Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Ами и аз това питам, според половината форум Матераци не става и трябва да е сред дълбоките резерви ![]() Съгласен. Куарешма е от типа футболисти Кр. Роналдо,Нани,Малуда.... Роналдо не почна кой знае колко добре,но вижте го в какво се превърна.Малуда два сезона беше пълна дупка,но този сезон им е основен играч и се справя отлично.Нани започна да намира себе си и следващия сезон ще бъде играч от световна класа.Куарешма ще бъде невероятен следващия сезон,а защо не още този.Търпение бе момчета |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
Тука обсъждахме само играта му в конкретния мач, не че всички сме против Куаресма. То е ясно, че има супер потенциал, и точно в това е въпроса - когато знаеш че някой играч може много повече и го гледаш да се осира и те е яд че не избухва и не си показва възможностите
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Тука обсъждахме само играта му в конкретния мач Ей това е. В този мач Куарешма според мен не игра добре, това не означава, че като играе в другия добре според мен, няма да го напиша. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 03:17 PM |