IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

9 страници V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Барселона (Шампионска лигa), 0:0
ale inter
коментар Sep 16 2009, 22:56
Коментар #141

Батьо

Група: Members

Коментари: 5,435
Регистриран: 28-November 08
Град: Хасково
Потребител No.: 707
Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz

Като цяло сам доволен от играта ,но несам доволен от точката,няма как да вкараме гол щом нямаме удари в вратата на противника тва е логично а Барца бяха преодолими тази вечер и трябваше дасе възползваме от домакинството си. Мисля че след месец ще мачкаме яко, има още много работа в отбора ,дасе напасва в играта ни,схеми,тактики и т.н.Жозе знае как дасе справи,иначе смените и според мен закъсняха много трябваше даги направи още на половремето поне едната,тва е мое мнение.

--------------------

Interistа Purosangue-Ale'INTER
Go to the top of the page

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 16 2009, 22:59
Коментар #142

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

От една страна е добре, че не ни вкараха гол. Нашата защита по чудо издържа, след като Самуел и Лусио на моменти увисваха и добре, че Златан има навика да не вкарва на бившите си отбори biggrin.gif. Незнам през второто Моуриньо ли беше наредил така или просто Барса прекалено много ни натиснаха, но толкова окопани бяхме, и то на Меаца... Aко трябва да гледаме реално, то си личи, че в момента отстъпваме на каталунците и тежи факта, че играем с 50% нов състав, които имат нужда от сработване. Надявам се с напредване на сезона това ще се случи и нашите момчета ще покажат, че могат повече smile.gif.

FORZA INTER ultra_inter.gif

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Ultras
коментар Sep 16 2009, 23:03
Коментар #143

БОЛЕН

Коментари: 4,275
Регистриран: 22-June 09
Град: Варна
Потребител No.: 1,544

Цитат(Ultras @ Sep 16 2009, 06:22 PM) *
толкова приказки толкова очакване и накрая едно скучно 0:0 biggrin.gif biggrin.gif ...

Леко познах резултата,нищо че не бях приготвял ракията и салатата biggrin.gif
Конкретно за мача:
Ще си кажа квото имам да казвам.Незнам дали нарочно играхме по този начин незнам дали е тактически,но в тоя мач бяхме адски СЛАБИ! Някой каза че видял добра игра от Снайдер и Милито ?!?! А ?? Милито беше най-слабия от всички заедно с Мунтари.Маймунката трябваше да бъде сменен още на полувремето! Барса дефакто почнаха да играят след 60мин и тогава вече тотално се върнахме в глуха защита,преди това бяхме само в защита.Тримата ни халфа играха като защитници,което адски ме дразни.Уж трябваше връзка между халфове и нападатели да прави Снайдер,но за нас такива липсваха в тоя мач.Все едно гледах мача от миналата година с Юнайтед на Сан Сиро.Само,че сега е ми се стори,че сме още по-слаби от миналата година - тоест Барса ни надиграваха още повече от Юнайтед в онова първо полувреме тогава.Добра дума мога да кажа за ЕтоО Сезар Санети и до някъде централните Самуел и Лусио,макар че и те на моменти оставяха зад гърба си играчи на Барса.Явно още не сме готови да се борим с тях,поне за момента.Надявам се до Февруари отбора да се сработи до крайна степен и да е готов за най-решителните битки.

ФОРЦА ИНТЕР!

--------------------

Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Sep 16 2009, 23:06
Коментар #144

Guests

Като цяло съм доволен от мача.На този етап Барса ни превъзхождат осезаемо най-вече в халфовата линия.Ние чакахме някоя грешка на Барса имаше и такива,но не се възползвахме за съжаление.За нас добре се представиха Сезар,Майкон(Най-вече в дефанзивен план),Лусио беше стабилен,Санети според мен най-добрия в центара на терена от нашите играчи,Снайдер опитваше се да играе нестандартно и изненадващо,определено ми хареса,Милито много се бореше имаше и 1 2 шанса да порази Валдес,но не успя.Мунтари може би направи най-слабия си мач откакто е в Интер.При Самуел и Киву имаше някаква нестабилност в играта им.Мота много се губеше.Сега трябва пълна концентрация за предстоящите ни мачове в Русия и Украйна.

+Quote Post
diabloodripper
коментар Sep 16 2009, 23:07
Коментар #145

Заинтересован Интерист

Коментари: 169
Регистриран: 26-July 09
Потребител No.: 1,650

Абе аз явно съм гледал друг мач... имахме достатъчно добри възможности за гол... по този показател бяхме равни... сещам се преди 2 години когато Барса бяха много слаби а Ман Юн станаха шампиони... игра се 1/2 финал и тогава Барселона общо взето не дадоха на Ман Юн да играят... имаха положения... абе горе долу днешната картинка... с тази разлика, че тогава Скоулс заби хубав гол от далеч... тактически правилно изигран мач... ние ще ставаме все по-силни...

+Quote Post
freaked
коментар Sep 16 2009, 23:08
Коментар #146

FEDELISSIMI

Коментари: 3,422
Регистриран: 20-June 09
Град: КЮСТЕНДИЛ
Потребител No.: 1,528

Играхме добре в защита и тва е smile.gif Некой пишете че сме играли за равен, според мене излезнахме за победа ама Барса ни накара да играеме за равен. Нема да казвам кой е требвало да играе и кой не. Хареса ми Ето'О, че играеше с желание и се бореше до край, Санети отново силен мач, Сантон се включи добре, но малко време игра, Лусио на ниво и Самуел, Жулио Сезар пак с добри намеси.

--------------------
...the drug is football !

+Quote Post
xlapety
коментар Sep 16 2009, 23:17
Коментар #147

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Добър ма4 след като сме изиграли само 4 официални двубоии и играем срещу европеиския клубен Шампион мисля 4е добре

+Quote Post
hool-curvool
коментар Sep 16 2009, 23:27
Коментар #148

hoolie

Коментари: 4,444
Регистриран: 20-June 09
Потребител No.: 1,530

Стана мач определено 2-то и съвсем заслужен резултат. Тоя Меси майка му дееба как я пипа тая топка му се лепи като магнит на крака. И не само Меси като цяло Барса във градивен, дефанзивен план и при разиграванията нямат равни. Всичко минава през Шави ебати мотора.

Браво на Сантон много добре се включи момчето а е само на 18 - Хареса ми със какво самочуствие проби и го фаулираха, така трябва! Онова положение Милито ако го беше вкарал ама късмет както и положението на Станкович шута, живота продължава. То е ясно че от тая група Интер и Барса отиват ама само за статистиката!

Stuttgart - Glasgow Rangers 1-1

Тедка-Алерт е откачил

--------------------
What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 16 2009, 23:33
Коментар #149

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Трасперанта за Ибрахимович: "Ибра, твоята честност е по-добра от лъжите на Кака".

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
Guest_recoba_*
коментар Sep 16 2009, 23:35
Коментар #150

Guests

Малко съм разочаровам от играта не толкова от резултата.Според мен доста ни липсваше Камбиасо...но нали точно затова купихме Мота!?В центъра бяхме трагични когато те разиграваха ние бяхме далеч от тях и ги чакахме да сбъркат а топката когато беше в нас ни пресираха и бяха на метър от нас по двама играчи.Видя се че сме доста назад от барса за жалост дано след 3-4 месеца сработване да не е така.....Хареса ми Ето Го,Занети,Станкович....срещу такива отбори се играе с едно докосване докато Милито си я спира,обработва,наглася...никой няма да те чака сладур...пукаш квото стане!!!!!Яд ме е и още не мога да си намеря място......надявам се наистина нещата да се оправят и да се сработим.УСПЕХ и КЪСМЕТ за ИНТЕР!!!!!!!!!

+Quote Post
niki.st
коментар Sep 16 2009, 23:41
Коментар #151

Интер Маняк

Коментари: 1,366
Регистриран: 21-January 08
Град: София-Казичене
Потребител No.: 463

Можеше и да загубим с оглед на показаното.Все пак обаче съм доволен от едната точка,постигната срещу силен отбор като Барселона.Убеден съм че ще се класираме напред в турнира

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Sep 16 2009, 23:44
Коментар #152

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

След показаната игра смятам, че трябва да сме доволни от резултата.
Не ми хареса, че през второто полувреме се затворихме толкова и се бранехме на Меаца така както го правят малките отбори, които ни гостуват. Все пак това е само първи мач, тряваше да играем с мисъл за атака и да не се затваряме още толкова рано.
Хубавото е че сме в самото начало и ще ставаме все по-добри. Видя се също че и Барса не са кой знае кво. Що не вкараха гол, цяло второ полувреме ни натискаха и кво направиха, какви им бяха положенията....на Снайдер и на Станко бяха далеч по-опасни! Въртят, дъвчат топката ама нищо...все пак колкото ти позволят това играеш, затова трябва да поздравя защитата за играта която демонстрира, защото тези малки грешчици срещу атаката на Барса са нищо. Единствената минус на защитата ни е, че са малко бавни при изтегляне за засада и на няколко пъти изпускаха топки зад гърба, които с по-добър синхрон няма да са заплаха.
Като гледа така от страни човек може да си помисли, че Барса не игра на мах, но това изглеждаше така защото нашите много добре се подсигуряваха и не им позволяваха често да застрашат вратата ни, при положение че владееха доста повече топката.
Имам малко по-различни виждания за персоналната игра на някои наши играчи smile.gif
На мен не ми хареса как игра Майкон. Пролича си че като има сериозен противник срещу себе си не е същия. Малко пъти се включи качествено, а в защита беше доста неубедителен като допуснаше противниковите играчи доста близо до вратата ни. Мунтари игра откровено слабо, но има и такива дни. Предвид името си, очакванията и качествата си за мен Снайдер не игра играта която искаме от него, но е разбираемо предвид времето при нас.Защитата ни бе на много добро ниво, най-добрите! Милито, Ето'о и Капитана играха добре, с голямо желание.
Дано при идването на голям отбор след груповата фаза на Меаца първите 10 мин да са наши и момчетата да играят с самочувствието, което им подхожда s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар Sep 16 2009, 23:48
Коментар #153

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Еми точка, точка. Домакини, домакини. То като се сетя други години пак сме зле в групите, пак се дъним като домакини и то срещу мизерни съперници. Тъй че тва е положението. Точка срещу Барца си е точка срещу Барца, важното е да вземем максималното от другите мачове в групата.

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
THE_GAME
коментар Sep 17 2009, 00:04
Коментар #154

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Проблемът ни в Европа, както и на останалите италиански отбори идва от фланговете. Играем с 1 бек срещу двама играчи на противника винаги. Така или иначе тоя мач можеше да бъде спечелен в класически за Интер стил, но - за да сме честни - на още по-голямо основание можеше да бъде изгубен с оглед на ситуациите и играта като цяло. Има нещо, което ми дава надежди - нашият отбор има нужда от мачове, за да намери синхрона си. Не сме в отпимално състояние и то е напълно естествено предвид множеството нови играчи, контузените такива, както и религиозно обременените - да е жив и здрав Мунтари. biggrin.gif Лошото е, че на много по-широкия терен на "Камп Ноу" с такъв маниер на игра ще страдаме доста...

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
radiinter
коментар Sep 17 2009, 00:23
Коментар #155

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Тази вечер защитата ни беше подложена на върховен тест и съм доволен от начина по който се справи.Барса натискаше но в нито един момент при нас нямаше паника или неразбирателство.Добре се подсигурявахме.Златан изобщо не се забеляза.Незнам дали ви направи впечатление но Киву имаше персонална задача срещу Меси.Следваше го навсякъде по терена и заради това се налагаше на Мунтари(а след това и на Станко) да играе като ляв бек.Според мен Киву се справи перфектно срещу Меси.За офанзивните ни действия няма какво толкова да се каже защото през по-голямата част липсваха.Не си спомням кога за последно отбор ни е мачкал така на Меаца.Доволен съм от точката и сега вече трябва да започнем да преследваме първото място.

+Quote Post
radiinter
коментар Sep 17 2009, 00:42
Коментар #156

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Треньорът на Интер Жозе Моуриньо бе доволен от играта на своя тим при домакинското 0:0 с Барселона, на старта на Шампионската лига, съобщава телевизия "Рай". Португалецът призна, че испанците са играли по-добре и са имали повече възможности за гол.
"Ние изиграхме фантастично този мач. Отговорихме подобаващо на европейския шампион. В защита бяхме страхотни и ако бяхме вкарали гол, то със сигурност щяхме да вземем трите точки. Те имаха повече положения за гол. Това обаче е нормално, тъй като са по-сработени от нас, а ние имаме петима нови играчи", заключи Моуриньо.

+Quote Post
Cruz
коментар Sep 17 2009, 06:59
Коментар #157

Баче Кико

Коментари: 4,334
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,534
Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic

Мунтари на съд а относно кинтериста и мечтаното включване на Виера подкрепям въпроса относно стимулантите..тези двамата не са за нашия отбор а мота..лелеле е те тоя не ми го говерете повече ако беше стока щеше да е в Барса на мястото на Шави или Иниеста !!! Мота се поразходи .. здрависа се с този и онзи а Мунтари им подаваше като по конец точен пас иок само назад като я връщаше при борба за топка губеше всяка възможна а центриранията бяха трагични! аз аплодирах Ибра и си мисля че все още е на заплата при Морати понеже изпусна 3-4 положения дето си беха гол от всякаде
цялата ни защита се представи мн добре на няколко пъти Лусио и Киву си изпуснаха хората но не се стигна до гол..Самуел железен а за Сантон нямам думи страхотно включване макар че имах чувството че игра хато ляво крило..Снаидер слабо..под очакваното от мен а може би и от вас Милито и Ето'о показаха мн желание и играха добре но нямаха късмет да отбележат на този клоун набеден за вратар - Валдес
чакаме Камбиасо и сработване на останалите успех и късмет на Интер smile.gif

--------------------

+Quote Post
CTPAHEH
коментар Sep 17 2009, 07:39
Коментар #158

Интер Фен

Коментари: 666
Регистриран: 13-November 08
Град: Златитрап
Потребител No.: 679
Любим Играч: Zanetti

Мача беше перфектен за нас.Не забравяйте,че отбора има доста нови попълнения които още не са се напаснали към стила ни.Снайдер е с 3-ти официален маче,а Вие искате чудеса веднага и то срещу евро шампиона.И това ще стане,но малко по-късно.Аз видях как "тризъбеца" или каквото е там,беше тотално обезличен.Имах чувството, че Барселона до сега никога не са играли срещу класна защита.Нашите се подсигуряваха перфектно и колкото и да ни натискаха се справяха.Пак си припомних защо толкова мразя Ибрахимович.Малко натиск върху него и името му цял мач не се чу.Дадоха му един перфектен пас и той се провали.Камбиясо ни липсваше доста.Може би той беше човека, който щеше да направи разликата в мача.Мунтари наистина малко издразни,но на всеки се случва да няма де.Останалите футболисти бяха феноменални.Капитана си минаваше на парад когато поиска.Милито с по двама играчи на гърба се държеше, а Лусио и Самуел просто мачкаха отзад.Трябва ни малко време да намерим правилният ритъм и ще се случват неща за които дори и Кинтериста не е мечтал smile.gif

+Quote Post
shemeta
коментар Sep 17 2009, 08:18
Коментар #159

Интер Маняк

Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Имах други очаквания за мача както и повечето от форума, но за жалост не се получи, имахме си положенията само трябваше да вкараме

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
C-Murder
коментар Sep 17 2009, 09:55
Коментар #160

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Очаквах да играем предимно дефанзивно срещу Барса, но глухата защита в която изпаднахме през второто полувреме изобщо не ми се понрави. Може би бяхме свикнали да наблюдяваме Интер под един по-различен ъгъл в Калчото, където доминираме от първата до последната минута. В Европа обаче, когато се преследва определена цел, ще ни се налага да играем и по този начин.. Моуриньо знае това отлично и беше наредил отбора предимно с мисъл за защита, а напред, да не се залъгваме - положението си беше 'каквото стане'. Хубаво е, че треньора ни рационално е разчел ситуациата в отбора до момента и не тръгнахме да се надиграваме с Барселона, просто на този етап това все още не е възможно. Стратегията му беше изключително правилна и я подкрепям на 100% - когато не можеш да доминираш над някого, трябва да съумееш да го излъжеш по някакъв начин. Ние имахме няколко такива възможности, при които донякъде късмета изневери, но и да не игнорираме факта, че каталунците също бяха много добре организирани в защита и ни пресираха веднага, щом опитаме да привключим от фаза защита в атака. За мен мача беше изигран тактически правилно и съм доволен от резултата, на фона на териториалната доминация на Барса и почти двойното владеена на топката в тяхна полза (23:03мин. - 44:45мин.) Нуждаехме се от това донякъде положително начало - 75хил. на Меаца, които подкрепяха безрезервно отбора не заслужаваха да видят загуба на любимците си, а на момчетата и Моуриньо им трябваше допълнителен стимул и уверение, че процесите в отбора вървят в правилната посока. Някои могат да възроптаят, че 'ние сме Интер и играем винаги за победа, а с тая игра няма да спечелим Шампионската лига' и да бъдат недоволни от показаното на фона на големите предварителни очаквания, но отговора ми към тях е: ТЪРПЕНИЕ. Тръгнали сме по верния път, а отбора се нуждае от голяма доза оптимизъм и вяра в способностите му.

Малко по-задълбочено за мача и отделните постове:
Определено очаквах повече от футболисти като Ето'о и Тиаго Мота, които познават отлично философията на каталунците. Самуел търсеше често топката, но при опитите му за индивидуална игра беше почти винаги надиграван и дори не отправи удар към вратата. Мота пък играеше изключително рядко с топката и приноса му в халфовата линия беше незначителен. Шави и Меси доста лесно го разминаваха и изобщо не представляваше пречка в организирането на играта на Барса. Мисля, че до голяма степен му липсва твърдост и агресивност в защитните действия, но да се надяваме, че с времето ще покаже най-доброто от себе си. Мунтари пък изобщо не знаеше какво прави на терена и подхождаше много неконцентрирано в опасна близост до вратата. По принцип харесаха ми активността и стремежа да е винаги там, където е топката, но играта му вчера изобщо не се получи и до голяма степен има вина за голямото надмощие на Барселона в халфовата линия. Видя се, че с включването на Станкович и Сантон успяхме да ги избутаме по-назад от наказателното си поле, двамата се включиха успешно в срещата и дори съживиха леко играта на отбора в нападение. Капитана отново беше безапелационен, а името на противника за него няма значение - той винаги е на високо ниво 90 минути. Майкон започна добре мача, но с времето каталунците се нагодиха към пробивите му и през второто полувреме заложи на активни действия в дефанзивен план, където напълно обезличи Тиери Анри. Двойката ни в центъра на отбраната беше най-силния ни елемент. Самуел и Лусио успешно си предаваха опеката на Ибрахимович и включванията на Меси от втора линия, а критиките за топките зад гърба им са доста преувеличени - нормално е като основно и най-често използвано оръжие на Барса няколко паса да минат. Диего Милито ми направи много добро впечетление с бързината си, въпреки високия си ръст и едрите габарити. На няколко пъти изпреварваше бековете им, както и Пуьол и беше най-голямата заплаха пред вратата им, като с по-голяма доза късмет дори можеше да се разпише. От Снайдер очаквах малко по-добро представяне, въпреки това не мога да си позволя критика към него. Пасовете му често не достигаха целта, но трябва да оценим старанието му да се нагърби с отговорностите при организацията на атаките, както и помоща, която оказва в дефанзивната фаза на играта.

Гледаме напред с увереност към тежкото гостуване на Каляри и да си пожелаем при визитата ни в Испания да се поздравим с успеха, дори и с цената на подобна неатрактивна игра.

--------------------

+Quote Post

9 страници V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 8th July 2025 - 12:34 AM
Buy sports equipment online