Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Убеден съм в силите на момчетата,но ме притеснява едно нещо само - да не ги подценим! Братле изумяваш ме с коментарите си понякога. Ирония ли има тука или не, че не я усещам ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_Catalgrana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Вярно е,обаче Майкон си е с класа над Алвеш ![]() Нито отричам, нито потвърждавам. Не казвам, че Алвеш е номер 1 на поста си, но съм убеден че е в Топ 2 ![]() Но ако трябва да съм обективен, истина е че Майкон значително го превъзхожда като физика, не знам с какво са го хранили като малък. Но и както казах, поне според мен утре на терена един срещу друг ще бъдат двамата най-добри десни защитници в света. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Искам да ми напълнят душата с игра пък на резултата майната му.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Тоя мач е твърдо 1 нама кво даго мислим.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Майтапче,разбира се.Те са фаворита,те са еврошампиона нормално да са фаворити.Но пък аз съм твърд оптимист за мача. Абе, опитвайте се да избягвате тая лайняна ( вече я намразих ) дума фаворит за отбора игарещ срещу Интер. Щом за вас Барса е фаворита, значи наша победа над тях ще ви изненада, така ли стана? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 169 Регистриран: 26-July 09 Потребител No.: 1,650 ![]() |
Абе, опитвайте се да избягвате тая лайняна ( вече я намразих ) дума фаворит за отбора игарещ срещу Интер. Щом за вас Барса е фаворита, значи наша победа над тях ще ви изненада, така ли стана? Вие пък престанете най-накрая с тоя спам. Какъв си ти да му казваш какво да пише... деба пишман разбирачите... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Вие пък престанете най-накрая с тоя спам. Какъв си ти да му казваш какво да пише... деба пишман разбирачите... Първо колега, като казваш "вие" не мога да разбера учтиво ли се обръщаш към мен или имаш предвид и някой друг? Като ти гледам следващото изречение навярно ще е второто. Второ - тва не е спам! Трето - ти пък кой си да ми казваш кво да пиша и кво да не правя.....деба и пишман обаждача.... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Ето и групата, Камбиасо е готов за мача.
Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni. Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon. Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Renй Krhin, 19 Esteban Cambiasso. Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli. Газим ги!!! ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Julio Cesar; Maicon, Samuel, Lucio and Chivu; Stankovic or Muntari, Zanetti, Sneijder and Motta. Milito and Eto'o." - по думи на Моуриньо явно единствената въпросителна е Станко-Мунтари
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Мене не ми се вярва да излезем по този начин.Но очаквам включванията да са Балотели, Камбиасо и може би Вийера.Аз предпочитам Станко пред Мунтари ,ама лично мнение....
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
Аз пък съм на мнение, че Мунтари трябва да започне като титуляр утре вечер. Предполагам ще се стараем да рушим играта на съперника, а това ганаецът го умее доста по-добре от Станкович.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Оф как ще изтърпя пак коментарите на брадатият козел - Касабов...
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Незабравял че брадатия козел-Касабов е Интерерист.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Оф как ще изтърпя пак коментарите на брадатият козел - Касабов... ![]() ![]() борето касабов с неговите полувисоки центрирания ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Незабравял че брадатия козел-Касабов е Интерерист. Интерист, ама е от Байерн Мюнхен повече....така че не е никъв интерист. Полувисоките центрирания са нищо, нещото което ме дразни е "сега за сега" ![]() Коментатор голям е иначе, ама от време на време дразни ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Къв интерист е тоз нещастник ве... слушали ли сте го как храни Интер... и тоя се нярича интерист. Интерист... него може да го управи само кинтерист
![]() п.с. Наистина тва е най-омразният ми коментатор !!!! ДА ГО ДУХА !!! ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Е Камбиасо много бързо се оправи бе ?
|
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Къв интерист е тоз нещастник ве... слушали ли сте го как храни Интер... и тоя се нярича интерист. Интерист... него може да го управи само кинтерист ![]() п.с. Наистина тва е най-омразният ми коментатор !!!! ДА ГО ДУХА !!! ![]() Знаеш Знаеш ... Преди малко доста зле коментираше.КУР ЗА КАСАБОВ ... тоя и мене най-ме дразни,заедно с очилатия Данчо За мача победа! |
|
|
Guest_Catalgrana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 02:39 PM |