Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
---------Жулио Сезар-------
Майкон --- Лусио --- Самуел - Сантон--- ------ Мота --- Санети - Мунтари----- -----------Станкович-------- --------Ето`о - Милито------------ Това е за мен -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Капитаните на Милан и Интер резерви
Капитаните на италианските грандове Милан и Интер Масимо Амброзини и Хавиер Санети почти сигурно ще останат на пейката в тазвечершното дерби на Милано от 21,45 часа на "Сан Сиро". Двамата треньори Леонардо на "росонерите" и Жозе Моуриньо на "нерадзурите" обмислят за заложат на Дженаро Гатузо и Давиде Сантон. Интересното е, че първият освен че ще играе вместо Амброзини, ще му вземе и капитанската лента. Както е известно, след отказването на Паоло Малдини Амбро бе определен за капитан на тима, а Гатузо - за негов заместник. Аржентинецът пък е основна част на шампионите и въпреки своите 36 години през последните три сезона в Серия "А" е пропуснал само един мач, записвайки участие в 114 двубоя от последните 115 кръга в калчото. Последните два сезона пък Санети игра във всичките 38 мача, както през 2007/2008, така и през 2008/2009. Това не може да е вярно :x -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Нямам търпение аиде ИНТЕР ПОБЕДААА
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Санети,Кордоба,Камбиасо и Матрикса няма да играят,кой ще носи капитанската лента?Намирисва ми на Станкович.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
oooo Scofield искам те за тренер меееен
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 2,016 Регистриран: 22-May 06 Град: Бургас Потребител No.: 30 ![]() |
А защо пренебрегваш Етоо? Мисля, че Ето'о още не се сработил добре с останалите, поне моето наблюдение е такова и предпочитам да влезе като резерва. Марио и Милито бяха най-добрите срещу Милан в предсезонната подготовка, очаквам днес същото. От друга страна, няма да е изненада, ако Моуриньо ги пусне и тримата заедно, но това вероятно ще остави Станкович на пейката, а той е един от най-надъханите ни играчи срещу тях и не случайно им е мушнал 5 парцала ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Според мен Марио ще е резерва за сметка на Ето'о
-------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Спокойно, накрая никой няма да познае стартовия състав, защото Жозето пак ще избухне с 11-ка, която не сме очаквали
![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Ебаси майката копелета.Дове4ера съм на концерт на Мадона,взимам лаптопа с мен и по-време на концерта , 6те направя късо съединение зад сцената,и ще пусна директно ма4а ни с Мухлата на 80-метровите екрани на Мадона.Къде ми ходят на концерт,ма4а да гледат!
От 6 скапани месеца съм си купил билет за тоз концерт,от къде да знам , 4е дербито 6те го насро4ат на съ6тата дата? ![]() Интерминатора 6те ме информира за ма4а , направо ако се 4уваме 6те му кажа да си остави телефона на говорителя на телевизора да слу6ам.Ужас! Няма на4ин,6те се надявам всяка минута в този ма4 да е на6а и да ги смажем мердите. Победата е вси4ко за нас,ФОРЦА ИНТЕР! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ебаси майката копелета.Дове4ера съм на концерт на Мадона,взимам лаптопа с мен и по-време на концерта , 6те направя късо съединение зад сцената,и ще пусна директно ма4а ни с Мухлата на 80-метровите екрани на Мадона.Къде ми ходят на концерт,ма4а да гледат! От 6 скапани месеца съм си купил билет за тоз концерт,от къде да знам , 4е дербито 6те го насро4ат на съ6тата дата? ![]() Интерминатора 6те ме информира за ма4а , направо ако се 4уваме 6те му кажа да си остави телефона на говорителя на телевизора да слу6ам.Ужас! Няма на4ин,6те се надявам всяка минута в този ма4 да е на6а и да ги смажем мердите. Победата е вси4ко за нас,ФОРЦА ИНТЕР! В замунда ще го има качен, не бери грижа ! ![]() п.с. От колко години не беше изтървал мач на Интер ? ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Плеймейкърът на Милан Андреа Пирло заяви, че не се притеснява от постоянните словесни атаки на наставника на Интер Жозе Моуриньо преди днешното градско дерби между двата тима. "Росонерите" са символични домакини на "нерадзурите" в миланския сблъсък от 2-я кръг на италианската Серия "А" на стадион "Джузепе Меаца" от 21:45 часа българско време. "Ние показваме красива игра, а Интер играе грубо. Триковете на Моуриньо вече не работят. Неговите коментари преди дербито нямат никакво значение, защото ние сме по-силният отбор", заяви италианския национал. Много му знае устата на пенсията ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
В замунда ще го има качен, не бери грижа ! ![]() п.с. От колко години не беше изтървал мач на Интер ? ![]() Ами от 1995/1996 нямам празно.Мисля,4е това 6те е 2-ри ма4 , който няма да гледам.За мен вси4ки ма4ове са важни,а този особено....,но има и такива моменти в живота. 6те съм пред екрана мислено и 6те следя,макар,4е на Васил Левски 6те е ко6мар от 6ум.УСпех на мом4етата! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ами от 1995/1996 нямам празно.Мисля,4е това 6те е 2-ри ма4 , който няма да гледам.За мен вси4ки ма4ове са важни,а този особено....,но има и такива моменти в живота. 6те съм пред екрана мислено и 6те следя,макар,4е на Васил Левски 6те е ко6мар от 6ум.УСпех на мом4етата! ТВ7 ще излъчат запис на мача утре в 3 без 10 сутринта... Иначе чакам Станко да вкара шеста поредна тупалка във вратата на Мулан.... FORZA RAGAZZI!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Аз ще гледам мача на домашно събиране. Или иначе казано ще трябва да си го сваля после да го изгледам на спокойствие. Успех на момчетата дано ми дадат повод да пия една ракия и за тях. Аз не вярвам, че Санети ще е резерва, дори си мисля, че ако стани така ще освиркват Моуриньо, недай си боже да загубим.
-------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Ебаси майката копелета.Дове4ера съм на концерт на Мадона,взимам лаптопа с мен и по-време на концерта , 6те направя късо съединение зад сцената,и ще пусна директно ма4а ни с Мухлата на 80-метровите екрани на Мадона.Къде ми ходят на концерт,ма4а да гледат! От 6 скапани месеца съм си купил билет за тоз концерт,от къде да знам , 4е дербито 6те го насро4ат на съ6тата дата? ![]() Интерминатора 6те ме информира за ма4а , направо ако се 4уваме 6те му кажа да си остави телефона на говорителя на телевизора да слу6ам.Ужас! Няма на4ин,6те се надявам всяка минута в този ма4 да е на6а и да ги смажем мердите. Победата е вси4ко за нас,ФОРЦА ИНТЕР! Ееееееее не това неможе да се случва.Най-върлия интерист ще пропусне мача за който живее.Каква Мадона бе пич,да си ебава *******.Това е ИНТЕР-МИЛАН.Жена ми също е намерила два билета и ме караше да ходя с нея но веднага я отрязах.Ако ще и папата да ми звънне на вратата ми дреме на оная работа.Довечера играе ИНТЕР. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ееееееее не това неможе да се случва.Най-върлия интерист ще пропусне мача за който живее.Каква Мадона бе пич,да си ебава *******Това е ИНТЕР-МИЛАН.Жена ми също е намерила два билета и ме караше да ходя с нея но веднага я отрязах.Ако ще и папата да ми звънне на вратата ми дреме на оная работа.Довечера играе ИНТЕР. така е! Ама стана тъй,4е няма6е как да се откажат едни платени хотели предварително,с мен пътуват 4 4овека,не мога да ги оставя. И билет от преди 6 месеца,това е 1 на 1 000 000 да стане такова съвпадение.И все пак 6те го гледам,дори и на запис от 02:50,няма и да знам резултата,за6тото 6те си изкл'4а телефоните да не звънне някой хейтър. Ина4е заради ма4 на Интер на рожден ден на майка си не съм ходил,така 4е и аз имам право един път да кривна,про6тавайте Интеристи,кинтериста 6те избухне(дано да е двоен празника)!!!!!!! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Дам то от веднъж гей не се става
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Милан и Интер с равни показатели в последните пет години
Италианските грандове Милан и Интер, които излизат тази вечер от 21,45 часа на стадион "Сан Сиро" в дербито от втория кръг на Серия "А" не са завършвали наравно през последните пет години. Това показва статистиката, която сочи, че последният сблъсък без победите е бил на 24 октомври 2004 година, когато двата тима завършиха 0:0. От тогава до днес двата състава имат шест победи, ако се брои и контролата това лято в Бостън спечелена от "нерадзурите" с 2:0 след два гола на Диего Милито. Останалите 11 срещи са две за Шампионската лига спечелени от "росонерите" и девет в Серия "А" , от които пет спечелени от шампионите. През последните два сезона грандовете си размениха по една победа в своите символични домакинства. Миналата година първият сблъсък бе решен от първото попадение на Роналдиньо с екипа на Милан, а през пролетта дербито бе за "синьо-черните" след гол на Адриано. Мачовете между Милан и Интер след последното равенство между двата тима : 27.07.2009 Интер - Милан 2:0 - Контрола 15.02.2009 Интер - Милан 2:1 - Серия "А" 28.09.2008 Милан - Интер 1:0 - Серия "А" 04.05.2008 Милан - Интер 2:1 - Серия "А" 23.12.2007 Интер - Милан 2:1 - Серия "А" 11.03.2007 Интер - Милан 2:1 - Серия "А" 28.10.2006 Милан - Интер 3:4 - Серия "А" 14.04.2006 Милан - Интер 1:0 - Серия "А" 11.12.2005 Интер - Милан 3:2 - Серия "А" 12.04.2005 Интер - Милан 0:1 (0:3 служебно) - Шампионската лига 06.04.2005 Милан - Интер 2:0 - Шампионската лига 27.02.2005 Интер - Милан 0:1 - Серия "А" 24.10.2004.Милан - Интер 0:0 - Серия "А" -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
1 час ИНТЕР ИНТЕР ИНТЕР надъхайте се и ги смажете тея мердии
![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ако се вгледаме по-обстойно във статистиката ща забележим, че 9 от 13-те последни мача са били спечелени от символичният домакин, което никак не добре, в предвид че тази вечер сме гости...
![]() ![]() -------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 10:35 PM |