IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

5 страници V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Сампдория - Интер (Серия А), 1:0
xlapety
коментар Sep 26 2009, 23:08
Коментар #81

Интер Маняк

Група: Members

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Ем и това го има но има мн ма4ове до края мисля 4е изиграхме добър двубои като ви 4ета коментарите след победа пове4е се карате biggrin.gif Аи И само ИНТЕР
Go to the top of the page

+Quote Post
INTERМilano
коментар Sep 26 2009, 23:43
Коментар #82

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Кои сме ние бе, ти не си ли от нас... laugh.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
hool-curvool
коментар Sep 26 2009, 23:50
Коментар #83

hoolie

Коментари: 4,444
Регистриран: 20-June 09
Потребител No.: 1,530

Дайте някъв репортаж от мача да видим rolleyes.gif

--------------------
What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!

+Quote Post
Campione!
коментар Sep 26 2009, 23:52
Коментар #84

STAY HUNGRY, STAY FOOLISH!

Коментари: 3,569
Регистриран: 30-November 08
Град: Канзас сити
Потребител No.: 711

http://www.youtube.com/watch?v=neDvpUPhhcY

--------------------
With Blue Heart

----------------------------------------------------
“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
"It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask."

+Quote Post
hool-curvool
коментар Sep 26 2009, 23:53
Коментар #85

hoolie

Коментари: 4,444
Регистриран: 20-June 09
Потребител No.: 1,530

QUOTE(Campione! @ Sep 27 2009, 12:52 AM) *

Благодаря.

--------------------
What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!

+Quote Post
Mimiun
коментар Sep 27 2009, 09:52
Коментар #86

Редовен Интерист

Коментари: 267
Регистриран: 22-May 07
Град: В.Т.
Потребител No.: 338
Любим Играч: A.Rekoba

Мача мина, не победихме, но както каза Жозе "голям прас". Много ми е интересно в следващите двубои дали пак ще се играе с такава постройка, както снощи. За мен да се използват едновременно Санети (Крин), Камбиасо (Мота), Виера(Станкович) и един разиграващ Снайдер (Балотели) е погрешно. Тройката дефанзивни се припокриват и от това страда организацията на атаката.

+Quote Post
Faustico
коментар Sep 27 2009, 12:27
Коментар #87

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

Принципно преди началото на този мач на фона на миналата година нещата миришеха на лошо. Двете ни най-тежки загуби в Италия бяха срещу Сампдория и Аталанта (тогава Дел Нери ги водеше). От тази гледна точка нещата може би не стоят толкова лошо, плюс това преди началото на всеки сезон това е потенциален мач, в който не можем да бием.
Знаем понякога как даден отбор излиза, играе и успява да даде 100% от потенциала си, Сампдория го направиха, не трепнаха отзад и се възползваха от шанса за смъртоносна контраатака. За жалост този мач ние бяхме отбора, който да допуне фатална грешка.
Неприятното нещо, което се вижда в тима ни според мен е невъзможноста да се изостри мача когато вече Ето'о, Милито, Балотели и Снайдер са били на терена, вчера имахме само трима и те бяха в игра, знаем, че Жозе винаги е бил наставник, който много обича да влияе на играта със смени. А точно това нямаше.. по принцип до сега през сезона Балотели играеше ролята на жокер. До преди този мач може би настоятелно желаех Сантон да е титуляр на Киву отляво обаче.. сега срещу класни отбора, какъвто е Сампдория за момента в "Серия А" това е доста опасно. Все пак когато допуснеш гол срещу такъв отбор после става много трудно. Няма как да не споменем, че Виера, Станкович и Сантон разочароваха ужасно много, сериозно трябва да се замислят за мача, който изиграха. Другото неприятно нещо в мача беше разкъсването на халфовете и нападението, не чак по начина по, който беше срещу Барса но защитния вал на Сампдория успя да изолира Милито и Ето'о от другите ни играчи, доста малко положения имаха особено второто полувреме.
Видях, че някой вметна за отменения гол и въпросната игра с ръка. За мен засада беше 100%, а игра с ръка в такава ситуация няма как да се свири.. съдийството беше добро.
Сега след равния с Бари беше ясно, че се хващаме сериозно и бием наред.. сега паднахме от Дориа.. значи отново се почва с тупаници наред.. от въпросната Дженоа ще вземем реванш за неприятните ни гостувания на "Ферарис".

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
radiinter
коментар Sep 27 2009, 13:00
Коментар #88

Moderator

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Аз не съм притеснен поради простата причина че имаме отбор който вече е показвал че умее да излиза от затруднено положение.Имаме достатъчно качествени и взаимно заменяеми играчи.

+Quote Post
interboy
коментар Sep 27 2009, 13:14
Коментар #89

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(Cruz @ Sep 26 2009, 10:23 PM) *
ние да нямахме 100 удара? тоя на Камбиасо и на Лусио
другото беше или подаване за вратаря или извън вратата
слабо играхме и треньора подцени Самп не може да пускаш Виера титуляр и Станко да търка пеиката а защо не и Куарешма хареса ми как се включи

Така е, не че ние бяхме кой знае колко активни пред вратата, но не трябваше да загубим щото бяхме по-добри от тях.
Понякога стават и тези неща, същото беше и с Каляри, сега обаче ние сме от другата страна smile.gif
Ето и малко статистика да видите, че и на хартия сме ПО!
http://www.gazzetta.it/tr_xml_sics/2009/HT...amp;id_p=193636

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Sep 27 2009, 13:27
Коментар #90

INTEResen

Цитат(inter_fen @ Sep 26 2009, 10:54 PM) *
Не се правете на интересни.Много добре знаете че Балотели трябваше да замести Снайдер,а за какво взехме Уесли - за да ни бъде плеймейкър.Това че Марио и Майкон само атакуваха,означава че или Жозе е сгрешил или Марио не е спазил указанията на тренера,защото от ляво бяхме много пасивни,а и към нападателите топки нямаше.Това изобщо не можете да отречете.

Но хайде,живи и здрави имаме мач във вторник и вече мислим за него.

Тцтц, интересни? На теб кой ти каза че Балотели ще замести Снайдер и че е бил за това на терена. Тая схема с Балотели на върха на диаманта май само ти си си я представял. Неговото място не е там както много добре знаеш, а това че той и Майкон бяха супер активни от дясно не означава, че той е виновен за това че от ляво сме били дупка. Той къв е не Супер Марио ами Супермен, трябва да е от ляво в центъра, навсякъде?. Тва че от ляво не сме активни не е негова вина или грешка, той си свърши работата за която беше на терена и показа за мен една много добра игра. Или както ти си мислиш той не е изпълнявал казаното му от Жозе и стоя на терена 60 и кусур минути......да ама не и при този треньор!
Сега вече ако твърдиш, че грешката е на Жозе както намекна.....незнам може ти да си по-компетентен от него в професията smile.gif
Ти май не само тези 20мин не си гледал, ами и тва което си видял аз не съм, ама разбираемо...различни стриймове laugh.gif
Не разбирам, защо критикувате един от най-добрите на терена при положение, че Станкович, Виера и Сантон(някои вече са на мойто мнение за него май smile.gif ) бяха....
Както и да е, на мен пък ми хареса как играхме loveinter.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Sep 27 2009, 13:52
Коментар #91

Guests

Аз само едно ще кажа, значи Фиорентина миналия кръг биха Сампдория като домакини с 2 на 0, сега ние като гости паднахме след добър мач, несправедливо бих казал даже, така че на Сан Сиро трябва да ги смачкаме когато дойде време, никакви извинения...

+Quote Post
inter_fen
коментар Sep 27 2009, 14:57
Коментар #92

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Цитат(interboy @ Sep 27 2009, 02:27 PM) *
Тцтц, интересни? На теб кой ти каза че Балотели ще замести Снайдер и че е бил за това на терена. Тая схема с Балотели на върха на диаманта май само ти си си я представял. Неговото място не е там както много добре знаеш, а това че той и Майкон бяха супер активни от дясно не означава, че той е виновен за това че от ляво сме били дупка. Той къв е не Супер Марио ами Супермен, трябва да е от ляво в центъра, навсякъде?. Тва че от ляво не сме активни не е негова вина или грешка, той си свърши работата за която беше на терена и показа за мен една много добра игра. Или както ти си мислиш той не е изпълнявал казаното му от Жозе и стоя на терена 60 и кусур минути......да ама не и при този треньор!
Сега вече ако твърдиш, че грешката е на Жозе както намекна.....незнам може ти да си по-компетентен от него в професията smile.gif
Ти май не само тези 20мин не си гледал, ами и тва което си видял аз не съм, ама разбираемо...различни стриймове laugh.gif
Не разбирам, защо критикувате един от най-добрите на терена при положение, че Станкович, Виера и Сантон(някои вече са на мойто мнение за него май smile.gif ) бяха....
Както и да е, на мен пък ми хареса как играхме loveinter.gif

Аз съм съгласен че Балотели беше най-добър.Ама ние бяхме адски предсказуеми и въпреки класата на Балотели и Майкон,Самп успяха да забележат това че само от дясно се атакува,а в ляво сме адски пасивни.Според мен това е основната причина да неуспеем да вкараме.Ами аз очаквах Балотели да играе като плеймейкър замествайки Снайдер (а и не само аз), а ти знаеш че Снайдер е навсякъде,така че е нормално и Балотели да прави точно това.Но явно Жозе е имал други планове,които ние феновете трудно бихме разгадали.

+Quote Post
interboy
коментар Sep 27 2009, 15:15
Коментар #93

INTEResen

Цитат(inter_fen @ Sep 27 2009, 03:57 PM) *
Аз съм съгласен че Балотели беше най-добър.Ама ние бяхме адски предсказуеми и въпреки класата на Балотели и Майкон,Самп успяха да забележат това че само от дясно се атакува,а в ляво сме адски пасивни.Според мен това е основната причина да неуспеем да вкараме.Ами аз очаквах Балотели да играе като плеймейкър замествайки Снайдер (а и не само аз), а ти знаеш че Снайдер е навсякъде,така че е нормално и Балотели да прави точно това.Но явно Жозе е имал други планове,които ние феновете трудно бихме разгадали.

Това че бяхме предсказуеми е вярно, но вината за това не е на Балотели. Той си играеше неговата игра от дясно, това че от ляво не бяхме активни е факт, над който Жозе със сигурност ще поработи.
Колкото до това Балотели да е зад двамата нападатели "стил Снайдер" аз не съм и очаквал да го видя, той винаги е бил по единия или другия тъч, затова в една статия го бяха нарекли "крило"...до известна степен това се припокрива с истината за играта му през този сезон.
На мястото на Снайдер не бих се учудил да видя Куаресма(както в една наша контрола), отколкото Балотели smile.gif

--------------------

+Quote Post
mihael16
коментар Sep 27 2009, 15:31
Коментар #94

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

от това което видях на репортажа разбрах 4е самп са имали два удара и сме ги превъзхождали.мисля 4е когато снайдер го няма жозе трябва да сложи зад нападението куарешма или мансини а не балотели.балотели умее да играе крило,както и зад нападателите,но по-добре крило.според мен няма за какво да се притесняваме от загубата.напред интер и това е!

+Quote Post
Faustico
коментар Sep 27 2009, 16:06
Коментар #95

Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D

Коментари: 5,196
Регистриран: 11-May 06
Град: Dimitrovgrad / Varna
Потребител No.: 12
Любим Играч: Javier Zanetti

А Мансини и Куарешма въобще не умеят да иргаят. Поне това виждаме последната една година, в случая на Мансини от над две години насам. :>

--------------------

Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова.

"Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?"

Тони Каскарино, "Таймс"

+Quote Post
Cruz
коментар Sep 29 2009, 02:28
Коментар #96

Баче Кико

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 4,334
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

що плюете Станко бе серсеми? колко време игра ? хич ви няма обаче загубата си е загуба и е виновен целия отбор ако беше само Станко крив лесна работа

--------------------

+Quote Post

5 страници V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 06:15 PM
Buy sports equipment online