Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Непобедихме защото нямаше голови положения,липсваше головия пас,нямаше кой даго направи,а и Балотели какво търсеше там,нямаме ли крила,за какво даги държим когато Жосе си прави експерименти.Според мен изиграхме един много слаб мач,с такива пасове по ширина на терена,и пасове на 2 метра нее нашата игра и нени чака нищо добро.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Лошото в случая е ,че много скоро имаме и гостуване на Дженоа. Мен не ме е яд,че загубихме днес,яд ме е че не бихме Бари в първия кръг. Е мен винаги ме е яд като губим точки но в края на краищата никой отбор не е непобедим.Още повече че и съперника днес ни се противопостави много добре.Гостуването на Дженоа ще го мислим като му дойде времето.Дотогава имаме да свършим още работа в ШЛ и първенството. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
язък.
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Мача нямах шанса да го гледам,ама явно сме имали нещо като "добра игра" .Май обаче по-добре да бяхме играли зле като с Каляри и да бием ![]() И по добре,за мен бяхме не много добри,дане кажа слаби. П.П.Някой хора даси свалят очилата и да гледат реално на нещата. -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ами аз гледам реално-няма отбор който е в състояние непрекъснато да побеждава.От това по-реално здраве му кажи.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Ами аз гледам реално-няма отбор който е в състояние непрекъснато да побеждава.От това по-реално здраве му кажи. бе да ти кажа онези двамата в испания както са почнали със 4-5:0 всеки кръг трудно ще имат спиране...ама айде тва е друга тема.Да не правим офтопик. -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Балотели определено се стара и оправда доверието на Жозе.Аз лично имам една огромна забележка към Супер Марио.Доколкото знам,той трябваше да играе зад Ето'о и Милито,както и да подпомага атаките и от двете страни.Да,но той си игра чисто като дясно крило и левия фланг остана безопасен и пасивен.
Честита победа на Сампдория,показаха не лоша игра.Жалко че не можахме да спечелим нещо от Генуа. И спокойно,идва гостуване на Дженоа,но и те не са като Сампдория за нас.Ние главно губим точки срещу Самп,не срещу Дженоа. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Аз много се накефик на първото полувреме и до там. Другият мач повече
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз лично имам една огромна забележка към Супер Марио.Доколкото знам,той трябваше да играе зад Ето'о и Милито, На мен пък ми е много интересно откаде го знаеш това.Това че нашите очаквания бяха такива не означава че и Жозе е мислил така.Балотели умишлено беше поставен отдясно за да може с Майкон от там да атакуват.Ако забеляза всичките ни атаки през първото полувреме бяха насочвани пред тази зона. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
доста слабо играхме да не кажа безобразно Виера .. чудо на чудесата извади Балотели пусна Киву ?? кво не ти е у ред бе аланколу
гола на Куарешма маи не беше за отменяне и можеше и да стане обрата като им вкараме за 1-1 да се насерат и да ги обърнем ама..малшанс стори ми се също че можеше да даде игра с ръка в тяхното наказателно при центриране на Маикон но няма значение и за тях можеше да има дузпа а и предния кръг вкарахме гол от засада нищо че не беше решаващ ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Жалко за загубата,но не е фатално ще се оправи всичко затова сме най-големият отбор в Италия
![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Не съжалявам за загубата. Самп показа здрав дух и борбеност. На много отбори ще им е трудно там. Играхме добре общо взето,Марио го отличавам. Сезонът е дълъг , има още много вда да изтече до края. Никой не е непобедим,включително и ние. След загуба е така , малко пада гарда , но ние за това сме тук,за да го вдигнем.......... И айде ИНТЕРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, и само Интерррррррррррррррр ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Балотели определено се стара и оправда доверието на Жозе.Аз лично имам една огромна забележка към Супер Марио.Доколкото знам,той трябваше да играе зад Ето'о и Милито,както и да подпомага атаките и от двете страни.Да,но той си игра чисто като дясно крило и левия фланг остана безопасен и пасивен. Честита победа на Сампдория,показаха не лоша игра.Жалко че не можахме да спечелим нещо от Генуа. И спокойно,идва гостуване на Дженоа,но и те не са като Сампдория за нас.Ние главно губим точки срещу Самп,не срещу Дженоа. До колкото знаеш ![]() Да не сте си говорили с Марио и Жозе преди мача? Малко по-сериозно...... Не мога да ви разбера някои, с изказването ви че сме били по-слаби и не сме играли добре при положение че си ги мачкахме цял мач. Те имаха 2 удара на кръст и вкараха, ама да не задълбавам сега че ми пуши главата още..... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Смените подведоха Моуриньо. При 0-0 в 60-ата минута реши да сложи Станкович зад нападателите, щото Балотели все се забиваше по крилата и Киву в халфовата линия като равностоен заместник на Виейра, който си го знаем, че физически трудно изкарва цял мач на ниво. И двамата се издъниха. Особено 1-вият - все едно гледах Станко от последния сезон на Манчини...
![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
До колкото знаеш ![]() Да не сте си говорили с Марио и Жозе преди мача? Малко по-сериозно...... Не мога да ви разбера някои, с изказването ви че сме били по-слаби и не сме играли добре при положение че си ги мачкахме цял мач. Те имаха 2 удара на кръст и вкараха, ама да не задълбавам сега че ми пуши главата още..... ние да нямахме 100 удара? тоя на Камбиасо и на Лусио другото беше или подаване за вратаря или извън вратата слабо играхме и треньора подцени Самп не може да пускаш Виера титуляр и Станко да търка пеиката а защо не и Куарешма хареса ми как се включи -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
До колкото знаеш ![]() Да не сте си говорили с Марио и Жозе преди мача? Малко по-сериозно...... Не мога да ви разбера някои, с изказването ви че сме били по-слаби и не сме играли добре при положение че си ги мачкахме цял мач. Те имаха 2 удара на кръст и вкараха, ама да не задълбавам сега че ми пуши главата още..... Не се правете на интересни.Много добре знаете че Балотели трябваше да замести Снайдер,а за какво взехме Уесли - за да ни бъде плеймейкър.Това че Марио и Майкон само атакуваха,означава че или Жозе е сгрешил или Марио не е спазил указанията на тренера,защото от ляво бяхме много пасивни,а и към нападателите топки нямаше.Това изобщо не можете да отречете. Но хайде,живи и здрави имаме мач във вторник и вече мислим за него. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Ами това е - загубихме от един тим, който даже не е и гранд.
Загубихме от тим, който вече няма никакви традиции. Загубихме от тим, който надали скоро ще вземе шампионата. Загубихме от тим, който е по-слаб от нас. Загубихме от тим, който няма нашите възможности. Загубихме от тим, от който не трябваше да губим. Загубихме от тим, който преди няколко години (не много отдавна) беше в Серия Б, нищо, че сега вече са доста по-далеч. Загубихме от тим, който не трябва да представлява заплаха за нас. Загубихме от тим, от който вече бяхме губили не веднъж. Загубихме от тим, който няма кой знае какви известни играчи, с малки изключения. Загубихме от тим, от който не беше очаквано да загубим. Загубихме от тим, който можехме да победим. Загубихме от тим, който можехме да победим. Загубихме от тим, който можехме да победим. Загубихме. Да. Вярно е. Не изиграхме най-силния си мач! И какво от това? Ами FORZA INTER, хич и не ми пука! ![]() ![]() ![]() ![]() П.с.: Как го правите тоя размахващия флаг, че май не е по възможностите ми? ![]() Благодаря предварително! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 260 Регистриран: 19-February 09 Потребител No.: 954 ![]() |
Да се гледа мач в нета си е ебати и наказанието.А към 70 и някоя минута ми спря и стрийма съвсем се ядосах. Срещу Каляри имахме шанс,днес не. Майната му ,нека гледаме напред.
А и за 6 дни изиграхме 3 мача. Не че е някакво оправдание ,но трябва да се има предвид. -------------------- "Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да се гледа мач в нета си е ебати и наказанието.А към 70 и някоя минута ми спря и стрийма съвсем се ядосах. Срещу Каляри имахме шанс,днес не. Майната му ,нека гледаме напред. А и за 6 дни изиграхме 3 мача. Не че е някакво оправдание ,но трябва да се има предвид. Да,наистина аз сигурно 20 минути от мача не гледах.Постоянно ми прекъсваше.Нямам и регистрация в бета и немога и с хуабво качество да гледам.Какво да се прави,ще се мъчим.ТВ7 яко ни прецакаха. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 10:34 PM |