IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

9 страници V  « < 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Парма (Серия А), 2:0
INTERМilano
коментар Sep 13 2009, 19:56
Коментар #141

JZ4ever

Група: Members

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Цитат(inter_1908 @ Sep 13 2009, 08:39 PM) *
Балотели се включи добре,но си личи ,че му липства солидно количество опит.Не подава при всички добри(да не кажа идеални) възможности и не проявява абсюлютно никакво желание да си върне топката като я загуби.

Точно така започна Роналдо при манафите първите 2 сезона cool.gif
п.с. Даже си мисля, че ще го надмине, но само времето ще покаже forza.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________
Go to the top of the page

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 13 2009, 20:11
Коментар #142

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(inter_fen @ Sep 13 2009, 08:40 PM) *
За Милито аз сгреших,добър трансфер се получи.НО в този мач направи много елементарни грешки,освен гола,друго хубаво не направи.
Kinterista вече ставаш банален с твоите изказвания,преди беше интересен сега вече почваш да дразниш.Няма смисъл.Когато някой футболист не е играл добре,ние ще кажем грешките му и тези на отбора в коментарите си,обсъждаме ги.Жозето също ги е видял,той ще говори с играчите.

Нали за това сме се събрали тук,има ли смисъл да пишем само хубави коментари.

ДА! Има смисъл. Това е нашият Интер. За него само добро,когато играе зле,и не се получава викаме още повече за него! Подкрепяме го,от критици файда няма,има файда от верни фенове!

--------------------

+Quote Post
freaked
коментар Sep 13 2009, 20:18
Коментар #143

FEDELISSIMI

Коментари: 3,422
Регистриран: 20-June 09
Град: КЮСТЕНДИЛ
Потребител No.: 1,528

Има файда от викане там на стадиона, на дали ше усетат че викаш пред телевизора или компютъра.

--------------------
...the drug is football !

+Quote Post
kinterista
коментар Sep 13 2009, 20:28
Коментар #144

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Град: Бургас
Потребител No.: 1,535

Цитат(freaked @ Sep 13 2009, 09:18 PM) *
Има файда от викане там на стадиона, на дали ше усетат че викаш пред телевизора или компютъра.

Кой да усети? На мен нали адреналина ми скача в момента в който нападаме!!!!!!!!!!!! Какво ме интересува кой го усеща? Аз нали си пълня сърцето и душата като гледам Интер и крещя,какво ми пука за останалите? Интериста скача и пее, който не го прави е мерда!

--------------------

+Quote Post
mihael16
коментар Sep 13 2009, 21:02
Коментар #145

nerazzuro

Коментари: 3,667
Регистриран: 1-March 07
Град: sofia,plovdiv
Потребител No.: 275
Любим Играч: INTER

жозе с включването рене явно ни подсказа че има ново откритие(надявам се искрено)хубаво игра като за първи ма4.от парма биабиани ме впе4атли много.бърз и техни4ен игра4.

+Quote Post
INTERMINATOR
коментар Sep 13 2009, 21:03
Коментар #146

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,038
Регистриран: 16-March 09
Град: Благоевград
Потребител No.: 1,116
Любим Играч: Luis Nazario de Lima Ronaldo

Цитат(kinterista @ Sep 13 2009, 09:28 PM) *
Кой да усети? На мен нали адреналина ми скача в момента в който нападаме!!!!!!!!!!!! Какво ме интересува кой го усеща? Аз нали си пълня сърцето и душата като гледам Интер и крещя,какво ми пука за останалите? Интериста скача и пее, който не го прави е мерда!

хаха,верно е това обаче
Иначе за пореден път видяхме един отбор,който играеше футбол,и един бетон,който се бе забъркал..писнало ми е от такива долнодивизионни тимчета,които се затварят,когато играят срещу Интер.Но се видя,че имаме мощ и си ги разпиляхме.Головете няма да ги коментирам - уникални.Милито,спирането и отиграването просто беше...А Ето'о показа,какво ще очакваме от него!!!

--------------------

+Quote Post
xlapety
коментар Sep 13 2009, 21:35
Коментар #147

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Потребител No.: 272

Забележихте ли Маикон се скара с тифозите нещу щот маи освиркаха някои от наще и тои им викаше да ракопляскат я не да пцуват нещу такова ;]

+Quote Post
Djorkaeff
коментар Sep 13 2009, 21:48
Коментар #148

Редовен Интерист

Коментари: 260
Регистриран: 19-February 09
Потребител No.: 954

--------------------
"Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."

+Quote Post
interboy
коментар Sep 13 2009, 21:56
Коментар #149

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Цитат(inter_1908 @ Sep 13 2009, 08:39 PM) *
Първо,Честито на всички!
Не беше най-добрият мач, но и от игра и от резултат ,аз съм доволен.Не ни трябваше бляскав мач 3 дни преди Барса ,а икономична победа със силен колектив и отделни,индивидуални проблясъци.Еми така стана.За Ето'о и Милито.ЮМНого добри отигравания при головете .И аз ви се чудя какво толкова очаквате от Милито.Не може човека да отиде ,да вземе топката от Сезар ,и да отиде да вкара гол.Човекът си е нападател и си върши отлично работата за нападател.Да не говорим ,че се раздава на 110%.Балотели се включи добре,но си личи ,че му липства солидно количество опит.Не подава при всички добри(да не кажа идеални) възможности и не проявява абсюлютно никакво желание да си върне топката като я загуби.Но не може да му се отрече таланта на момчето.Зашитата беше добре.В Сряда ще имаме материал да я обсъждаме нея.Халфовете закономерно половината бяха сменени.Играч на мача 100000% е капитана.Лети ,подсигурява,подава... абе The Best

Хах, ето човек който е гледал мача под същия ъгъл, под който и аз. s_inter.gif

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Sep 13 2009, 21:57
Коментар #150

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Цитат(xlapety @ Sep 13 2009, 10:35 PM) *
Забележихте ли Маикон се скара с тифозите нещу щот маи освиркаха някои от наще и тои им викаше да ракопляскат я не да пцуват нещу такова ;]

Да, а ти забеляза ли накрая Панучи и Лусио се сдърпаха, а Майкон им се смееше отстрани biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
interboy
коментар Sep 13 2009, 22:02
Коментар #151

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

Ето го бъдещето в Интер 2:18 smile.gif

--------------------

+Quote Post
Guest_tutto_inter_*
коментар Sep 13 2009, 23:27
Коментар #152

Guests

Цитат(kinterista @ Sep 13 2009, 07:03 PM) *
Да! Ето го първият който не иска да признае класата.Еми вкарай на Парма ти ве,не обезмисляй труда на другите! Ти на кой си вкарвал? Този гол на Милито и отиграването са висша класа! Вижте какво,не ме интересува вече какво мислите? На кой не му харесва Милито и на кой да? Важното е , че аз вярвам във всички играчи , дори и в резервите и децата! И ако ги видя в първият отбор ще викам за тях! А вие чакайте Лео Меси да дойде. Той ще дойде 2015 година!

Истината е,че супер малко хора бяха ЗА Милито ,а повечето го хранеха и какво ли още не.Той за това Кинтериста сега ви го натяква това защото му е сладко да ви дразни,защото сега тези който казваха "Посредствени играчи Жозе на взимал",сега викат "Милитоооо", "Браво на Милито".За вас как вика КинтеристО ,треа да се земе Меси,Плеси , Кака ,Баба и некви супер звезди за да сте доволни.Не може един играч играл в по-слаб отбор да идва в Интер,трябва да е от отбори само шампиони..Барса,Манчестър,Реал.За това сега боготворените играчи, Майкон,Сезар и Санети дойдоха от грандове в Европа laugh.gif , кинтериста иска да си признаят тези ,който го плюха за грешките си,а те НЕ.Те пишат възхвали за Милито,не и да си признаят!

За мача не съм гледал и незнам как са играли,важна е победата .. Гранде ИНТЕР adri.gif

+Quote Post
marto
коментар Sep 13 2009, 23:30
Коментар #153

Заинтересован Интерист

Коментари: 243
Регистриран: 18-February 08
Град: София
Потребител No.: 478

Не успях за жалост да гледам мача, защото играх с приятели на "Колодрума", невероятен гол на Ето'о hooray.gif

+Quote Post
XxXDead_worlDXxX
коментар Sep 13 2009, 23:32
Коментар #154

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,526
Регистриран: 5-June 09
Град: The darkside/ Добрич / София
Потребител No.: 1,490
Любим Играч: J. Zanetti

Честита победа и от мен smile.gif
Сега единственото нещо, върху което трябва да се концентрираме, е мача с Барселона! Няма място за паника, смело напред с 3 нападателя forza.gif s_inter.gif

+Quote Post
THE_GAME
коментар Sep 13 2009, 23:36
Коментар #155

`GEO`

Коментари: 2,818
Регистриран: 11-May 06
Потребител No.: 11

Аз не разбирам какъв е проблемът да си бил скептично настроен към даден трансфер и после да се радваш, че играчът се справя добре?! Двете неща не са взаимоизключващи се. Напротив - всеки фен на Интер иска играчите му да се представят на ниво. Аз не вярвах и още не вярвам, че Ето'о може да запълни дупката, оставена от Ибрахимович, но се радвам искрено на всеки негов гол и не се чувствам по никакъв начин неудовлетворен, че се представя добре - тъкмо напротив. Пък ако kinterista продължи да дразни и провокира потребителите, ще се наложи да му се направи малко по-сериозна забележка относно спазването на добрия тон между съфорумците и избягването на провокации, водещи до излишни конфликти.

--------------------
Here I opened wide the door - Darkness there, and nothing more

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Sep 13 2009, 23:52
Коментар #156

Guests

Цитат(THE_GAME @ Sep 14 2009, 12:36 AM) *
Аз не разбирам какъв е проблемът да си бил скептично настроен към даден трансфер и после да се радваш, че играчът се справя добре?! Двете неща не са взаимоизключващи се. Напротив - всеки фен на Интер иска играчите му да се представят на ниво. Аз не вярвах и още не вярвам, че Ето'о може да запълни дупката, оставена от Ибрахимович, но се радвам искрено на всеки негов гол и не се чувствам по никакъв начин неудовлетворен, че се представя добре - тъкмо напротив. Пък ако kinterista продължи да дразни и провокира потребителите, ще се наложи да му се направи малко по-сериозна забележка относно спазването на добрия тон между съфорумците и избягването на провокации, водещи до излишни конфликти.

Страхотен пост.
Кинтериста и Туто нека го прочетат много внимателно .

+Quote Post
xlapety
коментар Sep 13 2009, 23:54
Коментар #157

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Потребител No.: 272

ае тиху ! САМО ИНТЕР !

+Quote Post
Scofield
коментар Sep 14 2009, 00:54
Коментар #158

Със синьо-черно сърце

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Честита победа и от мен!

Изиграхме правилно един доста труден мач.Тимове , като Парма не веднъж са се оказвали "препъни камък" за нас , особено на Меаца.Затварят се отзад и чакат чудото на контра-атака.
Сега след като ги няма Ибрахимович и Круз забелязвам , че центриранията са доста по-малко , следователно атаката ни става доста по-вариативна.Това разбира се не пречи на гениите в отбора да покажат някоя магия wink.gif .Изпълнението на Ето'о беше феноманално , голът на Милито също беше доста майсторски , но определено това беше най-слабия му тазгидишен шампионатен мач за нас.Балотели също показа адски много техника и се отчете с 2 асистенции.
В средата на терена Хавиер Санети се справи блестящо.Този човек беше навсякъде.В един момент го виждаш да изчиства топка в наказателното ни поле , миг по-късно спечелва фал пред противниковото наказателно поле.Капитана е жив пример за качествен футболист , който не признава ЕГН-то си wink.gif . За отбелязване е и включването на младия Хрин , който спечели няколко единоборства и беше в основата на втория ни гол.Очаквах повече от Снайдер , или по-точно не очаквах , че ще изпусне толкова много положения.В креативен план се справяше на ниво , но прекали с пропуските си.Тиаго Мота също ми се губеше.Вярно е , че си пада малко черноработник , но в мача с Мердите показа , че може доста повече.
В защита до последно очаквах Лусио да направи дежурната си грешчица tongue.gif , за радост не го направи.Направо отчая Палоски и останалата част от нападението на Пармалатите.Не спираше да отнема чисто топките и да дава началото на атаките ни.Да се надяваме , че ще играе по-същия начин и в сряда , срещу Ибрахимович.Останалите ни защитници също се справиха страхотно.

Пожелавам успех на момчетата в сряда!

FORZA INTER!

--------------------

+Quote Post
Miro Belia
коментар Sep 14 2009, 15:03
Коментар #159

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Кво се карате бе ?!

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
Simo
коментар Sep 14 2009, 22:44
Коментар #160

Интер Маняк

Коментари: 962
Регистриран: 12-May 07
Град: Русе
Потребител No.: 329
Любим Играч: Javier Zanetti

Честито и дано в сряда се докажем срещу Барса,макар че ще е много тежко.Отбора влиза в ритъм и скоро ще се качи на върха ,там където си ни е мястото smile.gif .

+Quote Post

9 страници V  « < 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
3 потребител(и) четат тази тема (3 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 6th July 2025 - 04:50 AM
Buy sports equipment online