Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Служебният шампион в калчото Интер подобри своя рекорд по най-много използвани чужденци в един мач - цели 13. Във вчерашната среща срещу Катаня (2:1), изпратила “нерадзурите” на първо място в класирането, наставникът Роберто Манчини започна с 11 чужденци, нещо което вече бе правил цели пет пъти през миналия сезон. На вратата бе бразилецът Хулио Сезар, пред него в отбраната действаха аржентинците Хавиер Санети и Валтер Самуел, колумбиецът Кордоба и холандецът Максуел. В средата на терена бяха португалецът Фиго, французинът Оливие Дакур, сръбският капитан Деян Станкович и аржентинецът Солари, докато нападението бе формирано от бразилско-шведската двойка Адриано-Ибрахимович. През втората част Манчини реши да направи три смени, като две от новите имена на терена отново бяха на чужденци - бразилецът Майкон и аржентинският таран Хулио Крус. Едва третата последна смяна бе италианец - Марко Матераци, заменил Фиго две минути преди края.
|
|
|
Guest_BlueHeLL_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
в Интер винаги е имало много чужденци, така че не се и очудвам
![]() |
|
|
Guest_ChaiNGang_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Еми не напразно се казваме Интернационале
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Те много ни хукат заради това в Италия. Файдата от тези чужденци .. могат да се вземат 2 пъти по-качествени играчи от Италия за 2 пъти по-малко пари ..
-------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_El Chino_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ами точно това ни е грешката че разчитаме твърде много на чужденци който по-трудно се нагаждат към стила на игра в Италия.Трябва да имаме поне петима италянци в титулярния състав друг е въпроса от къде да ги намерим
![]() |
|
|
Guest_Tito_* |
![]() ![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ми какво да ви кажа. Оправдаваме името на клуба
ФОРЗА ИНТЕР !!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Звучи престижно .. ама рекорд си е рекорд все пак
![]() -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 11th May 2025 - 06:33 PM |