Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Парма са труден за на противник, но на "Енио Тардини". Когато сме домакини се представяме доста по-сполучливо. Аз също съм за почивка на някои от титулярите ни, или да поиграят като резерви.
Днес четох, че Снайдер е добре, но се очаква да почива срещу Шотландия и Парма, за да е готов на 100% за Барса. Победа и нищо друго ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Победа и само победа ,друго не може да се желае и смятам че ще я постигнем
![]() ![]() -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Треа да ги убием Парма...пък оня лачения парцал Божинов,само ще гледа отстрани и ще си води записки как играе Ето'о. Не ме интересува българския футбол и българските футболисти.Нищо не творят за да ми привлекат вниманието. FORZA INTER
-------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
Guest_tutto_inter_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
пък оня лачения парцал Божинов,само ще гледа отстрани и ще си води записки как играе Ето'о. Не ме интересува българския футбол и българските футболисти. Поне не ги храни,парцал,тъпак и такива.Щото ако стане нещо голямо и дай си боже се класираме на голям форум и там направим нещо(давам пример) май веднага ще станеш от италианец българин и ще се радваш както лято94 се е радбала цяла БГ.То,че няма да стане няма ама какво храниш Божинката,ти стигни негово ниво и тогава говори (нищи лично).Пак ще се потретя за незнам кой път и става банално вече ама заради кой отбори някой ден може евентуално да гледаш любимия ти ИНТЕР.Гледам не си малак,а пишеш постове тип "10 А" клас от типа на "Тоя лайнар тъп" , "Говнио" и некви такива.Има хора,който все още гледат БГ футбол и се радват на българското все още,така че си спестявай такива постове както много хора го правят и не дразнят. PEACE ![]() П.П ..За мача очаквам не чак толкова лесна победа,но все пак победа и най-доброто с което може да излезем ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
На всяка цена трябва да вземем трите точки.Курвите от Торино се засилиха , така че нямаме право на грешка в шампионата , докато не си изградим стабилна преднина на върха в класирането.След фалстарта с Бари ще трябва да гледаме с друго око на "новаците" , които са готови на всичко за да изтръгнат точица от Сан Сиро.Все пак вярвам в момчетата и съм убеден в победата.
Мое мнение е , че на този етап от сезона не трябва да даваме почивка на титулярите (изключвам Снайдер , който е с контузия).Излизаме и мачкаме с най-доброто! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Божинов е 2 класи над всичките нападатели на Парма. Съвсем скоро ще е неизменен титуляр - само да е здрав. И малко или много той направи име в Италия на наш гръб - вярвам, че онова 2-2 с Лече на "Сан Сиро", когато ни заби 2 доста хубави гола, още го помним повечето. Тоя мач ще е като онзи с Бари - ще получим достатъчно шансове, но ако не убием бързо интригата, може и да страдаме. Иска ми се Балотели да започне титуляр - и Милито, и Ето'о ще навъртят доста път - нека си почине поне единият. ![]() Няма място за почивка, идва мач с Барса. Трябда да играят заедно за да може да се опознават с всеки изминал мач все по-добре и по-добре. Аз лично искам и Снайдер да е в игра. ![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Епа kinteriste изказвам мнение сорка
![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Баче Кико ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,334 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,534 Любим Играч: Zanetti, Cruz & Stankovic ![]() |
изразителна победа постигната с красива и разкрепостена игра са моите очаквания
![]() само желая да вметна един точен резултат в случаи че кинтериста иска да заложи 3-0 за нас ![]() нека всеки си пише мнението за точен за голмаистор за квото му се иска за това е направен този форум не за това кво му се иска на кинтериста или але интер да виждат..като ви дразни прескачате даден коментар и готово все ми е едно кои кво му е криво и кои милее за бг футбол и кои не недеите да давате наклон на хората които искат да изкажат вижданията си ! грозно е ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
изразителна победа постигната с красива и разкрепостена игра са моите очаквания ![]() само желая да вметна един точен резултат в случаи че кинтериста иска да заложи 3-0 за нас ![]() нека всеки си пише мнението за точен за голмаистор за квото му се иска за това е направен този форум не за това кво му се иска на кинтериста или але интер да виждат..като ви дразни прескачате даден коментар и готово все ми е едно кои кво му е криво и кои милее за бг футбол и кои не недеите да давате наклон на хората които искат да изкажат вижданията си ! грозно е ![]() Може и да си прав за "наклона",ама като говорим за мнения и аз имам такова нали? В случая изказвам мнение,че не съм фен на прогнозите. Ти и останалите също можете да ме прескачате.Това е! Не виждам къде е проблема? -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Поне не ги храни,парцал,тъпак и такива.Щото ако стане нещо голямо и дай си боже се класираме на голям форум и там направим нещо(давам пример) май веднага ще станеш от италианец българин и ще се радваш както лято94 се е радбала цяла БГ.То,че няма да стане няма ама какво храниш Божинката,ти стигни негово ниво и тогава говори (нищи лично).Пак ще се потретя за незнам кой път и става банално вече ама заради кой отбори някой ден може евентуално да гледаш любимия ти ИНТЕР.Гледам не си малак,а пишеш постове тип "10 А" клас от типа на "Тоя лайнар тъп" , "Говнио" и некви такива.Има хора,който все още гледат БГ футбол и се радват на българското все още,така че си спестявай такива постове както много хора го правят и не дразнят. PEACE ![]() П.П ..За мача очаквам не чак толкова лесна победа,но все пак победа и най-доброто с което може да излезем ![]() Аре спри се малко, ебати патриота дето излезна че си, българин с главно Б, кой говори в момента за БГ футбол, Божинов играе за Парма, кво като е българин, тука е форума на Интер, а Парма има за какво да я мразим, така че като иска да плюе Божинов, ще го плюе, не виждам кво общо има това с нивото на Божинката и така нататък, пак насочваш темата към Левски и ЦСКА.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Исками се и вярвам че ще повторим играта от мача с мердите.Направим ли го резултата сам ще дойде и на Алисия и компания ще им се стори тесен Сан Сиро
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Лошото е че Мота и Снайдер сигурно няма да играят,поне като титуляри(И 2-мата имат проблеми с травми а пък Снайдер играе и за Холандия),Кучо е контузен трайно и това прави халфовата ни линия да изглежда доста различно
-------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Санети,Мунтари,Станкович,Виера-с тези можем да сглобим халфова линия.А пък и Жозе може да измисли нещо със включване на Балотели или Куарешма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
Няма как да повторим играта от мача с Милан, щото Парма ше играе като Бари, а и е доста по-класен отбор от "брачедите"...
![]() ![]() -------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Не виждам защо Мота да не играе. Вече два дни тренира наравно с останалите, а до неделя има достатъчно време да е на max за мача. Снайдер също се е възстановил от болежките си, а дали ще играе е друг въпрос
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Жозе няма да си прави експерименти и ще излезе с най-доброто, въпреки че имаме мач с Барселона 3 дена след това. Предполагам, че ще започнем със състава от Милан - Интер.
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
С който и да излезем ще ги смелим....
![]() ![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Още сме в началото на сезона и не е време за съхраняване на сили или правене на тънки сметки.Трябва да играят най-добрите и да се гони задължителна победа.Барса също имат много национали,също имат мач за първенството така че каквото е за нас това е и за тях.Още повече че това е едва първия мач в групата и не решава нищо.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() `GEO` ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 2,818 Регистриран: 11-May 06 Потребител No.: 11 ![]() |
В началото - в началото, ама Милито го гледам след 80-ата минута и в двата мача едва диша... После на колко години е Санети?! Докога си мислите, че ще търчи като луд по 90 минути на всеки три дни?
-------------------- Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
СНАЙДЕР НА ЛИНИЯ ЗА МАЧА СРЕЩУ БОЖИНОВ И КОМПАНИЯ
Новото попълнение на Интер Уесли Снайдер ще бъде на разположение на Жозе Моуриньо този уикенд след като игра за Холандия при победата с 1:0 над Шотландия в сряда в световната квалификация между двата отбора. Полузащитникът на „лалетата” имаше проблем с глезена миналата събота и бе под сериозна въпросителна за „нерадзурите”, като различни информации го изкарваха от терените за сериозен период от време. В крайна сметка обаче дошлият на „Сан Сиро” през лятото за 14 милиона лири играч записа 77 минути за страната си в сряда вечер. В следствие, той почти сигурно ще бъде част от състава на Интер за срещата с Парма в неделя. Има вероятност обаче Жозе Моуриньо да предпочете да даде почивка на Снайдер, за да бъде свеж за предстоящия сблъсък с Барселона в Шампионската лига в средата на другата седмица. -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 11:53 AM |