Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Честита победа ИТНЕРИСТИИИИИИИИИИИИИ много силен ИНТЕР имаме ей !!!!!!!!! МИЛИТОООО е моторррррррррррррррр
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,366 Регистриран: 21-January 08 Град: София-Казичене Потребител No.: 463 ![]() |
Добър мач,заслужена победа.Рано си направихме мача лесен и след това трябваше само да довършим мъдро срещата и да не допуснем изненада.
Честито на всички.От тук нататък мислим за тежкия мач със Сампдория. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Честита победа момчета, заслужихме си я
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Много добър мач.Базирам най-вече първото полувреме,второто не си давахме зор.Не ми е ясна причината,поради която Снайдер излезе.Вероятно ще се пази за мача със Сампдория,а пък те падат с 2-0 от Фиорентина
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,084 Регистриран: 4-August 07 Град: Варна Потребител No.: 390 Любим Играч: Raul ![]() |
Честито на всички.Изиграхме страхотен мач,мисля че излязохме с оптималния състав и просто доигравахме вророто полувреме.Личи си ,че на Снайдер ще му трябва още време но си и личи ,че се старае адски много.Мунтари се включи доста добре и явно отминаването на Рамазан-а му се е отразило доста добре.Направи ми адски добро впечатление колко топки отнеха нашите нападатели и как пресираха защитата на Наполи.Също така ,че Милито взимаше почти всяка първа топка . За мен именно той е играч на мача.Браво на всички момчета .... FORZA INTER !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Честита победа.Изиграхме невероятен мач през първото полувреме,второто си починахме.
Жулио нямаше много работа.Майкон - за него една дума само НЕУМОРЕН.На Лусио честит първи гол,стабилна игра.Самуел беше стабилен,дои и той можеше да вкара.Киву беше най-стабилен в защита отново.Санети на обичайното ниво,отново водеше отбора безгрешно.Станкович беше стабилен и направи добър мач,малшанса му попречи да вкара.Камбиасо - вижда се огромната разлика когато той е на терена,играча на мача.Уесли изигра едно полувреме,раздаде се и подаде доста топки.Милито беше навсякъде,по всяко време.Ето'о вкара гол и показа стабилна игра.Резервите не се отличиха с нещо.Само едно не ми хареса,че след като си свършихме работата през първата част,позаспахме втората. П.П милан падат ли? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Този Милито е посредствен играч! За какво го взехме? Че той от 3 положения прави 3! Егати и дъртака!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Тази вечер е много хубава,бием с добра игра а ромите и мулан пак се дънят,дано и дъртата утре не бие.Знам че още е рано за сравнения но Ето'о и Милито е > от Ибра без съмнение.Сега вече ще се мисли за Генуа,а там ще е по-тежко.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Честита победа на всички колеги
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Този Милито е посредствен играч! За какво го взехме? Че той от 3 положения прави 3! Егати и дъртака! този гол на Милито и аз щях да го вкарам -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Май беше от засада, ма карай
![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Честита победа.Изиграхме невероятен мач през първото полувреме,второто си починахме. Жулио нямаше много работа.Майкон - за него една дума само НЕУМОРЕН.На Лусио честит първи гол,стабилна игра.Самуел беше стабилен,дои и той можеше да вкара.Киву беше най-стабилен в защита отново.Санети на обичайното ниво,отново водеше отбора безгрешно.Станкович беше стабилен и направи добър мач,малшанса му попречи да вкара.Камбиасо - вижда се огромната разлика когато той е на терена,играча на мача.Уесли изигра едно полувреме,раздаде се и подаде доста топки.Милито беше навсякъде,по всяко време.Ето'о вкара гол и показа стабилна игра.Резервите не се отличиха с нещо.Само едно не ми хареса,че след като си свършихме работата през първата част,позаспахме втората. П.П милан падат ли? Да падат 1 : 0 ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Честита победа!
Ето това е Интер , който всички искаме да наблюдаваме.Нямаше и грам от мудната продукция , която направихме преди няколко дни в Каляри.Страхотно себераздаване на всички наши играчи и логично спечелихме мача. В защита стояхме доста добре.Феноменален мач на Лусио.Не допусна да премине противников играч през него , пресираше постоянно нападателите на Наполи...на моменти дори правеше това и в тяхната половина.Черешката на тортата беше първият му гол с нашата фланелка.Самуел също бе на страхотно ниво , същото важи и за Майкон , както и за Киву , който беше доста разсеян през първото полувреме. Средата на терена тотално я контролирахме.Фантастичен мач на Станкович.Свърши страшно много черна работа и единственото му грешно отиграване беше 91-вата минута ![]() ![]() В нападение бяхме свидетели на поредното шоу , творение на Милито и Ето'о , които с всеки изминал мач , се разбират все повече.Да се надяваме , че тандема ще продължава да се развива в положителна насока. Браво на целия отбор...ако продължаваме в същия дух , то няма от какво да се притесняваме ![]() FORZA INTER! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Честита победа и най-вече ЧЕСТИТО ПЪРВО МЯСТО.Решихме си рано мача и това ни позволи през второто да пестим сили.Този мач обаче се различаваше от досегашните ни.Не проспахме първото полувреме и този път показахме добра ефективност при ъгловите след като два от головете станаха след корнери.Колкото повече мачове минават толкова по-добър ще става този отбор.Вече гледаме към трудното гостуване в Генуа.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер се върна на върха в Серия "А"
23.09.2009 23:23 Интер се върна на върха на класирането в Серия "А" макар и само за един ден след победа с 3:1 срещу Наполи в мач от 5-ия кръг на италианското първенство. "Нерадзурите" постигнаха четвърта поредна победа и все още са без загуба от началото на шампионат. "Синьо-черните" събраха актив от 13 точки - с една повече от досегашния водач Ювентус, който обаче утре гостува на Дженоа и при победа ще си върне първата позиция. Шампионите започнаха ударно двубоя си срещу Наполи и още до петата минута водеха комфортно с два гола аванс. Първо във 2-ата минута Самуел Ето'о откри след асистенция на Камбиасо, а три по-късно Майкон изведе отлично Диего Милито, който останал сам срещу Морган де Санктис прати топката във вратата за 2:0. Гостите обаче бързо се отърсиха от шокиращите две попадения и започнаха да пропускат положение след положение пред Жулио Сезар. Лавеси, Хамшик и Контини се надпреварваха да търсят целта, а Куалярела стреля страни. Вместо това обаче възпитаниците на треньора Жозе Моуриньо, който бе на трибуните заради наказание, поведоха с 3:0 след гол на новото попълнение Лусио. В 32-ата минута бразилецът, за когото това бе дебютно попадение в Серия "А", засече с глава центриране на Уесли Снайдер от корнер отляво и направи резултата класически. Неаполитанците продължиха с откритата си игра и малко по-късно бяха възнаградени за усилията си - след изпълнение на корнер отдясно, топката бе върната към близката греда, където Езикел Лавеси бе оставен абсолютно непокрит и оплете топката в мрежата на Жулио Сезар. След почивката темпото поспадна, но въпреки това отново Лавеси можеше да изненада неприятно домакините, но извеждащото подаване се оказа дълго. Възпитаниците на Роберто Донадони упражниха сериозен натиск и за определен период от време дори натикаха шампионите в собственото им поле в търсене на гол. Интеристите обаче се отбраняваха умело и добре затваряха празните пространства и пролуките за стрелба към вратата на Жулио Сезар. В 69-ата минута Валтер Самуел пък бе на път да вкара четвърти гол след разбъркване в наказателното поле на Наполи, но гостите успяха дружно да изчистят в корнер. Постепенно играта се премести в центъра на терена, като чистите положения пред двамата вратари станаха все по-малко. В 82-ата минута Куалярела опита да изненада Жулио Сезар отдалеч, но си заслужи само освиркванията на публиката. Играчите на Интер пък изпълниха целта си, разчитайки на ранно вкараните голове и удържаха преднината си до края на дубоя. Интер - Наполи 3:1 1:0 Ето'о (2), 2:0 Милито (5), 3:0 Лусио (32), 3:1 Лавеси (37) Интер: Жулио Сезар, Майкон, Лусио (88-Кордоба), Самуел, Кив, Станкович, Камбиасо, Санети, Снайдер (46-Мунтари), Милито, Ето'о (90-Мансини) Наполи: Де Санктис, Сантакроче (60-Ароника), Канаваро, Контини, Маджо (68-Денис), Гаргано, Болячино (85-Пациенца), Хамшик, Сунига, Куалярела, Лавеси Гол.бг -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
И трите гола ги отбелязаха нови попълнения.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
този гол на Милито и аз щях да го вкарам Ама за какво да го вкарваш ти? Ние нали купуваме дъртаци за милиони? Той Милито освен,че е посредствен играч,в момента е и най-резултатният футболист в серия А! Какви балъци сме,че го взехме това дърво! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Ама за какво да го вкарваш ти? Ние нали купуваме дъртаци за милиони? Той Милито освен,че е посредствен играч,в момента е и най-резултатният футболист в серия А! Какви балъци сме,че го взехме това дърво! и аз това се чудя.Виж Ди Натале от 5 мача 7 гола.Те тава е играч. ![]() пп.Ако ги вкарвах аз щях да деля парите със съфорyмците ! по-добре на мен от колкото на Милито за работа дето и аз мога да я свърша...да вкарам от засада ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Много добро първо полувреме, страхотни разигравания, ето този Интер искам да виждам, дай Боже такава игра и в ШЛ
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Честита победа на всички. Второто просто го доигравахме и оставихме Наполи да поиграят малко с топката. Вече сме 1-ви и чакаме утре Креспо и компания да разцъкат Ювентус.
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 8th July 2025 - 08:41 AM |