IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

>Реклама

8 страници V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Интер - Бари (Серия А), 1:1
Scofield
коментар Aug 23 2009, 20:03
Коментар #81

Със синьо-черно сърце

Група: Members

Коментари: 14,151
Регистриран: 20-June 09
Град: Петрич / София
Потребител No.: 1,527
Любим Играч: Materazzi,Zanetti

Щом не вкараш , ще ти вкарат.Пропуснахме няколко 100%-ви положения и съвсем логично накрая го издухахме.Огромна вина за този неуспех има и Моуриньо , който за мен постъпи доста глупаво със смяната на Матераци.Трябваше да извади някой от нападателите ни и да пусне Сантон , а Санети да мине в центъра за да заздрави ахилесовата ни пета(средната линия).Видяхме , че на практика средна линия нямахме.Станкович се скъса да тича , но напразно...не направи нищо запомнящо се.Само с тичане не става , от своя страна пък Мота на моменти дори не си даваше зор да гони противниковите играчи.С такава игра на халфовете ни очакват само подобни незадоволителни мачове.Да се надяваме , че травмата на Мунтари не е тежка , защото инак не ми се мисли как ще я кретаме в центъра на терена.Куарешма направи няколко цикраджииски изпълнения , но КПД-то за пореден път му остана нулево.Днес също така смея да кажа , че наблюдавах най-слабия мач на Балотели с нашата фланелка.Милито и Ето'о се бореха много , но за жалост нямат физиката и уменията на Ибра да си изработват положенията сами.
И все пак горе главите...за трета поредна година започваме с 1-1...да се надяваме , че ще спазим традицията и накрая ще се поздравим с титлата!

--------------------

Go to the top of the page

+Quote Post
RoLeX
коментар Aug 23 2009, 20:05
Коментар #82

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

Тия пущиняци трябваше да ни бият.Тва неможе на полу празна врата Ето'о да ми я праща в аут ! А тоя Лусио толко се включва в атаките и при статични положения,че забравя да се връща.Ей от такива контра атаки ще берем ядове,понеже оставаме с малко хора в защита и ни го вкарват.Иначе Лусио играе добре,ама ...Въздържам се от коментар,понеже в тоя момент съм бесен направо.Как с такива обущари равен въртиме ...

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Aug 23 2009, 20:05
Коментар #83

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Град: София
Потребител No.: 325

Сега мишките от Милан ,Ювентус,Рома и всякаква друга измет ще излязат от дупките си и ще почнат да църкат,докато не ги срещнем и не ги ебем,както винаги. За първите това ще е много скоро само след 1 седмица ,но нека мишочетата се радват. Все пак отдавна смешните им отборчета не са били пред ИНТЕР!!

--------------------

+Quote Post
PER SEMPRE NERAZ...
коментар Aug 23 2009, 20:11
Коментар #84

Със синьо-черно сърце

Коментари: 2,970
Регистриран: 13-August 07
Град: Пловдив
Потребител No.: 394

За втори пореден мач изпускаме чудесна възможност да победим. Ако бяхме подходили по-сериозно в завършващата фаза, щяхме да се поздравим в успеха. Защитата горе-долу беше на ниво, Лусио и Санети се справиха със задачата си перфектно. Майкон нямаше много работа, а Матераци беше много слаб. И аз не съм доволен от халфовата линия, Станкович се стара много, но не направи нищо значимо, докато Мота имаше някои хубави подавания, но като цяло ми се губеше по терена. Балотели беше учудващо слаб, чак се изненадах. Куарешма имаше както добри отигравания, така и слаби изяви с топката, но мисля, че слабите преобладаваха. Милито и Ето'о се стараха много и се бореха, но пропуснаха отлични шансове да решат срещата. Дузпата ми се видя пресилена, може би имаше контакт, но при всички положения Милито попреигра в ситуацията. В крайна сметка, в последните 2 години стартираме неуспешно сезона (все с 1-1), а накрая сме на върха. Да се надяваме, че традицията ще се запази.

FORZA INTER !! loveinter.gif

+Quote Post
Guest_Ricardo_*
коментар Aug 23 2009, 20:12
Коментар #85

Guests

Винаги правим една и съща грешка.Когато дойде някой непретенциозен отбор като Бари на Меаца играем все едно победата ни е в кърпа вързана,но се вижда че не е така.Също така играем без никаква агресивност и скорост,а в съвременния футбол това е сериозен проблем.Този Мота много лошо впечатление ми направи,но аз не очаквам нищо от него.Етоо и Милито много се бориха но не им се получи днес.Куарешма средна работа.Станко много тичане,но никаква ефективност.Лусио ми хареса,играеше с много желание.
Дано се стегнат и да ни зарадват с една победа в дербито защото положението ще стане доста неприятно.

+Quote Post
hool-curvool
коментар Aug 23 2009, 20:15
Коментар #86

hoolie

Коментари: 4,444
Регистриран: 20-June 09
Потребител No.: 1,530

Оня мангалО от Бари със странната прическа от ляво дето им игра 2-то полувреме не спря да тича ебати извънземниа човек, тоя реален ли беше въобще, все едно гледам Болт 2-ри номер blink.gif

--------------------
What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!

+Quote Post
AleRt
коментар Aug 23 2009, 20:15
Коментар #87

Forum Administrator

Група: Root Admin
Коментари: 3,308
Регистриран: 11-May 06
Град: Glasgow, UK / Стара Загора
Потребител No.: 3

Такъв Интер искам да гледам, който се бори до край!!! Не им се оставихме да ни бият, а яко се борехме за равенството. Мота е уникален футболист, само му трябва да започне и да се движи чат-пат... lol.gif Майтапът на страна, слаб мач...но пък последните 3 години все така си започвахме и накрая пак си бяхме шампиони. Имаме най-добрия отбор в Калчото и съм оптимист за бъдещето. Чакам с нетърпение мача с мердите, искам да им разпорим мрежата smile.gif Ето'о и Милито ми направиха добро впечатление, трябва само да се сработят...и дано Мунтари да се възстанови, че без него и Камбиасо ще стане ташак smile.gif

FORZA INTER!

--------------------
Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...

ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!!
WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!!

+Quote Post
Guest_Boy_San77_*
коментар Aug 23 2009, 20:19
Коментар #88

Guests

Ами нормален старт за нас, нищо ново, само дето миналите 2 години започвахме срещу по-класни съперници, визирам Самп и Удине... За Куарешма изобщо не съм съгласен, на фона на Балотели и Майкон, които също раздаваха центрирания, Куарешма се справяше по-добре, неговите центрирания бяха остри и на място, друг е въпросът че нападателите не бяха там, е направи и няколко глупави отигравания, но като цяло се представи далеч по-добре от преди поне според мен... Сега е момента в който искам да попитам, защо двамата ни голаджии не успяха да си вкарат лесните положения, нали това беше запазена марка на Ибра и нали затова се мрънкаше, е сега като си имаме даже двама реализатора, трябваше да се разпишат и двамата поне по веднъж, ама както и да е... В крайна сметка тва беше загрявка за Мулан, там ще е истината... loveinter.gif

+Quote Post
interboy
коментар Aug 23 2009, 20:22
Коментар #89

INTEResen

Коментари: 2,358
Регистриран: 13-January 09
Град: България, Пловдив
Потребител No.: 799
Любим Играч: Zanetti, Suazo

От този ми коментар много от вас може и да се засегнат(макар целта му да не е тази), но от първия ден в който съм в този форум едно нещо ми направи адски странно впечатление. Как фенове на Интер могат да стоят пред компа и да пишат работи от рода на "Гооооол", "Ибрааааа", "Съдията.....","коментатора.....", при положение че чакаме цяла седмица да гледаме 90те минути на любимия ни отбор.....лично не мога да си го обясня. Поне аз докато гледам Интер се изолирам от всичко останало, камоли да седна на копма и да почна да плюе по коментатора, вие любимия си отбор ли гледате или.....
Разбирам на почивката, един ще иде да се изпикае, друг да си вземе нова бира от хладилника, трети да напише коментар относно видяното през полувремето, но да седите и да се правите на остроумни докато Интер играе.... аз не мога да си го обясня колкото и да съм се чудил върху това. Вие истински фенове ли сте или какво?

Не искам никой да се засяга лично от коментара ми, просто ако не го бях казал нямаше да мога да заспя, сериозно!

--------------------

+Quote Post
N E R A Z Z U R ...
коментар Aug 23 2009, 20:22
Коментар #90

Con zurro nero cuore

Група: Член на фен-клуба
Коментари: 3,865
Регистриран: 19-January 08
Град: Варна/София
Потребител No.: 461
Любим Играч: FC Internazionale

Слаб мач, но все пак това е старта на шампионата и момчетата не са чак толкова сработени явно. За пореден път си проличава липсата на креативност в атаките ни. Няма кой да я доставя на Ето'о и Милито. Двамата не са от тези типове играчи, които могат от нищото да вкарат. Надявам се Снайдер да дойде иначе положението е много зле. Имам някакви надежди и че Куарешма може да покаже какво умее, но ще видим. FORZA INTER! Да идва мачът с мердите!!!

--------------------

SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI!

+Quote Post
radiinter
коментар Aug 23 2009, 20:27
Коментар #91

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Според мен с Мунтари няма нищо сериозно.Май има проблем с ръката но едва ли такова нещо може да го спре за мача с мердите.

+Quote Post
INTERМilano
коментар Aug 23 2009, 20:28
Коментар #92

JZ4ever

Коментари: 8,180
Регистриран: 21-June 09
Град: Стара Загора
Потребител No.: 1,537

Ужас !!

--------------------

____________PAZZA INTER!!!_____________

+Quote Post
interboy
коментар Aug 23 2009, 20:32
Коментар #93

INTEResen

Цитат(Boy_San77 @ Aug 23 2009, 09:19 PM) *
Куарешма се справяше по-добре, неговите центрирания бяха остри и на място

На Куаресма центриранията бяха всичко друго ама не и на място. От 10 центрирания 1 или 2 бяха добри другото е атрактивно, но неефекривно.
Грозно впечатление в играта на Куаресма ми направи това, че той все едно си има един квадрат на игрището и чат-пат се сеща да го прекрачи, като че ли някой ще му вземе мястото там... Губи топката и тича като левак след противника, за да я вземе... прави се като Милито, ако някой е забелязал какво направи той. Изгуби топката и тича и пресира съперника като луд чак до нашето наказателно поле, като успя да му противодейства както трябва.
Така се играе не 1 мин слава...10 мин къде си на терена.

--------------------

+Quote Post
MarcoMaterazzi
коментар Aug 23 2009, 20:40
Коментар #94

Старо Куче Интерист

Коментари: 1,503
Регистриран: 7-May 07
Потребител No.: 325

Цитат(interboy @ Aug 23 2009, 09:22 PM) *
От този ми коментар много от вас може и да се засегнат(макар целта му да не е тази), но от първия ден в който съм в този форум едно нещо ми направи адски странно впечатление. Как фенове на Интер могат да стоят пред компа и да пишат работи от рода на "Гооооол", "Ибрааааа", "Съдията.....","коментатора.....", при положение че чакаме цяла седмица да гледаме 90те минути на любимия ни отбор.....лично не мога да си го обясня. Поне аз докато гледам Интер се изолирам от всичко останало, камоли да седна на копма и да почна да плюе по коментатора, вие любимия си отбор ли гледате или.....
Разбирам на почивката, един ще иде да се изпикае, друг да си вземе нова бира от хладилника, трети да напише коментар относно видяното през полувремето, но да седите и да се правите на остроумни докато Интер играе.... аз не мога да си го обясня колкото и да съм се чудил върху това. Вие истински фенове ли сте или какво?

Не искам никой да се засяга лично от коментара ми, просто ако не го бях казал нямаше да мога да заспя, сериозно!

Коментатора ми развали целия кеф от мача,в който и без това играхме слабо. Нормало е да негодувам от този факт. И го казах на почивката. Не знам това с какво ме прави по-малък фен? huh.gif

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Aug 23 2009, 20:44
Коментар #95

INTEResen

Цитат(MarcoMaterazzi @ Aug 23 2009, 07:52 PM) *
Абе не съм доволен много много от първото полувреме.Имахме положения,но не достатъчно..второто очаквам много повече! Дано и с Мунтари всичко да е наред,защото останахме без халфове преди дербито с Милан.
А коментатора е уникален некадърник,няма толкова нещастно копеле. Цяло първо полувреме ми къса нервите с дебилизма си. Хлеб бил в Интер,но не бил в групата. Сантон бил най-добрия десен бек в света,нарушението на Матераци било за червен картон и още един куп ДЕБИЛИЗМИ от тоя нещастник.

Хах, ми не беше ли huh.gif
Тази "шейна посред лято" на Матераци си беше чист червен картон от където и да го гледаш. Той го държа 1 мин в въздуха вие ми се чудите и плюете конетратора за това(за това!). Играта му застрашаваше здравето на противника на 100%, те вече и на село не влизат по този начин в краката на противника.
Матераци не е за титуляр видя се. В продължението на първото полувреме добре, че момчето се спъна в топката, защото грешката беше 100% на Матераци
Отива и скача заедно с Лусио пти положение, че човека беше на Лусио, а този на Марко остана сам.... нямам думи.

--------------------

+Quote Post
interboy
коментар Aug 23 2009, 20:47
Коментар #96

INTEResen

Цитат(MarcoMaterazzi @ Aug 23 2009, 09:40 PM) *
Коментатора ми развали целия кеф от мача,в който и без това играхме слабо. Нормало е да негодувам от този факт. И го казах на почивката. Не знам това с какво ме прави по-малък фен? huh.gif

Ето, че не визирам теб smile.gif
Това не го казах заради този мач, това ми направи впечатление още миналия сезон.
Казах да не го приемате лично, но да човек който пише по време на мача на Интер( не говоря за почивката) е по-малко фен за мен, той се наслаждава на любимия отбор веднъж на 90мин или разтяга локуми в форума smile.gif

--------------------

+Quote Post
RoLeX
коментар Aug 23 2009, 20:50
Коментар #97

Интер Маняк

Коментари: 1,446
Регистриран: 23-May 08
Потребител No.: 537

interboy,прав си и то доста.Хубаво е,че Матераци се размина само с жълт картон.И още нещо.На такива футболисти като Матераци им се вика антифутболисти.Се гледа да ритне некой.Като Гацо Бацов е - не ритне ли некой се едно не е играл.На част от интеристите (не броя мен) им харесва това,но всички други не.Дано Киву се върне в центъра на защитата по-скоро.

+Quote Post
Guest_p_kenanov_*
коментар Aug 23 2009, 20:51
Коментар #98

Guests

Много слаб Интер. Доста трудно ще се справим без Ибра sad.gif.

+Quote Post
radiinter
коментар Aug 23 2009, 20:53
Коментар #99

Moderator

Коментари: 13,190
Регистриран: 19-March 07
Потребител No.: 299

Цитат(p_kenanov @ Aug 23 2009, 09:51 PM) *
Много слаб Интер. Доста трудно ще се справим без Ибра sad.gif .

Хах какъв Ибра бе пич.Интер не е Ибра.Отбора го е имало преди него ще го има и след него.И какво се вайкате след първия мач.Бием мердите и всичко си идва на място.

+Quote Post
Miro Belia
коментар Aug 23 2009, 21:04
Коментар #100

НА ДЕДО ТИ БАЩАТА

Коментари: 3,378
Регистриран: 9-September 08
Град: софийски хулиган
Потребител No.: 585

Ами какво да кажа подценяване, сега трябва да бием Милан защото ако не успеем нещата може да тръгнат в посока не добра за нас smile.gif .Относно мача според мен Милито беше супер макар да пропусна, Ето'о трябва да бъде по концентриран , Марио да не се мисли за звезда а Куарешма да почисти малко скамейката и тогава да играе wink.gif

--------------------

ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ???
А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?!

+Quote Post

8 страници V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 10th July 2025 - 11:09 PM
Buy sports equipment online