IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

Reply to this topicStart new topic
> Станкович качи Интер на върха
Guest_method_*
коментар Oct 16 2006, 17:39
Коментар #1

Guests

С два гола на Деян Станкович Интер победи 2:1 Катания у дома и излезе на първо място в класирането. Гостите от Сицилия изненадващо поведоха още в 15-ата минута с гол на Маскара отдалеч. Станкович изравни преди почивката с глава след пас на Фиго. Сърбинът донесе трите точки малко преди края с удар от границата на пеналта.
Резервата Хулио Крус пропусна дузпа за Интер при резултат 1:1. Бразилецът Адриано, който навъртя 200 дни без гол за Интер, пък бе сменен под освиркванията на публиката.
Go to the top of the page

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Oct 16 2006, 19:50
Коментар #2

Guests

Дано да сме там и след края на сезона. smile.gif А Адриано да се стяга защото нищо не играе sad.gif

+Quote Post
Guest_ChaiNGang_*
коментар Oct 16 2006, 22:04
Коментар #3

Guests

Жалко за Адриано.Не знам какво му стаава, Манчини ли му е виновен или има лични проблеми , но трябва бързо да навлиза във форма понеже , ще търка скамейката

+Quote Post
C-Murder
коментар Oct 17 2006, 10:18
Коментар #4

Moderator

Група: Inter-Bulgaria.Team
Коментари: 2,016
Регистриран: 22-May 06
Град: Бургас
Потребител No.: 30

Адриано беше най-слабия на терена и Манчини го смени навреме. Друг е въпроса, че специално TV камерата следеше публиката на Интер, която го изпрати с аплотисменти, въпреки мизерната игра.

--------------------

+Quote Post
Guest_El Chino_*
коментар Oct 17 2006, 12:18
Коментар #5

Guests

QUOTE(C-Murder @ Oct 17 2006, 08:18 AM) [snapback]4850[/snapback]

Адриано беше най-слабия на терена и Манчини го смени навреме. Друг е въпроса, че специално TV камерата следеше публиката на Интер, която го изпрати с аплотисменти, въпреки мизерната игра.

Да и аз забелязах че го изпращат с аплодисменти а наще журналисти ми пишат че го освирквали huh.gif

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 11th November 2024 - 09:17 PM
Buy sports equipment online