Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Щом не вкараш , ще ти вкарат.Пропуснахме няколко 100%-ви положения и съвсем логично накрая го издухахме.Огромна вина за този неуспех има и Моуриньо , който за мен постъпи доста глупаво със смяната на Матераци.Трябваше да извади някой от нападателите ни и да пусне Сантон , а Санети да мине в центъра за да заздрави ахилесовата ни пета(средната линия).Видяхме , че на практика средна линия нямахме.Станкович се скъса да тича , но напразно...не направи нищо запомнящо се.Само с тичане не става , от своя страна пък Мота на моменти дори не си даваше зор да гони противниковите играчи.С такава игра на халфовете ни очакват само подобни незадоволителни мачове.Да се надяваме , че травмата на Мунтари не е тежка , защото инак не ми се мисли как ще я кретаме в центъра на терена.Куарешма направи няколко цикраджииски изпълнения , но КПД-то за пореден път му остана нулево.Днес също така смея да кажа , че наблюдавах най-слабия мач на Балотели с нашата фланелка.Милито и Ето'о се бореха много , но за жалост нямат физиката и уменията на Ибра да си изработват положенията сами.
И все пак горе главите...за трета поредна година започваме с 1-1...да се надяваме , че ще спазим традицията и накрая ще се поздравим с титлата! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
Тия пущиняци трябваше да ни бият.Тва неможе на полу празна врата Ето'о да ми я праща в аут ! А тоя Лусио толко се включва в атаките и при статични положения,че забравя да се връща.Ей от такива контра атаки ще берем ядове,понеже оставаме с малко хора в защита и ни го вкарват.Иначе Лусио играе добре,ама ...Въздържам се от коментар,понеже в тоя момент съм бесен направо.Как с такива обущари равен въртиме ...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
Сега мишките от Милан ,Ювентус,Рома и всякаква друга измет ще излязат от дупките си и ще почнат да църкат,докато не ги срещнем и не ги ебем,както винаги. За първите това ще е много скоро само след 1 седмица ,но нека мишочетата се радват. Все пак отдавна смешните им отборчета не са били пред ИНТЕР!!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,970 Регистриран: 13-August 07 Град: Пловдив Потребител No.: 394 ![]() |
За втори пореден мач изпускаме чудесна възможност да победим. Ако бяхме подходили по-сериозно в завършващата фаза, щяхме да се поздравим в успеха. Защитата горе-долу беше на ниво, Лусио и Санети се справиха със задачата си перфектно. Майкон нямаше много работа, а Матераци беше много слаб. И аз не съм доволен от халфовата линия, Станкович се стара много, но не направи нищо значимо, докато Мота имаше някои хубави подавания, но като цяло ми се губеше по терена. Балотели беше учудващо слаб, чак се изненадах. Куарешма имаше както добри отигравания, така и слаби изяви с топката, но мисля, че слабите преобладаваха. Милито и Ето'о се стараха много и се бореха, но пропуснаха отлични шансове да решат срещата. Дузпата ми се видя пресилена, може би имаше контакт, но при всички положения Милито попреигра в ситуацията. В крайна сметка, в последните 2 години стартираме неуспешно сезона (все с 1-1), а накрая сме на върха. Да се надяваме, че традицията ще се запази.
FORZA INTER !! ![]() |
|
|
Guest_Ricardo_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Винаги правим една и съща грешка.Когато дойде някой непретенциозен отбор като Бари на Меаца играем все едно победата ни е в кърпа вързана,но се вижда че не е така.Също така играем без никаква агресивност и скорост,а в съвременния футбол това е сериозен проблем.Този Мота много лошо впечатление ми направи,но аз не очаквам нищо от него.Етоо и Милито много се бориха но не им се получи днес.Куарешма средна работа.Станко много тичане,но никаква ефективност.Лусио ми хареса,играеше с много желание.
Дано се стегнат и да ни зарадват с една победа в дербито защото положението ще стане доста неприятно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
hoolie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 4,444 Регистриран: 20-June 09 Потребител No.: 1,530 ![]() |
Оня мангалО от Бари със странната прическа от ляво дето им игра 2-то полувреме не спря да тича ебати извънземниа човек, тоя реален ли беше въобще, все едно гледам Болт 2-ри номер
![]() -------------------- What can you do at Saturday afternoon? No Football - No Life!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forum Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 3,308 Регистриран: 11-May 06 Град: Glasgow, UK / Стара Загора Потребител No.: 3 ![]() |
Такъв Интер искам да гледам, който се бори до край!!! Не им се оставихме да ни бият, а яко се борехме за равенството. Мота е уникален футболист, само му трябва да започне и да се движи чат-пат...
![]() ![]() ![]() FORZA INTER! -------------------- Аз...въпреки, че съм Интерист, и би трябвало да желая само най-доброто за отбора си...усещам как една голяма част от мен би предпочела да не спечели нищо, но да има играч като Il Capitano в състава си...
![]() ЮВЕ, ВСЕ ОЩЕ МИ МИРИШЕТЕ НА СЕРИЯ Б!!! WC МИЛАН ШАМПИОНИ НА АРОГАНТНОСТТА!!! НАЙ-ДОБРИ ДРУЖКИ С ГОБИ! ПОЗДРАВЕТЕ СЕ С ДВЕТЕ СИ КУПИ ОТ СЕРИЯ Б!!! |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Ами нормален старт за нас, нищо ново, само дето миналите 2 години започвахме срещу по-класни съперници, визирам Самп и Удине... За Куарешма изобщо не съм съгласен, на фона на Балотели и Майкон, които също раздаваха центрирания, Куарешма се справяше по-добре, неговите центрирания бяха остри и на място, друг е въпросът че нападателите не бяха там, е направи и няколко глупави отигравания, но като цяло се представи далеч по-добре от преди поне според мен... Сега е момента в който искам да попитам, защо двамата ни голаджии не успяха да си вкарат лесните положения, нали това беше запазена марка на Ибра и нали затова се мрънкаше, е сега като си имаме даже двама реализатора, трябваше да се разпишат и двамата поне по веднъж, ама както и да е... В крайна сметка тва беше загрявка за Мулан, там ще е истината...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
От този ми коментар много от вас може и да се засегнат(макар целта му да не е тази), но от първия ден в който съм в този форум едно нещо ми направи адски странно впечатление. Как фенове на Интер могат да стоят пред компа и да пишат работи от рода на "Гооооол", "Ибрааааа", "Съдията.....","коментатора.....", при положение че чакаме цяла седмица да гледаме 90те минути на любимия ни отбор.....лично не мога да си го обясня. Поне аз докато гледам Интер се изолирам от всичко останало, камоли да седна на копма и да почна да плюе по коментатора, вие любимия си отбор ли гледате или.....
Разбирам на почивката, един ще иде да се изпикае, друг да си вземе нова бира от хладилника, трети да напише коментар относно видяното през полувремето, но да седите и да се правите на остроумни докато Интер играе.... аз не мога да си го обясня колкото и да съм се чудил върху това. Вие истински фенове ли сте или какво? Не искам никой да се засяга лично от коментара ми, просто ако не го бях казал нямаше да мога да заспя, сериозно! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Слаб мач, но все пак това е старта на шампионата и момчетата не са чак толкова сработени явно. За пореден път си проличава липсата на креативност в атаките ни. Няма кой да я доставя на Ето'о и Милито. Двамата не са от тези типове играчи, които могат от нищото да вкарат. Надявам се Снайдер да дойде иначе положението е много зле. Имам някакви надежди и че Куарешма може да покаже какво умее, но ще видим. FORZA INTER! Да идва мачът с мердите!!!
-------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
Според мен с Мунтари няма нищо сериозно.Май има проблем с ръката но едва ли такова нещо може да го спре за мача с мердите.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() JZ4ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 8,180 Регистриран: 21-June 09 Град: Стара Загора Потребител No.: 1,537 ![]() |
Ужас !!
-------------------- ![]() ____________PAZZA INTER!!!_____________ |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Куарешма се справяше по-добре, неговите центрирания бяха остри и на място На Куаресма центриранията бяха всичко друго ама не и на място. От 10 центрирания 1 или 2 бяха добри другото е атрактивно, но неефекривно. Грозно впечатление в играта на Куаресма ми направи това, че той все едно си има един квадрат на игрището и чат-пат се сеща да го прекрачи, като че ли някой ще му вземе мястото там... Губи топката и тича като левак след противника, за да я вземе... прави се като Милито, ако някой е забелязал какво направи той. Изгуби топката и тича и пресира съперника като луд чак до нашето наказателно поле, като успя да му противодейства както трябва. Така се играе не 1 мин слава...10 мин къде си на терена. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Старо Куче Интерист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,503 Регистриран: 7-May 07 Град: София Потребител No.: 325 ![]() |
От този ми коментар много от вас може и да се засегнат(макар целта му да не е тази), но от първия ден в който съм в този форум едно нещо ми направи адски странно впечатление. Как фенове на Интер могат да стоят пред компа и да пишат работи от рода на "Гооооол", "Ибрааааа", "Съдията.....","коментатора.....", при положение че чакаме цяла седмица да гледаме 90те минути на любимия ни отбор.....лично не мога да си го обясня. Поне аз докато гледам Интер се изолирам от всичко останало, камоли да седна на копма и да почна да плюе по коментатора, вие любимия си отбор ли гледате или..... Разбирам на почивката, един ще иде да се изпикае, друг да си вземе нова бира от хладилника, трети да напише коментар относно видяното през полувремето, но да седите и да се правите на остроумни докато Интер играе.... аз не мога да си го обясня колкото и да съм се чудил върху това. Вие истински фенове ли сте или какво? Не искам никой да се засяга лично от коментара ми, просто ако не го бях казал нямаше да мога да заспя, сериозно! Коментатора ми развали целия кеф от мача,в който и без това играхме слабо. Нормало е да негодувам от този факт. И го казах на почивката. Не знам това с какво ме прави по-малък фен? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе не съм доволен много много от първото полувреме.Имахме положения,но не достатъчно..второто очаквам много повече! Дано и с Мунтари всичко да е наред,защото останахме без халфове преди дербито с Милан. А коментатора е уникален некадърник,няма толкова нещастно копеле. Цяло първо полувреме ми къса нервите с дебилизма си. Хлеб бил в Интер,но не бил в групата. Сантон бил най-добрия десен бек в света,нарушението на Матераци било за червен картон и още един куп ДЕБИЛИЗМИ от тоя нещастник. Хах, ми не беше ли ![]() Тази "шейна посред лято" на Матераци си беше чист червен картон от където и да го гледаш. Той го държа 1 мин в въздуха вие ми се чудите и плюете конетратора за това(за това!). Играта му застрашаваше здравето на противника на 100%, те вече и на село не влизат по този начин в краката на противника. Матераци не е за титуляр видя се. В продължението на първото полувреме добре, че момчето се спъна в топката, защото грешката беше 100% на Матераци Отива и скача заедно с Лусио пти положение, че човека беше на Лусио, а този на Марко остана сам.... нямам думи. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Коментатора ми развали целия кеф от мача,в който и без това играхме слабо. Нормало е да негодувам от този факт. И го казах на почивката. Не знам това с какво ме прави по-малък фен? ![]() Ето, че не визирам теб ![]() Това не го казах заради този мач, това ми направи впечатление още миналия сезон. Казах да не го приемате лично, но да човек който пише по време на мача на Интер( не говоря за почивката) е по-малко фен за мен, той се наслаждава на любимия отбор веднъж на 90мин или разтяга локуми в форума ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,446 Регистриран: 23-May 08 Потребител No.: 537 ![]() |
interboy,прав си и то доста.Хубаво е,че Матераци се размина само с жълт картон.И още нещо.На такива футболисти като Матераци им се вика антифутболисти.Се гледа да ритне некой.Като Гацо Бацов е - не ритне ли некой се едно не е играл.На част от интеристите (не броя мен) им харесва това,но всички други не.Дано Киву се върне в центъра на защитата по-скоро.
|
|
|
Guest_p_kenanov_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Много слаб Интер. Доста трудно ще се справим без Ибра
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 13,190 Регистриран: 19-March 07 Град: София Потребител No.: 299 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() НА ДЕДО ТИ БАЩАТА ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,378 Регистриран: 9-September 08 Град: софийски хулиган Потребител No.: 585 ![]() |
Ами какво да кажа подценяване, сега трябва да бием Милан защото ако не успеем нещата може да тръгнат в посока не добра за нас
![]() ![]() -------------------- ![]() ВСЪЩНОСТ ИЗОБЩО НЕ СЪМ ВУЛГАРЕН, САМО ЛЕКО ГИ ЧУКВАМ С ЧУРКАТА ПО ЧЕЛОТО И МЛЪКВАТ ... НАЛИ МИЛАНИСТЧЕТА ??? А питате ме дали пия ?! Водка с кола, джин с тоник, уиски с фъстъци, водка с тоник, джин с кола, ликиор с кори, мастика с мента, пина колада с майка ти после джин с водка, вермутка с маслинка, мартини с черешка, ДА ГО НАБИЕМ НА ПЕПЕЛЯШКА, Ти ше кажеж дали пием, дали според тебе по - добре а ?! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 11:09 PM |