Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
...а за Сантон нямам думи страхотно включване макар че имах чувството че игра хато ляво крило.. Той дефакто наистина игра в халфовата ни линия, по-скоро като крило с повече дефанзивна игра предвид развоя на мача. В мача си за Италия той също беше използван на тази позиция и лично мое мнение е, че Жозе може да се опита да го наложи като такъв на мястото на Мунтари. Първо, защото е добър в дефанзивен план и може много да помага на Киву и второ, защото има много добра линейна скорост с топка в крака придружена с добра техника. С малко повече пробиви и уроци от страна на Майкон и Санети, от Сантон може да излезе много добър футболист на поста на който вчера игра. При положение, че Киву ще е по-твърдия титуляр в защитата не виждам защо на Сантон да не се гласува доверие точно на тази позиция, защото с играта си(макар и за краткото време) показа че там се чувства доста по-добре от Мунтари и Станко, на който явно не му е много удобна точно тази позиция. Аз виждам няколко дефанзивни халфа с много изравнени сили и лично на мен ще ми е много любопитно да видя кой от тях ще съумее да се наложи като титуляр в предстоящите мачове ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Добре ми е познато това развитие на нещата. Тук 0:0, там 2:0 и си казваме.. нищо другия път пак.. hhhhhhhhhhhh Все пак първа среща и няма да ги критикувам. Като цяло добре играха. Пак малко стреснати, но поне не както с манчестър.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
На мен не ми хареса нашият отбор. Защитата се пропука на няколко пъти и добре че Златан не може да вкарва в ШЛ. А на някой направи ли му впечатление, че Барса се опитаха да влезнат с топката във вратата, което мен лично ме радва, защото имаха около 20 пъти възможности за далечен изстрел, но не удряха ? Отново заблуди за нещо голямo, ама пак на заковаха на дъното. В началото на мача кой беше домакин ние или те ? А 2-рото полувреме в глуха защита. Засега ''дуела'' Златан - Ето`о и Алвеш - Майкон го печелят те.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
СТАТИСТИКА:
Интер - Барселона 9(3) Удари (във вратата) 15(3) 11 Нарушения 15 1 Корнери 4 7 Засади 3 35% Владеене на топката 65% 2 Жълти картони 2 0 Червени картони 0 3 Спасявания 3 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Той дефакто наистина игра в халфовата ни линия, по-скоро като крило с повече дефанзивна игра предвид развоя на мача. В мача си за Италия той също беше използван на тази позиция и лично мое мнение е, че Жозе може да се опита да го наложи като такъв на мястото на Мунтари. Първо, защото е добър в дефанзивен план и може много да помага на Киву и второ, защото има много добра линейна скорост с топка в крака придружена с добра техника. С малко повече пробиви и уроци от страна на Майкон и Санети, от Сантон може да излезе много добър футболист на поста на който вчера игра. При положение, че Киву ще е по-твърдия титуляр в защитата не виждам защо на Сантон да не се гласува доверие точно на тази позиция, защото с играта си(макар и за краткото време) показа че там се чувства доста по-добре от Мунтари и Станко, на който явно не му е много удобна точно тази позиция. Аз виждам няколко дефанзивни халфа с много изравнени сили и лично на мен ще ми е много любопитно да видя кой от тях ще съумее да се наложи като титуляр в предстоящите мачове ![]() Сантон има огромен талант като защитник и ще е грехота да се пропилява, като бъде изтеглен на по-предна позиция. Според мен е по-добре да се акцентира върху позицията му на левия бек и бъде налагат там вместо Киву, който е полезен в дефанзивен план, но в атака не се чувства в свои води. Бъдещето на Интер и Италия на този пост е свързано с Давиде и бих желал да получава по-голям шанс за изява, защото мисля, че Киву вече е развил до край възможностите си и го предпочитам като алтернатива на Самуел и Лусио в центъра на отбраната. Колкото до поста ляв полузащитник там вероятно ще бъде мястото на Тиаго Мота, ако Жозе е доволен от изявите му, защото до момента бразилеца е малко скован и все още търси точната си позиция в отбора. Срещу Милан и в някой мачове от подготовката ни се справи добре като ляв халф и когато Камбиасо се върне в титулярния състав, средната ни линия ще изглежда така: Снайдер
Тиаго Мота Санети Камбиасо -------------------- ![]() |
|
|
Guest_icomitov_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
слабо, много слабо видя се че сме много далеч от грандовете в европа.а эа мунтари нямам думи 60 мин няма отиграване в наша полза
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Сантон има огромен талант като защитник и ще е грехота да се пропилява, като бъде изтеглен на по-предна позиция. Според мен е по-добре да се акцентира върху позицията му на левия бек и бъде налагат там вместо Киву, който е полезен в дефанзивен план, но в атака не се чувства в свои води. Бъдещето на Интер и Италия на този пост е свързано с Давиде и бих желал да получава по-голям шанс за изява, защото мисля, че Киву вече е развил до край възможностите си и го предпочитам като алтернатива на Самуел и Лусио в центъра на отбраната. Колкото до поста ляв полузащитник там вероятно ще бъде мястото на Тиаго Мота, ако Жозе е доволен от изявите му, защото до момента бразилеца е малко скован и все още търси точната си позиция в отбора. Срещу Милан и в някой мачове от подготовката ни се справи добре като ляв халф и когато Камбиасо се върне в титулярния състав, средната ни линия ще изглежда така: Снайдер Тиаго Мота Санети Камбиасо Аз също съм за Сантон пред Киву като избор за бек, защото така ставаме далеч по-опасни в нападение и по-точно в набезите по левия тъч, но пък Киву помага доста повече на защитата и както се видя вчера той не веднъж и дваж помогна на централните ни бранители. В големите мачове наистина е по-логично да играе Киву, защото Жозе както знаем гледа да заздрави първо защитата. Все пак щом и Липи и Жозе пускат Сантон на тази позиция в 2 мача явно са видели нещо повече за развитие в него от ляв бек ![]() -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Диего Милито ми направи много добро впечетление с бързината си, въпреки високия си ръст и едрите габарити. На няколко пъти изпреварваше бековете им, както и Пуьол и беше най-голямата заплаха пред вратата им, като с по-голяма доза късмет дори можеше да се разпише. От Снайдер очаквах малко по-добро представяне, въпреки това не мога да си позволя критика към него. Пасовете му често не достигаха целта, но трябва да оценим старанието му да се нагърби с отговорностите при организацията на атаките, както и помоща, която оказва в дефанзивната фаза на играта. И аз отличих Милито, скъса се да тича човека и се опита да направи нещо, ако имаше късмет при онова пложение в което се измъкна, можеше да се разпише... А за Снайдер, аз лично не съм очаквал и повече от него, все пак едва от няколко седмици е с нас, но това което ми хареса е точно старанието му и няколкото извеждащи паса, които в крайна сметка не се получиха, но като идея бяха много добри, наистина е креативен и занапред очаквам да има много такива пасове, а и ще си подобри мерника в даден момент и тогава ще наказва противника от далече ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Аз не съм очаквал да се хвърлим в луди атаки.Все пак ние играем с 4 защитника + 3 халфа с дефанзивен почерг и напред само с тримата.Еми за сега толкова,точката си е точка,а защитата беше желязна.Валтер Самуел показа защо му викат стената,а Киву беше доста стабилен.Лусио изигра добър мач,но направи няколко грешки (увисна при далечни пасове).Майкон беше много добър във фаза атака и защита през първото полувреме,а през второто игра на ниво,но не се включваше много напред.Капитана тичаше много,бореше се както винаги.Мота се губеше през цялото време.Мунтари - Без коментар!!!От Снайдер очаквах малко повече,но се стара момчето.Милито показа на нас че има място в Интер вече за 3 мач подредЕто'о щеше да се представи по-добре ако Пуйол и Пике не го познавах толкова добре.Сантон и Станкович се включиха добре,а за Марио не остана много време да покаже какво може.
И накрая разбира се,някой спомена че Ибра явно още бил на заплата при Морати.Еми за пореден път се убедихме че в големите мачове освен с пропуски с нищо друго не се запомня. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
В известна степен резултата за мен е едно РАЗОЧАРОВАНИЕ. Няма как да е по друг начин.. за цяло десетилетие имаме една победа над Арсенал в групи.. и това е всичко, което сме постигнали срещу големите отбори.
Иначе от играта съм с много смесени чувства. Доста особен беше снощния мач. Играта в атака беше доста слаба, особено след 60мин, изцяло се изгубихме на терена. Милито и Ето'о се стараха много, дори повече от Ибрахимович сякаш отсреща. Уви няма много шансове за попадение. Радващо е, че двамата показват доста сериозно движиение и покриване на периметър, следващия път може и да вкарат на Барса. Играта на Снайдер беше доста слаба, обърка няколко паса, също така тези дълги разтегляния по крилата пак не му се получаваха, ясно е, че ще му е нужно време да свикне с тима. Другите двама на, които трябва да се фокусираме са Тиаго Мота и Мунтари, за жалост африканеца последните 20 минути на терена буквално не знаеше какво се случва, като през първите 25 игра доста задоволитено и се стара да помага във всяка една зона на терена. Понякога стават такива неща.. слаба концентрация може би, Мунтари си остава доста класен футболист. Тиаго Мота се загуби много през мача, и в двете фази на играта сякаш не беше достатъчно настоятелен. Като цяло и Майкон не направи познатия ни силен мач, най-вече второто полувреме, може би това се дължи на тактиката ни и на това, че отбора откровено се затвори, но все пак той си остава наше оръжие в атака, може би щеше да е добре да беше дигнал малко скоростта на отбора през втората половина, но тук може Жозе да е имал сериозен разговор с него на почивката и умишлено да е бил дръпнат назад, защото отляво като изключим глупостите на Мунтари в 2, 3 ситуации Киву беше железен. И последното, което искам да подчертая в играта ни в атака е присъствието на Киву отляво. Както Манчини така и Жозе в много тежки мачове избират този вариант, относно дефанзивния план на игра това е добро решение, но на всеки е ясно, че с Киву отляво се губи много мощ и атака. При така поставения ни отбор.. със Снайдер, Ето'о и Милито повече подкрепям тази идея.. с по-разнообразната ни атака сега съм по-съгласен на включването на Киву там, и все пак оставам с мнението, че като централен защитник е по-добър. Дотук с играта в атака.. определено поздравления заслужават Самуел, Киву, Лусио и Санети. И четеримата изнесоха много силни мачове, дори няма да напиша името на Сезар сред добрите играчи, този мач можеше да си го играем без вратар. Барса създадоха само едно положение в рамките на вратата, което Сезар спаси леко, силен удар на Меси в неговия обхват. Можем да прибавим пропуска на Ибрахимович в началото на мача и това е единственото, което направиха като сериозни положения. Смея да твърдя, че с 4, 5 атаки за цял мач, направихме 2 по-опасни удара, на Станкович и Снайдер, които минаха до гредите, а тези на Барса не знаеха определено как да ни вкарат гол. Това е радващото в мача снощи, занапред ще е нужно умението да можем да затваряме вратата си по този начин за 90 и повече минути. На фона на всичко казано.. Барса игра само с един нов играч в отбора си, а ние с 5-ма нови, като 3-ма от тях бяха най-офанзивните ни играчи. Това ни беше едва 5 мач за сезона.. няма за какво да съжаляваме, отбора е нов трябва му време да се нагласи. Точката не е лош вариант с изглед на групата. След избухването в дербито с мердите сякаш щеше да е прекалено да го повторим и сега.. за 5 мача толкова бързо да се нагласи новият ни отбор.. явно няма да е. Сигурен съм, че през сезона ще ставаме още по-силни. Снощи като цяло играхме слабо.. но можем и да се радваме, че Барса нямаха и на идея как да ни вкарат гол и не успяха да направят повече от едно чисто положение за гол. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Мунтари на съд а относно кинтериста и мечтаното включване на Виера подкрепям въпроса относно стимулантите..тези двамата не са за нашия отбор а мота.. Когато миналия сезон Мунтари изкара някои от най-тежките мачове едва ли си мислел така.. на Мунтари мястото му е само в Интер и никъде другаде, той е изключително класен играч. -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
В известна степен резултата за мен е едно РАЗОЧАРОВАНИЕ. Няма как да е по друг начин.. за цяло десетилетие имаме една победа над Арсенал в групи.. и това е всичко, което сме постигнали срещу големите отбори. Иначе от играта съм с много смесени чувства. Доста особен беше снощния мач. Играта в атака беше доста слаба, особено след 60мин, изцяло се изгубихме на терена. Милито и Ето'о се стараха много, дори повече от Ибрахимович сякаш отсреща. Уви няма много шансове за попадение. Радващо е, че двамата показват доста сериозно движиение и покриване на периметър, следващия път може и да вкарат на Барса. Играта на Снайдер беше доста слаба, обърка няколко паса, също така тези дълги разтегляния по крилата пак не му се получаваха, ясно е, че ще му е нужно време да свикне с тима. Другите двама на, които трябва да се фокусираме са Тиаго Мота и Мунтари, за жалост африканеца последните 20 минути на терена буквално не знаеше какво се случва, като през първите 25 игра доста задоволитено и се стара да помага във всяка една зона на терена. Понякога стават такива неща.. слаба концентрация може би, Мунтари си остава доста класен футболист. Тиаго Мота се загуби много през мача, и в двете фази на играта сякаш не беше достатъчно настоятелен. Като цяло и Майкон не направи познатия ни силен мач, най-вече второто полувреме, може би това се дължи на тактиката ни и на това, че отбора откровено се затвори, но все пак той си остава наше оръжие в атака, може би щеше да е добре да беше дигнал малко скоростта на отбора през втората половина, но тук може Жозе да е имал сериозен разговор с него на почивката и умишлено да е бил дръпнат назад, защото отляво като изключим глупостите на Мунтари в 2, 3 ситуации Киву беше железен. И последното, което искам да подчертая в играта ни в атака е присъствието на Киву отляво. Както Манчини така и Жозе в много тежки мачове избират този вариант, относно дефанзивния план на игра това е добро решение, но на всеки е ясно, че с Киву отляво се губи много мощ и атака. При така поставения ни отбор.. със Снайдер, Ето'о и Милито повече подкрепям тази идея.. с по-разнообразната ни атака сега съм по-съгласен на включването на Киву там, и все пак оставам с мнението, че като централен защитник е по-добър. Дотук с играта в атака.. определено поздравления заслужават Самуел, Киву, Лусио и Санети. И четеримата изнесоха много силни мачове, дори няма да напиша името на Сезар сред добрите играчи, този мач можеше да си го играем без вратар. Барса създадоха само едно положение в рамките на вратата, което Сезар спаси леко, силен удар на Меси в неговия обхват. Можем да прибавим пропуска на Ибрахимович в началото на мача и това е единственото, което направиха като сериозни положения. Смея да твърдя, че с 4, 5 атаки за цял мач, направихме 2 по-опасни удара, на Станкович и Снайдер, които минаха до гредите, а тези на Барса не знаеха определено как да ни вкарат гол. Това е радващото в мача снощи, занапред ще е нужно умението да можем да затваряме вратата си по този начин за 90 и повече минути. На фона на всичко казано.. Барса игра само с един нов играч в отбора си, а ние с 5-ма нови, като 3-ма от тях бяха най-офанзивните ни играчи. Това ни беше едва 5 мач за сезона.. няма за какво да съжаляваме, отбора е нов трябва му време да се нагласи. Точката не е лош вариант с изглед на групата. След избухването в дербито с мердите сякаш щеше да е прекалено да го повторим и сега.. за 5 мача толкова бързо да се нагласи новият ни отбор.. явно няма да е. Сигурен съм, че през сезона ще ставаме още по-силни. Снощи като цяло играхме слабо.. но можем и да се радваме, че Барса нямаха и на идея как да ни вкарат гол и не успяха да направят повече от едно чисто положение за гол. А пропуска на Кейта на празна врата без никой да го притеснява ? Добре, че беше той там, а не Шави или Меси или който и да е, защото топката щеше да бъде в мрежета ни. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Така,сега един въпрос към всички специалисти.Какво щеше да стане ако бяхме почнали дасе надиграваме с Барца?Преди даси отговорите,спомнете си че миналата година и Манафите и Шмелси се пробваха.А дали успяха?Така че мача си беше перфектен,излезнахме дане загубим и успяхме,друг е въпроса ако бяхме вкарали един гол,на бас тогава че Барца нямаше как даго върнат,но уви.Горе главите и напред,както казах и в предишния пост,от тук нататък ще ставаме все по силни и по силни.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Като цяло каквото се и очакваше се получи нямаше изненади и в двата оброра.Може да не се харесва на някои но срещу Барса да се надиграваш си е живо самоубийство и съвсем нормално беше както Жозе нареди играчите.Все пак като за първи мач добре но в Казан трябва повече.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 293 Регистриран: 29-October 08 Град: Стара Загора Потребител No.: 646 Любим Играч: Klinsmann,Zanetti,Cordoba ![]() |
Аз съм доволен от мача снощи.Стилът , който Барса практикува със задържане на топката е тяхна запазена марка и аз не съм си мислил,че ние ще разиграваме, а те ще контратакуват.Барса имаше повече голови положения, но 10 човека от тях без Ибрахимович, могат да се намерят със затворени очи.Толкова добре е обигран отбора.При нас ми хареса компактноста в защита,контрите ни и играта на Милито.Този човек май е на път за втори път след Круз да ме накара да си призня,че съм сгрешил като си мисля преди да го купим,че не ни е нужен.Мунтари бе много слаб, от там произлезоха 2 или 3 опасности пред Сезар.Меси има най-добрия дрибъл на планетата в момента.И накрая според мен трябва да минат още поне 2 месеца за да се обиграе отбор и задължително Камбиасо да е на линия.Но като мач срещу носителя на ШЛ съм доволен като начало.
Хубавото на групите е,че имаш право на някоя грешна стъпка.Дори и загуба не е страшна и дано да бием Динамо и Рубин та Февруари да сме обиграни и със самочувствие.А и може би трябва да се замисли Мо дали да не пробва Мансини вместо Мунтари, но пък е доста по офанзивен бразилеца и да не стане прекалено.Иначе според мен Е'тоо и Милито се разбират много добре, но и на двамата им липсва синхрон със Снайдер, но нормално едва четвърти мач им е заедно,а и той изкара подготовката с Реал.Май ще трябва да се мисли и за заместник на Камбиасо.Без него не е добре работата. -------------------- ----------------
WE ARE INTER ! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 112 Регистриран: 31-August 09 Град: София Потребител No.: 1,779 ![]() |
Без коментар !!!!! Сега за мача. Малко ми е трудно да повярвям, че Жозе е играл за точката, но смените бяха... ЗАКЪСНЕЛИ. Балотели трябваше да е титуляр или айде поне в 60-та мин. да влезе, но както и да е. Лично аз съм раздвоен. Хем исках 3-те точки на всяка цена, хем не може да си кривим душите и да кажем, че сме ги заслужавали. С тая игра, нямаше да се учудя и ако бяхме взели един геврек точки, но то тва е футбола и само ИНТЕР ! ![]() Не те разбрах нещо ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
Нямаше ме известно време,това не означава,че съм се затрил..
Мача в Сряда - хареса ми..Очаквах свобода и получих свобода!Един нормален мач между много големи отбори,които НА ПЪРВО МЯСТО показаха респект един към друг.Второ,уникално уважение към бивши съотборници,и невероятна,благосколонна публика!Барса притежаваха повече топката и имаха повечко инерция в играта си.Аз съм интерист и гледах нашите положения,и се ядосвах,че ги пропускахме!Милито ми хареса най-много!Поздравявам открито Кинтериста,с който неведнъж сме коментирали,че този нападел е ГОЛЯМА КЛАСА и на мача се бореше със зъби!Защитата ми хареса - умеем да "дразним"!Това ще ни е от полза!Друго,хареса ми класата на Моуриньо - усети се,че на този етап няма смисъл да се борим с Барса - отборът им е добър,няма какво да крием.Сработени са до голяма степен!Наско Сираков бе прав - Барса игра добрбе,но Интер не показа,че неможе - след 6 месеца не означава,че нещата ще са същите!!!Не мисля,че някой от нас,Интеристите трябва да бъде притесненНие сме Интер и изиграхме поредния голям мач,срещу Европейския клубен шампион в момента!Имаме бъдеще и най-важното,не съм чул негативи и упреки към Интер в мача онзи ден! ПС: Лозунгите,които феновете на ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ бяха издигнали в подкрепа на Интер и Ибра,тотално ме впечатлиха!!! Най-якото бе това:"По-добре твоята откровеност,отколкото заблудите на Кака"...Най-накрая доживях да видя бивш наш любимец,да остане голяма фигура в сърцата на великите ни фенове!!! Допълвам - немога да забравя Роналдо! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,038 Регистриран: 16-March 09 Град: Благоевград Потребител No.: 1,116 Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo ![]() |
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Ех, момчета, момчета ... влизам тук и чета- разочарован съм, огорчен съм, не очаквах. И какво сте очаквали? Всъщност? Победа? Победа с резултат? Победа, но на мъка?
Явно не забелязахте, че Барса излезе в този мач изключително предпазливо. Нямаше масиран натиск и атакуване, каквото си позволява обикновенно, едва ли не с 6-7 футболиста във фаза нападение. Имаха респект, внимаваха, не отделяха неразумен ресурс в атака и за това положенията им, особено второто полувреме буквално липсваха. Изобщо, Барса са сърбали попарата на Моуриньо и са наясно с едно- както Интер не би си позволил надиграване, защото е самоубийство, така и Барса няма да си позволи своята игра, защото ще има контри и шамари като на Стамфорд Бридж 2004-та. След този мач нататък, Челси и Барса се срещнаха още 4 пъти, но Барса никога не си позволи да играе по онзи начин, по който го направи първите два. А и Жозе няма загуба от Барса при числено равенство на терена. ФАКТ! Дано това не се промени и след гостуването на Интер. Колкото до играта на синьо черните- много повече разум и без излишна емоция. Хладнокръвно и с мисъл. Харесал, нехаресъл, ща, не ща ... това е положението. Този Интер още не е обигран, че да си позволява надиграване с каталунците. И е смешно да се очаква точно това. Може да цъкаме топката срещу Парма, но Барса не са пармалатите... осъзнайте реалностите. Когато Интер играе стилът който се изгражда в момента в период от 2-3 години, тогава може да имате претенции... лека -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 11:17 PM |