампион Рубин (1:1), един от основните състезатели на италианския тим – Деян Станкович заяви за „Ска Италия”, че според него няма причина да се твърди, че тимът му не е търсил победата, с всички футболни средства.
„Няма защо някои хора да започват веднага с критиките към нас. Това няма да помогне. Играхме достатъчно мотивирано и се раздадохме в мача. Видяхте, че дори и с десет човека се държахме на ниво на терена и продължавахме да се опитваме да променим ситуацията си”, категоричен бе Станкович.
Португалският треньор на италианския шампион Интер – Жозе Моуриньо коментира за „Кориере дела сера”, че не е особено доволен от „някои събития”, през второто полувреме на срещата с руския Рубин, от груповата фаза на турнира за Шампионската лига.
„През първите 45 минути смятам, че се представихме на едно много добро ниво. Опитвахме да създадем интересни неща, бяхме разнообразни, идейни и въобще разполагахме с положителни качества в начина си на игра. Втората част обаче някак изпуснахме нещата от свои ръце, като се стигна и до определени събития, допринесли за негативния развой на срещата за нас”, коментира Моуриньо, явно визирайки изгонването на нападателя Марио Балотели.

Ще цитирам Деян: „Няма защо някои хора да започват веднага с критиките към нас. Това няма да помогне.

Мисля,че той каза всичко. Точката пак казвам е ИДЕАЛНА. Съдете ме сега за думите ми г-н Фаустико! Ние взехме добър актив от този мач,колкото и да не ви се харесва това!

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Sep 30 2009, 10:01
Коментар #155

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Ще се опитам да бъда максимално кратък за мача ни, защото мнението ми се припокрива с повечето от дългите коментари.
Някои наистина трябва да се успокоят, говорите за смяна на Жозе ми кой ще дойде? При загуба на Меаца с 0:5 от Рубин, дори не трябва да си помислите за това бе хора. Та тва нали все пак е само един мач. Вярно е играхме слабо, ама то тва не е от днес, все пак Жозе се опитва да направи нещо с отбора да наложи нов стил, за да мачкаме в Европа. Сега до колко ще се получи е друг въпрос, ама поне се опитва и ако той не може аз не виждам кой?
На мача майната му, трябва да сме радостни от точката,защото колкото и да им се смеете на Рубин, като им позволихме да си играят играта така ще е и между другото играха доста приличен футбол с добри пасове и отигравания, но старата истина, че колкото ти позволят толкова играеш е вярна.
Мен ме притеснява нещо друго. Още е самото начало на сезона, а доста от играчите ни не са на разположение за даден мач и при положение, че Жозе се опитва да наложи новия стил с почти единтични играчи, така наречените резерви куцат. Вчера много добре се видя, че на пейката нямаше никой, който е в състояние да обърне мача.
Милито, Мота, Снайдер, Мунтари, Суазо(имаше лека травма затова не беше там) и сугурно забравям някого в момента е много. Някой хубаво каза нямаме ли млади играчи, ми да беше взел Дестро при положение че нямаме чист нападател на пейката, но явно Жозе имаше друга нагласа за мача, както и ние де smile.gif
Нямаме качествена резервна скамейка от гледна точка на игра, не на имена....това е нещото което най-много ме притеснява, тва че не сме били няма значение, важното е да се вървим нагоре и да стигнем до осминафиналите, там вече е истинското надиграване и надхитряне. За момента може да си позволим някой подобен резултат, ама само за момента smile.gif
Малко повече вяра в отбора и FORZA INTER s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
niki.st
коментар Sep 30 2009, 11:20
Коментар #156

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Горе главите!Нищо кой знае какво не е станало. 106782_orig.gif 106782_orig.gif

--------------------

+Quote Post
radiinter
коментар Sep 30 2009, 11:40
Коментар #157

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Баси майката още съм бесен от вчера и през целия ден не ми излиза от главата тоя шибан мач.Никакви извинения не ме интересуват вече.Достатъчно време чаках и намирах оправдания за отбора-15 години вече.Не ми ги разправяйте тия че сме играели през 3 дни.ВСИЧКИ големи отбори в Европа го правят но ние сме единствените които след два мача нямат победа.И не ме интересува че в Милано ще ги биеме с 10-0 защото Барса вече са напред и за да дтанем първи ще трябва са ги бием в Испания а точно в момента изобщо не виждам как може да стане това.Много хора плюете по Мота но откакто се контузи в халфовата линия е пълна каша,халфовете ни не правят НИЩО.

1.За пореден мач Ето'о беше НЕЗАБЕЛЕЖИМ а точно на него разчитахме да вкарва като машина.Вчера след като го нямаше Милито върху него трябваше да падне тежеста в атака и той отново не се виждаше.
2.Балотели няма грам мозък в главата.Още през първото трябваше да бъде изгонен.Това момченце много рано се помисли за голям играч и от това отбора често страда.
3.В четвърти пореден мач допускаме гол така че не ми говорете че защитата е ОК.Киву също заслужаваше червен заради малоумните нарушения които правеше.Всички знаем че Лусио на моменти прави жестоки глупости.
4.За пореден път станахме за смях в Европа.Вчерашния мач върна отбора 5 години назад.Жалко.

+Quote Post
Djorkaeff
коментар Sep 30 2009, 12:40
Коментар #158

Редовен Интерист

Коментари: 260
Регистриран: 19-February 09
Потребител No.: 954

http://vbox7.com/play:ad330f44

--------------------
"Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."

+Quote Post
RoLeX
коментар Sep 30 2009, 12:53
Коментар #159

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Защо не вкарва Ето'о ли ? Еми защото му трябват положения,ей заради това не вкарва.В Барса повечето му голове бяха такива.Ние за целия мач не направихме и ПАЦА smile.gif Очевидно е,че самочувтствието ни в Европа го няма.Не показваме,че сме ГРАНД.Просто за пореден път ще ни се изсмеят всичко хейтъри,тва е.Лусио е виновник за гола,то е ясно.Просто бе преодолян прекалено лесно.Балотели кво да го коментирам ? Вероятно се опитва да се прави на някъв .. де да знам на какъв.Надявам се един месец пейката да търка и на негово място да играе я Суазо,я Арнаутович...Продължаваме с издънките си от миналата година.Явно някой не си върши работата както трябва smile.gif
ПС:Сега ако някой не ми цитира поста...евала ше кажа.

+Quote Post
Guest_method_*
коментар Sep 30 2009, 13:12
Коментар #160

Guests

Абе Лусио винове за това и за онова ама всички го имате на фентъзито нали??? Що не сложите Самуел? Стига вече... спрете се.! На Балотели гредата ако беше гол, сега щеше да е герой и да пишете супер лативи колко е млад и талантлив и т.н.

+Quote Post

10 страници V  « < 6 7 8 9 10 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 7th July 2025 - 09:04 AM
Buy sports equipment online