Реклама
Здравейте ( Вход | Регистрация )
Реклама
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
Имам чувството че за почти целия форум, както и за италианските фенове на Интер, Куарешма никога няма да е "човека", с такъв негативизъм е обграден този играч, че така като гледам наистина няма да го бъде.... Имаме толкова много играчи които на моменти изобщо не се стараят, но факт е че след лошото представяне на Куарешма, изцепките на Ривас, Виейра или Бурдисо, бързо бързо се забравят... в случая Виейра и според мен игра добре, но определено не мога да се съглася че смяната му е била грешна, еми нали всички искате атакуващ халф, Куарешма какъв е, защо при всяка негова грешка той е освиркван.... не че ми е такъв любимец, но явно продължавам единствен да го защитавам и явно само аз виждам проблясъците в играта му, защото тия "циркаджийски номера" както ги наричате, точно от такива имаме нужда, нестандартни номера, изобщо не мисля че играта му е еднотипна, но определено тя е несигурна и няма как да не бъде, при положение че всички искат да го линчуват.... Така или иначе не вземем ли някакъв плеймейкър, ще си останем само със Станкович, а аз тогава предпочитам да виждам по-често Куарешма... Аз те подкрепям за Куарешма.Трябва ни нещо нестандартно,ако Рикардо си върне самоувереността няма да греши толкова.Но според мен мястото му е от дясно. Някой беше споменал Мота.Според мен Мота беше най-добрия ни играч.Този човек не сгреши един пас,всичко беше точно.Само трябва да си даде малко повече зор помагайки на Виейра,Станко и защитата.Иначе съм много доволен от Мота. П.С Вече мислим за мухлян. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 14,151 Регистриран: 20-June 09 Град: Петрич / София Потребител No.: 1,527 Любим Играч: Materazzi,Zanetti ![]() |
Аз те подкрепям за Куарешма.Трябва ни нещо нестандартно,ако Рикардо си върне самоувереността няма да греши толкова.Но според мен мястото му е от дясно. Някой беше споменал Мота.Според мен Мота беше най-добрия ни играч.Този човек не сгреши един пас,всичко беше точно.Само трябва да си даде малко повече зор помагайки на Виейра,Станко и защитата.Иначе съм много доволен от Мота. П.С Вече мислим за мухлян. Мота го мързеше да гледа по-далече от носа си.При положение , че останахме само с 2-ма чисти халфа , трябваше да си даде малко зор или поне да гони или пресира противниковите халфове.Мота със сигурност е най-бавния ни футболист , което не му прави добра реклама! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Някой беше споменал Мота.Според мен Мота беше най-добрия ни играч.Този човек не сгреши един пас,всичко беше точно.Само трябва да си даде малко повече зор помагайки на Виейра,Станко и защитата.Иначе съм много доволен от Мота. А "само" викаш! Ми то малко бе ![]() Вчерашната игра на Мота е далеч от класата на Интер, ако не се активизира и не започне да играе така както може сам ще си седне на пейката. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Със синьо-черно сърце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,564 Регистриран: 6-August 07 Потребител No.: 391 ![]() |
А "само" викаш! Ми то малко бе ![]() Вчерашната игра на Мота е далеч от класата на Интер, ако не се активизира и не започне да играе така както може сам ще си седне на пейката. Вчера всички играха ганкиното.Мота не си даваше зор,но кой си даваше?Кой игра добре?Според мен в този мач Мота беше на ниво първото полувреме,но слаб второто.Някои други и толкова зор не си дадоха. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() INTEResen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 2,358 Регистриран: 13-January 09 Град: България, Пловдив Потребител No.: 799 Любим Играч: Zanetti, Suazo ![]() |
Вчера всички играха ганкиното.Мота не си даваше зор,но кой си даваше?Кой игра добре?Според мен в този мач Мота беше на ниво първото полувреме,но слаб второто.Някои други и толкова зор не си дадоха. Поне за мен добре играха - Милито, Ето'о, Лусио Милито и Ето'о не спряха да търсят топката, сменяха позициите си, връщаха се доста назад, изработиха си положения просто мерниците им не са на необходимото ниво все оше, което е разбираемо. Ако имаха малко помощ отзад щеше да е далеч по друг резултата. Лусио за мен игра много добре. Имаше една единствена грешка при гола, която не е малко, опита се да пресече паса но се размина, стават и тези неща. Иначе цял мач беше перфектен и разликата между него и Матераци в грубата игра се видя много добре. Лусио знае кога са настъпи по здраво и твърдо, така че да попречи на противниковия играч но съдията да не отсъди фал. Внесе една голяма стабилност в защитата ни и при наличието на Киву или Самуел до него работата е екстра. Някои го обвиниха, че тръгвал напред и не се връщал, но самия мач беше такъв че той искаше да помогне на отбора си в предни позиции, а и самия Лусио е такъв играч. Също ми хареса и Майкон. В дефанзивен план беше машина, друг е въпроса че ние сме свикнали да прави по 5-10 влизания до противниковото наказателно поле. Все пак той е защитник и като не е допринесъл много за остротата на атаката ни не трябва да го виним. На първо място е защитник, после крило, атакуващ бек или както искате го наричайте... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер до гроб! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 6,751 Регистриран: 15-May 06 Град: Пловдив Потребител No.: 23 ![]() |
Имам чувството че за почти целия форум, както и за италианските фенове на Интер, Куарешма никога няма да е "човека", с такъв негативизъм е обграден този играч, че така като гледам наистина няма да го бъде.... Имаме толкова много играчи които на моменти изобщо не се стараят, но факт е че след лошото представяне на Куарешма, изцепките на Ривас, Виейра или Бурдисо, бързо бързо се забравят... в случая Виейра и според мен игра добре, но определено не мога да се съглася че смяната му е била грешна, еми нали всички искате атакуващ халф, Куарешма какъв е, защо при всяка негова грешка той е освиркван.... не че ми е такъв любимец, но явно продължавам единствен да го защитавам и явно само аз виждам проблясъците в играта му, защото тия "циркаджийски номера" както ги наричате, точно от такива имаме нужда, нестандартни номера, изобщо не мисля че играта му е еднотипна, но определено тя е несигурна и няма как да не бъде, при положение че всички искат да го линчуват.... Така или иначе не вземем ли някакъв плеймейкър, ще си останем само със Станкович, а аз тогава предпочитам да виждам по-често Куарешма... Аз съм на друго мнение. Според мен пък въобще нямаме нужда от циркаджийски номера, особено когато Куарешма ги прави. Имаме нужда от ефективна игра, от ефективна игра на Куарешма. Какво толкова видяхте в него незнам, за мен това си беше поредния му слаб мач в Интер. 1v1 трябва да ги мачка ето това се очаква от него, да пробива с бързина, а той 1v1 до сега май не е минавал италианси защитник за жалост. Вижда се, че има желание, ама то май само с желание не става. -------------------- ![]() Серия А е в нашето ДНК, не крада шампионата и в Серия Б не съм бил никога! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Con zurro nero cuore ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 3,865 Регистриран: 19-January 08 Град: Варна/София Потребител No.: 461 Любим Играч: FC Internazionale ![]() |
Мота има добър контрол върху топката и може да подава, но наистина много зор не си дава да бяга и за пореден път ме изнервя. Не знам дали това на Моуриньо му харесва...
Аз съм на друго мнение. Според мен пък въобще нямаме нужда от циркаджийски номера, особено когато Куарешма ги прави. Имаме нужда от ефективна игра, от ефективна игра на Куарешма. Какво толкова видяхте в него незнам, за мен това си беше поредния му слаб мач в Интер. 1v1 трябва да ги мачка ето това се очаква от него, да пробива с бързина, а той 1v1 до сега май не е минавал италианси защитник за жалост. Вижда се, че има желание, ама то май само с желание не става. Вчера мина един защитник, недей така ![]() -------------------- ![]() ![]() SIAMO SEMPRE CON VOI! NON VI LASCЕREMO MAI! |
|
|
Guest_4o4ko_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Тотално смешен интер!!!
Игра по крилата (тоест по лявото- на Куаресма), Цялата атака я нямаше, вътрешните халфове не захранваха атаката, мн зле. Станко тотално се изгуби заедно с балотели и ето'о. Докато мотта малко се движеше но винаги беше добре позициониран, така че не виждам що го плюете, той е опорен халф - треа да отнема топката - тфа му е играта. В защита тотално разконцентрирани, Матераци трябваше директен 4ервен, Санети игра доста слабо в защита 3-4 пъти през неговата зона станваха положенията. Но както казва Мауриньо - това е нов интер, нови играчи! Макар 4е с тая игра и цяло стадо плеймейкъри нямат да ни свършат работа, но се видя крещяща нужда и креативен халф! Не забравяйте 4е К.роналдо беше същото леке в началото, правеше си 4икиджийските финтове, но после престана и беше доста полезен. В интерес на истината куаресма показва голямо желание и упоритост. Все пак той спечели Златния Бидон миналата година тотално се изгуби - така че е нормално да го плюят всички! С тази игра и групите на шампионска лига няма да минем! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() iffaylonazionale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Член на фен-клуба Коментари: 793 Регистриран: 10-April 07 Град: Gotham City Потребител No.: 307 ![]() |
Не знам...аз донякъде долавям новия стил желана игра която се опитва да наложи Жозе. Наистина има какво още да се желае,но вярвам,че ще влезем в ритъм. Куарешма ме изнерви,но сакатлъците му са от пренавиване (лично мнение). Балотели си е класа,но и той гледа малко надменно на нещата. На Ето'о и Милито нма за какво да им се сърдим...тепърва ще късат мрежи...ВЯРВАМ ГО. Малко време ни остава за да разгърнем пълния потенциал и да доминираме за пореден път в Италия и дай Боже в Европа.
![]() ![]() -------------------- A me, che sono innamorato, non venite a raccontare, quel che l'Inter deve fare, per noi niente e mai normale- ne sconfitta ,ne vittoria- che tanto e sempre la stessa storia- un ora e mezza senza fiato, perche c'e solo l'Inter ! ![]() lll FUNDAMENTAL INTER lll |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 962 Регистриран: 12-May 07 Град: Русе Потребител No.: 329 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Споко бе хора,това е първия мач а вие все едно кой знае какво станало.Някой да се сеща кога сме били в 1-я кръг а,по-важното е следващия мач да сме на ниво и пак да покажем на съгражданите,че и таз година пак нищо за тях
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Morten Gamst Pedersen a.k.a Shawn Michaels :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 5,196 Регистриран: 11-May 06 Град: Dimitrovgrad / Varna Потребител No.: 12 Любим Играч: Javier Zanetti ![]() |
Не съм впечатлен... мача беше по-слаб от този с Лацио
Лусио - Той си доказа какъв играч е.. пак се пропука на няколко пъти доста фрапантно. До преди този мач не исках да давам негативни прогнози за трансфера му.. но наистина адски ме съмнява това да е успешен ход на отбора ни. Матераци - Няма място като титуляр в Интер в "Серия А". Безумния му фал не искам да го коментирам, добре, че беше първи в мача и носи екипа на Интер, а не този на Бари. После реши да се пречка на Лусио и човека в атаката на Бари, освободи си зоната вместо да я подсигури, ако Лусио не се справи и Кутузов можеше много по-рано да се разпише. Санети - Един от най-слабите му мачове, които съм гледал някога. Дано Жозе бързо си го вкара отново в центъра на терена, че вчера там бяхме доста зле, а по бека Санети сериозно си изложи. Стига вече само сменяне на две адски различни роли.. колкото и уникален иргач да е Санети това е доста трудна работа. Мота - Противоречив мач, обаче се стара.. Балотели - Неочаквано слабо се включи, играта му не вървеше. Ето'о - И неговият мач не се получи, нищо общо с играта срещу Лацио. Ще вървим крачка по крачка Милито - Стара се много. Беше доста по-подвижен от мача с Лацио. Куаресма - Не знам какви заключения да си извадя.. до последните 5 решителни минути на няколко пъти изостро добри играта, но в края на мача пропиля безумно две атаки. Не можем да не отчетем, че изненадващо все пак Куаресма точно днес стоя по-добре от Балотели. Лично аз искам да поздравя Майкон за мача му. Според мен беше на най-добро ниво в отбора. Подценихме мача.. пролича си.. занапред такива грешки едва ли ще има. Целия сезон е пред нас. Победата срещу Мухлян е 100% за мен. Ще трябват няколко мача отбора да се поотпусне и пак да почнем леко да печелим мачовете си в "Серия А". Адски слаб мач.. но сега му е времето за такива. :> -------------------- ![]() ![]() Победата няма нужда от обяснение, поражението не позволява такова. "Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер винаги казва, че "няма план Б" във футбола. Но как той ще спечели някога Шампионската лига, когато Моуриньо "притежава" всички планове от А до Я?" Тони Каскарино, "Таймс" |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() nerazzuro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,667 Регистриран: 1-March 07 Град: sofia,plovdiv Потребител No.: 275 Любим Играч: INTER ![]() |
няма какво да кажа освен слаб ма4 и трябва да си вадим изводите.няма да обсъждам никой,важното е да бием сега милан
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Фен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 445 Регистриран: 2-June 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 349 Любим Играч: Ronaldo ![]() |
"Макар 4е с тая игра и цяло стадо плеймейкъри нямат да ни свършат работа"
Страшен израз , много ме накефи ![]() Дотук равносметката - Цяло стадо бизони(Интер): Един кошер пчелички(Бари) - 1:1 очаква се в следващия мач Стадо разгонени бизони: Баби с внучки 2:1 :Д :Д :Д |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Винаги правим една и съща грешка.Когато дойде някой непретенциозен отбор като Бари на Меаца играем все едно победата ни е в кърпа вързана,но се вижда че не е така.Също така играем без никаква агресивност и скорост,а в съвременния футбол това е сериозен проблем.Този Мота много лошо впечатление ми направи,но аз не очаквам нищо от него.Етоо и Милито много се бориха но не им се получи днес.Куарешма средна работа.Станко много тичане,но никаква ефективност.Лусио ми хареса,играеше с много желание. Дано се стегнат и да ни зарадват с една победа в дербито защото положението ще стане доста неприятно. Теб официално едвам те изтрайвам. Ще те цитирам: Този Мота много лошо впечатление ми направи,но аз не очаквам нищо от него. Много те моля,намери ме в скайпа и ми кажи кой си и къде живееш,искам да се срещнем. Ако ти си гледал Интер - Бари и точно Мота ти е направил лошо впечатление,аз си давам думата,че ще изляза гол в центъра на Бургас и ще кажа на глас"Аз съм футболен инвалид"! То бива всеки да си има мнение,ама някои направо се осирате с некомпетентни коментари. Мота беше играча на мача ве колега!!! Вземи малко като гледаш мачове един футболист преди да го критикуваш,провери каква работа е свършил преди това? Колко е пробягал,колко топки е отнел,колко паса (точни,неточни) е дал и колко асистенций има? След това се върни пак тук и кажи какво мислиш? Ама играча на мача,да бъде оценяван от недогледали зрители мача,няма да стане! И не чакай нищо от Мота,разбра ли? Той е бачкатор,ама БАЧКАТОР! Какво очакваш? Да ти се върти върху топката като пумпал ли? Гледайте каква работа върши,че 80% от топките в центъра минаха през него,че се връщаше да покрива закъснелия Лусио,че правеше шпагати и отнемаше като за последно,че раздаваше пасове като на финал! Тези неща гледайте! После се сърдите,че кинтериста избухва,еми как няма? Няма да барате играчите,има си треньор! Той си решава. На мен отбора ми харесва така, нямам забележки. Този равен не ме притеснява,аз видях игра и желание! Всички бяха на ниво,понякога не се получава,такъв е живота! С тази игра която е същата от контролите,няма да имаме проблеми за титлата,а и не само за нея! След нашият мач гледах Барса,ако ги барнем на Ибрата ще му се стъжни! И не ми стойте зад клавиатурите да се правите на разбирачи,отидете и станете членове на фенклуба! Поне едно нещо да ви кара да се чувствате истински интеристи! Отбора ни е супер,гледаме напред! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Nerazzurra^_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Изиграхме един мач на средно ниво без голямо напрягане имахме си головите положения особенно пропуска на Ето'о много ме вбеси....защитата се поизложи с допускането на този лесен гол 2-то полувреме а когато тръгнахме за 2-ри гол се оголихме отзад доста което доведе и до опасни контра атаки и нещата можеха да станат по-трагични за нас така че с оглед на показаното няма какво толко да се вбесяваме а да се надяваме че в дербито с мулан ще разгърнем цeлият си потенциал и ще покажем защо сме шампиони!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер Маняк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 1,242 Регистриран: 25-February 07 Град: Благоевград Потребител No.: 272 ![]() |
ае от 1 ма4 направихте... има още около 32 33 ма4а кво толко ?
|
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Теб официално едвам те изтрайвам. Ще те цитирам: Този Мота много лошо впечатление ми направи,но аз не очаквам нищо от него. Много те моля,намери ме в скайпа и ми кажи кой си и къде живееш,искам да се срещнем. Ако ти си гледал Интер - Бари и точно Мота ти е направил лошо впечатление,аз си давам думата,че ще изляза гол в центъра на Бургас и ще кажа на глас"Аз съм футболен инвалид"! То бива всеки да си има мнение,ама някои направо се осирате с некомпетентни коментари. Мота беше играча на мача ве колега!!! Вземи малко като гледаш мачове един футболист преди да го критикуваш,провери каква работа е свършил преди това? Колко е пробягал,колко топки е отнел,колко паса (точни,неточни) е дал и колко асистенций има? След това се върни пак тук и кажи какво мислиш? Ама играча на мача,да бъде оценяван от недогледали зрители мача,няма да стане! И не чакай нищо от Мота,разбра ли? Той е бачкатор,ама БАЧКАТОР! Какво очакваш? Да ти се върти върху топката като пумпал ли? Гледайте каква работа върши,че 80% от топките в центъра минаха през него,че се връщаше да покрива закъснелия Лусио,че правеше шпагати и отнемаше като за последно,че раздаваше пасове като на финал! Тези неща гледайте! После се сърдите,че кинтериста избухва,еми как няма? Няма да барате играчите,има си треньор! Той си решава. На мен отбора ми харесва така, нямам забележки. Този равен не ме притеснява,аз видях игра и желание! Всички бяха на ниво,понякога не се получава,такъв е живота! С тази игра която е същата от контролите,няма да имаме проблеми за титлата,а и не само за нея! След нашият мач гледах Барса,ако ги барнем на Ибрата ще му се стъжни! И не ми стойте зад клавиатурите да се правите на разбирачи,отидете и станете членове на фенклуба! Поне едно нещо да ви кара да се чувствате истински интеристи! Отбора ни е супер,гледаме напред! Направило ми е впечатление, че винаги се застъпваш за едни и същи играчи, Мота, Виейра и т.н. а до сега не съм ти видял мнението за Куарешма например... За Мота те разбрахме, но си кажи мнението за Куарешма и Матераци, които са критикувани почти всеки път и този мач не беше изключение, Матераци пък вече го пратиха до живот на резервната скамейка... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Заинтересован Интерист ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 181 Регистриран: 18-January 09 Град: Бургас Потребител No.: 814 ![]() |
Теб официално едвам те изтрайвам. Ще те цитирам: Този Мота много лошо впечатление ми направи,но аз не очаквам нищо от него. Много те моля,намери ме в скайпа и ми кажи кой си и къде живееш,искам да се срещнем. Ако ти си гледал Интер - Бари и точно Мота ти е направил лошо впечатление,аз си давам думата,че ще изляза гол в центъра на Бургас и ще кажа на глас"Аз съм футболен инвалид"! То бива всеки да си има мнение,ама някои направо се осирате с некомпетентни коментари. Мота беше играча на мача ве колега!!! Вземи малко като гледаш мачове един футболист преди да го критикуваш,провери каква работа е свършил преди това? Колко е пробягал,колко топки е отнел,колко паса (точни,неточни) е дал и колко асистенций има? След това се върни пак тук и кажи какво мислиш? Ама играча на мача,да бъде оценяван от недогледали зрители мача,няма да стане! И не чакай нищо от Мота,разбра ли? Той е бачкатор,ама БАЧКАТОР! Какво очакваш? Да ти се върти върху топката като пумпал ли? Гледайте каква работа върши,че 80% от топките в центъра минаха през него,че се връщаше да покрива закъснелия Лусио,че правеше шпагати и отнемаше като за последно,че раздаваше пасове като на финал! Тези неща гледайте! После се сърдите,че кинтериста избухва,еми как няма? Няма да барате играчите,има си треньор! Той си решава. На мен отбора ми харесва така, нямам забележки. Този равен не ме притеснява,аз видях игра и желание! Всички бяха на ниво,понякога не се получава,такъв е живота! С тази игра която е същата от контролите,няма да имаме проблеми за титлата,а и не само за нея! След нашият мач гледах Барса,ако ги барнем на Ибрата ще му се стъжни! И не ми стойте зад клавиатурите да се правите на разбирачи,отидете и станете членове на фенклуба! Поне едно нещо да ви кара да се чувствате истински интеристи! Отбора ни е супер,гледаме напред! Браво,пак ги метна.Ама някой май наистина не са гледали мача или са го гледали през крив макарон ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Интер , само Интер има за мен! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Members Коментари: 3,555 Регистриран: 21-June 09 Град: Бургас Потребител No.: 1,535 ![]() |
Направило ми е впечатление, че винаги се застъпваш за едни и същи играчи, Мота, Виейра и т.н. а до сега не съм ти видял мнението за Куарешма например... За Мота те разбрахме, но си кажи мнението за Куарешма и Матераци, които са критикувани почти всеки път и този мач не беше изключение, Матераци пък вече го пратиха до живот на резервната скамейка... Напротив.Застъпвам се за всички играчи.Щом са в Интер,няма слаб играч.И какво за Куарешма? Страхотен футболист.Просто иска време и работа още и ще стане комплексен играч.Много е млад и се избързва за него.А за Матераци какво е станало? Кой го е пратил на пейката? Този човек ръководеше защитата доста години,и в един момент "Не става" така ли? Ами ако има контузий? Какво правим? Всички играчи са ни нужни,до един! Аз заставам зад тях! -------------------- ![]() |
|
|
Guest_Boy_San77_* |
![]()
Коментар
|
Guests ![]() |
Напротив.Застъпвам се за всички играчи.Щом са в Интер,няма слаб играч.И какво за Куарешма? Страхотен футболист.Просто иска време и работа още и ще стане комплексен играч.Много е млад и се избързва за него.А за Матераци какво е станало? Кой го е пратил на пейката? Този човек ръководеше защитата доста години,и в един момент "Не става" така ли? Ами ако има контузий? Какво правим? Всички играчи са ни нужни,до един! Аз заставам зад тях! Ами и аз това питам, според половината форум Матераци не става и трябва да е сред дълбоките резерви ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th July 2025 - 11:06 PM |