Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
тъкмо си казвах какъв слаб ма4 на милито и той вкара гол.снайдер отново ми хареса както и ето'о.слаб ма4 на мота.другите играха добре.искам да обърна специално внимание на балотели-ве4е виждам как става един обигран игра4 с много техника и импровизация.м0же да играе и като плеймейкър и като нападател.само така ина4е 4естита победа
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Честита победа!Хубав мач стана второто полувреме,отново много положения направихме,вкарахме и два гола,взехме си трите точки.Сега мислим за сряда и как ще треснем Барсата.
Forza Inter ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Честита победа ,можеше да ги треснем и с повече ама здраве да е! Айде сега се отдаваме на волейбол.
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Мили мои съфорумци-неверници! Гледахте ли така мразеният Диего Милито от вас,как вкарва с висша техника? Та той не беше ли посредствен играч? Какво стана? Защо не ме слушахте? Сега ще признаете ли грешката си?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Трудна победа. Първото полувреме го проспахме, през второто показахме малка част от това, което можем. Балотели се включи чудесно и въпреки уникалния си пропуск, направи страхотен мач. Ето'о и Милито не им вървеше цял мач, но накрая показаха защо са играчи от световна класа. Нека продължим победния си ход и в сряда.
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Батьо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,435 Регистриран: 28-November 08 Град: Хасково Потребител No.: 707 Любим Играч: Zanetti,Recoba,Cruz ![]() |
Честита победа на всички,очаквах резултатна победа преди мача но като видях бетона на Парма ми стана ясно че ще бием с малко голове,ама здраве да е.Иначе слабо първо половреме и едно добро второ,с привличанато на Лусио защитата е много по организирана и заздравена.Иначе браво на целия отбор показа дух и качества,но има още какво дасе гради и комплектова.
-------------------- ![]() Interistа Purosangue-Ale'INTER |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
С много зор успяхме да бием. Парма се бяха бетонирали много добре в защита. Както можехме да бием така можехме и да загубим, браво на на Балотели разчупи много играта ни. Чакаме Барса! ФОРЦА ИНТЕР
![]() -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Абе горе-долу доволно.Първото полувреме беше много слабо,добре,че второто се стегнахме и показахме какво можем.Така ако играем и срещу Барса ще е супер.Камбиасо ще се върне и ще помогне доста на отбора !
ПС:Забравих да похваля Балотели.Добави липсващата техника в атаката ни.Жалко,че не успя и той да се разпише,заслужаваше го ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Разкошен гол на Ето`о вземи тоя изстрел
на Милито също беше апотеоз на майсторството- с две докосвания на топката в рамките на половин секунда ... Много класни играчи ... много! -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Мили мои съфорумци-неверници! Гледахте ли така мразеният Диего Милито от вас,как вкарва с висша техника? Та той не беше ли посредствен играч? Какво стана? Защо не ме слушахте? Сега ще признаете ли грешката си? Голът му бе world class но се представи слабо в този мач. Както и почти целия отбор де. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() БОЛЕН ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 4,275 Регистриран: 22-June 09 Град: Варна Потребител No.: 1,544 ![]() |
Честита победа и от мен! Балотели влезе и 2 асистенции
![]() пп.Кинтериста днеска пак не си е пил хапчетата ![]() -------------------- ![]() Знам, че треньорите идват и си отиват, във футбола е така. Но той беше повече от треньор, който си тръгва - беше приятел, който ни изоставя |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Голът му бе world class но се представи слабо в този мач. Както и почти целия отбор де. Смешник! Защо се излагаш? Кой направи атаката преди гола на Ето'о? С магическият финт между двама? А какъв гол? Дори и след такава игра не признавате грешките си! Няма мъже тук явно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Смешник! Защо се излагаш? Кой направи атаката преди гола на Ето'о? С магическият финт между двама? А какъв гол? Дори и след такава игра не признавате грешките си! Няма мъже тук явно! Аз отдавна съм си признал грешката за Милито! Още откакто вкара два гола на Милан. Просто днес играта му не се получаваше. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Някой да каже как се включи Рене?
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Честита ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!
-------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Някой да каже как се включи Рене? Прекрасно се включи. Никой не спомена, обаче точно от него тръгна атаката за гола на Милито, показа много добра техника между защитници. Момчето играе с желание и самочувствие, което е по-важното. Не за нищо Жозе остави него от Примаверата. Възлагам големи надежди на Рене ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() FEDELISSIMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,422 Регистриран: 20-June 09 Град: КЮСТЕНДИЛ Потребител No.: 1,528 ![]() |
Смешник! Защо се излагаш? Кой направи атаката преди гола на Ето'о? С магическият финт между двама? А какъв гол? Дори и след такава игра не признавате грешките си! Няма мъже тук явно! Чакай бе, той и Ибрахимович вкарваше на Парма, ама в Шампионската лига се губеше... -------------------- ...the drug is football !
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Хайде второто да ги награбваме и да им зашием 2 гола Честита победа интеристи.Успяхме да пробием бетона и си взехме точките.Според мен влизането на Марио обърна мача но ме вбеси с лигавщината си в продължението.Радващо е обаче че е в добра форма.Днес играхме слабо по фланговете.Сега разбирам защо Жозе не пуска Сантон от началото на сезона.Не е във форма момчето.На Майкон пък изобщо не му се получаваха центриранията.При такава сгъстена защита обаче най-важна е халфовата линия и именно там най-много ни куцаха нещата.Не случайно Жозе смени трима от четиримата халфове с които започна.Ето'о показа че е световна класа и само с едно отиграване реши мача.На Милито не му спореше много играта но пък отново не пропусна да се разпише а това за нападател е най-важното.Вече гледаме към Сряда.FORZA INTER ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Смешник! Защо се излагаш? Кой направи атаката преди гола на Ето'о? С магическият финт между двама? А какъв гол? Дори и след такава игра не признавате грешките си! Няма мъже тук явно! Пич,ставаш малко банален.И избягвай обидите към други потребители защото за това по принцип се дава бан.Дръж се малко по-зряло.Нещо което вярвам че отговаря на годините ти. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
Трудна и изстрадана победа, но много ценна и емоционална, поне за мен.
Първото полувреме бяхме напълно неознаваеми и сякаш огромна летаргия беше налегнала офанзивните ни футболисти. На полувремето Моуриньо явно им е издърпал ушите, защото 2рата част излезе един преобразен Интер и никои дори за секунда не се ската. Когато вдигнем оборотите и си личи, че само късмета може да запази вратата на съперника суха. Атаките летяха отвсякъде, пробихваме ги като швейцарско сирене и логичното се случи - феноменален шут на Ето'о оплете топката в мрежата. От там нататък заиграхме съвсем освободени, Балотели се забавляваше и въпреки, че направи 2 смешни пропуска беше един от най-добрите на терена. Съвсем заслужено реализирахме и чрез Милито, който счупи каръка, който го предследваше цял мач. Изобщо досега ми прави впечетеление, че Диего полага огромни усилия и старание, за да бъде полезен на отбора, грам егоцентризъм няма в него. Над всички за мен обаче беше Капитана - тоя човек беше навсякъде, отново страхотни пробиви, отнемания, подсигуряване на съотборниците си при грешка - с една дума безценен. Сякаш с напредването на възрастта се подмладява и му пожелавам дълголетието на Малдини, за да вдигне поне един трофей от ШЛ, който наистина заслужава. Харесаха ми и Сантон, добре затвори фланга си, имаше епизодични, но опасни набези по крилото, както и железни намеси в защита. От отбора на Парма, бившият ни играч Биабани създаде на няколко пъти главоболия с бързина и техниката си,а за разлика от прехвалената бивша мерда Палоски, който докосна 2 пъти топката, беше единственият им опасен играч. Другия им играч, който се представи добре, беше Марига - кениеца явно разполага с огромен запас физически сили, защото се бореше по целия терен и доказа, че е наистина талантлив дефанзивен халф. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 7th July 2025 - 06:44 AM |