Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
В този мач няма фаворит, ако бяхме гости бих се съгласил ама така.... Мача е троен от където и да го погледнеш, каквото и да стане никой не би останал изненадан от знака ![]() Все пак като се има предвид какво постигна Барселона през изминалия сезон, шансовете им поне на хартия са с една идея по-големи от нашите. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Много труден мач, всичко може да стане, Барса е фаворит
![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
МАЙКОН ГОТОВ ЗА СБЛЪСЪКА С БАРСА
![]() Бразилският защитник на Интер Дъглас Майкон ще може да вземе участие в дербито между "нерадзурите" и Барселона в първи мач от груповата фаза на тазгодишното издание на турнира Шампионска лига. Майкон изкълчи глезен при победата на своя тим с 2:0 над завърналия се в Серия А тим на Парма и сериозно разтревожи ръководството на "нерадзурите”. Бразилският бранител на Интер вече поднови тренировки с отбора и ще бъде на разположение на Жозе Моуриньо. -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
ИБРАХИМОВИЧ: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАК ЩЕ МЕ ПОСРЕЩНАТ ФЕНОВЕТЕ НА ИНТЕР
Преминалият от Интер в Барселона през лятото Златан Ибрахимович заяви, че не му пука как ще го посрещната феновете на нерадзурите в сряда, когато каталунците гостуват на Сан Сиро в среща от Шампионската лига. „Не ме интересува как ще реагират феновете, това не е най-важното. Това няма да бъде лек мач, също защото атмосферата ще бъде спираща дъха”, заяви шведът. „Имам отлични спомени от Милано, но съм щастлив да се върна на Сан Сиро, носейки различен екип.” „Имах добри отношения с моите съотборници и ще се срещна с тях с удоволствие. Нямам нищо срещу тях. След всичко не се забравят трите Скудета за три години”, каза още Ибрахимович. -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
ТУРЕ, ИНИЕСТА И ПУЙОЛ ПОД ВЪПРОС ЗА МАЧА С ИНТЕР
Яя Туре, Андрес Иниеста и Карлес Пуйол са под въпрос за първия мач на Барселона от груповата фаза на Шампионската лига срещу Интер. Тримата пропуснаха последната тренировка на Барселона и се възстановяваха във фитнес залата на базата на каталунците. Туре, Иниеста и Пуйол имат травми от мача с Хетафе от втория кръг на Примера дивсион. Много е вероятно Гуардиола да даде шанс за изява срещу Интер на Серхио Бускетс, а на резервната скамейка да остане един измежду Яя Туре и Сейду Кейта. Хубава новина е тази,супер ![]() -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,526 Регистриран: 5-June 09 Град: The darkside/ Добрич / София Потребител No.: 1,490 Любим Играч: J. Zanetti ![]() |
Откакто ни биха с 3:0 ги мразя повече и от Милан... :/
И все пак се надявам да не се повтори, не съм оптимист, но във футбола всичко става! + това Барселона не ми се струват много добри от началото на сезона... Най-грешно ще е да се зашитаваме и да пазим Х, в тази група не е ясно само първото място! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Разбира се, че Барса е фаворит, точно както и Юнайтед бяха такива през миналия сезон. Помним колко плахо започнахме първото полувреме, но второто постепенно изравнихме играта. Очаквам от Жозе да промени именно това стъписване от големия съперник - на терена са 11 на 11 и всички имат по два крака.. нашите момчета просто трябва да си повярват. Отбора трябва да бъде много компактен в нашата половина и да не им оставяме никакви празни пространства, а в нападение просто сме задължени да сме безпощадни. Мача е изключително важен, въпреки, че е първи за кампанията и реално не решава нищо. Самочувствието, което ще придобием от една евентуална победа ще бъде много ценно за напред, не само в Шампионската лига, а и в Калчото. От този сезон Интер трябва да бъде наистина един голям отбор, като за целта не можем да се оправдаваме, че срещу нас е бил еврошампиона. Бий, за да те уважават, останалото е само извинения..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
А ве какво ме интересуват Барца-Парца? Интер е отбор който не се плаши от тези имена. Той е по-велик с по-голямо самочувствие,стои здраво на земята и разчита на себе си. Не коментирам и няма да коментирам съдийството. Гледам мача. Искам само едно: На Ибрата да му е тежко,СТЕНАТА да го ръба бавно и плавно,докато го изнерви до краен предел. Ето'о да не търси реванш,а да покаже защо го взехме. Милитката ги знае парците,да ги почва още от начало. Не се съмнявам , че нашият отбор може да бие,няма да е леко , но ще бием. Ще рева като бога и без глас да остана , за Интер ще подхвана нова песен със любов изкована! Само ИНТЕР
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
За мен думата фаворит идва от favourite - любим.... Аз така я разбирам.
Момчета мен не ме интересуват как изглеждат нещата на хартия, кой е фаворита на букмейкърите или пък миналогодишния шампион...това за мен няма значение. Ако бяхме Дженоа, Аталанта или който и да било и играем срещу Барса бих си "свалил розовите очила" и бих казал че те имат по-голям шанс за победа....но ние сме Интер все пак! Как да кажа, че Барса са фаворита като сърцето ми не мисли така.... ми няма как да стане. FORZA NERAZZURRI!!! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Моуриньо: "Нашите футболисти често показват високо ниво, но така е в Интер."
ТИТАН!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Абе Барца,Марца,Парца тва е ,Интер сие Интер,както беше казал Стоичков преди време:Айнцо,Цвайнцо,Трайцо Дрън и даси хващат пътя по- живо по- здраво
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Catalgrana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Всеки говори за дуела Ето'о - Ибрахимович, но на мен ми е интересен и друг дуел, а именно - според много хора на двамата най-добри десни бекове в света в момента
![]() p.s. "El Mega Duelo" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
ти си титан ве момче! ю ю туре ти е любим играч аз даже не знаех че имало такъв
как ще се реши дуела между Маикон и Сантон по точно??? на всички е ясно че Алвеш е зад Маикон въпроса е дали може да оспорва Сантон ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Самия факт,че Алвеш е резерва на Майкон в Бразилия означава че не може да има спор кой от двамата е по добър
-------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
Guest_Catalgrana_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Той Дунга предпочита и Елано пред Диего, ама това е друг въпрос ..
![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Труден мач! Надявам се, че все пак ще бием. Меси, Анри и Ибра не ме плашат. Г/Г 100%
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
ТУРЕ, ИНИЕСТА И ПУЙОЛ ПОД ВЪПРОС ЗА МАЧА С ИНТЕР Яя Туре, Андрес Иниеста и Карлес Пуйол са под въпрос за първия мач на Барселона от груповата фаза на Шампионската лига срещу Интер. Тримата пропуснаха последната тренировка на Барселона и се възстановяваха във фитнес залата на базата на каталунците. Туре, Иниеста и Пуйол имат травми от мача с Хетафе от втория кръг на Примера дивсион. Много е вероятно Гуардиола да даде шанс за изява срещу Интер на Серхио Бускетс, а на резервната скамейка да остане един измежду Яя Туре и Сейду Кейта. Хубава новина е тази,супер ![]() Аз искам Барса да излезнат с оптималния си състав. С най-доброто, за да няма после това онова. ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() STAY HUNGRY, STAY FOOLISH! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,569 Регистриран: 30-November 08 Град: Канзас сити Потребител No.: 711 ![]() |
Той Дунга предпочита и Елано пред Диего, ама това е друг въпрос .. ![]() Вярно е,обаче Майкон си е с класа над Алвеш ![]() -------------------- With Blue Heart
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- “Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that." "It doesn't matter who we are... what matters is our plan. No one cared who I was until I put on the mask." ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Убеден съм в силите на момчетата,но ме притеснява едно нещо само - да не ги подценим!
FORZA INTER!!!! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Пак много витаете в облаците...винаги когато е било така , приземяването е тежко. Успех на момчетата!
За мен мача е Х -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 06:45 PM |