Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
Ако искате ми се смеите направо заплаках от КЕФ ИНТЕР МОЯ ЖИВОТ !!!!! СУПЕР МН СЕ КЕФЯ АМА СЯ МИ Е МАЛКО ЛОШО ОТ ПИЕНЕТО ХАХ ФОРЗА ИНТЕР !!!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 249 Регистриран: 4-June 08 Град: Varna Потребител No.: 544 ![]() |
Доста повърхностно го приемаш мача...Недей да мислиш, че с един мач сте достигнали върха. Пак казвам с риск да се повторя - не очаквайте футболистите ви да са в такава форма в каквато бяха вчера всеки един мач. И за да паднеш, не е задължително да си надигран ![]() И най-важното - един футболист (отбор) неможе да бъде в върхова форма ЦЯЛ сезон ! ами наистина там е хубавото- че ние в момента не сме във върхова форма ... Снайдер дойде от летището на терена, Милито и Ето`о са на един месец в нападение. Все още не сме видели Арнаутович, ако Мансини и Куарешма намерят себе си, ще имаме още опции за смяна на схемата в движение или според противника. В момента Интер има играчи, които дават много, много опции. Не сме предсказуеми, както беше с Ибра. Този отбор може от тук нататък да се надгражда и да расте. Ти все едно ми казваш, че сме стигнали пика?! Е как? а да, и още нещо да допълня ... говориш за това, че даден футболист не може да е на висота цял сезон. Съгласен. Но въпреки този фактор, Милито миналата година вкара 24 гола, Ето`о 36 /във всички турнири/ ... навит съм, да не са във форма, но да стигнат тези показатели ... мисля, че разбираш ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Модератор ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Inter-Bulgaria.Team Коментари: 12,939 Регистриран: 27-May 09 Град: Ямбол Потребител No.: 1,475 ![]() |
Честита победа Интеристи и дано покажем същата игра и срещу Барса! Pazza INTER
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 1,255 Регистриран: 26-April 09 Град: Троян Потребител No.: 1,336 ![]() |
Интер се подигра с Милан
Отборът на Интер записа впечатляващ успех с 4:0 над градския си съперник Милан в 271-ото дерби между двата съперника в Серия А. Мачът ще се запомни с 6-ия гол на Деян Станкович срещу "росонерите" в неговата кариера като така Милан стана тимът, срещу който той се е разписвал най-честов Италия. Освен това Диего Милито вкара четвърти пореден гол срещу Милан в последните четири мача, в които се изправял срещу този съперник. sportal.bg -------------------- ![]() FORZA NON MOLLARE MAI |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Първо честито на всички.
Вчера изиграхме един от най-добрите си мачове последното десетилетие. Определено играта ни беше точно такава каквато я искахме. Започхме доста колебливо мача, особено в дефанзивен план първите 15-20мин. След това нещата си наредиха по план. Колкото повече време минаваше толкова по-лесно Интер осъзнаваше, че е класни над Мухля. После закономерното стана.. гол след гол. Гатузо извърши невиждана МАЛОУМЩИНА, не знам после колко се е извинявал, но това не е кретерий за снощния мач, той още при фала за дуспата трябваше да бъде изгонен. След вчерашната игра се доближихме по-близо до този Интер, който се надявахме да виждаме миналия сезон с Куаресма. Доста отигравания с едно докосване, няколко бързи атаки, които могат да матират всяка една защита в света и поразяващи удари от дистанция. Цяло лято твърдях, че в момента, когато Златан напусне Интер ще почне да играе по-разкрепостено и разнообразно, а това това е едно от липсващите ни неща в Европа и това, което бе поставено под заплаха в Италия. Сега се радвам да го виждам факт още във втори кръг, само можем да си пожелаем всички играта ни да бъде развиване точно по-този начин. Всичко на всичко вчера играхме с пет нови играча, само Мота и Милито от тях имат опит в Италия. Няколко персонални оценки.. по-лесно ще ми е да гокоментирам по този начин футболистите. Лусио - Доста колебливо започна мача... Жозе най-вероятно знае, че с Лусио ще има един или два фрапантни момента на мач. Доста лошо се подведе по една топка и не успя да играе с нея, тогава Пато се откъсна към Сезар. Вече през второто полувреме стабилизира играта си. Киву/Самуел - С този слаб Мухлян никакво впечатление не направиха 2-мата, леки мачове за тях. Майкон - Според мен с Ето'о бяха най-добри на терена, после като гласувам за "Играч на мача" ще си дам гласа за един от двамата. Поредния страхотен мач на Майкон. Станкович - Отново порази Мухлян.. явно мерника му към тяхната врата си е насочен по дефаулт.. и като цяло игра доста добре. Мота - Първите десет минути на терена не му бяха добри. Според мен в него тогава си личеше малко напрежение, после се отпусна и показа своята си игра. Да му е честит първия гол с екипа, още много такива му пожелаваме. Санети - Пак искам да чуя.. на кой пост му е мястото на Санети? Вчера за пореден път беше най-разумния играч на терена, всяка негово отикраване е крайно академично и ако има филм, за това как се играе футбол то Санети определено трябва да влезе там. Снайдер - От летището на терена.. определено Снайдер си насочва мерника в момента. Очакват ни изключителни моменти с него, вече говорих не малко по тази тема. За играч с една тренировка и подписан догворо преди два дена игра страхотно. Ето'о и Милито. Страхотни нападатели... двамата играха изключително силно, освен реализаторски умения показах и страхотна игра с едно докосване и виждане върху ситуацията, явно се чувстват добре заедно на терена. Резервите също се включиха добре, но тогава вече понамалихме темпото. Сега всички ще кажат.. да това е един мач.. но това е един мач във втори кръг, когато играта ни още не е развита, когато Камбиасо го няма, а Снайдер е на една тренировка. Имаме възможностите да изградим едни от най-добрите отбори в Европа, ако това не беше факт още миналата година. С времето този Интер ще стане още по-силен. А за вчера.. ВЕЛИКО! Да видиш как долната курва Берлускони си тръгва на полувремето, а в 55мин най-големия трафик е на изходите на "Меаца" и вратата на Сторари.. БЕЗЦЕННО! Отново.. ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ! -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Доста повърхностно го приемаш мача...Недей да мислиш, че с един мач сте достигнали върха. Пак казвам с риск да се повторя - не очаквайте футболистите ви да са в такава форма в каквато бяха вчера всеки един мач. И за да паднеш, не е задължително да си надигран ![]() И най-важното - един футболист (отбор) неможе да бъде в върхова форма ЦЯЛ сезон ! Доста, доста далеч сме от върха и това е плашещото! На този отбор му трябват най-малко няколко месеца за да влезе в топ форма и разбирателство. Виж кво става ама, Снайдер идва с куфарите до страничната линия и почва да мачка както трябва да се мачка един "гранд" с голямо минало и мъгляво бъдеще...представи си какво ще става след време, мама миа! Много ме е яд на нашия отбор, че не показа никакъв fairplay. Може ли такова нещо бе, да играят БЪРЗ, КОМБИНАТИВЕН и ТЕХНИЧЕН футбол срещу Милан...еми не е честно пък, мамка му! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Белязан напусни !!!
![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интерист ![]() ![]() Група: Members Коментари: 101 Регистриран: 20-November 08 Град: Pazardjik Потребител No.: 685 Любим Играч: Team Inter ![]() |
Честита победа на всички ИНТЕРИСТИ направо ги смазахме яд ме е само че не им вкрахме още някои друг гол да ги довършим ептен
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Изиграхме страхотен мач и това 0-4 можеше да стане повече, но нашите почнаха на тренировка
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
7 минута и 7 секунда, един от най-добрите кадри в мача ![]() Незнам защо, ама Леонардо ми е симпатичен, чак го съжалявам горкичния ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Bianconero Vero ![]() ![]() Група: Легионери Коментари: 122 Регистриран: 21-June 09 Потребител No.: 1,536 ![]() |
И най-важното - един футболист (отбор) неможе да бъде в върхова форма ЦЯЛ сезон ! Може бе, виж го ония малкия от Барселона. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Милан с първи подобен разгром от 25 години
Разгромнният успех с 4:0 на Интер над Милан във вечното дерби на Милано е първи с такава разлика за Интер от 25 години насам. За последно "нерадзурите" надвиха своя противник с четири гола разлика на 24 март 1974 година. Тогава "синьо-черните" победиха с 5:1. Шампионите вкарват за първи път от октомври 2006 година четири гола на "росонерите", когато ги надвиха с 4:3. Тогава, както вчера, отборът на Жозе Моуриньо бе символичен гост в двубоя. Най-големите победи на Интер като гост на Милан 06.02.1910 - Милан -Интер 0:5 19.03.1931 - Милан - Интер 1:4 24.03.1974 - Милан -Интер 1:5 28.10.2006 - Милан - Интер 3:4 Най-големите победи на Интер срещу Милан като домакин 27.02.1910 - Интер - Милан 5:1 22.02.1914 - Интер - Милан 5:2 06.11.1932 - Интер - Милан 5:4 06.11.1949 - Интер - Милан 6:5 28.03.1965 - Интер - Милан 5:2 02.04.1967 - Интер - Милан 4:0 -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
Guest_method_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Жозе е голям треньор. Можехме да ги бием с 10 на 0, но както виждате нашите се разхождаха през второто полувреме и не ги унижиха! Дано феновете на Милан се замислят над това!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Освен всичко друго трябва да отдадем заслуженото и на Жозе.За пореден път в дерби се видя колко голям треньор имаме.Обикновено сме свикнали да коментираме играчите защото приемаме за даденост че треньора е топ класа.Спомняте ли си обаче как беше при Манчо?Беше най-обсъжданата и обиждана личност в отбора и преди всеки мач си говорехме дали няма да обърка тактиката и смените.GRANDE JOSE
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Малко извън темата, ама някой знае ли защо вчера Сезар не беше изцяло в бяло, за разлика от първия мач и от това което показаха като официален вратарски екип от Nike
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Lo sai per un gol..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,181 Регистриран: 18-January 09 Град: СОФИЯ Потребител No.: 811 ![]() |
Милито вкара гол № 400 за Интер в дербито
Аржентинският нападател на Интер Диего Милито вкара гол номер 400 в историята за "нерадзурите" в градското дерби с Милан. Бившият играч се разписа от дузпа за 2:0 при разгрома с 4:0 над "росонерие" късно снощи, което бе юбилеен гол на шампионите. Попаденията на Майкон и Деян Станкович бяха съответно 401 и 402. За сърбина това е четвърти гол в миланското дерби, докато за Майкон, Тиаго Мота и Милито е първи в мач от Серия "А". Аржентинецът вкара два преди месец по време на контрола между двата тима в Бостън завършила отново с победа за играчите на Моуриньо, но този път само с 2:0. Дербито вчера бе под номер 271 в историята, а победата бе 94-а за "нерадзурите" срещу 105 на Милан. Равенствата между двата тима са 72, но в Серия "А" предимството е за шампионите - 55 победи срещу 47 на "росонерите" в 151 мача. -------------------- MILANO SIAMO NOI!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,831 Регистриран: 23-August 09 Град: Пловдив Потребител No.: 1,735 Любим Играч: Marco Materazzi ![]() |
Днес си счупих ръката име оперираха с упойка .. И като съм се събуждал съм викал ''нула на четирииии''!Супер се зарадвах като ми го казаха това
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Добър Вечер отново.Току що се връщам от София и нямах търпение да видя повече коментари за мача ни снощи.Видях ентусиазиран(Хлапету)който се кълне в Интер и още е пиян. Пич,дано след загуба пак се кълнеш така.Пожелавам ти го от сърце.Нека всички интеристи са с Интер и в добри и в лоши моменти.СНОЩНИЯТ МАЧ ВЕЧЕ Е В МИНАЛОТО,унижихме ги в най-подходящият момент,за да знаят кой , кой е? СегА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД,и не мога да не отбележа нещо. С моят роден брат сме фенове на Милан и Интер от деца(както вече съм споменал във профила си)и винаги е имало и ще има спорове кой е по-добър и номер 1? Не очаквах да ми звънне след мача,понеже понася тежко загубите като мен,но той го направи и ми каза само:Брат,много сте добри в момента. На нас ще ни трябват 4-5 години здрава работа за да стигнем нивото ви,а вие още не сте се разиграли.Повечето ви играчи са нови и необиграни,но играхте като,че ли сте от 5 години заедно.
Тези думи ме накараха да се замисля наистина,щом върл миланист като моят брат,който умира за Милан така,както аз за Интер признава това,значи вече е дошъл моментът да се качим там където ни е мястото.Аз винаги съм вярвал в това,дори и когато Милан беряха кешовете,знаех,че и моят ден ще дойде,дано е тази година,да видя моят Интер на върха в Европа,да треперят и говорят за него!Макар,че дори и да не стане,аз ще го обичам още по-силно,искам да спечелим тази титла,ей така,за да говорят за нас!Да ни коментират и молят да не се паднат с нас,не че сега ни подценяват,но тогава ще е по-различно мисля аз. Нека новият план на Жозе жъне успехи,с тези играчи той има бъдеще,отбора има бъдеще,ние феновете имаме бъдеще и всичко синьо-черно има БЪДЕЩЕ! УСПЕХ ИНТЕР МОЙ! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Редовен Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 260 Регистриран: 19-February 09 Потребител No.: 954 ![]() |
Голяма подигравка ! -------------------- "Nascera qui, al ristorante "L'Orologio", ritrovo di artisti e sara per sempre una squadra di grande talento. Questa notta splendida dara' i colori al nostro stemma: il nero e l'azzurro sullo sfondo d'oro delle stelle. Si chiamera' Internazionale, perche' noi siamo fratelli del mondo."
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 08:51 AM |