IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

13 страници V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Милан - Интер (Серия А), 0:4
Simo_23
коментар Aug 29 2009, 12:40
Коментар #61

Старо Куче Интерист

Група: Members

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Град: Пловдив
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

---------Жулио Сезар-------

Майкон --- Лусио --- Самуел - Сантон---

------ Мота --- Санети - Мунтари-----

-----------Станкович--------

--------Ето`о - Милито------------

Това е за мен

--------------------
Go to the top of the page

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Aug 29 2009, 12:50
Коментар #62

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Капитаните на Милан и Интер резерви

Капитаните на италианските грандове Милан и Интер Масимо Амброзини и Хавиер Санети почти сигурно ще останат на пейката в тазвечершното дерби на Милано от 21,45 часа на "Сан Сиро". Двамата треньори Леонардо на "росонерите" и Жозе Моуриньо на "нерадзурите" обмислят за заложат на Дженаро Гатузо и Давиде Сантон. Интересното е, че първият освен че ще играе вместо Амброзини, ще му вземе и капитанската лента. Както е известно, след отказването на Паоло Малдини Амбро бе определен за капитан на тима, а Гатузо - за негов заместник. Аржентинецът пък е основна част на шампионите и въпреки своите 36 години през последните три сезона в Серия "А" е пропуснал само един мач, записвайки участие в 114 двубоя от последните 115 кръга в калчото. Последните два сезона пък Санети игра във всичките 38 мача, както през 2007/2008, така и през 2008/2009.

Това не може да е вярно :x

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
xlapety
коментар Aug 29 2009, 12:53
Коментар #63

Интер Маняк

Коментари: 1,242
Регистриран: 25-February 07
Град: Благоевград
Потребител No.: 272

Нямам търпение аиде ИНТЕР ПОБЕДААА

+Quote Post
inter_fen
коментар Aug 29 2009, 13:12
Коментар #64

Със синьо-черно сърце

Коментари: 5,564
Регистриран: 6-August 07
Потребител No.: 391

Санети,Кордоба,Камбиасо и Матрикса няма да играят,кой ще носи капитанската лента?Намирисва ми на Станкович.

+Quote Post
Miro Belia
коментар Aug 29 2009, 13:16
Коментар #65

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

oooo Scofield искам те за тренер меееен biggrin.gif мн ми харесва състава ти заместник на Жозе си ти allright.gif c030.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
C-Murder
коментар Aug 29 2009, 13:36
Коментар #66

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Цитат(radiinter @ Aug 29 2009, 10:50 AM) *
А защо пренебрегваш Етоо?

Мисля, че Ето'о още не се сработил добре с останалите, поне моето наблюдение е такова и предпочитам да влезе като резерва.
Марио и Милито бяха най-добрите срещу Милан в предсезонната подготовка, очаквам днес същото.
От друга страна, няма да е изненада, ако Моуриньо ги пусне и тримата заедно, но това вероятно ще остави Станкович на пейката, а той е един от най-надъханите ни играчи срещу тях и не случайно им е мушнал 5 парцала wink.gif

--------------------

+Quote Post
shemeta
коментар Aug 29 2009, 13:39
Коментар #67

Интер Маняк

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 1,255
Регистриран: 26-April 09
Град: Троян
Потребител No.: 1,336

Според мен Марио ще е резерва за сметка на Ето'о

--------------------

FORZA NON MOLLARE MAI

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Aug 29 2009, 13:49
Коментар #68

Con zurro nero cuore

Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Спокойно, накрая никой няма да познае стартовия състав, защото Жозето пак ще избухне с 11-ка, която не сме очаквали biggrin.gif.

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
kinterista
коментар Aug 29 2009, 14:08
Коментар #69

Интер , само Интер има за мен!

Коментари: 3,555
Регистриран: 21-June 09
Потребител No.: 1,535

Ебаси майката копелета.Дове4ера съм на концерт на Мадона,взимам лаптопа с мен и по-време на концерта , 6те направя късо съединение зад сцената,и ще пусна директно ма4а ни с Мухлата на 80-метровите екрани на Мадона.Къде ми ходят на концерт,ма4а да гледат!
От 6 скапани месеца съм си купил билет за тоз концерт,от къде да знам , 4е дербито 6те го насро4ат на съ6тата дата? dry.gif НА вси4кото отгоре,концерта е от 21:00,а бе6е насро4ен за 20:00.Дадох заявка за запис на ма4а,ама и ако някой от вас може да го запи6е от ТВ7 нека да го направи,после да го дръпна,4е съм в София!
Интерминатора 6те ме информира за ма4а , направо ако се 4уваме 6те му кажа да си остави телефона на говорителя на телевизора да слу6ам.Ужас! Няма на4ин,6те се надявам всяка минута в този ма4 да е на6а и да ги смажем мердите. Победата е вси4ко за нас,ФОРЦА ИНТЕР!

--------------------

+Quote Post
INTERМilano
коментар Aug 29 2009, 14:13
Коментар #70

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Цитат(kinterista @ Aug 29 2009, 03:08 PM) *
Ебаси майката копелета.Дове4ера съм на концерт на Мадона,взимам лаптопа с мен и по-време на концерта , 6те направя късо съединение зад сцената,и ще пусна директно ма4а ни с Мухлата на 80-метровите екрани на Мадона.Къде ми ходят на концерт,ма4а да гледат!
От 6 скапани месеца съм си купил билет за тоз концерт,от къде да знам , 4е дербито 6те го насро4ат на съ6тата дата? dry.gif НА вси4кото отгоре,концерта е от 21:00,а бе6е насро4ен за 20:00.Дадох заявка за запис на ма4а,ама и ако някой от вас може да го запи6е от ТВ7 нека да го направи,после да го дръпна,4е съм в София!
Интерминатора 6те ме информира за ма4а , направо ако се 4уваме 6те му кажа да си остави телефона на говорителя на телевизора да слу6ам.Ужас! Няма на4ин,6те се надявам всяка минута в този ма4 да е на6а и да ги смажем мердите. Победата е вси4ко за нас,ФОРЦА ИНТЕР!

В замунда ще го има качен, не бери грижа ! forza.gif

п.с. От колко години не беше изтървал мач на Интер ? c030.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
Simo_23
коментар Aug 29 2009, 14:17
Коментар #71

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,831
Регистриран: 23-August 09
Потребител No.: 1,735
Любим Играч: Marco Materazzi

Плеймейкърът на Милан Андреа Пирло заяви, че не се притеснява от постоянните словесни атаки на наставника на Интер Жозе Моуриньо преди днешното градско дерби между двата тима. "Росонерите" са символични домакини на "нерадзурите" в миланския сблъсък от 2-я кръг на италианската Серия "А" на стадион "Джузепе Меаца" от 21:45 часа българско време.

"Ние показваме красива игра, а Интер играе грубо. Триковете на Моуриньо вече не работят. Неговите коментари преди дербито нямат никакво значение, защото ние сме по-силният отбор", заяви италианския национал.

Много му знае устата на пенсията mad.gif

--------------------

+Quote Post
kinterista
коментар Aug 29 2009, 14:21
Коментар #72

QUOTE(INTERМilano @ Aug 29 2009, 03:13 PM) *
В замунда ще го има качен, не бери грижа ! forza.gif

п.с. От колко години не беше изтървал мач на Интер ? c030.gif

Ами от 1995/1996 нямам празно.Мисля,4е това 6те е 2-ри ма4 , който няма да гледам.За мен вси4ки ма4ове са важни,а този особено....,но има и такива моменти в живота. 6те съм пред екрана мислено и 6те следя,макар,4е на Васил Левски 6те е ко6мар от 6ум.УСпех на мом4етата!

--------------------

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Aug 29 2009, 14:29
Коментар #73

Guests

Цитат(kinterista @ Aug 29 2009, 03:21 PM) *
Ами от 1995/1996 нямам празно.Мисля,4е това 6те е 2-ри ма4 , който няма да гледам.За мен вси4ки ма4ове са важни,а този особено....,но има и такива моменти в живота. 6те съм пред екрана мислено и 6те следя,макар,4е на Васил Левски 6те е ко6мар от 6ум.УСпех на мом4етата!

ТВ7 ще излъчат запис на мача утре в 3 без 10 сутринта... Иначе чакам Станко да вкара шеста поредна тупалка във вратата на Мулан.... FORZA RAGAZZI!!!

+Quote Post
SvetJlio
коментар Aug 29 2009, 15:14
Коментар #74

Интер до гроб!

Коментари: 6,751
Регистриран: 15-May 06
Потребител No.: 23

Аз ще гледам мача на домашно събиране. Или иначе казано ще трябва да си го сваля после да го изгледам на спокойствие. Успех на момчетата дано ми дадат повод да пия една ракия и за тях. Аз не вярвам, че Санети ще е резерва, дори си мисля, че ако стани така ще освиркват Моуриньо, недай си боже да загубим.

--------------------

Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога!

+Quote Post
radiinter
коментар Aug 29 2009, 15:46
Коментар #75

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Град: София
Потребител No.: 299

Цитат(kinterista @ Aug 29 2009, 03:08 PM) *

Ееееееее не това неможе да се случва.Най-върлия интерист ще пропусне мача за който живее.Каква Мадона бе пич,да си ебава *******.Това е ИНТЕР-МИЛАН.Жена ми също е намерила два билета и ме караше да ходя с нея но веднага я отрязах.Ако ще и папата да ми звънне на вратата ми дреме на оная работа.Довечера играе ИНТЕР.

+Quote Post
kinterista
коментар Aug 29 2009, 16:23
Коментар #76

QUOTE(radiinter @ Aug 29 2009, 04:46 PM) *
Ееееееее не това неможе да се случва.Най-върлия интерист ще пропусне мача за който живее.Каква Мадона бе пич,да си ебава *******Това е ИНТЕР-МИЛАН.Жена ми също е намерила два билета и ме караше да ходя с нея но веднага я отрязах.Ако ще и папата да ми звънне на вратата ми дреме на оная работа.Довечера играе ИНТЕР.

така е! Ама стана тъй,4е няма6е как да се откажат едни платени хотели предварително,с мен пътуват 4 4овека,не мога да ги оставя. И билет от преди 6 месеца,това е 1 на 1 000 000 да стане такова съвпадение.И все пак 6те го гледам,дори и на запис от 02:50,няма и да знам резултата,за6тото 6те си изкл'4а телефоните да не звънне някой хейтър. Ина4е заради ма4 на Интер на рожден ден на майка си не съм ходил,така 4е и аз имам право един път да кривна,про6тавайте Интеристи,кинтериста 6те избухне(дано да е двоен празника)!!!!!!!

--------------------

+Quote Post
iffaylo
коментар Aug 29 2009, 19:10
Коментар #77

iffaylonazionale

Коментари: 793
Регистриран: 10-April 07
Град: Gotham City
Потребител No.: 307

Дам то от веднъж гей не се става 107952_orig.gif biggrin.gif tongue.gif wink.gif Нищо...дано никога повече не изтървеш мач заради дърта ютия като Мадона (въпреки че е кралица) FORZA INTER ще викам и за теб ultra_inter.gif

--------------------
A me, che sono innamorato,
non venite a raccontare,
quel che l'Inter deve fare,
per noi niente e mai normale-
ne sconfitta ,ne vittoria-
che tanto e sempre la stessa storia-
un ora e mezza senza fiato,
perche c'e solo l'Inter !

lll FUNDAMENTAL INTER lll

+Quote Post
vladkata_inter
коментар Aug 29 2009, 19:21
Коментар #78

Lo sai per un gol.....

Коментари: 2,181
Регистриран: 18-January 09
Град: СОФИЯ
Потребител No.: 811

Милан и Интер с равни показатели в последните пет години

Италианските грандове Милан и Интер, които излизат тази вечер от 21,45 часа на стадион "Сан Сиро" в дербито от втория кръг на Серия "А" не са завършвали наравно през последните пет години. Това показва статистиката, която сочи, че последният сблъсък без победите е бил на 24 октомври 2004 година, когато двата тима завършиха 0:0. От тогава до днес двата състава имат шест победи, ако се брои и контролата това лято в Бостън спечелена от "нерадзурите" с 2:0 след два гола на Диего Милито. Останалите 11 срещи са две за Шампионската лига спечелени от "росонерите" и девет в Серия "А" , от които пет спечелени от шампионите. През последните два сезона грандовете си размениха по една победа в своите символични домакинства.

Миналата година първият сблъсък бе решен от първото попадение на Роналдиньо с екипа на Милан, а през пролетта дербито бе за "синьо-черните" след гол на Адриано.

Мачовете между Милан и Интер след последното равенство между двата тима :

27.07.2009 Интер - Милан 2:0 - Контрола
15.02.2009 Интер - Милан 2:1 - Серия "А"
28.09.2008 Милан - Интер 1:0 - Серия "А"
04.05.2008 Милан - Интер 2:1 - Серия "А"
23.12.2007 Интер - Милан 2:1 - Серия "А"
11.03.2007 Интер - Милан 2:1 - Серия "А"
28.10.2006 Милан - Интер 3:4 - Серия "А"
14.04.2006 Милан - Интер 1:0 - Серия "А"
11.12.2005 Интер - Милан 3:2 - Серия "А"
12.04.2005 Интер - Милан 0:1 (0:3 служебно) - Шампионската лига
06.04.2005 Милан - Интер 2:0 - Шампионската лига
27.02.2005 Интер - Милан 0:1 - Серия "А"
24.10.2004.Милан - Интер 0:0 - Серия "А"

--------------------
MILANO SIAMO NOI!

+Quote Post
Miro Belia
коментар Aug 29 2009, 19:39
Коментар #79

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

1 час ИНТЕР ИНТЕР ИНТЕР надъхайте се и ги смажете тея мердии badmood.gif sadomaso.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post
INTERМilano
коментар Aug 29 2009, 19:46
Коментар #80

JZ4ever

Коментари: 8,180
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Ако се вгледаме по-обстойно във статистиката ща забележим, че 9 от 13-те последни мача са били спечелени от символичният домакин, което никак не добре, в предвид че тази вечер сме гости... dry.gif s_inter.gif

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post

13 страници V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 10:35 PM
Buy sports equipment online