Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
Интер продава Адриано през януари! |
Guest_method_* |
Oct 19 2006, 17:38
Коментар
|
Guests |
Адриано няма бъдеще в Интер Интер продава Адриано през януари 19.10.2006 18:15 Идолът на феновете на Интер доскоро Адриано е на път да напусне клуба. Медиите в Италия твърдят, че нерадзурите искат да го продадат още през зимата. Императора е в плачевна форма и не е вкарвал гол за Интер от март месец насам. В мача със Спартак Москва завършил 2:1 за нерадзурите Адриано игра в последните 20 минути. Той не впечатли с нищо и се оказва, че вече е пети нападател в отбора. Твърди титуляри са Ибрахимович и Креспо, който се възстановява от контузия. Треньорът Манчини предпочете за мача със Спартак тандема Крус - Рекоба. Адриано остана на пейката. Бразилецът влезе в конфликт с шефовете, като в неделя помоли ръководството да не тренира. В понеделник и вторник Адриано въобще не се появи в базата на Интер. Шведското списание "СМИ" обаче публикува снимки на Императора в дискотека в Комо. На фотосите си личи, че Адриано е пиян, има цигара в устата, а около него се въртят полуголи девойки. Това явно е била последната капка в чашата на търпението за Интер. Ръководството подготвя напускането на пападателя през януари. Говори се, че Адриано ще бъде пратен в Реал Мадрид, а в замяна Роналдо ще се върне в Интер. Подобна сделка стоеше на дневен ред в края на летния трансферен пазар, но в крайна сметка пропадна. Ако Роналдо откаже да се върне в Интер, Адриано може да замине за Манчестър Юнайтед. Англичаните бяха другия клуб това лято, който имаше интерес към Императора. info: gol.bg |
|
|
Oct 19 2006, 18:18
Коментар
|
|
Forum Administrator Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 |
Глупости на таркалета, за това имаше снимки как Адриано тренира с отбора в сайта на Интер , хахаххаххахахах тези са пълни фантазьори!!!
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Oct 19 2006, 18:53
Коментар
|
|
Интер Маняк Група: Members Коментари: 918 Регистриран: 16-July 06 Град: Plovdiv Потребител No.: 62 Любим Играч: Ruud van Nistelrooy,Matrix |
нз,за сажаление мунцио е прав,адриано от доста време не е доказал с ни6то,4е заслужава да е титуляр,не може да се лежи на стари лаври.мен о6те ме е яд за обата,за6тото вижте кво става.имахме 6 нападатели,от които 4 от супер класа.продадохме единия на нюкасъл,адриано са6то може да бъде продаден!остават креспо и златко.креспо играе отли4но,няма спор,но не забравяите,4е тои е под наем и 6мелси мойе да си го жземе,когато си поиска не толкожа,за6тото им трябва,а просто,за да ни прецакат(както напражиха с мулан неотдавна)!и какво се оказва,4е има вероятност ние да останем само със Златко.това никак не ми е по вкуса и дано не продадем ИМПЕРАТОРА!!!
-------------------- IO SONO INTERISTA!!!
|
|
|
Guest_El Chino_* |
Oct 19 2006, 18:57
Коментар
|
Guests |
QUOTE(AleRt @ Oct 19 2006, 04:18 PM) [snapback]4881[/snapback] Глупости на таркалета, за това имаше снимки как Адриано тренира с отбора в сайта на Интер , хахаххаххахахах тези са пълни фантазьори!!! Да бе и аз преди мача със Спартак видях снимките от тренировката и Адриано определено тренираше.Незнам от къде си ги измислят тези глупости наще псевдожурналисти . Друг е въпроса че ако продължава да играе така няма да е изненада ако го продадат |
|
|
Oct 20 2006, 12:39
Коментар
|
|
Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti |
като не му се играе да си ходи
-------------------- Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
Guest_method_* |
Oct 20 2006, 13:54
Коментар
|
Guests |
Почвам да се съмнявам, че нарочно прави нещата така, за да го вземе някой отбор в който иска да играе и от интер да го освободят по тяхно желание. Кофти ако наистина е така, но един играч който има талант и умения на терена няма как да ги загуби според мен.! така, че има нещо гнило и с времето ще се изясни всичко. Ако отиде в друг отбор и почне да играе като преди няма к'во да се чудим...!
|
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2024 - 01:49 AM |