Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Ем и това го има но има мн ма4ове до края мисля 4е изиграхме добър двубои като ви 4ета коментарите след победа пове4е се карате
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Кои сме ние бе, ти не си ли от нас...
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Дайте някъв репортаж от мача да видим
![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
-------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
-------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 267 Регистриран: 22-May 07 Град: В.Т. Потребител No.: 338 Любим Играч: A.Rekoba ![]() |
Мача мина, не победихме, но както каза Жозе "голям прас". Много ми е интересно в следващите двубои дали пак ще се играе с такава постройка, както снощи. За мен да се използват едновременно Санети (Крин), Камбиасо (Мота), Виера(Станкович) и един разиграващ Снайдер (Балотели) е погрешно. Тройката дефанзивни се припокриват и от това страда организацията на атаката.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Принципно преди началото на този мач на фона на миналата година нещата миришеха на лошо. Двете ни най-тежки загуби в Италия бяха срещу Сампдория и Аталанта (тогава Дел Нери ги водеше). От тази гледна точка нещата може би не стоят толкова лошо, плюс това преди началото на всеки сезон това е потенциален мач, в който не можем да бием.
Знаем понякога как даден отбор излиза, играе и успява да даде 100% от потенциала си, Сампдория го направиха, не трепнаха отзад и се възползваха от шанса за смъртоносна контраатака. За жалост този мач ние бяхме отбора, който да допуне фатална грешка. Неприятното нещо, което се вижда в тима ни според мен е невъзможноста да се изостри мача когато вече Ето'о, Милито, Балотели и Снайдер са били на терена, вчера имахме само трима и те бяха в игра, знаем, че Жозе винаги е бил наставник, който много обича да влияе на играта със смени. А точно това нямаше.. по принцип до сега през сезона Балотели играеше ролята на жокер. До преди този мач може би настоятелно желаех Сантон да е титуляр на Киву отляво обаче.. сега срещу класни отбора, какъвто е Сампдория за момента в "Серия А" това е доста опасно. Все пак когато допуснеш гол срещу такъв отбор после става много трудно. Няма как да не споменем, че Виера, Станкович и Сантон разочароваха ужасно много, сериозно трябва да се замислят за мача, който изиграха. Другото неприятно нещо в мача беше разкъсването на халфовете и нападението, не чак по начина по, който беше срещу Барса но защитния вал на Сампдория успя да изолира Милито и Ето'о от другите ни играчи, доста малко положения имаха особено второто полувреме. Видях, че някой вметна за отменения гол и въпросната игра с ръка. За мен засада беше 100%, а игра с ръка в такава ситуация няма как да се свири.. съдийството беше добро. Сега след равния с Бари беше ясно, че се хващаме сериозно и бием наред.. сега паднахме от Дориа.. значи отново се почва с тупаници наред.. от въпросната Дженоа ще вземем реванш за неприятните ни гостувания на "Ферарис". -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Аз не съм притеснен поради простата причина че имаме отбор който вече е показвал че умее да излиза от затруднено положение.Имаме достатъчно качествени и взаимно заменяеми играчи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
ние да нямахме 100 удара? тоя на Камбиасо и на Лусио другото беше или подаване за вратаря или извън вратата слабо играхме и треньора подцени Самп не може да пускаш Виера титуляр и Станко да търка пеиката а защо не и Куарешма хареса ми как се включи Така е, не че ние бяхме кой знае колко активни пред вратата, но не трябваше да загубим щото бяхме по-добри от тях. Понякога стават и тези неща, същото беше и с Каляри, сега обаче ние сме от другата страна ![]() Ето и малко статистика да видите, че и на хартия сме ПО! http://www.gazzetta.it/tr_xml_sics/2009/HT...amp;id_p=193636 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Не се правете на интересни.Много добре знаете че Балотели трябваше да замести Снайдер,а за какво взехме Уесли - за да ни бъде плеймейкър.Това че Марио и Майкон само атакуваха,означава че или Жозе е сгрешил или Марио не е спазил указанията на тренера,защото от ляво бяхме много пасивни,а и към нападателите топки нямаше.Това изобщо не можете да отречете. Но хайде,живи и здрави имаме мач във вторник и вече мислим за него. Тцтц, интересни? На теб кой ти каза че Балотели ще замести Снайдер и че е бил за това на терена. Тая схема с Балотели на върха на диаманта май само ти си си я представял. Неговото място не е там както много добре знаеш, а това че той и Майкон бяха супер активни от дясно не означава, че той е виновен за това че от ляво сме били дупка. Той къв е не Супер Марио ами Супермен, трябва да е от ляво в центъра, навсякъде?. Тва че от ляво не сме активни не е негова вина или грешка, той си свърши работата за която беше на терена и показа за мен една много добра игра. Или както ти си мислиш той не е изпълнявал казаното му от Жозе и стоя на терена 60 и кусур минути......да ама не и при този треньор! Сега вече ако твърдиш, че грешката е на Жозе както намекна.....незнам може ти да си по-компетентен от него в професията ![]() Ти май не само тези 20мин не си гледал, ами и тва което си видял аз не съм, ама разбираемо...различни стриймове ![]() Не разбирам, защо критикувате един от най-добрите на терена при положение, че Станкович, Виера и Сантон(някои вече са на мойто мнение за него май ![]() Както и да е, на мен пък ми хареса как играхме ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Аз само едно ще кажа, значи Фиорентина миналия кръг биха Сампдория като домакини с 2 на 0, сега ние като гости паднахме след добър мач, несправедливо бих казал даже, така че на Сан Сиро трябва да ги смачкаме когато дойде време, никакви извинения...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Тцтц, интересни? На теб кой ти каза че Балотели ще замести Снайдер и че е бил за това на терена. Тая схема с Балотели на върха на диаманта май само ти си си я представял. Неговото място не е там както много добре знаеш, а това че той и Майкон бяха супер активни от дясно не означава, че той е виновен за това че от ляво сме били дупка. Той къв е не Супер Марио ами Супермен, трябва да е от ляво в центъра, навсякъде?. Тва че от ляво не сме активни не е негова вина или грешка, той си свърши работата за която беше на терена и показа за мен една много добра игра. Или както ти си мислиш той не е изпълнявал казаното му от Жозе и стоя на терена 60 и кусур минути......да ама не и при този треньор! Сега вече ако твърдиш, че грешката е на Жозе както намекна.....незнам може ти да си по-компетентен от него в професията ![]() Ти май не само тези 20мин не си гледал, ами и тва което си видял аз не съм, ама разбираемо...различни стриймове ![]() Не разбирам, защо критикувате един от най-добрите на терена при положение, че Станкович, Виера и Сантон(някои вече са на мойто мнение за него май ![]() Както и да е, на мен пък ми хареса как играхме ![]() Аз съм съгласен че Балотели беше най-добър.Ама ние бяхме адски предсказуеми и въпреки класата на Балотели и Майкон,Самп успяха да забележат това че само от дясно се атакува,а в ляво сме адски пасивни.Според мен това е основната причина да неуспеем да вкараме.Ами аз очаквах Балотели да играе като плеймейкър замествайки Снайдер (а и не само аз), а ти знаеш че Снайдер е навсякъде,така че е нормално и Балотели да прави точно това.Но явно Жозе е имал други планове,които ние феновете трудно бихме разгадали. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз съм съгласен че Балотели беше най-добър.Ама ние бяхме адски предсказуеми и въпреки класата на Балотели и Майкон,Самп успяха да забележат това че само от дясно се атакува,а в ляво сме адски пасивни.Според мен това е основната причина да неуспеем да вкараме.Ами аз очаквах Балотели да играе като плеймейкър замествайки Снайдер (а и не само аз), а ти знаеш че Снайдер е навсякъде,така че е нормално и Балотели да прави точно това.Но явно Жозе е имал други планове,които ние феновете трудно бихме разгадали. Това че бяхме предсказуеми е вярно, но вината за това не е на Балотели. Той си играеше неговата игра от дясно, това че от ляво не бяхме активни е факт, над който Жозе със сигурност ще поработи. Колкото до това Балотели да е зад двамата нападатели "стил Снайдер" аз не съм и очаквал да го видя, той винаги е бил по единия или другия тъч, затова в една статия го бяха нарекли "крило"...до известна степен това се припокрива с истината за играта му през този сезон. На мястото на Снайдер не бих се учудил да видя Куаресма(както в една наша контрола), отколкото Балотели ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
от това което видях на репортажа разбрах 4е самп са имали два удара и сме ги превъзхождали.мисля 4е когато снайдер го няма жозе трябва да сложи зад нападението куарешма или мансини а не балотели.балотели умее да играе крило,както и зад нападателите,но по-добре крило.според мен няма за какво да се притесняваме от загубата.напред интер и това е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
А Мансини и Куарешма въобще не умеят да иргаят. Поне това виждаме последната една година, в случая на Мансини от над две години насам. :>
-------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
що плюете Станко бе серсеми? колко време игра ? хич ви няма обаче загубата си е загуба и е виновен целия отбор ако беше само Станко крив лесна работа
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 06:15 PM |